Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 00:09)
rimtai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif o kaip jis zino kaip Burba atrodo? apziurinejat abu personazu nuotraukas?  blink.gif
tavo vyras bendruaja tik su jam graziom moterim?  linkes ieti i kaire buvo jaunysteje?  bigsmile.gif

Tau gi neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 00:12)
Tau gi neidomu.

kas neidomu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:07)
Paklausiau vyro, sako kokiai kitai simaptiskai gal ir prisidetu, kaip burbai, apsieis be atsakymo. O ir man neverta vargintis.

Na taip, mintys gali atsirasti be zmoniu, supratau.
Man visada keista, kai tu man primeti man nebudinga elgesi. Burba, as niekada nesekioju vyru... Niekada, bet jie mane supa visa gyvenima.

Tu tyli, kai vyras dairosi I svetimas, jam simpatiskas moteris,? Ismokai nuryti nuoskaudą, tai paversdama pritariamu juoku?

Kaip tai nesekioji? Tu didziausias sekiojimo pavyzdys. Nusprendusi eiti skirtingais keliais su vyru - nesugrįšk.

Tik tiek, kad as nesuprantu rysio tarp sekiojimu paskui vyrus ir mano buvusio posto.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:09)
TAi va kodel tu izeidineji zmones. Supratau.

As izeidziau tave? Kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 23:17
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:12)
Tu tyli, kai vyras dairosi I svetimas, jam simpatiskas moteris,? Ismokai nuryti nuoskaudą, tai paversdama pritariamu juoku?

Kaip tai nesekioji? Tu didziausias sekiojimo pavyzdys. Nusprendusi eiti skirtingais keliais su vyru - nesugrįšk.

O as savo vyro nesekioju, kai bendrauju su juo jis ziuri i mane, kai bendrauju su kitais zmonemis, susitekliu tik i juos. Nematau nieko blogo, kad mano vyras pastebi i simpatiskas moteris. O kam jas tas nuoskaudas nuryti, jis viada is pobuvio iseina su manimi.

As ne tu, visada duodu sansa, ypac tokiam vyrui, kaip mano
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:15)

As izeidziau tave? Kaip?

Mane, tu izeisti negali, net ir noredama.
Bet, kad kitus istengiesi izeisti, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:17)
O as savo vyro nesekioju, kai bendrauju su juo jis ziuri i mane, kai bendrauju su kitais zmonemis, susitekliu tik i juos. Nematau nieko blogo, kad mano vyras pastebi i simpatiskas moteris. O kam jas tas nuoskaudas nuryti, jis viada is pobuvio iseina su manimi.

As ne tu, visada duodu sansa, ypac tokiam vyrui, kaip mano

Nesupratau prasmes sakinio 'kai bendrauju su vyru - ziuriu I ji, kai bendrauju su kitu vyru - ziuriu I ta vyra'
. O tai ka mes darome? Zvairomis akimis ziurime I vyra, kai bendraujame su kitais? Ka tu morejai tuo pasakyti?
As gi ne apie tai I ka mes ziurime bendraudamos biggrin.gif

Tu ir antra karta duosi sšansą...ir trecia...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:21)
Mane, tu izeisti negali, net ir noredama.
Bet, kad kitus istengiesi izeisti, tai faktas.

Tu negali kitaip. Kaip tikra pletkinimke, tu visada kitus ivelsi i razborkes biggrin.gif

Moonte, Lietuvoje puse pirmos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 23:25
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:22)
Nesupratau prasmes sakinio 'kai bendrauju su vyru - ziuriu I ji, kai bendrauju su kitu vyru - ziuriu I ta vyra'
. O tai ka mes darome? Zvairomis akimis ziurime I vyra, kai bendraujame su kitais? Ka tu morejai tuo pasakyti?
As gi ne apie tai I ka mes ziurime bendraudamos biggrin.gif

O ka? As bendrauju, jei ka ir su vyrais ir su moterimis, jie vadinami zmonemis.

O koks skirtumas ka tu, ar kiti, kurie slepiasi po zodziu MES, darote. Cia jusu visu asmeninis reikalas. Kodel mane tai turi dominti?

Tuomet as nezinau apie ka tu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:26)
O ka? As bendrauju, jei ka ir su vyrais ir su moterimis, jie vadinami zmonemis.

