Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 29, 17:10)

Maja, niekur neradau tos, deja, nuo Covid-19 mirusios antivakserės gimdyvės FB. Žinot? Tiesiog įdomu, kokiom tiesom TO "sveikatos instituto" ji tikėjo? unsure.gif

Burbe, tau iki Montekristos kaip iki Mėnulio. Beje, kaip ir iki visko, ką čia taip įnirtingai kritikuoji.

Aimėjaa, tikslu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 spalio 2021 - 16:44
Milionierkos biggrin.gif , nenori, kad svetimi zmones butu..pavogs kazka is jusu? Blusas?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 18:41)
Maja, niekur neradau tos, deja, nuo Covid-19  mirusios antivakserės gimdyvės FB. Žinot? Tiesiog įdomu, kokiom tiesom TO "sveikatos instituto" ji tikėjo? unsure.gif

Aš net neieškojau. Bet vakar ciniško chirurgo labai taiklias mintis perskaičiau apie ją ir jos fb, šiandien Čmilytė... Neturiu pagrindo netikėti. Jie, neabejoju, ir vardą pavardę žino. Įeik į ciniško chirurgo fb.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 16:41)

Burbe, tau iki Montekristos kaip iki Mėnulio. Beje, kaip ir iki visko, ką čia taip įnirtingai kritikuoji.

Nu..ka kritikuoju? Kad svolaciqi seną šunı išpašolvonino is nsmų? Taip, tu twisi, man iki tokio lygio nenukristi?
Ką dar? Kad neturiu vyro, uz kuri reikia dirbti? Tikrai neturiu tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 18:32)
Nu..ka kritikuoju? Kad svolaciqi seną šunı išpašolvonino is nsmų? Taip, tu twisi, man iki tokio lygio nenukristi?
Ką dar? Kad neturiu vyro, uz kuri reikia dirbti? Tikrai neturiu tokio  biggrin.gif

Labai taiklus socpsichologės postas. Ar jau pamiršai, kas "esi"?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 18:41)
Maja, niekur neradau tos, deja, nuo Covid-19  mirusios antivakserės gimdyvės FB. Žinot? Tiesiog įdomu, kokiom tiesom TO "sveikatos instituto" ji tikėjo? unsure.gif

Zinau, kad tarybine santvarka jus ismokino aklai tiketi ir liaupsinti rezima.

Jaunu zmoniu mirtingumas nuo COVID yra ypatingai nedidelis. Toks nedidelis, kad i toki mirtinguma nekreipdavo niekas demesio iki siol. Uztai komplikacijos nuo skiepu jaunesniems yra daznos.

Kai kazkas kisa nesaziningai viena varianta, tai aisku nutyli apie neigiamas pasekmes.

Todel neimanoma net zinot, kas vyksta, kiek mirsta nuo skiepo jaunu zmoniu. Vienii sako daug, kiti sako mazai. Va nuo COVID jaunu zmoniu mirsta tikrai mazai, bet apie taii irgi nesako o ispucia pavienius atvejus
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 17:38)
Labai taiklus socpsichologės postas. Ar jau pamiršai, kas "esi"?

Eik, rasytoja tu biggrin.gif , geriau paverkti, kaip tu niekur neturi teisių, kaip invalidė... kaip visada biggrin.gif

Ooooo...jau psichologė esu biggrin.gif . Tokiais tempais uz pusmecio tavo pasaulyje busiu jau psichoterapeFtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 spalio 2021 - 17:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 29, 18:39)
Todel neimanoma net zinot, kas vyksta, kiek mirsta nuo skiepo jaunu zmoniu. Vienii sako daug, kiti sako mazai. Va nuo COVID jaunu zmoniu mirsta tikrai mazai, bet apie taii irgi nesako o ispucia pavienius atvejus

Tu sakai - tu žinai. Aš klausiu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 18:43)
Eik, rasytoja tu  biggrin.gif , geriau paverkti, kaip tu niekur neturi teisių, kaip invalidė... kaip visada  biggrin.gif

Dar vienas tiesiog prestižinis socpsihologės postas. Tęskite, nelaiminga moterie, ir Jums palengvės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 18:43)
Ooooo...jau psichologė esu  biggrin.gif . Tokiais tempais uz pusmecio tavo pasaulyje busiu jau psichoterapeFtas  biggrin.gif

O, ačiū Dievui, jau nebe. Puiku.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 17:49)

Dar vienas tiesiog prestižinis socpsihologės postas. Tęskite, nelaiminga moterie, ir Jums palengvės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O, ačiū Dievui, jau nebe. Puiku.

Gal nauja knygą rasai apie socpsichologus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 18:50)
Gal nauja knygą rasai apie socpsichologus?  biggrin.gif

O koks tavo, nebrendyla, reikalas?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 29, 17:54)
O koks tavo, nebrendyla, reikalas?

Waaaaaaauuuu...kokia tavo eruditiška kalba..wow wow....tiesiog genealios diplomuotos psichologės mintys..
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 18:57)
Waaaaaaauuuu...kokia tavo eruditiška kalba..wow wow....tiesiog genealios diplomuotos  psichologės mintys..
biggrin.gif

taip, nebrendyla. Taip.
Atsakyti