QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 19:56)
Pasakė ta, kuri neseniai su Burbančia iš Siausio -13-osios mirčių tyčiojosi...
O mirusios gimdyvės gaila. Manau jos artimieji paduos tą institutą į teismą - jie turi tokią teisę tikrai.
fui, kokia tu slyksti boba, melas tavo antras vardas ir prigimimas kaip matau, tu neigali ne fiziskai, o dvasiskai, melas labai iskraipo zmogaus vidu.... Niekas cia niekad nesityciojo is mirciu. Buvo aptarta ar verta mirti del ideju, kuriomis valdzia tik pasinaudoja ir parazituoja...kazin, ka tei mirusiai pasaku, jei galetu...
kam reikejo to maskarado su sausio 13, jai sovietu sajunga ir taip buvo sugriauta Jav pastangom?
Manau artimieji medikus paduos i teisma, kurie nesuteike pagalbos laiku....
Cia dar viena istorija, laimei pas moteri buvo vyras medikas, butu irgi tiketinai mirusi...
labia tikiuosi, kad visi sie zmone sapsijungs ir visus tokisu medikus paduos i teisma, ka djie netertu doru mediku vardo...
https://www.youtube....h?v=3MgEIHfgaAU
o cia dar veina istorija ir tokiu daug , zinau ir is aertimu zmoniu, kad neori gydyti, jei nesi pasiskeipyjes...
Vis noriu prašyti tekstą apie savo patirtį, bet vis trūksta laiko... Perkopijuoju tekstą iš greit parašyto komentaro. GALBŪT YRA TĖVŲ, KURIE IŠGYVENO PANAŠIUS DALYKUS?🙄
Aš pati su kūdikiu ką tik iš ligoninės grįžau. Tai savo akim mačiau klaidą po klaidos.
1) Atvykom su greitąja. Priėmime 4-5 kiti vaikai su tėveliais. Vieni ar dveji prieš mus, visi kiti po mūsų atvyko. GREITOSIOS apžiūros laukėme kelias valandas!! Kūdikiui 8 mėnesių!!!
2) Vienutėje, kurioje laukėme nebuvo vaikui net vandens, kad pamaitinti belaukiant (mišinuku), ar bent pagirdyti (ne, ne visos mamos žindo...).
Iš tos vienutės telefono skambinant man į "centriuką" jie vis nežinojo iš kur skambinu (o aš palatos numerio niekur nemačiau ant sienų!), ir jau griežtai atkirtinėjo, kad juk jie man sakė, kad reiks laukti! Pala! Aš poliklinikoj greičiau sulaukiu eilės... o čia greitoji pagalba! Mano kūdikis man ant rankų atsijunginėjo vis iš nuovargio nuo nuolatinio verkimo!!
3) Aš su vaiku "sulipus" 24val per parą, todėl dėl COV19 prašiau testą daryt tik man ir vaikui nekaišioti nieko bereikalingai. Buvau "pastatyta" į vietą, kad "atsisakau gydymo paslaugų" ir turiu pasirašyti dokumentą, kad atsisakau gydymo!! Pala, ar aš atsisakiau gydymo??? T.y. šiai dienai, jei tu nesutinki būti testuojamas nuo COV19 arba nesi skiepytas, tau JOKIOS medicininės paslaugos nėra taikomos, nes TU atsisakai gydymo! Beje, buvo ir kitas klausimas: ,,Kaip jūs įsivaizduojate, kad guldysime jus į ligoninę, jei jūs neskiepyta ir neturite galimybių paso?!"
4) Atvykus su greitąja apie 17val į Santariškes, vaikas vaistų gavo TIK apie 1-2val nakties, nes reikėjo palaukti, kol jis pasisios tyrimui. Iš kur jam sisioti, atsiprašant, kai mes net vandens jam neturėjom tiek laiko!!??