O koks skirtumas ka tu, ar kiti, kurie slepiasi po zodziu MES, darote. Cia jusu visu asmeninis reikalas. Kodel mane tai turi dominti?

Tuomet as nezinau apie ka tu.

As gi sakiau - tu nesuprasi, tavo toks supratimas apie bendravima. Tu visiskai neskiri nenravimo gyvai ir anonimiskqi. Visiskai. Ir tai gqunasi pas tave ne specialiai. Paprasciausiai tavo smegenys taip veikia.

Nepagavai kampo visiškai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:24)

Tu negali kitaip. Kaip tikra pletkinimke, tu visada kitus ivelsi i razborkes  biggrin.gif

Moonte, Lietuvoje puse pirmos.  biggrin.gif

Manau, kad trecio nereikes. Siaip, juk jis ir dabar laisvas.

Pletkininke sako, pletkininke zino. Kol kas tavo razborkese SM zovadat.y. su kitais, puoli tu biggrin.gif

Na ir kas? Man tai anksti.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:31)
As gi sakiau - tu nesuprasi, tavo toks supratimas apie bendravima. Tu visiskai neskiri nenravimo gyvai ir anonimiskqi. Visiskai. Ir tai gqunasi pas tave ne specialiai. Paprasciausiai tavo smegenys taip veikia.
Nepagavai kampo visiškai.

Tu taip manai? Net neketinu tave perkalbineti.
Dar geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 23:34
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:31)
Manau, kad trecio nereikes. Siaip, juk jis ir dabar laisvas.

Pletkininke sako, pletkininke zino. Kol kas tavo razborkese SM zovadat.y. su kitais, puoli tu  biggrin.gif

Na ir kas? Man tai anksti.

Jei neradai savyje stiprybes sudeginti tiltus pirma karta - ju nesudeginsi niekada.ir visada rasi priezasti, svaresnę už išmintį.

Ir kaip as dabar puolu tave?

Sunkiai uzmiegi? Nervu sistema nekokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 23:38
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:35)
Jei neradai savyje stiprybes sudeginti tiltus pirma karta - ju nesudeginsi niekada.ir visada rasi priezasti, svaresnią už išmintį.

Ir kaip as dabar puolu tave?
Sunkiai uzmiegi? Nervu sistema nekokia.

As nieakda nesupratau ir nesuprasiu zmoniu, kurie riboja save i stereotipinius remus.
Man labiau patinka tureti daugiau galimybiu veiksmui, nestandarniam sprendimui.

Tuomet paklausk saves, prie ko cia buvo tavo sakinys, i kuri buvo atsakyta.

Ne, as esu balandis. O ir mano vyras nemigega, dar dirba. Eisim kartu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:40)
As nieakda nesupratau ir nesuprasiu zmoniu, kurie riboja save i stereotipinius remus.
Man labiau patinka tureti daugiau galimybiu veiksmui, nestandarniam sprendimui.

Tuomet paklausk saves, prie ko cia buvo tavo sakinys, i kuri buvo atsakyta.

Ne, as esu balandis. O ir mano vyras nemigega, dar dirba. Eisim kartu.

Nestandartiniai sprendimai? Kokie? Prasyti vyra sugristi?
Tu bent supranti ka tu ka tik parasei?

Tu rasei 'burbanti, tu p7oli. As ir klausiu 'kaip as puolu tave?
Papildyta:
Ar tau kada daeis, kad tas tavo 'nestandartinis sprendimas' yra pats paprasciausias pateisinimas savo keistam elgesiui. ..Gal ne tiek keistam, kiek aukos elgesiui.
Papildyta:
Ar tau kada daeis, kad tas tavo 'nestandartinis sprendimas' yra pats paprasciausias pateisinimas savo keistam elgesiui. ..Gal ne tiek keistam, kiek aukos elgesiui.

Dar matau kybai, bet as jau viskas. Out.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 23:48
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:43)
Nestandartiniai sprendimai? Kokie? Prasyti vyra sugristi?
Tu bent supranti ka tu ka tik parasei?

Tu rasei 'burbanti, tu p7oli. As ir klausiu 'kaip as puolu tave?

Net prasiau, o kaip idomu?
Na va, tai puikus pletkinimo pavyzdis biggrin.gif

As tai suprantu, bet tau, to nesuprasti.

Kaip? PLetkindama.
Atsakyti