Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tu isnmetei savo suni is buto. Ne..ne taip parasiau...jus abu su vyru, issigimeliai, ismetet sena auni ir ta pati menesi nusipirkot madinga kate. Svolaciai jus sbu.

o tai kur išmečiau? Nes katė tai dar prie šuns atsirado :D Ar negalima pirkti katės (kas yra madinga tai nz...), kai turi šunį? :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 29, 12:25)
tai tu vargso savo suns niekad nepaleidi pasilakstyti?  unsure.gif ar bent zinai kaip greitai suo praryja maista? is vis tu suni turi? nes is to ka rasai, netarodo....

Ji nevedziojo savo senutes. Gi rasydavo - isvedu 10 min du kart dienoj, as neturiu laiko.
Atsakyti

tai tu vargso savo suns niekad nepaleidi pasilakstyti? unsure.gifar bent zinai kaip greitai suo praryja maista? is vis tu suni turi? nes is to ka rasai, netarodo....

mano šuo neryja lauke NIEKO.

Jei rytų, nepaleidinėčiau be antsnukio.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 13:26)
nu va ir žinosi, vis šiokia tokia nauda iš SM bus. O jei dar į kokią parodą nueitum ir pauostytum...</p>

Su zmonem bendrauti tau daugiau reikia, zmones laiko suniukus ivairius mirksiukas.gif Taip kazkurie daugiau turi savo kvapa, kiti maziau, kai kas seriasi daugiau, kiti is vis beveik neiseria, kailiai, ugiai ir t.t. skiriasi, ir prieziura skiriasi...
Parodose panasu tik ir sutinki sunis....kurie buna isciustinti visi pries paroda..tu bent ziai kiek idedama i suni pries paroda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72887901" data-time="1635503155">
<div>
<p>Tu isnmetei savo suni is buto. Ne..ne taip parasiau...jus abu su vyru, issigimeliai, ismetet sena auni ir ta pati menesi nusipirkot madinga kate. Svolaciai jus sbu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o tai kur išmečiau? Nes katė tai dar prie šuns atsirado biggrin.gif Ar negalima pirkti katės (kas yra madinga tai nz...), kai turi šunį? biggrin.gif</p>

Prasiiiideda...pasakėlės...
Gal as neatsimenu ka rasei? Nesiteisink. Jus abudu esat issigimeliai, abudu. Kokia boba, toks ir diedas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 13:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72887884" data-time="1635502687"><div><p>Bandei čia teisintis visokioms Moontėms, kad gydei, kad daug sumokėjai. Bet kai tau parašomos vetų kainos, tai tu pašiurpsti. Tai ką tu gydei? Aferistė. Burbanti viską teisingai apie tave rašo. Slėptumeis po lapais.</p></div></blockquote><p>tu rašei, kad kiekvienas apsilankymas pas vetą-po kelis šimtus. ir buvai išjuokta, nes tai-nesąmonė. </p><p>Štai ryt vežu katę tikrinti, kainuos apie 35 eurus.</p><p>Šuniui dantis valė-86 eur. Skiepai ir pan dar mažiau. Didesnės sąskaitos tik kai rimtai serga, o buvo taip kai piometra šunei buvo, tada ir buvo daugiau.</p><p>Bet kaskart po kelis šimtus? Nu komon biggrin.gif Nesek pasakų smile.gif</p>

tai ir buvo rašyta apie kainas dėl ligų, o ne skiepų. Dar pridėjau po to tau nuorodų iš klinikų su kainoraščiais.
Susitrenkei krisdama ar kas tau darosi? Aš tą parašiau išėjus iš kalbos ir tiek. Kaip tik buvau skaičiusi Kačių (net ne šunų) temą. Ten žmonės kaip tik ta tema rašė, kad serga augintiniai ir kiekvienas apsilankymas šimtai.
Kaimynų šuo turi retą ligą, tyrimus siuntė net į Vokietiją, kad nustatyt. Sumokėję jau virš 1000 už viską.
Tu čia taip draskaisi, nusišneki ištisai, žiūrėk neprisišnekėk tik
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 29, 14:18)
Isivaizduoju kokio jis senumo pas tave  biggrin.gif

Tai privalomasis atsakomybes draudimas, o ne pacio automobilioo draudimas. Kuo senesnis - tuo draudimo kaina auga, nes senesniu automobiliu savininkai maziau saugoja, daugiau rizikuoja, be to konttingentas nerimtas.
Atsakyti

Labai gerai atsimenu, kai rasei, kad mol dar graziau, kad mokeciau toooookius pinigus. O paskui jau pradejai pasakas sekti kad mokejai, kai buvai nulinciyota uz tai, jog gaili pinigu, kai suo serga.

aišku, nesąmonė mokėti kelis šimtus už paprastą vizitą, kaip pilnatinė teigė :D  Mokėjau daugiau TIK kai buvo rimta problema ir operacija. už skiepus nu nemoku iki šiol po kelis šimtus :D Net už tris gyvūnus tiek nesusidaro :Dbaisuuuuu

Atsakyti

tai ir buvo rašyta apie kainas dėl ligų, o ne skiepų. Dar pridėjau po to tau nuorodų iš klinikų su kainoraščiais.
Susitrenkei krisdama ar kas tau darosi? Aš tą parašiau išėjus iš kalbos ir tiek. Kaip tik buvau skaičiusi Kačių (net ne šunų) temą. Ten žmonės kaip tik ta tema rašė, kad serga augintiniai ir kiekvienas apsilankymas šimtai.
Kaimynų šuo turi retą ligą, tyrimus siuntė net į Vokietiją, kad nustatyt. Sumokėję jau virš 1000 už viską.
Tu čia taip draskaisi, nusišneki ištisai, žiūrėk neprisišnekėk tik

jau pakeitei istoriją? Kaip ir su tirais vyrais, kurie po darbų krenta kaip negyvi :D bet tavasis, apsirodo, nekrenta, nors yra tikras vyras :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 29, 12:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72887900" data-time="1635503121">
<div>
<p>tai tu vargso savo suns niekad nepaleidi pasilakstyti? vartotojo įkelta nuotraukaar bent zinai kaip greitai suo praryja maista? is vis tu suni turi? nes is to ka rasai, netarodo....</p>
</div>
</blockquote>
<p>mano šuo neryja lauke NIEKO.</p>
<p> Jei rytų, nepaleidinėčiau be antsnukio.</p>

Tai gal as rasiau, kad man toks didelis suo daugiau nereikalingas, nes gimus antram vaikui nenori tampytis šuns kartu su vežimėliu? Oi, tavo sesuo nenorejo tampytis, nes ji tavo vaikus augino, ne tu.
Atsakyti

Prasiiiideda...pasakėlės...
Gal as neatsimenu ka rasei? Nesiteisink. Jus abudu esat issigimeliai, abudu. Kokia boba, toks ir diedas.

Žinoma, nes nenunuodijom savo šuns ir neištrenkdavom į viešbutį pas svetimus, kai atostogaudavom. Siaubingi žmonės :)  Baisūs tiesiog :)

Atsakyti

Tai gal as rasiau, kad man toks didelis suo daugiau nereikalingas, nes gimus antram vaikui nenori tampytis šuns kartu su vežimėliu? Oi, tavo sesuo nenorejo tampytis, nes ji tavo vaikus augino, ne tu.

o kaip ji galėjo tampytis, jei šunės jau nebuvo tada, kai ji būdavo su mažąja? :0 woops, vėl neatitikimas, marš konspektuotis iš naujo :D

Atsakyti