Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 18:20)

Tu esi nusikalteli, nes tokiu baisiu laiku zmonijai nesioji bacilas is vienos salies i kita.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 19:17)
Bet rimtai kokia košė galvoje turi darytis, kad teigti, jog lietuviai sugriovė CCCP  biggrin.gif  biggrin.gif

Turi melstis lanzbergiam ir tiketi mokslu.... unsure.gif Nugriaus Cvirkos paminkla, pastatys Lansbergiu...

Tiesa, matei nauja meno instaliacija Lietuvoje, Vilniuje? As tai nei nebuciau supratusi, kad cia menas. hmm.gif Kainos geriau neklausk.... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 18:19)
Ale durniu laivas, kaip susinervino, visa zovada ja pulti pradejo.
Jusu reakcija gi ziauriai akivaizdi. Kas ji bebutu, saunuole...

Man tai tik viena labai idomu - kaip lietuviai sugriove CCCP? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 19:16)
Pamatysim, pamatysim kas cia tokia pasislepusi po retai naudojqmu antru ar treciu savo  niku  biggrin.gif

Pradoksas tame, kad ir tu ir Monteverte ir Lutuke turejote ne viena nika biggrin.gif
Juokinga, kad moralizuojat sia tema, tik tiek. Bet is esmes esi teisi, anksciau, ar veliau, islis yla is maiso.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 30, 18:22)
Turi melstis lanzbergiam ir tiketi mokslu.... unsure.gif Nugriaus Cvirkos paminkla, pastatys Lansbergiu...

Tiesa, matei nauja meno instaliacija Lietuvoje, Vilniuje? As tai nei nebuciau supratusi, kad cia menas. hmm.gif Kainos geriau neklausk.... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Cia gi akyvaizdi pajuoka is lietuvos žmonių.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 19:23)
Man tai tik viena labai idomu - kaip lietuviai sugriove CCCP?  biggrin.gif  biggrin.gif

Jei ka, as tam teiginiui pritariu. Bet neketinu veltis, maloniau paskaityti Renee mintis.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 19:22)
Tu esi nusikalteli, nes tokiu baisiu laiku zmonijai  nesioji bacilas is vienos salies i kita.

ura.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 18:24)
Pradoksas tame, kad ir tu ir Monteverte ir Lutuke turejote ne viena nika  biggrin.gif
Juokinga, kad moralizuojat sia tema, tik tiek. Bet is esmes esi teisi, anksciau, ar veliau, islis yla is maiso.

Skirtumas tas, kad as turejau, kai mane banindavo, o ne tam, kad neatpazintų pašnekovai biggrin.gif As ne bailė gi

Tqu turbut labai dideliu pastangu reikia suprasti tam?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 19:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nea...
Nes, man neidomu.

Neturi drasos pripazinti, kad nusisnekejot visa si laika, besiremdamo politiku propoganda stumiama? Jau neapsikente, saziningi mokslininkai susibure sako, absurdas, tai, kas daroma Lietuvoje.

Geriausios mintys IMUNOLOGO apie kolektyvini imuniteta biggrin.gif Jo ir kitos mintys apie imuniteta idomios, paklausykit, galit ir nesakyti garsiai, nors tylom biggrin.gif
"jokios koreliacijos tarp skiepu skaiciaus ir susirgimo NERA....
numirusiu zmoniu nuo covido yra daug kartu mazesne, nei su covidu....
ar tiklsinga gasdinti visa populecija, jei mirtis su covidu yra daug daznesne..."
"Firmu gaminanciu vakcinas deklaruojamas absoliutaus rizikos sumazejimo rodiklis yra 1 procentas !!!!!" ne nuo mirties, ne nuo susirgimo, sunkiu formu....!!!!nuo noserykles PGR testo!!!!
"sios vakcinos kaip ir gripo turetu buti skirtos velyva rudeni, keliatui menesiu, siek tiek apsisaugoti nuo gripo proverziu...
"zmones dirbantys kovido skyriuose, labai nenori, kad pandemija baigtusi..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugpjūčio 2021 - 18:35
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 18:26)
Jei ka, as tam teiginiui pritariu. Bet neketinu veltis, maloniau paskaityti Renee mintis.
Papildyta:
ura.gif

Ir tau vaidenasi, kad tik lietuviu deka suiro CCCP?

Mat radbnaja biggrin.gif aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

biggrin.gif biggrin.gif

Gali šokti kiek nori, o nusikaltėlė esi numero uno, bacilu nešiotoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 30, 19:01)
Net nezadu...man visai patiko cia po ilgo laiko. Deja intelekto lygis pakrito. Nieko, uzsiimsime svietimu, jaunas galveles.   tongue.gif </p>

nu matai. Tai tau patinka zekai, užvedi diskusijas, tai nekenti jų. Neadekvati kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 19:27)
Skirtumas tas, kad as turejau, kai mane banindavo, o ne tam, kad neatpazintų pašnekovai  biggrin.gif  As ne bailė gi

Tqu turbut labai dideliu pastangu reikia suprasti tam?

Kam teisintis, man tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 19:31)
Rodo, kad ji prisijungus 2007. Tai aišku, kad iš senių. Ir dabar po tiek laiko atlėkė ir viena iš pirmųjų aplankytų temų: Paliko vyras biggrin.gif tai daug pasako biggrin.gif nelaimingoji konservatorė

Paziurek kiek zinuciu parase.
Kelias parase, matyt uzdare, po keliu metu paleido, vel kelios, dabar vel paleido...

Lietuva sugriove SSSR cia tai prikolas...

Nors... jei sugriove SSSR, tai kodel nepradet kariaut su Kinija? Logishka. biggrin.gif
Atsakyti