Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:22)
Ka? Apie ką?
As, kiek atsimenu, tai tik izvalgas rasau ir skãidau sakinius, kad galeciau juos analizuoti.

Koks skirtumas kaip tu pavadinsi pletkinima. Svarbu esme, tai pramanas, apie zmogu, apie kuri tu nieko nezinai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:24)
Koks skirtumas kaip tu pavadinsi pletkinima. Svarbu esme, tai pramanas, apie zmogu, apie kuri tu nieko nezinai.

Tai niekas ir nieko netvirtina apie tave, nes nepazystam, nezinom, gal tu is vis viska meluoji ir esi koks senas diedas, neturintis ka veikti.. biggrin.gif O cia ne pletkinimas, cia hipotezes apie personaza ir tiek.

Pletkinimas butu, jei Burba tave pazinotu ir pasakotu kazka is tavo realaus gyvenimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 26, 00:18)
na liudna tada  unsure.gif Dekui uz patikslinimus.

O ko tiketis is tos fasistines Europos Sajungos? Jus galvojote, kad ji globoja mazumas...
Naivumas. Nieko ES negloboja, tai elementariai neosojuzas.
Dar tikejotes, kad EU rupinasi zmoniu teisemis? Dejo ji ant tu teisiu...

ES galas buvo tada, kai visokios salys uzdare sienas, pvz Lenkija ir pasake, kas yra savi o kas svetimi. Nuo to laiko ES yra komos bukleje, tik va cia visi dar nroi pasinaudot, tai palaiko ala gyvybes pozymius. Bet ES jau nera, o kas yra tai krutantis lavonas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 23:29)
Tai niekas ir nieko netvirtina apie tave, nes nepazystam, nezinom, gal tu is vis viska meluoji ir esi koks senas diedas, neturintis ka veikti..  biggrin.gif O cia ne pletkinimas, cia hipotezes apie personaza ir tiek.

Pletkinimas butu, jei Burba tave pazinotu ir pasakotu kazka is tavo realaus gyvenimo  mirksiukas.gif

O gal as visai neegzistuoju...
GAl cia mano vele...
Hipotezes, hipotezes biggrin.gif

Dar vienas lutukiskas perlas. Krievu vedrodziu karalyste.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 23:29)
O ko tiketis is tos fasistines Europos Sajungos? Jus galvojote, kad ji globoja mazumas...
Naivumas. Nieko ES negloboja, tai elementariai neosojuzas.
Dar tikejotes, kad EU rupinasi zmoniu teisemis? Dejo ji ant tu teisiu...

ES galas buvo tada, kai visokios salys uzdare sienas, pvz Lenkija ir pasake, kas yra savi o kas svetimi. Nuo to laiko ES yra komos bukleje, tik va cia visi dar nroi pasinaudot, tai palaiko ala gyvybes pozymius. Bet ES jau nera, o kas yra tai krutantis lavonas

na turejau siokia tokia vilti unsure.gif

jo rupinasi teisemis, kol jos kazkam naudingos, tas "rupnimasis". Jei reikia prastumti abortus, tai jie baisiai uz moteru teise i kuna, net jei zudomas kitas zmogus, bet va jei reikia prastumti vakcinas, jau ta teise i kuna kazkaip dingsta....
jo panasu kad Es skaiciuoja paskutines dienas, bent jau tokia kokia buvo...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 22:21)

Demaskuoti - (pranc. demasquer- nuplėšti kaukę): 1. atskleisti kieno nors tikrąjį veidą, išaiškinti piktnaudžiavimus, priešiškus veiksmus, planus;
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As visadq sakiau ir sakysiu - nesvarbu kokio ilgio rastai ir kokia polemika per du lapus prirasyta, visada yra zodis ar zodziu junginys - tiesa. Reikia tai tik pastebėti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:31)
O gal as visai neegzistuoju...
GAl cia mano vele...
Hipotezes, hipotezes  biggrin.gif

Dar vienas lutukiskas perlas. Krievu vedrodziu karalyste.

na nerasytum cia jei butum vele, bet taip yra glaimybe apie AI projekta, nes mintys to spacios, apsikartojanciso, neorginalios...

dar viena terimna ismokysiu tave smile.gif ir maziau plekink apie save , o tai demaskuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:24)

Tu cia ne zmogus, tu esi avataras su niku. Ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:32)
As visadq sakiau ir sakysiu - nesvarbu kokio ilgio rastai ir kokia polemika per du lapus prirasyta, visada yra zodis ar zodziu junginys - tiesa. Reikia tai tik pastebėti.

Tai tu man primink ar mano metus uarda demaskavo? na tu gi esme tai zinai.
Ar tu kai visada, tikroji pletkinyke, trauki zodi is konteksto ir ji apvolioji savo interpretacijom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 22:34
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:33)

Is kur tas tavo iprotis kišti kitus personažus i diskusiją? Is gyvenimo? Tqip daro tik pletkininkes.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:33)
Tu cia ne zmogus, tu esi avataras su niku. Ne?

Zodzius, sakinius raso zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:33)
Ar tu kai visada, tikroji pletkinyke, trauki zodi is konteksto ir ji apvolioji savo interpretacijom?

ko tu taip bijai to demaskavimo, turi ka slepti? bigsmile.gif
Atsakyti