Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 13:30)
jau pakeitei istoriją? Kaip ir su tirais vyrais, kurie po darbų krenta kaip negyvi biggrin.gif bet tavasis, apsirodo, nekrenta, nors yra tikras vyras biggrin.gif</p>

ką pakeičiau? dėl tik nuorodą greičiau, pliurpale tu nelaiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72887909" data-time="1635503324"><div><p>tai ir buvo rašyta apie kainas dėl ligų, o ne skiepų. Dar pridėjau po to tau nuorodų iš klinikų su kainoraščiais.
Susitrenkei krisdama ar kas tau darosi? Aš tą parašiau išėjus iš kalbos ir tiek. Kaip tik buvau skaičiusi Kačių (net ne šunų) temą. Ten žmonės kaip tik ta tema rašė, kad serga augintiniai ir kiekvienas apsilankymas šimtai.
Kaimynų šuo turi retą ligą, tyrimus siuntė net į Vokietiją, kad nustatyt. Sumokėję jau virš 1000 už viską.
Tu čia taip draskaisi, nusišneki ištisai, žiūrėk neprisišnekėk tik</p></div></blockquote><p>jau pakeitei istoriją? Kaip ir su tirais vyrais, kurie po darbų krenta kaip negyvi biggrin.gif bet tavasis, apsirodo, nekrenta, nors yra tikras vyras biggrin.gif</p>

Taviskis tai turetu gristi zvalus is darbo šitiek mazai uzdirbdamas....
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887914" data-time="1635503482">
<div>
<p>Tai gal as rasiau, kad man toks didelis suo daugiau nereikalingas, nes gimus antram vaikui nenori tampytis šuns kartu su vežimėliu? Oi, tavo sesuo nenorejo tampytis, nes ji tavo vaikus augino, ne tu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o kaip ji galėjo tampytis, jei šunės jau nebuvo tada, kai ji būdavo su mažąja? :0 woops, vėl neatitikimas, marš konspektuotis iš naujo biggrin.gif</p>

Tavo sesuo nenorejo tampyti tavo suns uz dyka, nes net uz vaiku prieziura tu jai nedamokedavai, Uzmirsai, ka rasius buvai?
Atsakyti

na, jis pagal pilnatinės teoriją tai netikras vyras, nes po darbo turi energijos ir į sporto klubą su manim eiti, ir su vaikais pabūti, toks jau tas likimas :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 13:31)
Žinoma, nes nenunuodijom savo šuns ir neištrenkdavom į viešbutį pas svetimus, kai atostogaudavom. Siaubingi žmonės smile.gif  Baisūs tiesiog smile.gif</p><p></p>

Siaubingi žmonės šiaip yra tie, kurie rūras tik sau krapšto, o dantų negeba patys išvalyti, tempia pas vetus, stresina šunį. Jei tu būtum normali šeimininkė, nusipirktum normalų, sveiką šunį, tau užtektų kartą į savaitę pavalyti šuniukui dantis ir jie būtų sveiki. Mano šuniui 16,5 metų, turi visus dantis, nei karto pas vetus nevalėm. Aš pati sutvarkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887907" data-time="1635503313"><div><p>Prasiiiideda...pasakėlės...
Gal as neatsimenu ka rasei? Nesiteisink. Jus abudu esat issigimeliai, abudu. Kokia boba, toks ir diedas.</p></div></blockquote><p>Žinoma, nes nenunuodijom savo šuns ir neištrenkdavom į viešbutį pas svetimus, kai atostogaudavom. Siaubingi žmonės smile.gif  Baisūs tiesiog smile.gif</p><p></p>

Ka tu daugiau pasakysi biggrin.gif issigimelių šeimynėlė.
Atsakyti

Papildyta:
Tavo sesuo nenorejo tampyti tavo suns uz dyka, nes net uz vaiku prieziura tu jai nedamokedavai, Uzmirsai, ka rasius buvai?

