Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 14:46)
Tos bobos kur persidare i vyrus tai pasilieka moteriska aparatura.
Nu kaip sakoma, pirkau automobili, motocikla del viso pikto uzkonservavau garazhe

As nesuprantu kas dedasi ju smegenyse. Jei jau nusprendei, kad tu vyras, tai ir buk vyru, o ne bbž kuo.
Atsakyti
„Mačiau, kur jis suklusdavo, jam buvo ne tas pats. Aš labai stipriai turiu vilties, kad tai nebus žmogus, kuris priešinsis, vien tam, kad jūs galėtumėte gyventi tikrai lygiai taip pat, kaip ir kiti“, – LGBT bendruomenę palaikantiems susirinkusiesiems sakė R. Račienė.Ji taip pat patikino, kad šalies vadovui perdavė mintį, jog Partnerystės įstatymas turėtų vienalytes poras apibrėžti kaip šeimą.„Jei mes remsimės tik tuo, kas vyksta tik internete, o gyvai, tai irgi yra neteisinga. Jaučiau tą prezidento supratingumą“, – pakartojo R. Račienė.„Labai tikiu, kad prezidentas bus už orią partnerystę. Labai tikiu. Jis mane kaip mamą išgirdo, nes pasakė, kad jam, kaip tėčiui, mamos jausmai ir jos išgyvenimai yra labai svarbūs“, – pridūrė ji.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=88511927

Reikia tikėtis, tikrai išgirdo. Žiūrėsim ar nepasiduos pigiam populizmui....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 17:45)
As nesuprantu kas dedasi ju smegenyse. Jei jau nusprendei, kad tu vyras, tai ir buk vyru, o ne bbž kuo.

Buna zmones emigruoja, bet pasilieka namus buvusioje salyje, paskui patys nezino kur jie gyvena ir kur ju namai. Bet kazkaip pragyvena.

Mes va nusprendeme gyventi name, bet kad neirengtas, tai gyvenam bute, o ten nuvaziuojam tik del ramonto ar vasarai. Dabar jau patys nezinom ko norim
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 18:27)

Ko tu tikiesi bodulistane? Stebuklo?
Konservai va sukurste psichoze del skiepu, zmones net dusdami jau bijo net deguonies, matyt galvoja, kad su deguonimi paduos kokiu duju CiklonB...

"Mes tik norime suleisti vaistų, o jie pyksta. Tie, kuriems reikia deguonies kaukių, jas nuplėšia, mėto. Be deguonies plaučiai gali greitai sudegti

Neskiepyti pacientai užima didžiąją dalį lovų, būdami sunkios būklės piktai ant mūsų šaukia, kad tik jų neskiepytume."

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...itikai-21166851
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 16:27)
„Mačiau, kur jis suklusdavo, jam buvo ne tas pats. Aš labai stipriai turiu vilties, kad tai nebus žmogus, kuris priešinsis, vien tam, kad jūs galėtumėte gyventi tikrai lygiai taip pat, kaip ir kiti“, – LGBT bendruomenę palaikantiems susirinkusiesiems sakė R. Račienė.Ji taip pat patikino, kad šalies vadovui perdavė mintį, jog Partnerystės įstatymas turėtų vienalytes poras apibrėžti kaip šeimą.„Jei mes remsimės tik tuo, kas vyksta tik internete, o gyvai, tai irgi yra neteisinga. Jaučiau tą prezidento supratingumą“, – pakartojo R. Račienė.„Labai tikiu, kad prezidentas bus už orią partnerystę. Labai tikiu. Jis mane kaip mamą išgirdo, nes pasakė, kad jam, kaip tėčiui, mamos jausmai ir jos išgyvenimai yra labai svarbūs“, – pridūrė ji.

Tu cia ateini delfi pareklamuoti? Esi idarbinta ten?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 25, 18:35)
Tu cia ateini delfi pareklamuoti? Esi idarbinta ten?

Aha , o draudžiama biggrin.gif ? Kai lutukė visokias respublikas, karštus komentarus ar fb grupes reklamuoja, tau nekliūna, o delfis jau netinka?
O gal geriau elgtis kaip tu- svetimus baltinius čia reikia skalbti? Ir į svetimas lovas lysti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 17:11)
Aha , o draudžiama biggrin.gif ? Kai lutukė visokias respublikas, karštus komentarus ar fb grupes reklamuoja, tau nekliūna, o delfis jau netinka?
O gal geriau elgtis kaip tu- svetimus baltinius čia reikia skalbti? Ir į svetimas lovas lysti?

