Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 31, 11:34)
A. Baumanis nurodė manąs, kad visuomenė jau perskilusi į dvi dalis – vieną, tikinčią koronaviruso egzistavimu, ir kitą, kuri tuo netiki.„Jie net ir mirdami nuo COVID-19 sakys, kad ligos nėra“, – sakė gydytojas
„Klausiate, kaip motyvuoti pensininkus? Yra dvi priemonės – bizūnas arba ragaišis. Jei ragaišis, t. y. 20 eurų per mėnesį, ne ypač motyvuoja, vadinasi, lieka tik bizūnas“, – samprotavo A. Baumanis.„Galbūt reikėtų aiškiai ir tiksliai pasakyti: „Jei nepasiskiepysite ir susirgsite, galėsite gydytis nuotoliniu būdu – į ligoninę jūsų niekas neveš. Galėsite pasikonsultuoti su šeimos gydytoju, o jis, pasunkėjus kvėpavimui, patars prieiti pakvėpuoti prie lango, nors ir gerai žinos, kad be deguonies aparato žmogus numirs. Taip, tai nežmogiška. Bet jeigu taisyklės būtų aiškios, tikėtina, kad bent dalis pensininkų pasiskiepytų. O atkakliausių vakcinų priešininkų niekas neįtikins. Net ir šita krizė“, – reziumavo A. Baumanis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88550741

Labai teisingi pastebėjimai- jei kovido nėra, tai ko šaukiasi medikų pagalbos kai suserga?
Papildyta:
Kaip paaiškėjo, Latvijoje gaji fiktyvios vakcinacijos praktika ir skiepų sertifikatų pirkimas. Latvijos policija nagrinėja per 20 baudžiamųjų bylų dėl fiktyvios vakcinacijos. Jose figūruoja daugiau nei 10 medicinos srities darbuotojų. Remiantis neoficialia informacija, skiepų sertifikatą galima įsigyti už 200–300 eurų.2021-ųjų spalio mėnesio pradžioje visa šalis aptarinėjo tragišką atvejį: nuo koronaviruso mirė mokytoja. Vadovaujantis pirminiais duomenimis, ji nenorėjo skiepytis, nors privalėjo, tad jos sūnus, matyt, nupirko ir padovanojo skiepų sertifikatą.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88550741

Kitaip sakant- sūnus padovanojo mamai mirtį...
Visur aferistai be skrupulų tuo pačiu užsiima, ne tik pas mus...

O as jau pradedu atbukti. Na jei rimtai zmones nori mirti, kaip ten pilosope nuo backos sake, kodel visuomene turi kovoti uz zmogaus gyvybe, kuri jam nerupi, nori mirti...

Visi mes turime pasirinkima. Covido jau nebesustabdysi, plinta mokyklose, vaikai parnesa i namus ir t.t. ir t.t.

Gaila tu, kurie nori bet negali skiepytis, na bet, jei kiti galintys, bet nenorintys ju apsaugoti, pradeda sukciauti, meluoti, klastoti... Patine situacija. Ir ta psichoze. Lai ivyksta gamtos atranka, siaip ar taip neskiepyti zmones labiau mirsta. Reik nustoti juos gelbeti.

O tai lengva padaryti, iskvieti zmones, pasiulai skiepytis, jie atsisako, lai pasiraso dokumentus, jog jie supranta savo pasirinkimo pasekmes t.y. kad susirgus covidu nebus gydomi ligoninese, prijungiami prie aparatu ir t.t.. Viskas
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 10 31, 14:34)
Kur jau tau šita čigonka su vaikais dirba, greičiau jau su p1mpalais biggrin.gif

Zinok ir man ta pati mintis. Neisivaizduoju, kas turi buti jau amziuje moters viduje, kad tokiu lygmeniu bendrautu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 30, 23:45)
Jai ne tik Sausio 13-oji - maskaradas. Jai ir Vasario 16-oji - "dar viena diena alkoholikų kalendoriuje"...

Cia ji atsimena is tu laiku, kai vaikysteje namuose svente geguzes ir spalio sventes. Na cia jau toks jos sventimo supratimas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 10 31, 14:34)
Kur jau tau šita čigonka su vaikais dirba, greičiau jau su p1mpalais biggrin.gif

Na, romai nebūtinai blogi žmonės - tą žinau iš savo patirties (kaimynystės). Bet pritariu Aimėjaa, su Burbančia kažkas rimtai atsitiko. Aš net galvoju: gal jai toj UK reikia pagalbos, kurios ji negauna? Na, nelabai sveika moteris, parsivežė seną mamą... O tas jos jaunas alfa patinas - į sodo darbininkų stiprias rankas transformuojasi. Moteriai 54. Būna. Kažkokia kompleksinė bėda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 31, 15:43)
Gaila tu, kurie nori bet negali skiepytis, na bet, jei kiti galintys, bet nenorintys ju apsaugoti, pradeda sukciauti, meluoti, klastoti... Patine situacija. Ir ta psichoze. Lai ivyksta gamtos atranka, siaip ar taip neskiepyti zmones labiau mirsta. Reik nustoti juos gelbeti.

