Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 23, 19:34)
Galiausiai išaušo ta diena – šilta spalio 15 – oji, kurią istorikai pavadino „G day“, kai 60 milijonų valstybei teko apsispręsti: vieni eina dirbti, kiti – protestuoti. Siunčiu jums linkėjimus iš šalies, kurioje vieną šeštadienį 20.000 antivakserių nusiaubė Romą, užtat kitą šeštadienį 50.000 vakserių susibūrė į pritarimo vyriausybei demonstraciją. Pilietinis karas antivakseriai prieš vakserius taip ir neįvyko.
Bet mes čia ne apie BVP, ne apie pinigus. O apie žmonių norą dirbti. Apie teisę į darbą. Pandemija surikiavo taip, kad greta teisės į darbą (tokia netgi įrašyta Italijos konstitucijoje) atsirado ir pareiga: neužkrėsk bendradarbio! Neužkrėsk kliento! Neužkrėsk keleivio! Neužkrėsk mokinio, paciento, lankytojo! Prieš trejus metus tokie įpareigojimai darbuotojams būtų skambėję keistai, o šiandien visi juos kartoja, bet niekas aiškiai nepasako: į darbą – tik su galiojančiu dokumentu, kad nesergi. Pirmoji šito ėmėsi Italija, todėl ją galime pagerbti atsistodami ar kažkaip kitaip. Juolab, kad mes puikiai žinome: nei ši Šimonytės vyriausybė, nei hipotetinės Skvernelio ar geruolės Blinkevičiūtės kabinetai niekada tokio žingsnio nežengs. Nes vėl bus suręstos kartuvės. Vėl sklis skepsis iš Prezidentūros.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=88495739

4u.gif O gaila, klad pas mus stuburo trūkumas, greitai išbristume iš balos. Kaip Italija.

Kai įleist balsuot, tai visus įleidžia, visi tinkami, išsilavinimo neprašo rolleyes.gif o kai pasitikėt sergi ar ne, tai nepasitiki? Paprastai sergantys gydosi ir niekur neina, gi tokia baisi, mirtina liga, ties? tai kaip sergantis kažkur gali eiti? rolleyes.gif
O gal jūs patys sau prieštaraujat, ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 23, 23:27)
Kai įleist balsuot, tai visus įleidžia, visi tinkami, išsilavinimo neprašo rolleyes.gif o kai pasitikėt sergi ar ne, tai nepasitiki? Paprastai sergantys gydosi ir niekur neina, gi tokia baisi, mirtina liga, ties? tai kaip sergantis kažkur gali eiti? rolleyes.gif
O gal jūs patys sau prieštaraujat, ne? rolleyes.gif

Hmmm..., Monteverte.
O kas cia neperseniausiai apsaugininkus vadino kvailiais, nes jie idemiai netikrino GP, pasitikejo zmonemis, kurie juos suklastojo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 23, 20:38)
Nu tai ir spsiramink, jei kiekvienas padare pasirinkima. Nes dabar atrodai, kaip psichiškai nesveika paauglė.

O tau pačiai kiek metų? Rašei 54. Iš to kaip čia pirštais badai į neįgalias moteris - nė 16 neduočiau.

Iš Maja Di galėtum pasimokyt išminties (čia kaip su vyrais elgtis) - nusiramintum. O dabar: nebrendyla esi ir tiek.

Papildyta:
Šaunuolės LGBT vaikų MAMOS ir visos bei visi, kurie/kurios tai remia wub.gif wub.gif wub.gif

https://www.delfi.lt...s.d?id=88500165
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 08:51
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:50)

Šaunuolės LGBT vaikų MAMOS ir visos bei visi, kurie/kurios tai remia wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tik prie ko cia prezidentas?
LGBT tai neomarksistu viena is smogiamoju padaliniu. LGBT tikslas yra kurstyti neapykanta, priesiskuma, kad mazumu gyvenimas butu kuo blogesnis, tik tada atsiras tiems veikejams galimybe veikti ir buti politiskai matomiems.
Ka LGBT ir dare paskutinius 15 metu, kurste priesiskuma ir bande uzsikabinti. Nepavyko, liko tik ju sukurstyta neapykanta
Suinteresuotai seku situacija...

Aisku Rusijos spec tarnybos prisideda pire neapykantos kurstymo bet kur, kur tai imanoma. Paruostoje dirvoje jos varo naratyva -- ES tai iskrypeliu valdoma sajunga.

Tas yra i visiska nesamone, nes tai ES mazumos visai nerupi, bet va Russijai patogu, po LGBT pastangu sukurti dar daugiau problemu. Nes Rusijai mazumos irgi nerupi...
Atsakyti

Vienos is prasciausiu oparduotuviu pasaulyje - LIDL ir ALDI..

Nu jo jei lyginant pasauli,tai man uztenka LT

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 24, 10:29)
LGBT tai neomarksistu viena is smogiamoju padaliniu. LGBT tikslas yra kurstyti neapykanta, priesiskuma, kad mazumu gyvenimas butu kuo blogesnis, tik tada atsiras tiems veikejams galimybe veikti ir buti politiskai matomiems.

Šaltinis?

Idomucia, man taip juokinga, kai tu tuo neomarksizmu žongliruoji - panašiai kaip Montevertė su tuo tekstu, kuriame net giminės tiksliai neišverstos: kiek toks vertimas patikimas? Su tavo sociopolitiniu kontekstu taip pat - viena ausim girdėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 09:40
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 08:50)
O tau pačiai kiek metų? Rašei 54. Iš to kaip čia pirštais badai į neįgalias moteris -  nė 16 neduočiau.

