Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:39)

Kaip atkuntama, kai pradedama tokio pobudzio bobturgis.  Visa zovada susirenka ir ant vieno. Slabakes.

Nemyžk į fazę. As praejau teletabių devynis pragaro ratus. Tokiu antpuoliu, kaip as, tu nebutum atlaikius - per silpnas charakteris esi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 22:46)
neseniai rasei, kad turi tik kitu vardu, kaip diena taip nauji melai? lotuliukas.gif

vargsiuke ir vel tave skriaudziam zovoda visa, jerguteliau net pagailo...nu bet neturetum jaustis skriaudziama, jei jautiesi teisi ir teisingai daranti , ne?

juokinga paprasciausiai ir tiek, as irgi neisivaizduju su seimos nariais, kad patarineciau si foruma biggrin.gif

Galimai tavo sapnuose. TAi meluoti, tai kaip kevepuoti. Na bet, paprasyk uardos, gal ji isknis, kaip iskniso mano metus.

Mane, pasvajok.

O man gaila tavo vaiku, kad mirksti virutualioje erdveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 21:51
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:39)
GAl tu savo priciudais pasirupink metu metus gyveni forume...

Pasake Moonte cia prisijungusi 2013m biggrin.gif
Man pabendrauti cia idomu, pazvengi , sutinki zmoniu, kuriu gyvenime nesutiktum, tu man kaip is kosmoso idomu tyrineti, nu bet as negyvenu cia kaip tu, blevyzgos forume, nepereina i mano kasdienini gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 22:49)
Pasake Moonte cia prisijungusi 2013m  biggrin.gif
Man pabendrauti cia idomu, pazvengi , sutinki zmoniu, kuriu gyvenime nesutiktum, tu man kaip is kosmoso idomu tyrineti, nu bet as negyvenu cia kaip tu, blevyzgos forume, nepereina i mano kasdienini gyvenima  mirksiukas.gif

As tau daugiau dziugesio suteiksiu, as cia dar anskciau esu, jei ka. BEt blaivu prota turintys zino apie ka as.

O taip, cia tau... O kaip tavo vaikai?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:46)
Cia posakis, gerai zinomas.

Tu teisiniesi, zmones siaip sau nesiteisina...  mirksiukas.gif

Mano tulzies neuztenka, suprasti, apie kokias kaltes tu cia rasai.

As tau giriuosi biggrin.gif , kad, randu nišą uzsiimri menu net sirgdama. O tu vis cia rasai 'as meninyyyykė as meninyyykė', o nieko doro taip ir neparodei, net normaliais mamkų laikais. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 22:51)
As tau giriuosi  biggrin.gif , kad, randu nišą uzsiimri menu net sirgdama. O tu vis cia rasai 'as meninyyyykė  as meninyyykė', o nieko doro taip ir neparodei, net normaliais mamkų laikais.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Taip, taip.... Isibegejau. Vel busiu apkaltinta, kad giriuosi ir t.t. ir t.t.
Znaem plavali.

Ir dar, jei butum parasiusi, gal 5 metai buciau parodzius ir greiciausiai demaskuota, kas esu, bet tikrai ne dabar, o svarbiausia NE TAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 21:55
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:48)
Galimai tavo sapnuose. TAi meluoti, tai kaip kevepuoti. Na bet, paprasyk uardos, gal ji isknis, kaip iskniso mano metus.

Mane, pasvajok.

O man gaila tavo vaiku, kad mirksti virutualioje erdveje.

Na tikrai niekas neprisimins, kaip Moonte aiskino, kad ji net ne svao vardu facebooke yr,a kai su Burbancia diskutavo apie vardus ir pavardes, ar po to issigandusi pasinaikinai fb?

tu pamirsai ka prie skelias minutes rasei, tai jau nebepuola taves zavoda? unsure.gif

oi kaip orginalu lotuliukas.gif rupintojeles, matomai jauciat nuoskauda nuo tu laiku, kai savo vaikam neskyret pakankamai laiko, nes is kur daugiau tokios iskrypusios fantazijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 23:44)
tebeprotestuoja VISI, tik delfiai jum apie tai nepranesa, o zinios jusu senos, savaites senumo, as ikeliau nauja posta is italu politiko praneismo  mirksiukas.gif

Sakau, lengvatikė smile.gif Oficialus atsakymas į politiko paklausimą (paryškinimai mano):
Regulation (EU) 2021/953 of the European Parliament and of the Council on the EU digital COVID certificate (1) is based on Article 21 (2) of the Treaty on the Functioning of the European Union and aims to facilitate the right to free movement within the EU.

