Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:59)
Zinant, kaip pati skaitai postus, net sugebejai prisiskaityti, kad as esu ivaikinta... TAi mane tai visai, nestebina.

Mjo, tu gal neskaityk mano postu.

Pati pradejo prie manes kibti, rupintojele , pati dabar moralizuoja. Tai ir taikyk atgalios savo pacios izvlagas  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu geras, pati lenda i akis, pati dar aiskina...

Tu nustok gal viena diena painioti mano teiginius ir klausimus, niekad neteigiau, kad tu ivaikinta, tik iskeliau toki klausima, nes man nesupratamas toks tevu elgesys, jei jie tikri tevai, is visu daug detaliu, ka esi rasiusi, bet matomai pas turtuolius savi ciudai.... unsure.gif

Jau kaip nuspresiu taip ir darysiu mirksiukas.gif

Rupinausi, kada kaip? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:59)
Nu geras, pati lenda i akis, pati dar aiskina...

ka aiskinu, kur lendu, vel gliukos nakti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:01)
Tu niekadq nieko nerodei, netgi tada, kai mamkose nebuvo šito bardako. Niekada. Visada tik sakydavai ,kad tu labai net daug dqrai menisko, kai mes ka nors rodydavome, bet tai tik ir likdavo kalbos pas tave, be jokios tavo darbu nuotraukos.
Dabar, po sitiek metu pazinties, galiu pasakyti, jog tu rasei, kad esi irgi prie meno, tik del to, kad pritaptum prie musu - tikrai kazka daranciu.

Ir labai teisingai dariau, ir ateityje taip darysiu. As save keickiu iki siol kad neapdairiai ikeliau kilima.

Burbyte, soriukas, bet man kazkaip vienodai, ka tu apie mane parasysi. Tu jau tiek esi parasiusi... Kad vienu tavo perlu daugiau, vienu maziau, jau itakos jokios.

Kaip ten tu sakai, virtualus personazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 22:05
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:54)
Ir dar, jei butum parasiusi, gal 5 metai buciau parodzius ir greiciausiai demaskuota, kas esu, bet tikrai ne dabar, o svarbiausia NE TAU.

Demaskuota? biggrin.gif

As dabar tau vaizdziai parodysiu, kaip dirba mano analitinis mastymas.

Demaskuoja - išaiškina melagystę - melas - noras buti tuo, kuo is tikruju nesi - išgalvotas gyvenimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 22:05
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:05)
Demaskuota? biggrin.gif

As dabar tau vaizdziai parodysiu, kaip dirba mano analitinis mastymas.

Demaskuoja - išaiškina melagystę - melas - noras buti tuo, kuo is tikruju nesi - išgalvotas gyvenimas.

Ir...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 23:04)
Tu nustok gal viena diena painioti mano teiginius ir klausimus, niekad neteigiau, kad tu ivaikinta, tik iskeliau toki klausima, nes man nesupratamas toks tevu elgesys, jei jie tikri tevai, is visu daug detaliu, ka esi rasiusi, bet matomai pas turtuolius savi ciudai.... unsure.gif

Jau kaip nuspresiu taip ir darysiu mirksiukas.gif

Rupinausi, kada kaip?  blink.gif
Papildyta:

ka aiskinu, kur lendu, vel gliukos nakti?

Esi visiskai teisi, tu esi neidomi, tiek tavo klausimai tiek teiginiai...
Papildyta:
Asaka, sorry...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:04)
Ir labai teisingai dariau, ir ateityje taip darysiu. As save keickiu iki siol kad neapdairiai ikeliau kilima.

Burbyte, soriukas, bet man kazkaip vienodai, ka tu apie mane parasysi. Tu jau tiek esi parasiusi... Kad vienu tavo perlu daugiau, vienu maziau, jau itakos jokios.

Kaip ten tu sakai, virtualus personazas.

Tu neturi ka rodyti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:08)

Noras buti tuo, kuo gyvenime is tikruju nesi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:11)
Tu neturi ka rodyti.
Papildyta:

Noras buti tuo, kuo gyvenime is tikruju nesi.

Ir...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:11)

Fantaziju pasaulis, o sakai, kad tu kitokia, nei as biggrin.gif
As cia issidirb8neju, o tu fantazuoji. love.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 25, 22:55)
Sakau, lengvatikė smile.gif Oficialus atsakymas į politiko paklausimą (paryškinimai mano):
Regulation (EU) 2021/953 of the European Parliament and of the Council on the EU digital COVID certificate (1) is based on Article 21 (2) of the Treaty on the Functioning of the European Union and aims to facilitate the right to free movement within the EU.

To ensure that unvaccinated people can also enjoy the right to free movement, the regulation establishes a European-wide framework for issuing, verifying and accepting certificates relating not only to vaccination, but also to testing and recovery from COVID-19. It clearly states that vaccination is not a precondition for exercising the right to free movement.

National use of COVID-19 certificates for purposes other than facilitating free movement within the EU falls outside the scope of this regulation. Member States can actually use the EU digital COVID certificate for national purposes, but are required to provide for a legal basis in national law that complies with, inter alia, data protection requirements.

In case a Member State establishes a national system of COVID-19 certificates for internal purposes, it should ensure that the EU digital COVID certificate is also accepted in this context. In this way, travelers traveling to another Member State do not need to receive an additional national certificate for COVID-19 to gain access, for example, to bars or restaurants.

To help ensure that all citizens can benefit from affordable testing, the Commission has made available to Member States € 100 million for tests that meet the requirements for issuing the EU digital COVID certificate. However, ]it is important to note that decisions relating to the pricing of tests fall within the competence of the Member States.

Šaltinis: https://www.europarl...o8KMdougqA5Hkfo

Kaip matot, atsakymas "šiek tiek" skiriasi nuo to, kaip tą atsakymą pakomentavo pats klausėjas  biggrin.gif

na liudna tada unsure.gif Dekui uz patikslinimus.
bet si dalis mane sudomino, zvelgiant is LIetuvso perspektyvu, kiek pas jus kainuoja privalomas testas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 spalio 2021 - 22:19
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 23:18)
Fantaziju pasaulis, o sakai, kad tu kitokia, nei as  biggrin.gif
As cia issidirb8neju, o tu fantazuoji.  love.gif

Pagal mane, tu dabar pletkini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:08)
Esi visiskai teisi, tu esi neidomi, tiek tavo klausimai tiek teiginiai...

eisiu paverksiu dabar, o as taip tikejausi, taip vyliausi buti tau idomi.... angel_sadangel.gif
nemaniau, kad tiek laiko skiri sau neidomiam zmogui
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:08)

Demaskuoti - (pranc. demasquer- nuplėšti kaukę): 1. atskleisti kieno nors tikrąjį veidą, išaiškinti piktnaudžiavimus, priešiškus veiksmus, planus;
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:20)
Pagal mane, tu dabar pletkini  biggrin.gif

Ka? Apie ką?
As, kiek atsimenu, tai tik izvalgas rasau ir skãidau sakinius, kad galeciau juos analizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 22:23
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 23:20)
Pagal mane, tu dabar pletkini  biggrin.gif

jetau, kaip tu lietuviu kalbos nezinai, jus namie gal rusiskai snekat? unsure.gif ar siaip zodziu nezinai?

Atsakyti