Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:56)
O greitai pagalvoti cia ir dabar jau nepaveži?
Tai kodel tu ne savo vardu ir pavarde cia, jei esi cia ne personazas, o ŽMOGUS?

Ka tu, tavo tokios gilios mintys, o dar kur poteskte. Auskciausias plotazas, cia skubeti negali, cia reik letai, idemiai dar su islaikymu biggrin.gif

O tau zmogus yra tik tuomet kai zinai varda ir pavarde? O kai nezinai, tai jau asmuo ne zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:49)
GAila, ne taip kaip tu, bet ta pacia maniera.

Tau juk uarda, lutuke, tu tai ir daro, demaskuojat, stengiates..  biggrin.gif

Visikai klaidingai supranti, man visai nerupi, kas tu gyvenime, idomu tyrineti si ivaizdi kuri kuri cia ir tiek.
Zinau pvz is_sviesos kas yra gyvenime bobute, burba dabar nu ir kur bobute net gyvena, pati pasidalino nuotrauka nuo kiemo biggrin.gif
Pastinike bande kazka dalintis knyga ale savo su 2 autorem irgi galeciau patyrineti kas ten yra kas, nu bet neidomu realiai biggrin.gif
Ir nieko su sia informacija nesiruosiu daryti, net jei tavo suzinociau, nepergyvenk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 spalio 2021 - 23:02
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 23:57)
o aš? o aš? ką man kalbėti tada? biggrin.gif

Moonte, kada mūsų nugailėsi?

Jums reikia gailescio?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 23:18)
na liudna tada  unsure.gif Dekui uz patikslinimus.
bet si dalis mane sudomino, zvelgiant is LIetuvso perspektyvu, kiek pas jus kainuoja privalomas testas?

kaip tik tą šiandien žmonės aiškinasi. Kaltina durniausybę, kad testai kainuoja kapeikas, o kiek plešia iš žmonių. O beje, durniausybė iš kokių pinigų testus pirko? ne iš mokesčių mokėtojų kartais?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 26, 00:01)
kaip tik tą šiandien žmonės aiškinasi. Kaltina durniausybę, kad testai kainuoja kapeikas, o kiek plešia iš žmonių. O beje, durniausybė iš kokių pinigų testus pirko? ne iš mokesčių mokėtojų kartais?

is tikro idomu uz kiek konkreciai juos priko ir uz kiek nori perparduoti zmonem...
na faktas, akd ne uz savo smile.gif Pas mus degalinese po o 8 e pardavineja kazkokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:58)
Ka tu, tavo tokios gilios mintys, o dar kur poteskte. Auskciausias plotazas, cia skubeti negali, cia reik letai, idemiai dar su islaikymu  biggrin.gif

O tau zmogus yra tik tuomet kai zinai varda ir pavarde? O kai nezinai, tai jau asmuo ne zmogus?

Paprasyk vyro, vaikų - padės greitai sukurpti atsakymą.

Cia nera zmoniu, cia yra tik mintys.
Tu man primeni mano vieną draugę. Ji vis klausia, kai as kalbu su vyrais, 'ar matei, kaip jis ziurejo, ar matei kaip jis nusijuoke...'. Ne, as nematau ir nepastebiu to. Nematau lyties, kai yra pašnekesys. Man neegzistuoja nei vyru, nei moteru pokalbiuose.
Tau bus sunku tai suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 00:00)
Jums reikia gailescio?

dar ir finansine išraiška geriausiai, moralinę žalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:03)

Tu man primeni mano vieną draugę. Ji vis klausia, kai as kalbu su vyrais, 'ar matei, kaip jis ziurejo, ar matei kaip jis nusijuoke...'. Ne, as nematau ir nepastebiu to. Nematau lyties, kai yra pašnekesys. Man neegzistuoja nei vyru, nei moteru pokalbiuose.

butent, zinoma per tiek metu jau kazkiek pazinome vieni kitus, apgraibom, ar prisikurem savu ivaizdziu, bet esmeje gi mintys, vienom gali pritarti, kitom ne ir tiek, o tie visi asmeniskumai, isizeidinejimai desimtmeciais, nu atrodo kazkaip keistai, svelniai pasakius.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:03)

Paklausiau vyro, sako kokiai kitai simaptiskai gal ir prisidetu, kaip burbai, apsieis be atsakymo. O ir man neverta vargintis.

Na taip, mintys gali atsirasti be zmoniu, supratau.
Man visada keista, kai tu man primeti man nebudinga elgesi. Burba, as niekada nesekioju vyru... Niekada, bet jie mane supa visa gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 23:08
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 23:07)
butent, zinoma per tiek metu jau kazkiek pazinome vieni kitus, apgraibom, ar prisikurem savu ivaizdziu, bet esmeje gi mintys, vienom gali pritarti, kitom ne ir tiek, o tie visi asmeniskumai, isizeidinejimai desimtmeciais, nu atrodo kazkaip keistai, svelniai pasakius.

Kuo silpnesnė psichika, tuo didesni izeidinejimai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 26, 00:08)
Kuo silpnesnė psichika, tuo didesni izeidinejimai.

TAi va kodel tu izeidineji zmones. Supratau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 26, 00:07)
Paklausiau vyro, sako kokiai kitai simaptiskai gal ir prisidetu, kaip burbai, apsieis be atsakymo. O ir man neverta vargintis.

Na taip, mintys gali atsirasti be zmoniu, supratau.
Man viada kesita, kai tu man primeti man nebudinga elgesi. Burba, as nieakda nesekioju vyru... Niekada, bet jie mane supa visa gyvenima.

rimtai? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o kaip jis zino kaip Burba atrodo? apziurinejat abu personazu nuotraukas? blink.gif
tavo vyras bendruaja tik su jam graziom moterim? linkes ieti i kaire buvo jaunysteje? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 spalio 2021 - 23:10