ką pakeičiau? dėl tik nuorodą greičiau, pliurpale tu nelaiminga

Taviskis tai turetu gristi zvalus is darbo šitiek mazai uzdirbdamas....
Papildyta:
Tavo sesuo nenorejo tampyti tavo suns uz dyka, nes net uz vaiku prieziura tu jai nedamokedavai, Uzmirsai, ka rasius buvai?
Kokią dyką ir kokius vaikus? Žo, tu ten susikurk visą istoriją ir mėgaukis, nes tai ne apie mane
O apie tave, gyvenančią SM nuo tada, kai vaikis dar mažas buvo. Kaip ir Lutukės vaikai jos nemato, taip ir tavasis nematė, kol tu čia istorijas apie visus kuri, gyvenimas pro šalį ir prabėgo... Na, bet jei tau gerai, man širdies neskauda
Siaubingi žmonės šiaip yra tie, kurie rūras tik sau krapšto, o dantų negeba patys išvalyti, tempia pas vetus, stresina šunį. Jei tu būtum normali šeimininkė, nusipirktum normalų, sveiką šunį, tau užtektų kartą į savaitę pavalyti šuniukui dantis ir jie būtų sveiki. Mano šuniui 16,5 metų, turi visus dantis, nei karto pas vetus nevalėm. Aš pati sutvarkau
jie yra sveiki. Ir taip, valomi. ir taip, reikėjo pas vetą. Baisus baisumas, kai pagalvoji Tai primink, kam ten po kelis šimtus per apsilankymą išleidi? Kailiukui pašukuoti?
tu tokia durna realiai ar tokia vredna esi, kad tyčia išmeti vieną žodį iš konteksto? nes tema tai buvo apie sąžiningus, ne aferiūgas verslininkus, kurie turi daug ant galvos. Realiai daug. Nes mokesčiai baisūs už kiekvieną darbuotoją. Klientai irgi patys nedygsta. Tavo jobaris tai dirba kitiems ir darbo metu rūrą krapšto. Normalūs verslininkai sau to neleidžia, nes dar turi tokių kaip tavo jobarių brokus dažnai taisyti
oi ne, rašei apie tikrus vyrus. TIKRUS. Kaip supykai, pataikiau