Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 13:25)
VA tas momentas man albiausiai patiko.
Tai sakot, mano sunenu zmonos, yra jau ne mano? O tuomet kaip su anukais? JIe jau mano?
Juk vakar kalbejomes apie suneno vaikus. Ir kiek as cia vertingu "patrimu" gavau ir paauklejimu, kad juk cia MANO VAIKAICIAI.

Net jei jus pradetumete, su savo mama, ar mociute kalbeti, apie pokalbi, kokia neatsakinga monte, leidzia zaloti vaikus... Ar jus iki tiek nesate artimos, kad apie tai kalbeti?

As tai, kalbu su savo seimos nariais apie viska. Pradejom apie ligoneli, skiepus, kad vakar lankiausi pas ligonelio tevus. Is to issiritulaivo ir tolimesne polemika... JUms tai nenormalu  mirksiukas.gif
Pas jus yra ribotos temos, kuriomis jus nekalbate?

Jus pamirsot samoklsininke, kad as budama Prancuzijoje dariausi antikuniu testa.

Uzuojauta, kad del manes tiek teko jo paeikvoti, ypac gilinantis i mano postus, kurie buvo parsyti pries aibe metu. Na bet, Jums maloniems dalykeliams laiko visada galima rasti ir jo negaila. Neveidmainiaukite taip, kalbedama apie tariama Jums laiko svarba.

Aš tai jūsų sūnui neašiau meiles laiškelius turbūt, ane? Aš kalbėjau su vaikais apie jų simpatijas. dalinamės mes... Kas tiesiogiai mūsų liečia. Na nekalbu aš apie moonte su vaikais. Net juokinga būtų.
Tikrai neįdomu, moonte, nei mano močiutei, nei mano mamai. Mes turim lb daug apie ką šnekėtis ir be jūsų. Sorry, moonte.
Jūs daret ir LT testą, bet raset, kad žinot kur pagavot covida-Lt. Jūs postus raset vasarą apie testus, ne prieš aibė metu. Pamiršot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 spalio 2021 - 12:38
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:33)
Nu vsio. Nezinau, kaip jus, o as einu gyventi  biggrin.gif

Garsiai nusijuokiau. svabu kad prasinesei.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 13:35)
Aš tai jūsų sūnui neašiau meiles laiškelius turbūt, ane? Aš kalbėjau su vaikais apie jų simpatijas. dalinamės mes... Kas tiesiogiai mūsų liečia.
Tikrai neįdomu moonte nei mano močiutei, nei mano mamai. Mes turim lb daug apie ką šnekėtis ir be jūsų. Sorry, moonte.
Jūs daret ir LT testą, bet raset, kad žinot kur pagavot covida-Lt. Jūs postus raset vasarą apie testus, ne prieš aibė metu. Pamiršot?

As suprantu, kad tamstai nieko nebeliko kaip vaidinti nesuvokiancia, kaip nusikalbejote. Tai as irgi ijungsiu tapati rezima, jei norite tokiu bendrauti.
Na taip, jus su savo sunumis kalbates isskirtinai apie ju paneles ir ju laiskelius. Jusu bendravimo temos apsiriboja tik simpatijomis. Na OK, nes tai tiesiogiai ir jus, asmeniskai liecia. Apar simpatiju nera daugiau apie ka kalbetis. Na toks artimumas. Siaip, man tai ziauriai tai skaityti, kai simpatiju laiskeliai, tiesiogiai liecia mamyte.

Na taip, as surapntu, bet vel o kur tame sarase anyta? Kodel ji taip inirtingai ignoruojama?
Na o mes kalbame APIE VISKA. Kaip jau minejau, viskas vyksta naturlaiai, be cenzuros, ups nera remu, kad pasirodyti viena pries kita, ar paciom pries save, labai dvasingom, ar kokiom ten ypac reiksmingom. Kaip rasiau pradejom nuo ligonelio, pasidalinau ifnormacija apie skiepus, va taip as neikyriai informuoju, dalinuosi informacija, ta marti irgi pasidomes, na ir apie tamstos su vaikais bendravimo igudzius, atkreipkite demesi be interpretacijos, o ji skaite savo akutemis ka rfasote, ir neva mano tariama nemokejima. Man negeda paklausti, galimai as neteisingai elgiuosi.... As atvira, pasiulymams is savo seimos nariu, bet ne is forumo "susirupinusiu".

Ne nepamirsau, bet cia jau tamstos reikalas, kaip pati juos interpretuojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2021 - 12:50
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 13:42)
Garsiai nusijuokiau. svabu kad prasinesei.
Papildyta:

Na taip, jus su savo sunumis kalbates isskirtinai apie ju paneles ir ju laiskelius. Jusu bendravimo temos apsiriboja tik simpatijomis. Na OK, nes tai tiesiog ir jus, asmeniskai liecia.