Kokią dyką ir kokius vaikus? :D Žo, tu ten susikurk visą istoriją ir mėgaukis, nes tai ne apie mane :D O apie tave, gyvenančią SM nuo tada, kai vaikis dar mažas buvo. Kaip ir Lutukės vaikai jos nemato, taip ir tavasis nematė, kol tu čia istorijas apie visus kuri, gyvenimas pro šalį ir prabėgo... Na, bet jei tau gerai, man širdies neskauda :D 

Atsakyti

Siaubingi žmonės šiaip yra tie, kurie rūras tik sau krapšto, o dantų negeba patys išvalyti, tempia pas vetus, stresina šunį. Jei tu būtum normali šeimininkė, nusipirktum normalų, sveiką šunį, tau užtektų kartą į savaitę pavalyti šuniukui dantis ir jie būtų sveiki. Mano šuniui 16,5 metų, turi visus dantis, nei karto pas vetus nevalėm. Aš pati sutvarkau rolleyes.gif

jie yra sveiki. Ir taip, valomi. ir taip, reikėjo pas vetą. Baisus baisumas, kai pagalvoji :D Tai primink, kam ten po kelis šimtus per apsilankymą išleidi? Kailiukui pašukuoti? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887919" data-time="1635503554"><div><p>Taviskis tai turetu gristi zvalus is darbo šitiek mazai uzdirbdamas....</p></div></blockquote><p>na, jis pagal pilnatinės teoriją tai netikras vyras, nes po darbo turi energijos ir į sporto klubą su manim eiti, ir su vaikais pabūti, toks jau tas likimas biggrin.gif</p>

Vyras, kuris nesugeba aprupinti šeimos tikrai nera vyras. As su tuo sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887919" data-time="1635503554"><div><p>Taviskis tai turetu gristi zvalus is darbo šitiek mazai uzdirbdamas....</p></div></blockquote><p>na, jis pagal pilnatinės teoriją tai netikras vyras, nes po darbo turi energijos ir į sporto klubą su manim eiti, ir su vaikais pabūti, toks jau tas likimas biggrin.gif</p>

tu tokia durna realiai ar tokia vredna esi, kad tyčia išmeti vieną žodį iš konteksto? nes tema tai buvo apie sąžiningus, ne aferiūgas verslininkus, kurie turi daug ant galvos. Realiai daug. Nes mokesčiai baisūs už kiekvieną darbuotoją. Klientai irgi patys nedygsta. Tavo jobaris tai dirba kitiems ir darbo metu rūrą krapšto. Normalūs verslininkai sau to neleidžia, nes dar turi tokių kaip tavo jobarių brokus dažnai taisyti mirksiukas.gif
Atsakyti

tu tokia durna realiai ar tokia vredna esi, kad tyčia išmeti vieną žodį iš konteksto? nes tema tai buvo apie sąžiningus, ne aferiūgas verslininkus, kurie turi daug ant galvos. Realiai daug. Nes mokesčiai baisūs už kiekvieną darbuotoją. Klientai irgi patys nedygsta. Tavo jobaris tai dirba kitiems ir darbo metu rūrą krapšto. Normalūs verslininkai sau to neleidžia, nes dar turi tokių kaip tavo jobarių brokus dažnai taisyti mirksiukas.gif

oi ne, rašei apie tikrus vyrus. TIKRUS. Kaip supykai, pataikiau :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887919" data-time="1635503649"><div><p>Taviskis tai turetu gristi zvalus is darbo šitiek mazai uzdirbdamas....
Papildyta:
Tavo sesuo nenorejo tampyti tavo suns uz dyka, nes net uz vaiku prieziura tu jai nedamokedavai, Uzmirsai, ka rasius buvai?</p></div></blockquote><p>Kokią dyką ir kokius vaikus? biggrin.gif Žo, tu ten susikurk visą istoriją ir mėgaukis, nes tai ne apie mane biggrin.gif O apie tave, gyvenančią SM nuo tada, kai vaikis dar mažas buvo. Kaip ir Lutukės vaikai jos nemato, taip ir tavasis nematė, kol tu čia istorijas apie visus kuri, gyvenimas pro šalį ir prabėgo... Na, bet jei tau gerai, man širdies neskauda biggrin.gif </p>

Rasyk tu ka nori. Mes visi cia gerai atsimename ta laika, kai šunį išmetei is namu, kur jis gyveno 10 metu. Tavo bla bla bla nepakeis to fakto, kad suo buvo ismestas is namu, kur gyveno visa savo gyvenima.
Esat išsigimėliai.
Atsakyti

Vyras, kuris nesugeba aprupinti šeimos tikrai nera vyras. As su tuo sutinku.

RŪPINTIS šeima. 

Atsakyti