O tai lengva padaryti, iskvieti zmones, pasiulai skiepytis, jie atsisako, lai pasiraso dokumentus, jog jie supranta savo pasirinkimo pasekmes t.y. kad susirgus covidu nebus gydomi ligoninese, prijungiami prie aparatu ir t.t.. Viskas

Būtent, atsisakius duoti pasirašyti dokumentą, kad susirgus gydysis namuose, nuotoliniu būdu jei gydytojo patarimo užteks. Tie, kurie negali skiepytis, aišku, turėtų būti išimtis jiems, o jau jų artimųjų atsakomybė ar parneš jiems virusą.
Kažin koks procentas iš mirusių paskiepytų tokie, kuriems tą skiepo pažymėjimą už 300 eurų padovanojo vaikai.
Ko tai gražus ir protingas ilgai delsia vetuoti ar ne įstatymą dėl mokamų testų antivakseriams, kaip buhalteris skaičiuoja kurioj pusėj daugiau populiarumo gali išlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 31, 13:51)
Na, romai nebūtinai blogi žmonės - tą žinau iš savo patirties (kaimynystės). Bet pritariu Aimėjaa, su Burbančia kažkas rimtai atsitiko. Aš net galvoju: gal jai toj UK reikia pagalbos, kurios ji negauna? Na, nelabai sveika moteris, parsivežė seną mamą... O tas jos jaunas alfa patinas - į sodo darbininkų stiprias rankas transformuojasi. Moteriai 54. Būna. Kažkokia kompleksinė bėda.

O aš ir nenorėjau nieko blogo apie romus pasakyti rolleyes.gif
Ji jau senų senovėj ardėsi dėl to savo vyro, kitose temose, matyt taip ir neatleido už lakstymą pas gazeles.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 10 31, 16:06)
Ji jau senų senovėj ardėsi dėl to savo vyro, kitose temose, matyt taip ir neatleido už lakstymą pas gazeles.

Mat kaip. O aš ir galvoju, kodėl ji vis nori kitoms primesti, kad jų vyrai laksto pas svetimas moteris biggrin.gif. Dabar aišku, nelaiminga moteris, todėl ir pikta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 10 31, 15:06)
O aš ir nenorėjau nieko blogo apie romus pasakyti  rolleyes.gif

Gali būti, nes iš to ką rašo - brandi moteris, kuri tikrai gerai jaučiasi, nerašytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 31 spalio 2021 - 14:35

Ji visada tokia buvo:) tik prisilaikydavo kiek. Bet turgaus boba yra turgaus boba. Iš kur jūs tuos 54 metus ištraukėt??? Blyn mano sesei 57, o kaip jsuniklė šalia Burbos. Burba pensiją jau gauna

Atsakyti

O aš ir nenorėjau nieko blogo apie romus pasakyti rolleyes.gif

Na sunku visą laiką įtampą jaust ir matyt veidrody tai, ką mato

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 31, 16:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72888871" data-time="1635681080"><div><p>Na, romai nebūtinai blogi žmonės - tą žinau iš savo patirties (kaimynystės). Bet pritariu Aimėjaa, su Burbančia kažkas rimtai atsitiko. Aš net galvoju: gal jai toj UK reikia pagalbos, kurios ji negauna? Na, nelabai sveika moteris, parsivežė seną mamą... O tas jos jaunas alfa patinas - į sodo darbininkų stiprias rankas transformuojasi. Moteriai 54. Būna. Kažkokia kompleksinė bėda.</p></div></blockquote><p>Ji visada tokia buvo:) tik prisilaikydavo kiek. Bet turgaus boba yra turgaus boba. Iš kur jūs tuos 54 metus ištraukėt??? Blyn mano sesei 57, o kaip jsuniklė šalia Burbos. Burba pensiją jau gauna</p>

Ji pati rašė, kad jai 54-ri; tai remiuosi į šaltinius, kaip sakoma biggrin.gif Ir noriu labai stebėtis, be abejo, bet suprantu, kad visko gyvenime būna - su Burbe va taip atsitiko. Baisu, kad ji palikta be pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 31, 15:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72888871" data-time="1635681080"><div><p>Na, romai nebūtinai blogi žmonės - tą žinau iš savo patirties (kaimynystės). Bet pritariu Aimėjaa, su Burbančia kažkas rimtai atsitiko. Aš net galvoju: gal jai toj UK reikia pagalbos, kurios ji negauna? Na, nelabai sveika moteris, parsivežė seną mamą... O tas jos jaunas alfa patinas - į sodo darbininkų stiprias rankas transformuojasi. Moteriai 54. Būna. Kažkokia kompleksinė bėda.</p></div></blockquote><p>Ji visada tokia buvo:) tik prisilaikydavo kiek. Bet turgaus boba yra turgaus boba. Iš kur jūs tuos 54 metus ištraukėt??? Blyn mano sesei 57, o kaip jsuniklė šalia Burbos. Burba pensiją jau gauna</p>

Oho tai kiek skirtumas pas jus? Mano mamai 56 smile.gif nu bet irgi už burbę dar geriau atrodo ax.gif
Atsakyti

Oho tai kiek skirtumas pas jus? Mano mamai 56 smile.gifnu bet irgi už burbę dar geriau atrodo ax.gif

Aš jaunesnė 15 metų:) 

Atsakyti

Oho tai kiek skirtumas pas jus? Mano mamai 56 smile.gifnu bet irgi už burbę dar geriau atrodo ax.gif

Ogo, jauna močiute tapo😅

Atsakyti