Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Jo, ypač reiketu dziaugtis turiejus toki prezidebntą, kuris pabėgo, paliko šalį, kai saliai labiausiai reikejo prezidento stiprios valios.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 11:55)
Jau ir tu neistverei Nakvišos temoje  biggrin.gif ?
Ten jokio adrenaline? Booring tema, kaip ir booring personažai? A, jus teletabes visada buvot booring.  irnesakyk.gif  save cia realizuodavot vienos  "kiek daug uzdirbu', kitos 'kiek daug birkų turėjau'. Ar as gerai supratau, kad jau ir tave Nakvišos tema pradejo dusinti savo monotonija?
Papildyta:

Aplodismentai burbanciai
👏👏👏

Jai reikia tik spragtelti pirštais -parasyti kelis sakinius...kabliukus narcizams...ir teletabės greitais vingiais atsliauzia is savo irštvos rangytis burbanciai aplink kojas.

Burbanti jau senai išmoko teletabėms mestelti 'teisingą' maistą  biggrin.gif

Ajai kiek džiaugsmo čigonkai, kad mylimukė kartą mėnesin užėjo biggrin.gif Kaip atėjau, taip išeisiu, o jūs galėsit savo prarūgusiam dumble murkdytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 11 01, 13:04)
Ajai kiek džiaugsmo čigonkai, kad mylimukė kartą mėnesin užėjo biggrin.gif Kaip atėjau, taip išeisiu, o jūs galėsit savo prarūgusiam dumble murkdytis  biggrin.gif

Neiseisi. Kaip skaitei uzsislepus, taip ir skaitysi biggrin.gif
Papildyta:
Na gerai, especially for you, teletabės, pasidarysiu rimta, bet neilgam. Vienas postas ir uzteks, toliau vel tampysiu jusu usus biggrin.gif

Kaip burbanti mato teletabes:

Mano personažo funkcija - ryškiai atspindeti teletabių iįvaizdį, kontrolę, resursus. As esu jusu funkcionalusis priedas.
Jei nustociau maitinti narcizistinius teletabiu ego, jų psichologinės priedangos mechanizmai pradetu gesti nes jos totaliai priklauso nuo savo ivaizdzio ir ispudzio, kuri padaro aplinkiniams.
Man tik reikia uzmesti kabliuką teletabiu narcizismui, ir jų hūveringas su gazlaitingu pradeda lietis laisvai.
Kai man jau konkreciai atsibos, as pasidarysiu veidrodziu, I kuri teletabės pažiūrėję, nematys nieko.
biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2021 - 13:24
Kiek teisinimosi, tiek vartymosi...
Mjo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 01, 15:39)
Mjo.

Tu taip maitiniesi. Welcome 4u.gif
Tave pavadinciau Grandioso narcizas. Tai pats paprasciausias tipas is triju esamu. Uz tokio didingo, šviečiančio ir idealaus ivaizdzio slepiasi labai pažeidžiama savigarba ir giliausia, totaliausia priklausobybe nuo aplinkinių nuomonės. Ir netgi gali buti, kad tai yra begaline baime ir gėda buti atstumtai. Tokius...kaip cia issireiskus lietuviskai.. narcizistininio chqrakterio bruozus ir netgi.narcizistinės asmenybes susidvejinimo atvejus, ka kartais galima pastebeti pas tave, turi zmogus, patyręs begalės psichologinių traumų, atstumimo...ir tam tikros vaikystės.

Mano nuomonė yra vat tokia, tavo nuomone gali buti visiskai kitokia. Viskas čiki piki su tuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2021 - 16:07
Jetau, jetau...
Pasirodo ji cia budi, i kiekviena posta reguoja. Oi nykiai gyveni, burbele, uzuojauta. Na linksminkis nors taip 4u.gif Vis sioks toks bendravimas.
Reaguoti i tavo kliedesius, sorry, neidomu. O tu rasyk, rasyk, atsiskleisk savo grazume.
Atsakyti
Tu ir neatsakytum, kad ir kaip noretum. Cia ne tavo teritorija ir tu labai silpna tqme, ir nebaraškini visiškai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 13:18)
As esu priedas.

Pritariu, į dešimtuką, tik priedas 4u.gif
Atsakyti
Nu jo..mylimukei jau gerklę spaudžia Nakvišos nūdna tema. Suko ratais, sako aplink biggrin.gif ir isidrasino parasyti.

Rasyk, rasyk, kad tavo nikas nebutu uzmirstas. Juk tu to taip bijai 4u.gif
.As jusu priedas, jusu veidrodis. Jus jame matote pačias save ir jums tai nepatinka mirksiukas.gif dingsta visa jusu isivaizduojqma charizma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2021 - 17:07
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 17:04)
Nu jo..mylimukei jau gerklę spaudžia Nakvišos nūdna tema. Suko ratais, sako aplink  biggrin.gif  ir isidrasino parasyti.

Rasyk, rasyk, kad tavo nikas nebutu uzmirstas. Juk tu to taip bijai  4u.gif
.As jusu priedas, jusu veidrodis. Jus jame matote pačias save ir jums tai nepatinka  mirksiukas.gif dingsta visa jusu isivaizduojqma charizma.

Priedas. Veidrodis. Tik daiktas. Aksesuaras namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 11 01, 19:45)
Priedas. Veidrodis. Tik daiktas. Aksesuaras namie smile.gif

Tu mamkas laikai antrais savo namais?
Atsakyti

Mjo.

Nu turiningą savaitgalį turėjo moteros 🤣🤣🤣

Atsakyti