Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 26, 19:21)
MB pasiuliau pasilikti savaja ir ji mielai sutiko, o imti ta kur exe supashkudinus, tai butu slykstu. Iene buti MB nenorejo, tai labai puikiai gavosi.

Man irgi -ienė nepatinka, jei dabar ženyčiaus, -ė būčiau, gaila, anais laikais tik -ienėm galėjom būti, o taip gražiai skambėtų mano pavardė su -ė raide wub.gif , tingiu tvarkytis dokus, pasikeisčiau biggrin.gif . O kad savo pasilieka irgi nieko blogo nematau, gal savo tėvą gerbia biggrin.gif ...
Šaunu, gal nustos Širinskienė savo sukurtuose purvuose murkdytis:
„Prašome atlikti Seimo narės Agnės Širinskienės elgesio atitikties Lietuvos Respublikos politikų elgesio kodekso principams tyrimą ir įvertinti, ar Seimo narė Agnė Širinskienė, viešai paskleisdama tikrovės neatitinkančią informaciją apie ministrę pirmininkę ir ekonomikos ir inovacijų ministrę, nepažeidė Kodekse ar kituose teisės aktuose nustatytų valstybės politiko elgesio principų ar reikalavimų“, – rašoma parlamentarų kreipimesi.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...emjere-21201501
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 26, 16:25)
norėsi, negalit ir tiek o hetero, tad kam kam, o tau tylėt biggrin.gif Matyt patys suvokiat, kokie baisūs esat ir netvarkingi biggrin.gif</p>

atėjo tarė energetė pasyvioji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 18:28)
Man irgi -ienė nepatinka, jei dabar ženyčiaus, -ė būčiau, gaila, anais laikais tik -ienėm galėjom būti, o taip gražiai skambėtų mano pavardė su -ė raide wub.gif , tingiu tvarkytis dokus, pasikeisčiau biggrin.gif . O kad savo pasilieka irgi nieko blogo nematau, gal savo tėvą gerbia biggrin.gif ...
Šaunu, gal nustos Širinskienė savo sukurtuose purvuose murkdytis:
„Prašome atlikti Seimo narės Agnės Širinskienės elgesio atitikties Lietuvos Respublikos politikų elgesio kodekso principams tyrimą ir įvertinti, ar Seimo narė Agnė Širinskienė, viešai paskleisdama tikrovės neatitinkančią informaciją apie ministrę pirmininkę ir ekonomikos ir inovacijų ministrę, nepažeidė Kodekse ar kituose teisės aktuose nustatytų valstybės politiko elgesio principų ar reikalavimų“, – rašoma parlamentarų kreipimesi.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...emjere-21201501

tai jei valstiečiai būtų kerštingi, jie savoje kadencijoje turėjo iš Etikos neišeiti ir skundais užversti, kai anie taip plaikstėsi.
Oi atsisuks jiems visa karma, šveis tai šveis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 19:12)
tai jei valstiečiai būtų kerštingi, jie savoje kadencijoje turėjo iš Etikos neišeiti ir skundais užversti, kai anie taip plaikstėsi.
Oi atsisuks jiems visa karma, šveis tai šveis biggrin.gif

Cia norejai pasakyti, kad etikos komisija bus apkrauta, taip kaip dirbo praejusioje kadencijoje. Kai Sirinskiene sugebejo apskusti savo partiete Baskiene...

Ir vel, na jei tiketi karma, ji atsisuks pries visus, tame tarpe ir tave, mane ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 20:50
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 22:49)
Cia norejai pasakyti, kad etikos komisija bus apkrauta, taip kaip dirbo praejusioje kadencijoje. Kai Sirinskiene sugebejo apskusti savo partiete Baskiene...

Ir vel, na jei tiketi karma, ji atsisuks pries visus, tame tarpe ir tave, mane ir t.t.

Geriau paskaitykit rimtesniu dalyku

https://www.delfi.lt...a.d?id=88487673
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 18:05)
Tai aišku, tik tu viena gyveni TEISAINGAI bigsmile.gif . Kažin kuri labiau gerbia, ar ta kuri savo pavardę pasilieka, ar ta, kurios vyras žodžio teisės neturi biggrin.gif . Kartu su pavarde atidavė....

Yra aibes istekejusiu, bet mergautine pavarde pasilikusiu moteru, nes neretai ju pavardes dar pries istekant jau turi komercine, intelektine verte.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 26, 21:54)

O tu pagalvok, Idomucia, kodel itakingi Paleckiai, o kad jie gana itakingi, tikiuosi, nesigincysi ir teisinio isprusimo jiems pakanka. Tyli ir negina savo seimos nario? Maza to, kiek pamenu, jo brolis Rimvydas net buvo pasisakes, kad jis buvo numanes apie tokia brolio veikla... Man cia idomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 21:03
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 21:49)

tai tik parodo, kad Širinskienė užpakalių nelaižo. Jei kas įtartina, tai praneša. Tik tiek.

