Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 19:48)
Būtent. Jie to nesupranta. Vakar sutikau pažįstama parduotuvėje. Tai sako sergu turbūt covid, uosle dingo, tempą neaukšta laikėsi, kosulys. Eik, sakau, testą, pasidaryk ir kodėl platini virusa..  Sako: o kam, lengvai gi sergu, vaikstau visur su kauke, pasiskiepijes, neuzsikrecia nuo tokių kaip aš  blink.gif

aha, neužsikrečia
tik labai įdomu ko vis kasdien po 5 jų miršta net ir pagal pakoreguotą oficialią statistiką, kur paskiepyti bandomi nepaskiepytais įvardyti būti
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:44)
Idomucia, geriau aprasyk kaip jautiesi?
Ar jau atsistatei po ligos?

Paamirsau ta COVID, bet manau, kad problema pas mane kitos ligos. COVID buvo tik premium ant virsaus.

Persalimai.
Ranka viena skauda... Kai COVID tai buvo nustoje skaudet, dabar vel.

Gydytojai neaisku ar ka pades. Pradejo skaudet vasara matyt ka patempiau statybose.

MB irgi grizta problemos, tas COVID tik isryskina zmogaus problemas...

Na mirsime visi viena diena. su tuo reikia susitaikyti
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 21:51)
aha, neužsikrečia
tik labai įdomu ko vis kasdien po 5 jų miršta net ir pagal pakoreguotą oficialią statistiką, kur paskiepyti bandomi nepaskiepytais įvardyti būti

Kad jau oficialiai mirsta skiepytu PILNAI 20-35 proc. Manau tas procentas augs
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:12)
Kur randi tokia info?

facebooke dalinasi video kaip ploja ir švenčia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 21:53)
facebooke dalinasi video kaip ploja ir švenčia

Neaisku kam jie ten ploja, nes jokios info nera spaudoje
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 20:44)

tu geriau papasakok, neprisidengdama juo mirksiukas.gif
Papildyta:
čia rimtai? "Premjerės pusrytukai Dubajuje už 4 700 eurų". Jei rimtai, tai suka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 21:02)
tu geriau papasakok, neprisidengdama juo  mirksiukas.gif

Del ko juo reikia dangstytis ir ka pasakoti?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:52)
Paamirsau ta COVID, bet manau, kad problema pas mane kitos ligos. COVID buvo tik premium ant virsaus.

Persalimai.
Ranka viena skauda... Kai COVID tai buvo nustoje skaudet, dabar vel.

Gydytojai neaisku ar ka pades. Pradejo skaudet vasara matyt ka patempiau statybose.

MB irgi grizta problemos, tas COVID tik isryskina zmogaus problemas...

Na mirsime visi viena diena. su tuo reikia susitaikyti

Nenumok ranka i simptomatika.
Sakei, kad tavo tirstas kraujas, jei kaire ranka skauda, svaigsta galva, gali buti siridies problemos. Pasikonstultuok su gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 20:09
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 22:09)

Nenumok ranka i simptomatika.
Sakei, kad tavo tirstas kraujas, jei kaire ranka skauda, svaigsta galva, gali buti siridies problemos. Pasikonstultuok su gydytoja.

Tai va, as blogas zmogus, pati sakei. Tai visiems bus geriau jei kanopas uzversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 20:41)
Uarda nemeluokite pati sau.

Sakot mano rasliava neidomi...
Kai pati ja skaitote, net keliu emtu senumo, eikvoejat savo BRANGU LAIKA.
Nesenai paraset, kad as esu neva paciai idomi.
Uzuojauta, kad pacios toks blogas skonis ir taip sitpriai saves nemylit, kankinat save skaitydama niekala, su kuriuo net neimanoma pasiladinti su itin artimais zmonemis.

Si izvalga parasyta, itariu, tik itaktota dideles tamstos simpatinos man  biggrin.gif
Ka daro su zmogumi simptaija.

