Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Wild DreaMer @ 2021 10 23, 19:47)
. Nes pasiskiepyje taip pat gali uzkresti kitus. Logikos nerasta.

Būtent. Jie to nesupranta. Vakar sutikau pažįstama parduotuvėje. Tai sako sergu turbūt covid, uosle dingo, tempą neaukšta laikėsi, kosulys. Eik, sakau, testą, pasidaryk ir kodėl platini virusa.. Sako: o kam, lengvai gi sergu, vaikstau visur su kauke, pasiskiepijes, neuzsikrecia nuo tokių kaip aš blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 09:50)
Šaunuolės LGBT vaikų MAMOS ir visos bei visi, kurie/kurios tai remia wub.gif  wub.gif  wub.gif

Galetu taip mamos susikoperuoti ir nueiti pas prezidenta del diskriminuojamu neskiepytu vaiku... mirksiukas.gif
Bet kai nera miljardines agenturos,kuri jas remtu, tai va niekas ir nesikalba su jom...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:37)
Šaltinis?

Idomucia, man taip juokinga, kai tu tuo neomarksizmu žongliruoji  - panašiai kaip Montevertė su tuo tekstu, kuriame net giminės tiksliai neišverstos: kiek toks vertimas patikimas? Su tavo sociopolitiniu kontekstu taip pat - viena ausim girdėjau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kur jis konkreciai neteisus?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:22)
Aaaa...tu išėmei sakinį is konteksto. Na, taip bet koki sakini galima apversti aukstyn kojom. Nejau tau to nezinoti? O dar ir kelis mano zodzius pakeitei savais. Manipuliacija nebloga, bandymą užskaitau, bet neprofesionali. Seip...forumo lygio  biggrin.gif

tame jos profes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:56)
Aš, vaikeli, aš. Ir gailesčio, ir galios manipuliacijų man čia reikia tikrai daugiau nei tau.

Jei rimtai, tai apie tai ir kalbos nepradėčiau. Bet tu gi sakei, kad socialinį darbą studijuoji UK (ne?), ir manai, kad pasakyti, kad aš turiu negalią yra manipuliuoti užuojauta??? O dėl ko? Čia tu man taip sakai? Kaip ir kad ligos yra už nuodėmes? Burbe, tu apsišaukėlė ir tiek. Su socialiniu, bendruomeniu darbu neturi nieko bendro, nes net abėcėlės nežinai.

Tau pačiai bloga. Ieškok pagalbos - ne čia.

O jau ir Burba apsisaukele, maniau tik as lotuliukas.gif

kaip patogu, kai tik nepatinka zmogus ir ka jis raso is kart jis tau tampa apsisaukeliu? lotuliukas.gif
Tai gal tu apissaukele? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 08:38)
„Kai gerbiama mama kalba apie patyčias, apie grasinimus – mes visi šiandien susiduriame su šiuo fenomenu, nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos, šiandien susipriešinimo Lietuvoje yra aiškiai per daug. Man tikrai įdomu su ja pasišnekėti, kaip ji vertina kitų visuomenės grupių persekiojimą, dėl to, kad jos negalvoja, kaip ši visuomenės grupė – juk ir už tai šiandien grasinama net ir mirtimi“, – teigė prezidentas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88507637

Kaip jums gražus ir protingas berniukas? Nustumti į šalį kažkieno problemas, nu nes ir kažkas kitas susiduria su persekiojimu... Kažin kokias visuomenės grupes jis turėjo savo gražioj galvelėj, tikriausia homofobus ax.gif ?

Na teisingai parase, taip ir yra, o kur pasake, kad kazka nustumti i sali?

Tau rimtai Nauseda grazus? blink.gif idomus tavo skonis...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 25, 09:07)
aš tai galvoju, kokioje visatoje jis gyvena?</p>

na panasu jis arciau paprastu zmoniu, nei tu...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 11:59)
Tai bet lygiai visiems uždėjo tuos namordnikus, lygiai visi turi teisę rinktis-skiepytis, nesiskiepyti ir persirgti ar laisvai numirti. O homoseksualūs žmonės neturi lygių teisių, nors jiems kaip ir visiems kitiems uždėti namordnikai ir leidžiama rinktis skiepytis ar ne.

TAIGI PASIRINKIMA TURI, nesiskelbto homoseksualais, tuoktis vyram su moterim ir gyventi ramiai
Atsakyti
Bitė Maja sako, kad homoseksualai kino teatruose sėdi tik pirmoje eileje, nu..dar qntroje, jei pirmoje pritruksta laisvu vietu, kur blogiausiai matyti. Cia juos taip diskriminuoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 20:47)

dauguma italu protestais issikovojo GP panaikinimo, su tuo juos ir sveikinu,

Kur randi tokia info?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 12:08)
Homoseksualus zmones gali pakeisti savo orientacija.
Na gal ten vienetai negali.

Prisiziurejau as podruzkiu... Kol turi daikta tai eina per bobas, o kai pasidaro pute tai diedai pers juos eina. Kur jus cia matot igimta orientacija?
Sakysim as...
Su vyrais neturiu jokiu reikalu man jie atgrasus.
Bet jei nuo mazens butu kunas OK, tai apie santykius su moterimis nebuciau net galvojes.

