Jo, ypač reiketu dziaugtis turiejus toki prezidebntą, kuris pabėgo, paliko šalį, kai saliai labiausiai reikejo prezidento stiprios valios.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 11:55)
Jau ir tu neistverei Nakvišos temoje
?
Ten jokio adrenaline? Booring tema, kaip ir booring personažai? A, jus teletabes visada buvot booring.
save cia realizuodavot vienos "kiek daug uzdirbu', kitos 'kiek daug birkų turėjau'. Ar as gerai supratau, kad jau ir tave Nakvišos tema pradejo dusinti savo monotonija?
Papildyta:
Aplodismentai burbanciai
👏👏👏
Jai reikia tik spragtelti pirštais -parasyti kelis sakinius...kabliukus narcizams...ir teletabės greitais vingiais atsliauzia is savo irštvos rangytis burbanciai aplink kojas.
Burbanti jau senai išmoko teletabėms mestelti 'teisingą' maistą

Ten jokio adrenaline? Booring tema, kaip ir booring personažai? A, jus teletabes visada buvot booring.

Papildyta:
Aplodismentai burbanciai
👏👏👏
Jai reikia tik spragtelti pirštais -parasyti kelis sakinius...kabliukus narcizams...ir teletabės greitais vingiais atsliauzia is savo irštvos rangytis burbanciai aplink kojas.
Burbanti jau senai išmoko teletabėms mestelti 'teisingą' maistą

Ajai kiek džiaugsmo čigonkai, kad mylimukė kartą mėnesin užėjo

QUOTE(mylimuke! @ 2021 11 01, 13:04)
Ajai kiek džiaugsmo čigonkai, kad mylimukė kartą mėnesin užėjo
Kaip atėjau, taip išeisiu, o jūs galėsit savo prarūgusiam dumble murkdytis 

Neiseisi. Kaip skaitei uzsislepus, taip ir skaitysi

Papildyta:
Na gerai, especially for you, teletabės, pasidarysiu rimta, bet neilgam. Vienas postas ir uzteks, toliau vel tampysiu jusu usus

Kaip burbanti mato teletabes:
Mano personažo funkcija - ryškiai atspindeti teletabių iįvaizdį, kontrolę, resursus. As esu jusu funkcionalusis priedas.
Jei nustociau maitinti narcizistinius teletabiu ego, jų psichologinės priedangos mechanizmai pradetu gesti nes jos totaliai priklauso nuo savo ivaizdzio ir ispudzio, kuri padaro aplinkiniams.
Man tik reikia uzmesti kabliuką teletabiu narcizismui, ir jų hūveringas su gazlaitingu pradeda lietis laisvai.
Kai man jau konkreciai atsibos, as pasidarysiu veidrodziu, I kuri teletabės pažiūrėję, nematys nieko.

Kiek teisinimosi, tiek vartymosi...
Mjo.
Mjo.
QUOTE(Moonte @ 2021 11 01, 15:39)
Tu taip maitiniesi. Welcome

Tave pavadinciau Grandioso narcizas. Tai pats paprasciausias tipas is triju esamu. Uz tokio didingo, šviečiančio ir idealaus ivaizdzio slepiasi labai pažeidžiama savigarba ir giliausia, totaliausia priklausobybe nuo aplinkinių nuomonės. Ir netgi gali buti, kad tai yra begaline baime ir gėda buti atstumtai. Tokius...kaip cia issireiskus lietuviskai.. narcizistininio chqrakterio bruozus ir netgi.narcizistinės asmenybes susidvejinimo atvejus, ka kartais galima pastebeti pas tave, turi zmogus, patyręs begalės psichologinių traumų, atstumimo...ir tam tikros vaikystės.
Mano nuomonė yra vat tokia, tavo nuomone gali buti visiskai kitokia. Viskas čiki piki su tuo.
Jetau, jetau...
Pasirodo ji cia budi, i kiekviena posta reguoja. Oi nykiai gyveni, burbele, uzuojauta. Na linksminkis nors taip
Vis sioks toks bendravimas.
Reaguoti i tavo kliedesius, sorry, neidomu. O tu rasyk, rasyk, atsiskleisk savo grazume.
Pasirodo ji cia budi, i kiekviena posta reguoja. Oi nykiai gyveni, burbele, uzuojauta. Na linksminkis nors taip

Reaguoti i tavo kliedesius, sorry, neidomu. O tu rasyk, rasyk, atsiskleisk savo grazume.
Tu ir neatsakytum, kad ir kaip noretum. Cia ne tavo teritorija ir tu labai silpna tqme, ir nebaraškini visiškai nieko

QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 13:18)
As esu priedas.
Pritariu, į dešimtuką, tik priedas

Nu jo..mylimukei jau gerklę spaudžia Nakvišos nūdna tema. Suko ratais, sako aplink
ir isidrasino parasyti.
Rasyk, rasyk, kad tavo nikas nebutu uzmirstas. Juk tu to taip bijai
.As jusu priedas, jusu veidrodis. Jus jame matote pačias save ir jums tai nepatinka
dingsta visa jusu isivaizduojqma charizma.

.As jusu priedas, jusu veidrodis. Jus jame matote pačias save ir jums tai nepatinka

QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 01, 17:04)
Nu jo..mylimukei jau gerklę spaudžia Nakvišos nūdna tema. Suko ratais, sako aplink
ir isidrasino parasyti.
dingsta visa jusu isivaizduojqma charizma.

Priedas. Veidrodis. Tik daiktas. Aksesuaras namie

QUOTE(mylimuke! @ 2021 11 01, 19:45)
Tu mamkas laikai antrais savo namais?
Kiek teisinimosi, tiek vartymosi...
Mjo.
Nu turiningą savaitgalį turėjo moteros 🤣🤣🤣