To ensure that unvaccinated people can also enjoy the right to free movement, the regulation establishes a European-wide framework for issuing, verifying and accepting certificates relating not only to vaccination, but also to testing and recovery from COVID-19. It clearly states that vaccination is not a precondition for exercising the right to free movement.

National use of COVID-19 certificates for purposes other than facilitating free movement within the EU falls outside the scope of this regulation. Member States can actually use the EU digital COVID certificate for national purposes, but are required to provide for a legal basis in national law that complies with, inter alia, data protection requirements.

In case a Member State establishes a national system of COVID-19 certificates for internal purposes, it should ensure that the EU digital COVID certificate is also accepted in this context. In this way, travelers traveling to another Member State do not need to receive an additional national certificate for COVID-19 to gain access, for example, to bars or restaurants.

To help ensure that all citizens can benefit from affordable testing, the Commission has made available to Member States € 100 million for tests that meet the requirements for issuing the EU digital COVID certificate. However, it is important to note that decisions relating to the pricing of tests fall within the competence of the Member States.

Šaltinis: https://www.europarl...o8KMdougqA5Hkfo

Kaip matot, atsakymas "šiek tiek" skiriasi nuo to, kaip tą atsakymą pakomentavo pats klausėjas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:51)
As tau daugiau dziugesio suteiksiu, as cia dar anskciau esu, jei ka. BEt blaivu prota turintys zino apie ka as.
O taip, cia tau... O kaip tavo vaikai?

tai ko man prikisi tai,ka pati darai ilgiau ir dazniau? keistuole smile.gif ar manai, kad kazkas blogo, bet sustoti neina? bigsmile.gif

O ka vaikai, na neaptarinejam su jais supermamos, jei pradesiu, zinosiu, kad jau negerai darosi, kol kas tai tik pramoga issiblaskyti kartais, o tau?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:54)
Znaem plavali.

Ir dar, jei butum parasiusi, gal 5 metai buciau parodzius ir greiciausiai demaskuota, kas esu, bet tikrai ne dabar, o svarbiausia NE TAU.

kad atave kas kaltino, del kurybos, kad giriesi? blink.gif

ir kas butu? blink.gif taip parasei, tarsi butum kokia nusiklatele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 22:54)
Na tikrai niekas neprisimins, kaip Moonte aiskino, kad ji net ne svao vardu facebooke yr,a kai su Burbancia diskutavo apie vardus ir pavardes, ar po to issigandusi pasinaikinai fb?

tu pamirsai ka prie skelias minutes rasei, tai jau nebepuola taves zavoda?  unsure.gif

oi kaip orginalu lotuliukas.gif rupintojeles, matomai jauciat nuoskauda nuo tu laiku, kai savo vaikam neskyret pakankamai laiko, nes is kur daugiau tokios iskrypusios fantazijos?  unsure.gif

Zinant, kaip pati skaitai postus, net sugebejai prisiskaityti, kad as esu ivaikinta... TAi mane tai visai, nestebina.

Mjo, tu gal neskaityk mano postu.

Pati pradejo prie manes kibti, rupintojele , pati dabar moralizuoja. Tai ir taikyk atgalios savo pacios izvlagas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 22:58)
tai ko man prikisi tai,ka pati darai ilgiau ir dazniau? keistuole smile.gif ar manai, kad kazkas blogo, bet sustoti neina? bigsmile.gif

O ka vaikai, na neaptarinejam su jais supermamos, jei pradesiu, zinosiu, kad jau negerai darosi, kol kas tai tik pramoga issiblaskyti kartais, o tau?
Papildyta:

kad atave kas kaltino, del kurybos, kad giriesi?  blink.gif

ir kas butu? blink.gif  taip parasei, tarsi butum kokia nusiklatele lotuliukas.gif

Nu geras, pati lenda i akis, pati dar aiskina...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:54)
Znaem plavali.

Tu niekadq nieko nerodei, netgi tada, kai mamkose nebuvo šito bardako. Niekada. Visada tik sakydavai ,kad tu labai net daug dqrai menisko, kai mes ka nors rodydavome, bet tai tik ir likdavo kalbos pas tave, be jokios tavo darbu nuotraukos.
Dabar, po sitiek metu pazinties, galiu pasakyti, jog tu rasei, kad esi irgi prie meno, tik del to, kad pritaptum prie musu - tikrai kazka daranciu.
Atsakyti
Matau, ASaka bando is bobinciaus jovalo, pereiti i diskusija.
Itariu, man, pagrindiniam zovados dirgikliui, reikia pasisalinti, kitiap ji negalima.
Atsakyti