Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:50)

Pfffff...

Aha..aha...pavydi...pavyyyyyyyydi, sena tu kliūška.

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:52)
Aha..aha...pavydi...pavyyyyyyyydi, sena tu kliūška.

biggrin.gif  biggrin.gif

Neturiu kometaru. Akviaizdus bobos suvaikejimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:51)

Ka tavo izvalga bendro turi su pacituotu postu?
Kad pasikti eilini karta as supratau, bet ka bendro turi.

Kokia izvalga??!! Tu rašius esi taip. Jadriona varona
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:48)
Mane ne, as Irenos Nakienes deka net su keliais, senukais, itariu, ju jau nera gyvuju tarpe, susipazinau.

Lietuvninkai ir buvo spalvoti, lietuviu, vokieciu, prusu kraujo turejo...

Eilini karta putodama, vietoj to kad patykletum nusisnekejus, durne is saves darai.

kva kva, nu ko tu taip širsti dabar čia? "Žodžiai lietuvninkas ir lietuvis ilgą laiką buvo sinonimai."
Nu kas nepatinka? Ar lietuvninkas ar lietuvis, koks skirtumas? Kaip rusas, ruskis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:53)
Neturiu kometaru. Akviaizdus bobos suvaikejimas.

Tu turejai , skaitant ta postą, isivaizduoti mano lilijavą balselį biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:53)
Kokia izvalga??!! Tu rašius esi taip. Jadriona varona

Oka bendro turi su tavo cituojamu tekstu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:51)
Tu jau nusisnekejai Montekristos atveju  mirksiukas.gif

neblogai ji jus vysto biggrin.gif šiaip žmogus labai pastebi tai, kas jam "skauda". Ji vis vaikosi Lutukę su tais žindymais ir tipo, kad Lutuke nieko nespėdavo, pavargdavo. Tik realybė tokia, kad jos panašaus amžiaus, bet šiai dienai Lutukės energetika gerokai lenkia Montekristos. Gal todėl Lutukė viską ir spėja, forume daug parašo. Montekristas spėja mažiau.
Tai tiek. Dar kas nors įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:56)
Oka bendro turi su tavo cituojamu tekstu?

Turi bendro, nes dabar jau rasai, kad esi lietuve ..oi..lietuvnyyykė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:54)
Tu turejai , skaitant ta postą, isivaizduoti mano lilijavą balselį  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne tavo zuvies akis, ir ispurtusi snukeli.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:56)
Turi bendro, nes dabar jau rasai, kad esi lietuve ..oi..lietuvnyyykė  biggrin.gif

parodyk, kur cituojamam tekste buvo aprasyta kad esu lietuve.
AR cia eilini karta kristolinis aprode?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:56)
neblogai ji jus vysto biggrin.gif  šiaip žmogus labai pastebi tai, kas jam "skauda". Ji vis vaikosi Lutukę su tais žindymais ir tipo, kad Lutuke nieko nespėdavo, pavargdavo. Tik realybė tokia, kad jos panašaus amžiaus, bet šiai dienai Lutukės energetika gerokai lenkia Montekristos. Gal todėl Lutukė viską ir spėja, forume daug parašo. Montekristas spėja mažiau.
Tai tiek. Dar kas nors įdomu?

As ja labiau tikiu nei tavimi. Ji salkyginai normalus zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:58)
Ne tavo zuvies akis, ir ispurtusi snukeli.

Aaaa...nu dar geriau biggrin.gif . Dar isivaizduok, kad sedziu ant suoliuko su kaliośais ir senu rusišku chalatu, spjaudau siemkas ir esu uzsirišusi skarelia ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:53)
kva kva, nu ko tu taip širsti dabar čia? "Žodžiai lietuvninkas ir lietuvis ilgą laiką buvo sinonimai."
Nu kas nepatinka? Ar lietuvninkas ar lietuvis, koks skirtumas? Kaip rusas, ruskis.

Geras... Uzskaitau biggrin.gif
BAltarusiai ietuvius vadina zemaiciais, cia matyt irgi, reik itraukti i zodyneli kaip sinonima.lietuviu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 15:00)
Aaaa...nu dar geriau  biggrin.gif . Dar isivaizduok, kad sedziu ant suoliuko su kaliośais ir senu rusišku chalatu, spjaudau siemkas ir esu uzsirišusi skarelia ant galvos  biggrin.gif

O kam? Tu neidomi, kaipa smenybe. Tu gi zmoniu demesi patrauki tik savo vulgarumu.

OK, man tavo vulgarysbiu siau dienai pakaks. Gyvenimas grazesnis nei tavo tariamas dvasingumas, kuri cia demonstruoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 14:06
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:00)
parodyk, kur cituojamam tekste buvo aprasyta kad esu lietuve.
AR cia eilini karta kristolinis aprode?

A ty nerašei "meeees visiiiii lietuuuuviai..."?

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:04)
Geras... Uzskaitau  biggrin.gif
BAltarusiai ietuvius vadina zemaiciais, cia matyt irgi, reik itraukti i zodyneli kaip sinonima.lietuviu.
Papildyta:
O kam? Tu neidomi, kaipa smenybe. Tu gi zmoniu demesi patrauki tik savo vulgarumu.

OK, man tavo vulgarysbiu siau dienai pakaks. Gyvenimas grazesnis nei tavo tariamas dvasingumas, kuri cia demonstruoji  biggrin.gif

Bet svarbiausia, kad nedemaskavau taves, ane? biggrin.gif

Nu gerai, neverk, daugiau nesišaipysiu is taves siandien. Varge, varge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 spalio 2021 - 14:09