Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:32)
Jatus, nu bet jus su Moonte, tai kaip dvynes seserys - kol parasai atsakyma, tai po to randi  viska pertaisytą ir dar su bbž kiek pridetu minčių.
Nejau nebaraskinat, kad atsakinejama I visai kitas jusu mintis, kurios buvo pries apsisukant kažkokiam varsteliui jusu galvoje ir perrasant teksta, kuris reikalauja visai kitokiu atsakimu.

Tai atsakyk ir einu balandėlių valgyt tongue.gif
Atsakyti
Atleisk, paštin8nke, nu neturiu as savaitgali tiek laiko, kad visa dieną uzsiimineciau polemika mamkose. As suprantu, tau nera kas veikti, nera su kuo pakalbėti. Bet pas mane kruva vyrų namie, stipriomis rankomis, man juos reikia apsokineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:33)
Nu vsio. Nezinau, kaip jus, o as einu gyventi  biggrin.gif

Oi, negaliu biggrin.gif . Norėjau pasveikinti burbą su puikiu sprendimu ir pasiūlyti, kad ir Ubuntę kartu pasiimtų, nes ta vargšė jau 10 metų čia sėdi.
Bet paskui žiūriu, kad labai jau trumpai ji išėjo to savo gyvenimo gyventi. Jau vėl čia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:56)
Burbe, tu apsišaukėlė ir tiek. Su socialiniu, bendruomeniu darbu neturi nieko bendro, nes net abėcėlės nežinai.

Aš jau anksčiau norėjau pasakyti. Nes ji skelbėsi, kad kažkokius kursus baigia, kad galėtų dirbti su vaikais, kuriems reikia pagalbos.
Bet tai ką ji čia parašė vieną kartą, privertė net nenustebti, bet realiai papiktino. Bet galvojau, gal šiaip pasakė, nepagalvojus. Bet po to neseniai ji pasakė vėl tam tikrus dalykus. Tada supratau, jai iki soc.
darbutojos, tegul ir savanorės, kaip iki Mėnulio. Ir jei realiai ji tokia yra, tai labai gaila, kad tokie žmonės yra šalia vaikų, šeimų, kuriems reikalinga pagalba. Labai gaila. unsure.gif
Būtent ir buvo esmė, kad ji net nežinojo tokio darbo pradžiamokslio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 24 spalio 2021 - 13:42
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 23, 17:53)
Vienos is prasciausiu oparduotuviu pasaulyje - LIDL ir ALDI..

Stark price difference between Waitrose and Lidl shown in 15-item shopping list

Lidl: Milk (£0.80), bread (£0.47), apples (£1.29), baked beans (£0.22), sliced ham (£1.42), spaghetti (£0.20), beef mince (£2.29), carrots (£0.40), onions (£0.62), mature cheddar (£1.79), rice (£0.65), custard creams (£0.41), muesli (£1.69), teabags (£0.99), orange juice (£0.69)

Total: £13.93

Waitrose: Milk (£0.90), bread (£0.60), apples (£1.40 - 20% off with myWaitrose card), baked beans (£0.40), sliced ham (£3), spaghetti (£0.75), beef mince (£3.25), carrots (£0.65), onions (£0.95), mature cheddar (£2), rice (£1.20), custard creams (£0.30), muesli (£2.50), teabags (£1.10), orange juice (£0.95)

Total: £19.95

https://www.mirror.c...itrose-25286798
Atsakyti
„Kai gerbiama mama kalba apie patyčias, apie grasinimus – mes visi šiandien susiduriame su šiuo fenomenu, nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos, šiandien susipriešinimo Lietuvoje yra aiškiai per daug. Man tikrai įdomu su ja pasišnekėti, kaip ji vertina kitų visuomenės grupių persekiojimą, dėl to, kad jos negalvoja, kaip ši visuomenės grupė – juk ir už tai šiandien grasinama net ir mirtimi“, – teigė prezidentas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88507637

Kaip jums gražus ir protingas berniukas? Nustumti į šalį kažkieno problemas, nu nes ir kažkas kitas susiduria su persekiojimu... Kažin kokias visuomenės grupes jis turėjo savo gražioj galvelėj, tikriausia homofobus ax.gif ?
Atsakyti

„Kai gerbiama mama kalba apie patyčias, apie grasinimus – mes visi šiandien susiduriame su šiuo fenomenu, nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos, šiandien susipriešinimo Lietuvoje yra aiškiai per daug. Man tikrai įdomu su ja pasišnekėti, kaip ji vertina kitų visuomenės grupių persekiojimą, dėl to, kad jos negalvoja, kaip ši visuomenės grupė – juk ir už tai šiandien grasinama net ir mirtimi“, – teigė prezidentas.