Tu nelygink saves su tais, kurie neapsiriboja vien delfio informacija, kaip tu.
Delfis netinka tuo, kad zemo lygio zurnalistai ten susirinke. Idomu ten savanoriauja savanoriai nevykeliai ar mokami savi (gimine, draugas pažystamas) kiaušingalviai?

Kuris, gerbianttis save zmogus, gali tiketi delfiu?

Tai zenota esi ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 spalio 2021 - 17:34
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 10 25, 13:27)
сори клавиатура ужстриго,о ко тен людна ,,, дуона пиги,меса пиги , мажай пасиринкимо таи таип ,бет виско юутино ира ,виса видуриниой класе тен еина

Ant to būtino toli nenuvaziyosi su plastelin8ne duona ir soj8nėmis pigiomis dešrelėmis. Tu pabandyk issikepti ju picas - apsiverksi koks nuostabus skonis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 17:27)

panašu į psichologinį terorą. Aš galvoju, kad tu geras ir privalai toks dabar būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 17:33)
Neskiepyti pacientai užima didžiąją dalį lovų, būdami sunkios būklės piktai ant mūsų šaukia, kad tik jų neskiepytume."
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...itikai-21166851

nenuostabu visai, kai tokia klounada

"Vadovaujantis Vyriausybės nutarimu "Dėl valstybės lygio ekstremaliosios situacijos paskelbimo", praėjus 7 paroms nuo „Comirnaty“ ar „Spikevax“ vakcinos antrosios dozės suleidimo, asmeniui jau gali būti įteiktas GP. Būtent nuo šio momento tokie asmenys jau yra laikomi "pilnateisiais" šios valstybės piliečiais, t. y. "įgijusiais kapitalinį imunitetą", todėl turinčiais teisę be apribojimų naudotis visomis kontaktinėmis paslaugomis.
Kita vertus, jei asmuo, kuriam, praėjus 7 paroms po antrosios vakcinos dozės suleidimo, yra įteikiamas GP, ir jis tą pačią (kitą, o gal dar kitą) dieną pasigauna "zarazą", nuo kurios vėliau ir miršta, toks asmuo mirčių nuo covid statistikoje vis tiek yra laikomas "nepaskiepytu", nes (o, bet, tačiau, kaip netikėta), nepaisant to, kad paskiepytas asmuo ir įgijo teisę gauti GP dėl to, kad pasiskiepijo, teisės mirti kaip paskiepytas asmuo jis toli gražu dar neužsitarnavo - tam, kad asmuo tokią teisę užsitarnautų, 7 papildomos paros turi praeiti ir po iškilmingo GP įteikimo."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 14:13)
VA ir jus man idomi. Bet as dar tokiu idomiu tyrynejimo objektu, noriu pasidalinti su savo draugikemis, isgirsti ju kritiska nuomone, galimai as neteisi. Mano antipatija tamstai akivaizdi, as puikiai suprantu, kad tai gali itakotimano vertinima, nes as tik zmogus, tai va visada idomu isgirsti kita nuomone, neitakota antipatijos.

Uarda, o jus ju klausete? Jus nusprendete ir gipsas. Va as parodziau, susidomejo, paziurejo. Butu neidomu, taip ir pasakytu, sorry, pofig ka raso. Ar jums negalima pasakyti, kad yra neidomu, jei ka nors bandote parodyti, tai priimtumet, kaip izeidima, ar bijote pasijausti zemiska, ar jums keliami kazkokie jusu tarpe sugalvoti stereotipiniai remai, kuriem zut but reikia atitikti? Cia ne teiginys, o klausimas, nes man galima, as neisizeidziu. GAlima viskas iki tos ribos, kai neperzengiu kito asmnes nustatytu ribu. Man asmensikai tai labai svarbu, kito asmens ribos, net seimos nario.

VA ir tai, kad rasote svetimai bobai. Man tai irgi visada juokingai atrodo, sis teiginys. Praejusi vakara, man raset,neva paciai idomu ka galvoja mama, mociute ir t.t. BEt, elgiuosi alogiskai, galvodama kad jau tai bobai bus idomu, ka as apie ja galvoju... Vel, uarda melas. Ne bobai rasote, o sau, del saves, del savo poreikio nusilengvinti.
Nustokite meluoti, visu prima sau paciai, bus lengviau gyventi, atsikratysite to falso.