Gal ten yra zmoniu kuriu orientacija tikrai fiksuota, bet manau tokiu procentas yra mazas

Keisti gi nereikia, svarbu prisitaikyti ir paklusti taiskyklem, kaip Maja di sako, na pvz turi zmogus savo tikejima poziuri i sveikata, kuna, gydymo budus, bet ji sako nusispjauni ir pasiskeipyji, nes VALDZIA TAIP LIEPE.
Taip ir cia, esi gejus nusispjauni susituoki su moterim ir gyevni ramiai, NES VALDZIA TAIP LIEPE.
Cia jos logika...kokia dar diskrriminacija, taisykles yra teisykles, dle visuotino geri gi...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 13:01)
Žmonės yra visokie. Ne visose vyro ir moters sąjungose gimsta vaikai. Jei žmonėms gera kartu, kodėl neleisti jiems tuo džiaugtis, tuo labiau, kad tavo gyvenimo jų asmeninis gyvenimas niekaip nekeičia. Gyvenk ir džiaukis, koks tau skirtumas ką kiti daro lovoje.

o druadzia kas? blink.gif butent gyvenk ir dziaukis, kas trukdo?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 25, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72885962" data-time="1635155426"><div><p>o tu netiki vyru ir moterim? nėra lyčių ar kaip suprast? kam tavo manymu jos skirtingos ir viena kitą papildančios? kodėl tik tokioje sąjungoje gimsta vaikai, o ne pas vyrą su vyru?</p></div></blockquote><p>nu tu va sąjungoje, o vaikų nėra ir nebus. O štai yra homo porų, kurios turi vaikų. biggrin.gif</p>

ar tai keicia kazkaip fakta, kad vaikai gimsta TIK is moters ir vyro sajungos? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 19:48)
Būtent. Jie to nesupranta. Vakar sutikau pažįstama parduotuvėje. Tai sako sergu turbūt covid, uosle dingo, tempą neaukšta laikėsi, kosulys. Eik, sakau, testą, pasidaryk ir kodėl platini virusa..  Sako: o kam, lengvai gi sergu, vaikstau visur su kauke, pasiskiepijes, neuzsikrecia nuo tokių kaip aš  blink.gif

va taip ir plinta virusas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 19:16)

ar tai keicia kazkaip fakta, kad vaikai gimsta TIK  is moters ir vyro sajungos? blink.gif

Ji galvoja, kad vaikai atsiranda ir kai kas nors ispjauna skreplį į putę.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 21:18)
Ji galvoja, kad vaikai atsiranda ir kai kas nors ispjauna skreplį į putę.

Ne, kai vaziuoja i Lietuva, sugalvoja viesbuti paimti nakciai, ten nuoga atsiseda ant vonios o ten praeita nakti gejai buvoo issinuomave ir taskesi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:12)
Kur randi tokia info?

Vienas zmogus is Italijos dalinosi, ten labai stipriai protestuoja, blokuojami keliai ir t.t. buuvo...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:22)
Ne, kai vaziuoja i Lietuva, sugalvoja viesbuti paimti nakciai, ten nuoga atsiseda ant vonios o ten praeita nakti gejai buvoo issinuomave ir taskesi

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 25, 21:27)
Vienas zmogus is Italijos dalinosi, ten labai stipriai protestuoja, blokuojami keliai ir t.t. buuvo...

Bet nieko nesikovojo, nes ten zmones nuolankus, mafijos bijojo, dabar toliau bijo...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 19:39)
O kodėl jaučiate antipatija? Turite didelių lūkesčių? Kas yra? konkurencija, pavydas, nusivylimas? Ar kas? aš džiaugiuosi, kad man nereikia jausti niekam antipatijos, o ypač čia SM. Na kam jūs save taip skriaudziat? Jeigu jaučiate man antipatija, uzblokuokite. Kam reikia gadinti dėl kažkokios narės sveikata? Aš jums ne giminaitis ar koks artimas žmogus, kolega ir t.t. kad dėl manęs reikėtų patirti tokius neigiamus jausmus. Mokekit atsiriboti nuo tokių žmonių. būkit  brandi.. Arba tiesiog pripazinkit teisę kitų būti kitokiais negu jus.

Jūs ne taip supratot. Aš jūsų rasliavoje nematau nk įdomaus, kas gali sudominti mano vyrą, vaikus. Aišku, kad pasidalinu  įdomią informacija ir jiems spręsti ar domėtis ar pamiršti.

Papildyta:

O gal joms irgi baisu buvo stebėti pastoviai jūs? Jeigu retai   einat iš kur žinot, kad jos ten augina vaikus? smile.gif
Tai nebūtinai bus priklausomi. Nors, jeigu jūs stebėti... Tai taip, yra tiesos. Vaikai užaugę SM terpėje, vėliau irgi priklausomi nuo SM
Papildyta:

Čia kada buvo taip  blink.gif

Uarda nemeluokite pati sau.

Sakot mano rasliava neidomi...
Kai pati ja skaitote, net keliu emtu senumo, eikvoejat savo BRANGU LAIKA.
Nesenai paraset, kad as esu neva paciai idomi.
Uzuojauta, kad pacios toks blogas skonis ir taip sitpriai saves nemylit, kankinat save skaitydama niekala, su kuriuo net neimanoma pasiladinti su itin artimais zmonemis.

Si izvalga parasyta, itariu, tik itaktota dideles tamstos simpatinos man biggrin.gif
Ka daro su zmogumi simptaija.

Tarytum tai mane turetu jaudinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 spalio 2021 - 19:47
Ne i tema, parekomenduosiu viena padaza prie juros gerybiu.
FELIX firmos neperku ketcupu, man jie baisus, bet va sitas ju gaminys yra labai pavykes.

Daug geresnis uz 1000 salu, pvz prie keptu kreveciu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 20:42)
Ne i tema, parekomenduosiu viena padaza prie juros gerybiu.
FELIX firmos neperku ketcupu, man jie baisus, bet va sitas ju gaminys yra labai pavykes.

Daug geresnis uz 1000 salu, pvz prie keptu kreveciu

vartotojo įkelta nuotrauka

Idomucia, geriau aprasyk kaip jautiesi?
Ar jau atsistatei po ligos?
Atsakyti