Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:49)
Vaike, tau tikrai reikia pagalbos ir rimtos. Kur aš rašiau, kad tai mano gyvenimo forumas? Tai forumas: Supermama, kuris yra gyvenimo, o jame yra visko.

Burbe, nu tu nusiramink, na, gal nepabėgs jis nuo tavęs tokios - tu tik nurimk.

Tu rasei, kad tai GYVENIMAS. Tau tai yra gyvenimas, supratom. Aciu, daugiau aiskinti nereikia, viskas aisku.

Kai turesi bent kazkoki vyra, galesi kalbeti apie kitu vyrus :4u
Oi, tureciau tiksliau parasyti...Ne internautą, o gyvą, stipriomis rankomis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2021 - 10:54
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 11:45)
Liudna pasidare, kai kazkada perskaiciau, kad LIDL ateina I Lietuvą.
Papildyta:

Tavo vienas vienintelis sakinys, kad cia yra tavo GYVENIMAS..cia.. forume...gyvenimas...pasakė viska. Daugiau tau man  aiskinti nieko nereikia. Graudu. Rimtai.
Papildyta:

Tu esi sazininga, kai ateini pasislepusi ir skaitai viska is eilės? Tai tu vadini nebuvimu forume? Kas didesnė veidmainė siuo klausimu - as ar tu?

Aš, vaikeli, aš. Ir gailesčio, ir galios manipuliacijų man čia reikia tikrai daugiau nei tau.

Jei rimtai, tai apie tai ir kalbos nepradėčiau. Bet tu gi sakei, kad socialinį darbą studijuoji UK (ne?), ir manai, kad pasakyti, kad aš turiu negalią yra manipuliuoti užuojauta??? O dėl ko? Čia tu man taip sakai? Kaip ir kad ligos yra už nuodėmes? Burbe, tu apsišaukėlė ir tiek. Su socialiniu, bendruomeniu darbu neturi nieko bendro, nes net abėcėlės nežinai.

Tau pačiai bloga. Ieškok pagalbos - ne čia.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:56)
Aš, vaikeli, aš. Ir gailesčio, ir galios manipuliacijų man čia reikia tikrai daugiau nei tau.

Jei rimtai, tai apie tai ir kalbos nepradėčiau. Bet tu gi sakei, kad socialinį darbą studijuoji UK (ne?), ir manai, kad pasakyti, kad aš turiu negalią yra manipuliuoti užuojauta??? O dėl ko? Čia tu man taip sakai? Kaip ir kad ligos yra už nuodėmes? Burbe, tu apsišaukėlė ir tiek. Su socialiniu, bendruomeniu darbu neturi nieko bendro, nes net abėcėlės nežinai.

Tau pačiai bloga. Ieškok pagalbos - ne čia.

Gi jau pries pusvalandi atsisveikinai. Niekaip iseiti negali? biggrin.gif
Paaiskinsi7 tau, berazumei. Viskas priklauso kaip tu apie tai parasai, kokią prasmę įdedi I savo sakinius.

Vat ir dabar...kazkas parase, kad ligos yra uz nuodemes. Dabar tu savo poste man rasai - tu sakai, kad ligos yra uz nuodemes?
biggrin.gif ne, as nei sakau, nei rasau, kad ligos yra uz nuodemes biggrin.gif Tu tik nori uzpykti ant manes del ne mano minčių biggrin.gif
Tai yra juokinga..jei ne kvaila.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:01)
Vat ir dabar...kazkas parase, kad ligos yra uz nuodemes. Dabar tu savo poste man rasai - tu sakai, kad ligos yra uz nuodemes?

Ne kažkas parašė, o tu parašei - Moontei ir dar su imperatyvu.

Tikiuosi pasidarė gėda tau, Burbe - socpsichologe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 11:09
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:06)
Ne kažkas parašė, o tu prašei - Moontei ir dar su imperatyvu.

Tikiuosi pasidarė gėda tau, Burbe - socpsichologe biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš Moontei? biggrin.gif
Labai noreciau pamatyti ta postą biggrin.gif , kuris buvo skirtas jos nesibaigiancioms ligoms biggrin.gif

Nejau tu nepastebi, kad vel tavo kalbos sukasi apie ligas ir negalavimus?
Tu gyvenime neturi su kuo apie tai pasikalbeti? Issikalbėti, išversti marškinius?
Atleisk, cia niekas nebus tau psichologu, cia yra forumas - tuscia erdve, kurioje mintys prapu8la, nugarma I uzmarsti tarp millijardų kitu minčių.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:13)
Aš Moontei?  biggrin.gif
Labai noreciau pamatyti ta postą  biggrin.gif , kuris buvo skirtas  jos nesibaigiancioms ligoms  biggrin.gif
.