O kodėl jaučiate antipatija? Turite didelių lūkesčių? Kas yra? konkurencija, pavydas, nusivylimas? Ar kas? aš džiaugiuosi, kad man nereikia jausti niekam antipatijos, o ypač čia SM. Na kam jūs save taip skriaudziat? Jeigu jaučiate man antipatija, uzblokuokite. Kam reikia gadinti dėl kažkokios narės sveikata? Aš jums ne giminaitis ar koks artimas žmogus, kolega ir t.t. kad dėl manęs reikėtų patirti tokius neigiamus jausmus. Mokekit atsiriboti nuo tokių žmonių. būkit brandi.. Arba tiesiog pripazinkit teisę kitų būti kitokiais negu jus.

Jūs ne taip supratot. Aš jūsų rasliavoje nematau nk įdomaus, kas gali sudominti mano vyrą, vaikus. Aišku, kad pasidalinu įdomią informacija ir jiems spręsti ar domėtis ar pamiršti.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 14:38)
Pritariu, man tai budavo baisu stebeti, rodos ir retai eini i parduotuve, bet pastoviai matai tu paciu mamyciu kontingenta, kurios, na galima ir taip pasakyti, augina savo vaikus parduotuveje. Mamytes valgo, geria akvute, bendrauja su drauemis PC, ten yra visos galimybes pervystyti vaika, pamaitinti ir t.t. ir t.t. Pacios priklausomos ir vaikai uzauge tokioje terpe,kaip PC, tampa priklausomais. As itariu, kad tokie zmones, esant pandemijai jaucia rimtas psichologines problemas.

O gal joms irgi baisu buvo stebėti pastoviai jūs? Jeigu retai einat iš kur žinot, kad jos ten augina vaikus? smile.gif
Tai nebūtinai bus priklausomi. Nors, jeigu jūs stebėti... Tai taip, yra tiesos. Vaikai užaugę SM terpėje, vėliau irgi priklausomi nuo SM
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 23, 09:32)
AS tik atkartojau antivakseriu, na tu, kurie lipo pro ligoniniu langus paveikslavo, irodinejo, kad pandemija tai ipramanas ir samokslas.

Čia kada buvo taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 20:23)
O prie ko cia as, je pati tiek tik istengei izvelgti...
Ana skaito teksta tik tiek supranta ir mane klausia, kodel ji tik tiek ir taip suprato. Pf.

rimtai, nejaugi zmones ci agali nesuprasti teisingai skaitomu tekstu? kaip ten saipeisi: tau vis panos pakisa citatas, o tu sakai, kad ne taip supratom, nejau imanoma ne taip suprasti? bigsmile.gif

bet kaip bebutu tai tu visa tai i viena zinute suplakei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 25, 20:39)

Čia kada buvo taip  blink.gif

ZMones kurie silpniau protauja ir tie mato, kad viskas yra afera. Bet jie nesuvokia, kur juos isdurineja... Tai iesko tusciu ligoniniu... kuriu beje buvo pristate, kad ir toje UK. Po to uzdare, nebuvo nei vieno paciento.

CoVID afera yra giliau truputti, tai isputimas siek tiek mirtingesnes ligos iki pasaulines psichozes. Be psichu aishku nebutu psichozes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 20:36)
Isties kam reikia lionines uzdrineti, pas mus pandemijos jokios nera, palatos tuscios stovi, mzoniu nera... GAl del to ir uzdarineja, kad diduma sveiki. Veryga gi taip ir dare.
Papildyta:
Tingiu skaityti. GAl kai pradesi zmogiskai bendrauti.

O gal valdzia piktybsikai durna?
Lietuva pirmauja Europoje su perteklinem mirtim....
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 23, 09:20)
Naudingų idiotų kiekvienoje šalyje galima atrasti: https://en.wikipedia...Nabintu_Herland

Bet kaip juokinga, toje rašliavoje Herland į vyrą pavirto, o Swaminathan iš moters į vyra, po to vėl į moterį ir t.t.

cia kaip suprantu tau buvo esminis teksto momentas? tik tiek sugebejai iskaityti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 23, 20:16)
Pas daugumą italų vingių irgi nerasta, ane? Tik pas antivakserius raukšlėti smegenys. Kol į reanimaciją nepapuola. Tada išsilygina.
O prie ko čia antivakseriai ir pedofilai? Jei aplink mane būtų pedofilų, jie sėdėtų kalėjime. O su mane supančiais antivakseriais santykiai visai draugiški biggrin.gif . Tiek jie, tiek mes, žiurkytės vakseriai, padarėm savo pasirinkimą 4u.gif

dauguma italu protestais issikovojo GP panaikinimo, su tuo juos ir sveikinu, tai ne lepsiai lietuviai, matyt is prigimties dalis fashistai, kaip tu ir dziaugiasi kad tik kitiem butu sunkiau... fui slykstu
Atsakyti