Oi vaikeliuk, viskam yra priešnuodis, jei aišku moki jį rasti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 26, 21:54)

gerulis, bet čia gi baisi nuospauda teletabėms. Dabar tave visą naktį keiks, kad įdėjai
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 22:01)
O tu pagalvok, Idomucia, kodel itakingi Paleckiai, o kad jie gana itakingi, tikiuosi, nesigincysi ir teisinio isprusimo jiems pakanka. Tyli ir negina savo seimos nario? Maza to, kiek pamenu, jo brolis Rimvydas net buvo pasisakes, kad jis buvo numanes apie tokia brolio veikla... Man cia idomiau.

ir jis veikė vienas? tikrai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 23:01)

Tai kad tas Paleckis manes visai nedomina. Mane domina faktai apie supuvusia Lanzbergija.
Gal but - tai naudinga Kremliui. Nu aisku naudinga.
Bet tokia valstybe, kaip dabar LT - niekam jau nenaudinga.

Taigi perspektyvos labai liudnos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 26, 23:03)
Tai kad tas Paleckis manes visai nedomina. Mane domina faktai apie supuvusia Lanzbergija.
Gal but - tai naudinga Kremliui. Nu aisku naudinga.
Bet tokia valstybe, kaip dabar LT - niekam jau nenaudinga.

Taigi perspektyvos labai liudnos

Na matai, o man tu faktu truksta, kodel Paleckiu klanas tyli...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 22:25)
tai tik parodo, kad Širinskienė užpakalių nelaižo. Jei kas įtartina, tai praneša. Tik tiek.

Oi vaikeliuk, viskam yra priešnuodis, jei aišku moki jį rasti mirksiukas.gif
Papildyta:

gerulis, bet čia gi baisi nuospauda teletabėms. Dabar tave visą naktį keiks, kad įdėjai
Papildyta:

ir jis veikė vienas? tikrai? biggrin.gif

O gal ji paprasciausia skundike... Laizanti, kaip tu sakai, Karbauskiui uzpakali.

Niu, niu... Likimo, ups karmos neapgausi.

Moteris metuose, o prasivardziuoji.

O kur as tai rasiau?
Ir aplamai, ar as apie tai rasiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 22:43
QUOTE(Moonte @ 2021 10 27, 00:21)
Na matai, o man tu faktu truksta, kodel Paleckiu klanas tyli...

Kodel domiesi Paleckiu, jei straipsnyje visai ne apie Palecki, o apie supuvusia LT teisesauga. Niekam neidomu tas Paleckis.

Mano nuomone jo asmenybe labai profesionaliai panaudojama diskredituot LT, o del to kaltinti galima tik LT.

Jei kita salis stipresne karine prasme - tai galima susilaukt paramos, bet jei kita salis protingesne - tai jau jokios paramos is nieko nesulauksit
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 26, 23:59)
Kodel domiesi Paleckiu, jei straipsnyje visai ne apie Palecki, o apie supuvusia LT teisesauga. Niekam neidomu tas Paleckis.

Mano nuomone jo asmenybe labai profesionaliai panaudojama diskredituot LT, o del to kaltinti galima tik LT.

Jei kita salis stipresne karine prasme - tai galima susilaukt paramos, bet jei kita salis protingesne - tai jau jokios paramos is nieko nesulauksit

Na todel, kad Paleckis yra priemone-irankis, pestininkas zaidime... Ir man idomu, kokie zaidimai vyksta ir kuriu mes niekada nesuzinosim. O piktitis del to kas tau pateikiama, nezinat visko, nematau prasmes, nes tai aisbergo virsune, idomiau, kas slypi giliau vandenyse. Bet to mes nesuzinosime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 23:05
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 18:28)

kada tu jau zenyjaisi, kad negalima buvo, manau visada buvo galima, gal nesidomejai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 23:21)
O gal ji paprasciausia skundike... Laizanti, kaip tu sakai, Karbauskiui uzpakali.

kas cia per issireiskimai, ir sneka moonte, kuri vaidina labai dora piliete, patriote salies.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 23:01)
Yra aibes istekejusiu, bet mergautine pavarde pasilikusiu moteru, nes neretai ju pavardes dar pries istekant jau turi komercine, intelektine verte.

Taip, Bilotaitė dėl to gal ir nesikeitė, bet Armonaitės pavardė dar tada nemanau kad turėjo kažkokią vertę ax.gif. Tiesiog, kokią nori, tokią pavardę renkiesi, nėra kaip sovietmety, kad visi pagal vieną kurpalį turi elgtis.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 27, 01:14)
kada tu jau zenyjaisi, kad negalima buvo, manau visada buvo galima, gal nesidomejai?
Papildyta:

kas cia per issireiskimai, ir sneka moonte, kuri vaidina labai dora piliete, patriote salies....  unsure.gif

Tai gal ir buvo galima, bet kad nestandartiška, buvo laikoma vos ne iškrypėliška biggrin.gif . Draugė prie rusiškos pavardės -ienė dasidėjo ir tai klausimų visokių kilo...

Na gal ne visai tikslu skundikė, tiksliau pletkininkė. Nieko nežinodama pletkus nešioja, buduliams limpa, nesvarbu, kad tie pletkai paneigiami, dar tampys metų metus... Tfu ant tokių širinskienių. Tokių ne tik Seime pilna. Nesvarbu kokiomis priemonėmis, svarbu ponui į užpakalį kuo giliau sulysti....
Atsakyti