Kaip jums gražus ir protingas berniukas? Nustumti į šalį kažkieno problemas, nu nes ir kažkas kitas susiduria su persekiojimu... Kažin kokias visuomenės grupes jis turėjo savo gražioj galvelėj, tikriausia homofobus ax.gif?

aš tai galvoju, kokioje visatoje jis gyvena?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 25, 10:07)
aš tai galvoju, kokioje visatoje jis gyvena?

Jus tai Teletabiu visatoje nes visko supratimas labai jau primityvus
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 24, 09:11)
Hmmm..., Monteverte.
O kas cia neperseniausiai apsaugininkus vadino kvailiais, nes jie idemiai netikrino GP, pasitikejo zmonemis, kurie juos suklastojo.

Kad šie atvejai nesusiję. Arba iš viso atsisakai dirbti tokį darbą, nes pasitiki žmonėmis arba jei jau dirbi, tai dirbi tada užtikrintai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 25, 11:06)
Jus tai Teletabiu visatoje nes visko supratimas labai jau primityvus

O jūs Ubantijoje 4u.gif. Kartu su gražiu ir protingu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:37)
Šaltinis?

Idomucia, man taip juokinga, kai tu tuo neomarksizmu žongliruoji  - panašiai kaip Montevertė su tuo tekstu, kuriame net giminės tiksliai neišverstos: kiek toks vertimas patikimas? Su tavo sociopolitiniu kontekstu taip pat - viena ausim girdėjau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vertimas gali būti su klaidomis, žmonės gi robotais naudojasi. Svarbu ne kelios klaidos, o pats tekstas, jo esmė. Tai taip elementaru rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 25, 08:38)

Kaip jums gražus ir protingas berniukas? Nustumti į šalį kažkieno problemas, nu nes ir kažkas kitas susiduria su persekiojimu... Kažin kokias visuomenės grupes jis turėjo savo gražioj galvelėj, tikriausia homofobus ax.gif ?

Labai teisingai parašė, bravo
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 25, 09:07)
aš tai galvoju, kokioje visatoje jis gyvena?</p>

apsidairyk, gal visgi tu ir esi ta centrinė pilnatinė? biggrin.gif jau ir prezidentas jai iš kitos visatos biggrin.gif
Papildyta:
"Duomenų apžvalga: ketvirtoji COVID-19 banga netrukus taps didžiausia per visą pandemiją"

o tai kodėl??? o tai kaip skiepai, nepadeda??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 25, 11:35)

o tai kodėl??? o tai kaip skiepai, nepadeda??? bigsmile.gif

Sitie skiepai, kaip visi prasti vaistai. Pradzioje gal kazkiek padeda - veliau DOZES reikia didinti, kol saujomis sgeriama ir pakratoma kojas nuo paciu vaistu.
Narkotikai irgi pradzioje nuotaika pakelia, bet narkomanai baigia labai prastai.

Jei tai butu normalus skiepai tai suskieptu ir butu viskas pasibaige... Dar kaip gripo vakcinos, tai ten vis kuria kitas. Sakysim kazkokia bent moksline ideja.
O dabar sukure SHUDA, kuris jau po keliu menesiu visishkas sh, ta sugalvojo shuda leisti dazhniau.
Dar tokiu dalyku neteko girdet bet niekingoms avims TINKA. Avys gretai sutis isivertiziedus i nosis su numeriais ir chipais, be ju neleis i parduotuves... Paaiskins, kad to reikia visuomenes poreikiams, kas nesiveria tai liaudies prieshai
Atsakyti