Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 29, 19:28)
matai tu cia mazai bendravai, as tai seniai maciau, ji kaupia kazkokius archyvus, paskui gal perduos policijai ir mus ieskos per interpola, na matomai ji taip isivaizduoja, nu vargse moteris nelabiaminga, jauciu reiktu pagaileti jos...ne duok dieve tokios senatves marazmines...

Yra tokia psichine negalia, yra, kai viska deda I kruveles, viska renka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 29, 21:39)
i
nu jei tik tave tokie dalykai dziuginma, dar viena kgbiste sirdyje...jei galetum, tai tokius kaimynus kaip as butum istremusi savom rankom ar ne? bigsmile.gif

Šiukšle tu, gal patylėtum apie Sibirą. Ten buvo tremiami nekalti žmonės, išsilavinę. O tokios žiurkės, kaip tu, lekia pačios ten kur didesnes pašalpas duoda.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 20:45)
Pabuciuosi man I pimpalą?
biggrin.gif  biggrin.gif

Dievuleliau, apsviesk jos proteli, o jei negali, atimk paskutini...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 29, 19:40)
Man kartais atrodo, kad ji yra visiskai vienisa. Keldama negatyvias emocijas kituose, bent taip demesio gauna.

O ko tokios durnos, kad leidziates jus rakiteti ir rodot tada savo juodasias puses?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 20:43)
Tu konkrečiai sakei mano mamai apie birželį, šarlatane ir apgavike tu. Galvosim, ką su tuo daryt.

Na man asmensikai ispranasavo, kad 2022 metai bus ziauriai blogi...

Tiesa, kai parasiau, kad Montekristai ispranusautieji, anot jos, buvo labai net geri. Tai sako, kad ji meluoja, negi pasakys tiesa, tai itariu ir paciai, ir man, bus tas pats biggrin.gif Eilini karta patapsime melagemis.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 20:48)
O ko tokios durnos, kad leidziates  jus rakiteti ir rodot tada  savo juodasias puses?

Tu savo parodei per akis ir dar daugiau. Nepergyvenk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 spalio 2021 - 19:58
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 19:41)
Na va, kokia aš galinga soske.gif

Tiesiog uch boba...ugnis!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 20:46)
Yra tokia psichine negalia, yra, kai viska deda I kruveles, viska renka.

Į archyvą
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 29, 19:44)
Tik tu visa diena ant Montekristos pletkini.

Susnervinai, kad ne tau mano akių dėmesys, tai atbėgai - užlindai prieš ją, kad tik tave matyciau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 29, 19:46)
SAkai tau taip blogai, kad jau mano senukas tau tiktu... Ziauru, burba, ziauru, sakai jau tavo spurgiukas pas jaunas nuriedejo.

Ne, pragertom kepenim diedukai seksualiai nedomina.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 19:46)
Būtent. Rado ant ko.

Ant taves varyti? Auksinį lietutį? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 29, 19:47)
Dievuleliau, apsviesk jos proteli, o jei negali, atimk paskutini...

Nemoki? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 20:58)
Susnervinai, kad ne tau mano akių dėmesys, tai atbėgai - užlindai prieš ją, kad tik tave matyciau?  biggrin.gif
Papildyta:

Ne, pragertom kepenim diedukai seksualiai nedomina.

I abejus postus vienas atsakymas, i tave gailu ziureti. Sis jausmas viska nsutelbia, net pykti. Juk negali piktintis ant Dievo nubaustos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 19:55)
Į archyvą

Atspėjau?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 21:00)
Atspėjau?

Tai aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 29, 20:00)
I abejus postus vienas atsakymas, i tave gailu ziureti. Sis jausmas viska nsutelbia, net pykti. Juk negali piktintis ant Dievo nubaustos.

Tai buciuosi mano pmpalą ar ne?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 20:01)
Tai aišku biggrin.gif

O tu dar sakei, kad mano krištolinis grybauja biggrin.gif

Vo..radau... "Silogomanija arba patologinis kaupimas yra psichikos sutrikimas, kai žmogus renka ir laiko nereikalingus daiktus. "
Papildyta:
Viskas? Teletabės atsitraukė, nubego atgal I savo irštvą? Kazkaip labai silpnai siandien, net nusivyliau..😘😘
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 spalio 2021 - 20:11