Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 15:04)
Geras... Uzskaitau  biggrin.gif
BAltarusiai ietuvius vadina zemaiciais, cia matyt irgi, reik itraukti i zodyneli kaip sinonima.lietuviu.

o kaip tu gali neužskaityti? juk taip Vikipedijoj parašyta. Pasiimk mano citatą, įsivesk ir rasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 15:00)
As ja labiau tikiu nei tavimi. Ji salkyginai normalus zmogus.

o kas sako, kad nenormalus? tik meluojantis žmogus biggrin.gif kaip ir sex potencialą beje. Nėra jis toks wow kaip rašo, kad visada noriu, niekada galva neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 15:00)

As ja labiau tikiu nei tavimi. Ji salkyginai normalus zmogus.

ups unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 15:00)
Aaaa...nu dar geriau  biggrin.gif . Dar isivaizduok, kad sedziu ant suoliuko su kaliośais ir senu rusišku chalatu, spjaudau siemkas ir esu uzsirišusi skarelia ant galvos  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokas juokais nusipirkau saulegrazu, eisiu tuoj pagliaudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 15:19)
o kaip tu gali neužskaityti? juk taip Vikipedijoj parašyta. Pasiimk mano citatą, įsivesk ir rasi biggrin.gif
Papildyta:

o kas sako, kad nenormalus? tik meluojantis žmogus biggrin.gif kaip ir sex potencialą beje. Nėra jis toks  wow kaip rašo, kad visada noriu, niekada galva neskauda biggrin.gif

1. Nu va vienas kas gerai, kad paziurejai i vikipedija, dabar zinosi.

2. MOnteverte, norint tau pasikti, galima prirankioti ir tavo gyvenimo akimirku, ir dar juos burbiskai, ar cambaliskai apipavidalinus, kaip tu dabar Montekristos bandei, tai isvis labai Montevertiska, jei tu manai, kad tu tampi teisesne, nuvlisiu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 14:23)

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif juokas juokais nusipirkau saulegrazu, eisiu tuoj pagliaudyti  biggrin.gif

Aš tai savo turiu sokiai.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:28)
ir dar juos burbiskaii apipavidalinus

Tu baik mane kopijuoti. Savo kažką įnešk I mamkas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 15:28)
1. Nu va vienas kas gerai, kad paziurejai i vikipedija, dabar zinosi.

2. MOnteverte, norint tau pasikti, galima prirankioti ir tavo gyvenimo akimirku, ir dar juos burbiskai, ar cambaliskai apipavidalinus, kaip tu dabar Montekristos bandei, tai isvis labai Montevertiska, jei tu manai, kad tu tampi teisesne, nuvlisiu...

ir tu žinosi, abipusiai bigsmile.gif

prie ko čia tas pašikti ir kažką apipavidalinti, kai aš apie tiesą. Apie realų potencialą realybėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 15:30)
Aš tai savo turiu  sokiai.gif

Tu baik mane kopijuoti. Savo kažką įnešk I mamkas.

as pernai sodinau, tai tik vejas visas isvarte ir pauskciai nulese biggrin.gif

seniau bent turejo kazka savo, dabar kazkokia palaida bala likusi, kazka bando kopijuoti, nu bet nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 15:39)
Niekad niekuo netikiu kas rasoma, kol nepamatau oficialiu dokumetu.

Tai prašyk Armonaitės kad pateiktų santuokos liudijimą. Jei nuo to liudijimo ji kažkuo geresnė tavo akyse pataps biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 15:46)
aš apie metų podsumavimą pas Moonte, jei ką, kurį galima bus apžvelgti kitais metais smile.gif

Kas tas yr? Tu apie Lietuvos ateitį rašei, dar tada paklausiau kas gi bus po metų, neatsakei.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 14:41)
Tai prašyk Armonaitės kad pateiktų santuokos liudijimą. Jei nuo to liudijimo ji kažkuo geresnė tavo akyse pataps biggrin.gif

Aitė ir Afrikoje Aitė biggrin.gif
Sitaip negerbti savo vyro, kaip vyro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 spalio 2021 - 14:50
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 15:41)
Kas tas yr? Tu apie Lietuvos ateitį rašei, dar tada paklausiau kas gi bus po metų, neatsakei.

ne, aš rašiau apie tai kaip Moonte reaguos į tai kas vyksta ax.gif
Atsakyti

Norėsim ir bus, nenorėsim nebus. Kol kas sunkus atvejis su vaikais. Matai kaip tu zyzei, kai vaikai karantine prie tavęs sėdėjo? Nelabai laimingai čia rašinėjai biggrin.gif
Tai ir nenormalu, kad tokie turi. Tvarkingos visu kuo poros turi tik gimdyti, o ne bele kas.

norėsi, negalit ir tiek o hetero, tad kam kam, o tau tylėt :D Matyt patys suvokiat, kokie baisūs esat ir netvarkingi :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 16:47)
Aitė ir Afrikoje Aitė  biggrin.gif
Sitaip negerbti savo vyro, kaip vyro...

Tai aišku, tik tu viena gyveni TEISAINGAI bigsmile.gif . Kažin kuri labiau gerbia, ar ta kuri savo pavardę pasilieka, ar ta, kurios vyras žodžio teisės neturi biggrin.gif . Kartu su pavarde atidavė....
Atsakyti
MB pasiuliau pasilikti savaja ir ji mielai sutiko, o imti ta kur exe supashkudinus, tai butu slykstu. Iene buti MB nenorejo, tai labai puikiai gavosi.
Atsakyti