OMG. Taip, sakau neįdomi.... "Aš jūsų rasliavoje nematau nk įdomaus, kas gali SUDOMINTI MANO VYRA, VAIKUS.
Skaitau, nes meluojat. Va tiek ir įdomi. Beje, jūs irgi skaitot mano senus postus. Tai ką aš jums, taip išeina, lb įdomi?
Jums sunku suvokti, nes pas jus kitaip, domisi ir vaikai, ir anukai SM. Pastoviai aptarinėjami SM nariai. Na nedomina mano vyro pletkes, visiškai. Tipo, anot jusu, turiu su vyru aptarinėti moonte, kiek ji meluoja, deklaruoja viena, elgiasi visiskai kitaip- neva pilietiška, o pati piršto nepajudino dėl kitų ir t.t.
Simpatijos irgi nejaučiu. Sportinis interesas smile.gif
Daugiau nekomentuosiu jūsų postų iš serijos kokia as įdomi turiu būti uardos šeimai. Kažkoks vaikų darželis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 spalio 2021 - 20:45
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 21:39)
OMG. Taip, sakau neįdomi.... "Aš jūsų rasliavoje nematau nk įdomaus, kas gali SUDOMINTI MANO VYRA, VAIKUS.
Skaitau, nes meluojat. Va tiek ir įdomi. Beje, jūs irgi skaitot mano senus postus. Tai ką aš jums, taip išeina, lb įdomi?
Jums sunku suvokti, nes pas jus kitaip,  domisi ir vaikai, ir anukai SM. Pastoviai aptarinėjami SM nariai. Na nedomina mano vyro  pletkes, visiškai. Tipo, anot jusu, turiu su vyru aptarinėti moonte, kiek ji meluoja,  deklaruoja viena, elgiasi visiskai kitaip- neva pilietiška, o pati piršto nepajudino dėl kitų ir t.t.
Simpatijos irgi nejaučiu. Sportinis interesas smile.gif
Daugiau nekomentuosiu jūsų postų iš serijos kokia as įdomi turit būti uardos šeimai. Kažkoks vaikų darželis  rolleyes.gif

Vel diktatas? Pati nusprende, pati patvirtino, gipsas. Diktatura, neleidziant pasirinkti.

Kad pati apsimelavusi, meluojat net savo rasymo intencijas. Bijote savo jausmus, antipatija zmogui, ka inirtingai neigiat. Tai gi rasete, kad melagiu nemegstate, vadinasi, jie jums antipatiski. BEt ne, eilini karta melas. VEl kazkokie ten tamstos sugalvoti stereotipai, remai, kad negalima jausti antipatijos... Bijote jausti...

Si sutucija kartojasi ir vel bus neigimas, kaip su veiseja. Apsimelavot, bet eilini karta vartysites.

Vo as, butinai aptarsiu tamsta su savo vyru. BEnt, pasiulysiu jam sia tema, o jis pasirinks, kalbetis apie tai, ar ne.

As jau buvau uzmirsui si posta, atejo, atkase ir pakomentavo. O dabar i veidmainiska poza atsistojo. O Jezau...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 19:44)

Baik tu qpie tas ligas, joptvajumat.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 25, 21:50)

1)Vo as, butinai aptarsiu tamsta su savo vyru. BEnt, pasiulysiu jam sia tema, o jis pasirinks, kalbetis apie tai, ar ne.

As jau buvau uzmirsui si posta, atejo, atkase ir pakomentavo. O dabar i veidmainiska poza atsistojo. O Jezau...

1) svarbu, kad jums tai padėtų.
2)žinau, kad atmintis šlubuoja, todėl ir priminiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 20:02)
čia rimtai? "Premjerės pusrytukai Dubajuje už 4 700 eurų". Jei rimtai, tai suka

Eina ji pyzdum, konculinės mentalitetas.
Cia skaitosi moteris inteligentė?
Ką tik iš po apsipirkimo sendaikciu parduotuvėje. Apsivemsiu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 20:58