Iš Maja Di galėtum pasimokyt išminties (čia kaip su vyrais elgtis) - nusiramintum. O dabar: nebrendyla esi ir tiek.

Ar tu, ar Moontė esate uzsiciklinusios ant savo ligu ir negalavimų. Niekam cia neidomu kuo jus sergat ar kas su jumis netaip.Cia jus neturit galios manipuliuoti pašnekovais, paverkslendamos kokios jus esate ligonės. Ieskokit kito forumo tam. Cia nėra klauptų išpažinčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2021 - 10:23
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 11:22)
Ar tu, ar Moontė esate uzsiciklinusios ant savo ligu ir negalavimų. Niekam cia neidomu kuo jus sergat ar kas su jumis netaip.Cia jus neturit galios manipuliuoti pašnekovais, paverkslendamos kokios jus esate ligonės. Ieskokit kito forumo tam. Cia nėra klauptų išpažinčiai.

Burbe, tau rimtai blogai.

Čia bendras forumas. Gyvenimo, kuriame yra visko. Ir normalu apie tai kalbėti. Tau 54-ri - negi to nesupranti?

Labiausiai šioje temoje verkšleni tu, ir kas skaito supranta kodėl. Aš gyvenu. Įtariu, daug laimingiau nei tu mirksiukas.gif

Taigi, raminkis, ne tau man aiškint, ką, kaip ir kiek čia rašyti. Nepatinka - eik lauk iš temos, nes ji ne tavo. Taškas.

O šiaip rimtai, Burbe, nenori bent savaitę be forumo pabūt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 10:33
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:29)
Burbe, tau rimtai blogai.

Čia bendras forumas. Gyvenimo, kuriame yra visko.  Ir normalu apie tai kalbėti. Tau 54-ri - negi to nesupranti.

Labiausiai šioje temoje verkšleni tu, ir kas skaito supranta kodėl. Aš, pavyzdžiui, neturiu dėl ko verkšlenti. Aš gyvenu. Įtariu, daug laimingiau nei tu mirksiukas.gif

Taigi, raminkis jau bet tie tuo, kad ne tau man aiškint, ką, kaip ir kiek čia rašyti. Nepatinka - pašla von iš temos..

Ko? Gyvenimo? Ko? GYVENIMO!? Tau internetinės platumos yra tavo gyvenimas? Gal susirask draugu gyvai, kad galetum juos paciypineti, su jais apsikabinti. Cia to nera, nes tu cia esi tik avataras su niku. Atsipeikėk. Kiekviena karta skaityti kokia tu cia nuskriausta, nes tu jautiesi, kad kazkas cia neuztektinai taves pagailejo del tavo neigalumo, yra nenormalu. Niekam cia NERŪPI tu ir tavo jausenos taip, kaip tu noretum. Paprasciausiai nerupi, nes tu cia nesi materija, tu cia esi tik mintys. Neapciuopiamos mintys, kuriu negali paliesti, prisiglausti, uzuosti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 11:37)
Ko? Gyvenimo? Ko? GYVENIMO!? Tau internetinės platumos yra tavo gyvenimas? Gal susirask draugu gyvai, kad galetum juos paciypineti, su jais apsikabinti. Cia to nera, nes tu cia esi tik avataras su niku. Atsipeikėk. Kiekviena karta skaityti kokia tu cia nuskriausta, nes tu jautiesi, kad kazkas cia neuztektinai taves pagailejo del tavo neigalumo, yra nenormalu. Niekam cia NERŪPI tu ir tavo jausenos taip, kaip tu noretum. Paprasciausiai nerupi, nes tu cia nesi materija, tu cia esi tik mintys. Neapciuopiamos mintys, kuriu negali paliesti, prisiglausti, uzuosti.

Aš tau sakau: pabūk, Burbe, be forumo bent savaitę, tada gal adekvačiai postus perskaitysi ir didžiųjų raidžių nereiks. Pabūk be forumo.

Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 spalio 2021 - 10:42
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 10 24, 09:34)
Nu jo jei lyginant pasauli,tai man uztenka LT

Liudna pasidare, kai kazkada perskaiciau, kad LIDL ateina I Lietuvą.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:40)
Aš tau sakau: pabūk, Brbe, be forumo bent savaitę, Tada gal adekvačiai postus perskaitysi ir didžiųjų raidžių nereiks. Pabūk be forumo.

Iki.

Tavo vienas vienintelis sakinys, kad cia yra tavo GYVENIMAS..cia.. forume...gyvenimas...pasakė viska. Daugiau tau man aiskinti nieko nereikia. Graudu. Rimtai.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 24, 10:40)

Tu esi sazininga, kai ateini pasislepusi ir skaitai viska is eilės? Tai tu vadini nebuvimu forume? Kas didesnė veidmainė siuo klausimu - as ar tu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 24, 11:43)
Liudna pasidare, kai kazkada perskaiciau, kad LIDL ateina I Lietuvą.
Papildyta:

Tavo vienas vienintelis sakinys, kad cia yra tavo GYVENIMAS..cia.. forume...gyvenimas...pasakė viska. Daugiau tau man  aiskinti nieko nereikia. Graudu. Rimtai.

Vaike, tau tikrai reikia pagalbos ir rimtos. Kur aš rašiau, kad tai mano gyvenimo forumas? Tai forumas: Supermama, kuris yra gyvenimo, o jame yra visko.

Burbe, nu tu nusiramink, na, gal nepabėgs jis nuo tavęs tokios - tu tik nurimk.

Atsakyti