Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:14)
As tik supratau, kad jus negebat bendrauti.

VA as sugebu sudominti, reiskiniu, ne SM, ne uarda, ne burba... O reiskiniu, kai zmogus neigia savo emocijas, del kokiu apskatu zmogus tai daro... Kas paksaitino praietyje zmogu, neigti savo emocijas... Man tokios temos idomios, ir as moku sudominti savo artimus.

Eikit romanus skaityti, ir aptarinėkite visa šeima. Nors naudos bus. Ne pletkes kažkokios iš SM biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 spalio 2021 - 21:23
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 22:15)

O sunus pasakytu - eik tu geriau I dirbtuves pas save, daugiau naudos bus  biggrin.gif

VAiko lupomis byloja tiesa, tu SM mirksti daugiau nei dirbtuvese.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:16)
O tu ka negebi perskaityti zmogaus minciu. Neuzztenka proto suvokti, kokiu intenciju vedamas jis tai raso, apteikia tokia forma, kokia raso?

Kita vertus, burba, tu tiek daug priskaitai is mano postu. Tik spek skaityti, ka kristolinis parodo.

Dabar gryna sazine, nemeluojant pasakysiu ka matau. Uarda labai nuosekli, be emociju, tau bus sunku jai issaukti emocijas savo postais.

As priskaitau iš 'tarp eilučių'.Tai visiskai ne tas pats, kas 'skaityti postus'.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:22)
Apie alergija kalbjote jus, ne as.
Siaip, as parasiau, kad zaizdas burnoje, po chemijos t.y. gydimo pasekme, ir ne alergija, gydziau tuo geliu. Kartais, numeta svoti, zmones sublogsta, ir isikanda sau i zanda, o zaizdos negyja, nes burnoje rugskti terpe, vel tas gelis padeda.

Jūs nežinojote, kad žmogus gali būti alergiškas kokiam nors komponentui? O kas sakė, kad jūs alergija gydet geliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 spalio 2021 - 21:27
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:23)

kad jis jaunuolis, ne vaikas. Jei jau taip sakai, tai visi čia mes tada teisybės aniuolai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 22:22)
Eikit romanus skaityti, ir aptarinėkite visa šeima.  Nors naudos bus. Ne pletkes kažkokios iš SM  biggrin.gif

BEt vel kokia esat veidmaine, pati skaito mano rasliava, net keliu emtu senumo, o man negalima.
TAi ir vadovaukites pati gal savo pataarimu, pries kitiems nurodinedama.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 22:25)
Jūs nežinojote, kad žmogus gali būti alergiškas kokiam nors komponentui? O kas sakė, kad jūs alergija gydet geliu?

Ne nezinojau, va dabar zinosiu biggrin.gif
Itariu, ir per Tv vaistu reklama negalima, ziauru kaip degraduoja, o juk alergija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:34)
Bet nieko nesikovojo, nes ten zmones nuolankus, mafijos bijojo, dabar toliau bijo...

Labai sunku ka rasti is tiesu, matomai google blokuoja tokia info, radau per fb italu politikas.
https://www.facebook...721120381414050

Remiantis Europos Komisijos nustatymu, kad nacionalinis COVID-19 sertifikatų naudojimas kitais tikslais nepatenka į ES reglamento 953/2021 taikymo sritį, todėl Italijos žaliasis pasas neatitinka detalių Europos teisės aktų ir Europos Tarybos rezoliucijos 2361 (2021)..

jei dar datos nera manau ji neuzilga bus, nes protestai ten nevaikiski, nelietuviski...Be to turi EU palaikyma dabar.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:23)

Kai galesiu dirbti su chemikalais- eisiu i dirbtuves. Dabar verkia mano dirbtuves ...ir teletabės. biggrin.gif

Bet..bet..bet...kad nesedeciau be darbo, prisisiunciau visko, ko reikia vienetiniu sagių gamybai. Tuoj tiek nesivaidensiu taip daznai, atsipalaiduok biggrin.gif
Bet, kai paskaiciuoju, tai )pinigine prasme) daug labiau apsimoka viska daryti is bet ko, tik ne is brangiuju metalu. Daug didesni procenta uzsidedi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 22:24)
Dabar gryna sazine, nemeluojant pasakysiu ka matau. Uarda labai nuosekli, be emociju, tau bus sunku jai issaukti emocijas savo postais.

As priskaitau iš 'tarp eilučių'.Tai visiskai ne tas pats, kas 'skaityti postus'.

Mazute, tu visa baltais siulais susiuta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 22:30)
Kai galesiu dirbti su chemikalais- eisiu i dirbtuves. Dabar verkia mano dirbtuves ...ir teletabės.  biggrin.gif

Bet..bet..bet...kad nesedeciau be darbo, prisisiunciau visko, ko reikia vienetiniu sagių gamybai. Tuoj tiek nesivaidensiu taip daznai, atsipalaiduok  biggrin.gif
Bet, kai paskaiciuoju, tai )pinigine prasme) daug labiau apsimoka viska daryti is bet ko, tik ne is brangiuju metalu. Daug didesni procenta uzsidedi.

As niekada nesuprtau, na jei taip taau geda buti SM, kokio velnio tu cia esi?
Kam tie tavo apsiteisinimai, tai darbas, tai kalti lankytojai, tai dabar...

Dieve, Dieve...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 22:26)
kad jis jaunuolis, ne vaikas. Jei jau taip sakai, tai visi čia mes tada teisybės aniuolai biggrin.gif

Jis savo mamos vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:29)
BEt vel kokia esat veidmaine, pati skaito mano rasliava, net keliu emtu senumo, o man negalima.
TAi ir vadovaukites pati gal savo pataarimu, pries kitiems nurodinedama.
Papildyta:
Ne nezinojau, va dabar zinosiu  biggrin.gif
Itariu, ir per Tv vaistu reklama negalima, ziauru kaip degraduoja, o juk alergija.

Jūms galima biggrin.gif
Bet kam anūkus ir vaikus į pletkes itraukineti?
Niekada reklamoje negirdejot: "prieš vaisto vartojimą, pasikonsultuokite su gydytoju" ?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:22)

Siuo metu apie juos pletkini tu  biggrin.gif
Kuo tu uz juos geresne?

Tu juos macius, pazysti ar jie cia lankosi?

As manau, kad tu savo šeimyną (feisbuko pagalba) supazindinus gyvai su mamkų kontingentu. Tikrai nenustebciau. Tu gali.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 20:47)
dauguma italu protestais issikovojo GP panaikinimo, su tuo juos ir sveikinu, tai ne lepsiai lietuviai, matyt is prigimties dalis fashistai, kaip tu ir dziaugiasi kad tik kitiem butu sunkiau... fui slykstu

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 21:27)
Vienas zmogus is Italijos dalinosi, ten labai stipriai protestuoja, blokuojami keliai ir t.t. buuvo...
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Lengvatikė...

https://www.nytimes....s-protests.html
Prancūzai dar stipriau protestavo, ir ką? Ogi nieko, paprotestavo, paprotestavo, kol visiems tai nusibodo
Atsakyti