Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 12:55)
Čia tau aktuali, pati pradėjai. Ar nežinojai, kad ne visos keičia pavardes, bet tau visi turi būti pagal tavo kurpalį. Gal gana primetinėti kitiems savo nepilnavertiškumo jausmo.
Iš Vikipedijos informacija tinka?:
Ištekėjusi, vyras – Edgaras Stanišauskas
https://lt.wikipedia...C..._Armonaitė

As galiu pasiskelbti Wikipedijoje, kad turiu 6 pirstus ant kaires rankos. Niekas neprieštaraus. Wikipedia rtoč v toč kaip delfis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 13:19)
Cia visia ne i tema, bet man grazi japonu prinseses meiles istorija, kaip atsisake titulo, del paprasto vyro...Labai grazi pora, tikiuosi bus laimingi...
https://www.independ...s-40985016.html

Armonaite raso, kad jos jau lektuve buvo ir skrido namo, keista, galejo gi pasilikti ir pabendrauti dar. As tik nelabai supratau ar tie pusryciai buvo tik Lietuvos delegacijai ar vaisino ir arabu verlsinikus, nes jei tik pacius lietuviu verslininkus valdzi avaisino, tai keista labai... unsure.gif

Kokio lygio tie arabai buvo, ar zinoma? Del ko jie buvo pakviesti susitikti su NEmoterimis ir lietuviais? Kokie lietuviu verslai Dubajuje.Kiek lietuvi7 verslininkai sumokejo, kad tos dvi NEmoterys pasivaidentų arabuose su savo aptemptomis kelnėmis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:20)
As galiu pasiskelbti Wikipedijoje, kad turiu 6 pirstus ant kaires rankos. Niekas neprieštaraus.  Wikipedia  rtoč v toč kaip delfis.

yra yra tas vyras smile.gif
https://www.lrytas.l...-vyras-17465552
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:23)
Kokio lygio tie arabai buvo, ar zinoma?  Del ko jie buvo pakviesti susitikti su NEmoterimis ir lietuviais? Kokie lietuviu verslai Dubajuje.Kiek lietuvi7 verslininkai sumokejo, kad  tos dvi NEmoterys pasivaidentų arabuose su savo aptemptomis kelnėmis?

neradau niekur tokios informacijos, bet manau, tikrai ne eiliniai zmogeliai buvo kviesti vykti i sia kelione...
Na vsikas butu kaip ir normalu,jei Simonyte nebutu taip pasmerkusi Narkeviciaus uz toki pat elgesi biggrin.gif kaip atsisuka lazda antru galu....
Kas idomiausiai niekur nerandu ir video Simonytes kalbos pasakytos tuose susirinkimuose...

geriau is tikro butu vykes prezidentas su zmona, jauciu jie butu buve kitaip ir sutikti ir naudos saliai butu daugiau, uz sias dvi issisokeles...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 12:55)

Prieš save pačią.

Bet jau gana šia tema.

As jau senai supratau, kad su tavo kristoliniu gincytis beprasmiska mirksiukas.gif
Parasei ir gipsas.
Tik man is to kyla klausimas negi tu dabar taip blogai jautiesi, kad ieskai likimo "drauges", kuri butu tokia apt auka kaip ir tu. Cia klausimas retorinis.

Labai dziaugiuosi, kad tau si tema issiseme, bet abejoju, kad tu susilaikysi, kantrioji.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 15:28)

Lrytas irgi netinka (irgi purvasklaida biggrin.gif ), jai patikimiau fb, KK ar Kepenio kliedesiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 14:10)
geriau iš viso pratylėti, kai nėra ką pasakyti smile.gif juk puikiai supratai apie ką aš. O jei nesupratai, tai liūdna. Juk tiek metų sėdime kartu čia, turėtume vieni kitus iš pusės žodžio suprasti, jei netrūktų išsilavinimo, erudicijos smile.gif

O tau nesinori uzsikimsti savo agresyvia srebtuve? Ne, cia pati tik kitus linkusi, nusisnekejusi tildyti?
As tai puikiai supratau, kaip ir supratau, kad pavartojai nevykusiai termina. O jei naudoji terminus, nezinodama ju reiksmes, kvailai atrodai, O jau kam apie erudicija kalbeti, pavartojus lietuvninkus, tai jau ne tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2021 - 13:36
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 15:29)
As jau senai supratau, kad su tavo kristoliniu gincytis beprasmiska  mirksiukas.gif
Parasei ir gipsas.
Tik man is to kyla klausimas negi tu dabar taip blogai jautiesi, kad ieskai likimo "drauges", kuri butu tokia apt auka kaip ir tu. Cia klausimas retorinis.