Turiu, nes mano gyvenimas yra ir rašymas apie negalią, o tokios neva socpsichologės, kurios viešai rašo, kad "nedrįsk kitų kaltinti, ligos yra už mūsų nuodėmes", man labai naudingos. Ačiū už medžiagą 4u.gif
Na, ir tas šiandieninis topas, kad negalios paminėjimas yra manipuliacija. Čia iš tavo Burbe, UK socpsichologės postų...

Susirask, turėsi ką veikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 11:22
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:37)
Šaltinis?

Idomucia, man taip juokinga, kai tu tuo neomarksizmu žongliruoji  - panašiai kaip Montevertė su tuo tekstu, kuriame net giminės tiksliai neišverstos: kiek toks vertimas patikimas? Su tavo sociopolitiniu kontekstu taip pat - viena ausim girdėjau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano asmenine pairtis bunant LT pilieciu ir stebejimas situacijos.
Lietuva tiesiog padejo b ant ES o ES tesugebedavo tik "sustiprinta prieziura" paskelbti. ta prieziura jau 15 metu ir visiems px

Tas pats buvo su automobiliu is UK registracija kur Lietuva padejo b ant ES ir ignoravo bett kurias normas.
ES i tai nekreipe demesio.

Dabar sakysim Lietuvos mobilus operatoriai Tele2 Bite tiesiogiai spjauna ant reglamentu ir EU tai pofig.

Visi tie dalykai yra del akiu...
O kitur tai girdime - ES liepe ES neleidzia. Viskas yra melas ir man jau nusishikt ant tos LT kokius ji istatymus priims uz 10 ar daugiau mettu, man ju jau nereikes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 24 spalio 2021 - 11:20
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:18)
Turiu, nes mano gyvenimas yra ir rašymas apie negalią, o tokios neva socpsihologės, kurios viešai rašo, kad "nedrįsk kitų kaltinti, ligos yra už mūsų nuodėmes", man labai naudingos. Ačiū už medžiagą 4u.gif

Susirask, turėsi ką veikt.

Aaaa...tu išėmei sakinį is konteksto. Na, taip bet koki sakini galima apversti aukstyn kojom. Nejau tau to nezinoti? O dar ir kelis mano zodzius pakeitei savais. Manipuliacija nebloga, bandymą užskaitau, bet neprofesionali. Seip...forumo lygio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2021 - 11:23
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:22)
Aaaa...tu išėmei sakinį is konteksto. Na, taip bet koki sakini galima apversti aukstyn kojom. Nejau tau to nezinoti? O dar ir kelis mano zodzius pakeitei savais. Manipuliacija nebloga, bandymą užskaitau, bet neprofesionali. Seip...forumo lygio  biggrin.gif

ne, vaikeliuk, tam sakiniui tu skyrei net visą postą - trumpą.

Gėda, ne?

Bet jei dabar taip vartaisi, tai tu supranti, kad kažkas ne taip. O kodėl taip rašai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 11:26
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:25)

Gėda, ne?

Negeda, nes nepramušei biggrin.gif
Manipuliacijos tavo sakykime, ne auksciausio lygio. Seip toks domestic lygis prasimuša. Trūksta polėkio fantazijos. Nuobodzios, vienu žodziu. Ryt jau ju niekas neprisimins.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 12:28)
Negeda, nes nepramušei  biggrin.gif
Manipuliacijos tavo  sakykime,  ne auksciausio lygio. Seip toks domestic lygis prasimuša. Trūksta polėkio  fantazijos. Nuobodzios, vienu žodziu. Ryt jau ju niekas neprisimins.

Supratau. O tą postą savo susirask, UK socpsichologe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 11:25)

Gėda, ne?

Bet jei dabar taip vartaisi, tai tu supranti, kad kažkas ne taip. O kodėl taip rašai?

Jatus, nu bet jus su Moonte, tai kaip dvynes seserys - kol parasai atsakyma, tai po to randi viska pertaisytą ir dar su bbž kiek pridetu minčių.
Nejau nebaraskinat, kad atsakinejama I visai kitas jusu mintis, kurios buvo pries apsisukant kažkokiam varsteliui jusu galvoje ir perrasant teksta, kuris reikalauja visai kitokiu atsakimu.

Atsakyti