Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 14:34)

O... Visu galu zyyyynove prabilo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:42)
TAi tu jai padek, su kristoliniu,

Prie ko cia ji? Tau cia reikia padeti. Tu cia bijai visuotinio savo demaskavimo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:42)
Viskas susije, net labai. Tu rasai apie kitu seimas, kai pati neturi stipraus uznugario. Tavo diedas isejo, paliko tave su vaiku ant ranku, tu net issiskyrei. Ar neradai naujo vyro, kad atleidai pirmam? Tu pazeminqi save, kaip moteri, priimdama besivalkiojanti buvusi diedą. Oooooooo ne ne...tai pralaimejimas.

Ir vel pletkini. Esti neduok, duok burbai palaot. Ok, lok toliau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:33)
O tau nesinori uzsikimsti savo agresyvia srebtuve? Ne, cia pati tik kitus linkusi, nusisnekejusi tildyti?
As tai puikiai supratau, kaip ir supratau, kad pavartojai nevykusiai termina. O jei naudoji terminus, nezinodama ju reiksmes, kvailai atrodai, O jau kam apie erudicija kalbeti, pavartojus lietuvninkus, tai jau ne tau.

tave taip žeidžia žodis lietuvninkai? tai ne tave gi ir turiu omeny, spalvotoji tu mūsų su nn kraujų, kurių negali kaimynėms išvardyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:44)
Prie ko cia ji? Tau cia reikia padeti. Tu cia bijai visuotinio savo demaskavimo.

Tu pastoviai savo sudeliu kitus linkusi tepti. Socialine darbuotoja mirksiukas.gif
Ok, putok toliau, gal tavo seimoje ramiau bus, kai cia issiputosi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:44)
Ir vel pletkini. Esti neduok, duok burbai palaot. Ok, lok toliau.

Visos zinios apie tavo skyrybas - tavo pacios postai mamkose. Nei daugiau, nei maziau.
Tu cia save apsipletkinai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 14:34)
Man tai įdomu ką Montevertės krištolinis rutulys rodo apie 2022 m gruodį. Sakė, kad pamatysim kas bus, o kas bus neparašė. Monteverte, tiksliai, labai įdomu ar tavo burtai išsipildys biggrin.gif . Brūkštelk Lietuvos ateitį metams ax.gif

aš apie metų podsumavimą pas Moonte, jei ką, kurį galima bus apžvelgti kitais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:46)
Tu pastoviai savo sudeliu kitus linkusi tepti. Socialine darbuotoja  mirksiukas.gif
Ok, putok toliau, gal tavo seimoje ramiau bus, kai cia issiputosi.

Tai dabar nesuprantu. Tu cia rasei apie savo baimę buti demaskuotai ar aš?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:45)
tave taip žeidžia žodis lietuvninkai? tai ne tave gi ir turiu omeny, spalvotoji tu mūsų su nn kraujų, kurių negali kaimynėms išvardyti smile.gif

Mane ne, as Irenos Nakienes deka net su keliais, senukais, itariu, ju jau nera gyvuju tarpe, susipazinau.

Lietuvninkai ir buvo spalvoti, lietuviu, vokieciu, prusu kraujo turejo...

Eilini karta putodama, vietoj to kad patykletum nusisnekejus, durne is saves darai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:42)
ABejoju, kad ka parasys, ji gudri tampa kai kas ivyko. Tada jau prasideda interpretacijos is serijos, as zinojau, as numaciau. Pamenat as rasiau, bet  taip galima rasyti visada, ir visada kas nors ivyks  mirksiukas.gif

regis rašiau kažkurioje temoje, kad Burbei bus visai geri, normal metai. Jau porą mėnesių teliko ir kaip matot ji sveika, gyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:46)
aš apie metų podsumavimą pas Moonte, jei ką, kurį galima bus apžvelgti kitais metais smile.gif

Tu jau nusisnekejai Montekristos atveju mirksiukas.gif
SEkanciais, metais butinai pasigirsiu savo pasiekimais, tik nepradek eilini akrta su burba priesakyje mane uz tai dybavoti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:48)
regis rašiau kažkurioje temoje, kad Burbei bus visai geri, normal metai. Jau porą mėnesių teliko ir kaip matot ji sveika, gyva smile.gif

Pfffff...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:50)
Eik tu namas...gi pati esi rasiusi 'as ne lietuve, bet paziurekite, kaip gerai rasau lietuviskai'

Ka tavo izvalga bendro turi su pacituotu postu?
Kad pasikti eilini karta as supratau, bet ka bendro turi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:48)
Mane ne, as Irenos Nakienes deka net su keliais, senukais, itariu, ju jau nera gyvuju tarpe, susipazinau.

Lietuvninkai ir buvo spalvoti, lietuviu, vokieciu, prusu kraujo turejo...

Eilini karta putodama, vietoj to kad patykletum nusisnekejus, durne is saves darai.

Eik tu namas...gi pati esi rasiusi 'as ne lietuve, bet paziurekite, kaip gerai rasau lietuviskai'
Atsakyti