Labai dziaugiuosi, kad tau si tema issiseme, bet abejoju, kad tu susilaikysi, kantrioji.

Man tai įdomu ką Montevertės krištolinis rutulys rodo apie 2022 m gruodį. Sakė, kad pamatysim kas bus, o kas bus neparašė. Monteverte, tiksliai, labai įdomu ar tavo burtai išsipildys biggrin.gif . Brūkštelk Lietuvos ateitį metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 14:33)
O tau nesinori uzsikimsti savo srebtuve? Ne, cia tik kitus linkusi, nusisnekejusi tildyti?
As tai puikiai suratau, kaipir supratau, kad pavartojai nevykusiai termina. O jei naudoji terminus, nezinodama ju reiksme, kvailai atrodai, O jau kam apie erudicija kalbeti, apvartojus lietuvninkus, tau jau ne tau.

kas sneka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:29)
As jau senai supratau, kad su tavo kristoliniu gincytis beprasmiska  mirksiukas.gif
Parasei ir gipsas.

Mes niekada nebusime likimo drauges, nes as nesiskyriau, paskui nelaksciau paskui savo vyra, kad ans sugrižtų. Man tai butu asmeninis pralaimejimas, jei keliais eiciau paskui diedą, kad tas pareitu. Gi tu likai ten kur buvo jusu namai, ne jis. Jis grizo, ne tu. Visai kita kalba butu, jei tu butum isejus ir jis begtu paskui tave.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 13:34)

Demaskavimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 spalio 2021 - 13:37
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:35)
Mes niekada nebusime likimo drauges, nes as nesiskyriau, paskui nelaksciau paskui savo vyra, kad ans sugrižtų. Man tai butu asmeninis pralaimejimas, jei keliais eiciau paskui diedą, kad tas pareitu. Gi tu likai ten kur buvo jusu namai, ne jis. Jis grizo, ne tu.

TAi pasirodo kantrumo nulis, tema neissiseme, kristolinis pradejo vel kazka ten vaizduoti... OK.

Siaip, Ka tu aprasei, visai nesusije.
Bet tavo agresija galima suprasti... Собака бывает кусачей, только от жизни собачьей.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 13:30)
Lrytas irgi netinka (irgi purvasklaida biggrin.gif ), jai patikimiau fb, KK ar Kepenio kliedesiai.

Niekad niekuo netikiu kas rasoma, kol nepamatau oficialiu dokumetu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 14:35)

Demaskavimas  biggrin.gif  biggrin.gif

TAi tu jai padek, su kristoliniu, ji iki siol del mano metu mane nedemaskavo.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 26, 14:34)
Man tai įdomu ką Montevertės krištolinis rutulys rodo apie 2022 m gruodį. Sakė, kad pamatysim kas bus, o kas bus neparašė. Monteverte, tiksliai, labai įdomu ar tavo burtai išsipildys biggrin.gif . Brūkštelk Lietuvos ateitį metams ax.gif

ABejoju, kad ka parasys, ji gudri tampa kai kas ivyko. Tada jau prasideda interpretacijos is serijos, as zinojau, as numaciau. Pamenat as rasiau, bet taip galima rasyti visada, ir visada kas nors ivyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 13:39)
TAi pasirodo kantrumo nulis, tema neissiseme, kristolinis pradejo vel kazka ten vaizduoti... OK.

Siaip, Ka tu aprasei, visai nesusije.
Bet tavo agresija galima suprasti... Собака бывает кусачей, только от жизни собачьей.

Viskas susije, net labai. Tu rasai apie kitu seimas, kai pati neturi stipraus uznugario. Tavo diedas isejo, paliko tave su vaiku ant ranku, tu net issiskyrei. Ar neradai naujo vyro, kad atleidai pirmam? Tu pazeminqi save, kaip moteri, priimdama besivalkiojanti buvusi diedą. Oooooooo ne ne...tai pralaimejimas.
Atsakyti