5) Patvirtinu, kad palatos skyriuje buvo tuščios praktiškai, vos kelios mamos su vaikais. Pirmą ir antrą naktį praleidome vieni, paskui atkraustė mums kitą mamą su sergančiu vaiku, kuriam nenustatyta iki galo kas yra. T.y. kitos palatos tuščios, bet du sergančius *
(kūdikį ir vaiką) suguldo kartu. Mano mažam jau temperatūros nebuvo, mes jau sveikome... aš prašiau palatos kitos, man sakė, kad negalima, nes savaitgalį bus labai daug žmonių guldoma. ... Žinoma, mano vaikas suserga dar labiau, jau ne tik bakterinė infekcija, tai dar ir virusinė! Ačiū sveikatos sistemai už guldymus sergančiųjų kartu! VĖL prašau palatos kitos, nes aš parom nemiegojus, vaikas jau kas keletą valandų vėl karščiuoja... vėl girdžiu tą pat, negalime, nes bus labai daug žmonių savaitgalį.. o neva su kūdikių lovelėm yra tik dvi palatos. Sakiau, kad čia tik kūdikio lovelę perstumti! O man: ,,Bet tai reikia stumti..." (?!?!?) Pasisiūliau, jei reikės, pastumti pati ją...
Šeštadienį sukėliau tokį skandalą, kad net gydytojas buvo atsiųstas pas mane į palatą. Ir per pora valandų atsirado ir palata, ir lovelė, ir gydytojai jau sakė neikit iki mūsų, mes ateisim... viskas pasidarė visai kitaip!
6) Prašiau net gi mokamos palatos, kad tik vaikus atskirti ir abu sveiktų! Pasirodo, tokių nėra.. Sakė atsiradus cov19, visus guldo kartu (?), mokamų palatų nėra.
7) Įdomus lapelis buvo ant palangės! Gaila, mano mažas jį sunaikino, prigriebęs ir nenufotografavau. Ant jo buvo parašyta, kad vaikai nuo 3 metų guldomi be tėvų, tėvai gali juos tik neribotai lankyti, prieš tai lankymus sutarę su med. personalu. Nuo 3 metų?! Čia jau savarankiškas vaikas ar kaip? Suprantu, kad tėvų negali būt operacinėje, reanimacijoje gal dar, bet nebūti su vaiku, sergančiu, ligoninėje... Aš paprašiau to lapelio naujo, neva nespėjau susipažinti su taisyklėmis, tai man jau jo nebedavė, sakė nereikia, ten sena info. Prašiau net kelių žmonių, bet nei vienas man to lapelio jau ir neatnešė. Kažin kodėl, jei ten tik taisyklės ir nieko blogo?
😎 Papildau dar vienu punktu. Seselės nori miegoti... Ne visos, bet buvo ir tokių vakarų, kai vakare atneša vaistukus nakčiai, kad jei bus blogai, pati vaikučiui ir suduodate. Gydymas visai kaip namie, ar ne? 🙂 ... Esu prašius vaikui praplauti dienos metu nosytę, nes negali nei užmigti, nei pavalgyti kaip užsikimšus, o jis per ją pagrinde kvėpuoja, čia gi kūdikis, nepasakysi kvėpuok burnyte... Tai man pasakė taip, kad ,,man parašyta, kad plauti tik du kartus, ryte ir vakare, tad aš neplausiu''. Aš vaikščiojau valandą beveik laiko su rėkiančiu vaiku, nes jis negali nei užmirgti, nei pavalgyti, kol pati atėjo pas mane ir pasisiūlė praplauti, nes nebeiškentė nuolatinio vaiko rėkimo per visą tą laiką... Esu sulaukus ir tokio klausimo atgal: ,,ar pati nemokate prasiplauti?''. Na. Moku. Bet kažkodėl plaudavom dviese ar tryse net, nes.. sudėtinga daryti vaikui to, ko jis nenori, jis nėra žaislas.... 🙁
Ar ir jus sveikatos priežiūros sistema taip gerai "aptarnauja"? O gal jau privačiai vežate neištvėrę vaikus gydyti?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 20:00)
O kaip ten, kad Sausio 13-os mirčių nereikėjo? Gali pasakyt tą aukų artimiesiems, ar tik anonimiškai SM su Lutuke "kietos"?
zinoma nereikejo, pazystu veina artimaja vieno vyriskio, ji mano taip pat. Kitu nepazystu. kam tos aukos buvo? kam? kazkas kazka saugojo, ar lietuviai sugriove sssr dar tuo tiki, eik tada pasigydyk galvele....
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 20:08)
Tai vemk
Bet kaip sukrutot - o manėt niekas nepamatė?

Pamatė ir išsisaugojo.
Papildyta:
dirbai seniau kgb is intercijos vis kaupi archyvus, lauki tinkamo momento, visus nuteisti r istremti....? archyvuotoja tu archyvuootja, rimtia gal suvaikejai ant senatves?