Na taip, as surapntu, bet vel o kur tame sarase anyta? Kodel ji taip inirtingai ignoruojama?
Na o mes kalbame APIE VISKA. Kaip jau minejau, viskas vyksta naturlaiai, be cenzuros, upas kad pasirodyti labai dvsingom ar kokiom ten ypac reiksmingom. Kaip rasiau pradejom nuo ligonelio, pasidalinau ifnormacija apie skiepus, va taip as neikyriai in

Kalbekt jūs apie ką norit. Man tik keista, kad kažkokie svetimi, nepažįstami žmonės iš kažkokio forumo rūpi jūsų vaikams. Aš manau jūs čia tokia vienintelė. Netikiu, kad MD, ar MK pasakotu vaikams apie uarda, burba, lutuke ir t.t. biggrin.gif
neįdomi, moonte, jūs esate, kad kalbeciausi apie jus su savo šeimos nariais.
Jo, apsiriboja tik simpatijomis. Daugiau neturim apie ką šnekėti. Taškas

Dėl anytos rašiau jums. Eikit skaityti, jeigu pamiršot.

Ok, aš irgi zakrugliajusj. Vaziuoju į Akra, kelnių reikia vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 spalio 2021 - 12:55
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 13:53)
Kalbekt jūs apie ką norit. Man tik keista, kad kažkokie svetimi, nepažįstami žmonės iš kažkokio forumo rūpi jūsų vaikams. Aš manau jūs čia tokia vienintelė. Netikiu, kad MD, ar MK pasakotu vaikams apie uarda, burba, lutuke ir t.t.  biggrin.gif
  neįdomi, moonte, jūs esate, kad kalbeciausi  apie jus su savo šeimos nariais.

Dėl anytos rašiau jums. Eikit skaityti, jeigu pamiršot.

Ok,  aš irgi zakrugliajusj. Vaziuoju į Akra, kelnių reikia vaikui.

Nu bet kokia jus protinga, Uarda. Bravo.
Va dabar visa ta, ka parset, pritaikykit sau ir savo podruskem. Kokio velnio cia jus visos sukele si alasa? Fi, Mauvais ton. Svetimi zmones, eikvoti savo brangu laika...
Kodel, jums, Uarda, rupi, nepazistama forumo nikas, kaip Moonte ir jos skiepai, covidas, GP ir t.t.

Kodel Jus, Uarda, leidot savo taip DEMOSNTRATYVIAI branginama laika, skaitydama Moontes postus keliu metu senumo, dmoejotes apie jos sunu?

O taip, kelnes, paskutine minute, kai i parduotuveje lankosi vos ne kascina, o gal ir kasdiena biggrin.gif Linksmai, dvasingai ir prasmingai praleiskite laika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2021 - 13:05
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 13:58)
Nu bet kokia jus protinga, Uarda.
Va dabar visa ta, ka parset, pritaikykit sau ir savo podruskem. Kokio velnio cia jus visos sukele si alasa?
Kodel, jums, Uarda, rupi, nepazistama orumo boba, kaip Moonte ir jos skiepai, covidas, GP ir t.t.

Kidel jus, Uarda, leidot savo aip branginama laika, del svetimos bobos Moontes skaidytdama apie jos sunu?

Jūs juokaujat? Ar aš sakiau, kad man jūs neįdomi? Jūs neįdomi mano vaikams, mamai, močiutei, vyrui, kaimynams, kolegoms ir t.t. matote, AS tik, svetimai bobai, rašau.
O kuri cia pasakoja savo vaikams apie jus? Burba, Lutuke?

Jau dabar tikrai, geros dienos, moonte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 spalio 2021 - 13:05
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 14:03)
Jūs juokaujat? Ar aš sakiau, kad man jūs neįdomi? Jūs neįdomi mano vaikams, mamai, močiutei, vyrui, kaimynams, kolegoms ir t.t. matote, AS tik, svetimai bobai, rašau.
O kuri cia pasakoja savo vaikams apie jus? Burba, Lutuke?

Jau dabar tikrai, geros dienos, moonte  4u.gif

VA ir jus man idomi. Bet as dar tokiu idomiu tyrynejimo objektu, noriu pasidalinti su savo draugikemis, isgirsti ju kritiska nuomone, galimai as neteisi. Mano antipatija tamstai akivaizdi, as puikiai suprantu, kad tai gali itakotimano vertinima, nes as tik zmogus, tai va visada idomu isgirsti kita nuomone, neitakota antipatijos.

Uarda, o jus ju klausete? Jus nusprendete ir gipsas. Va as parodziau, susidomejo, paziurejo. Butu neidomu, taip ir pasakytu, sorry, pofig ka raso. Ar jums negalima pasakyti, kad yra neidomu, jei ka nors bandote parodyti, tai priimtumet, kaip izeidima, ar bijote pasijausti zemiska, ar jums keliami kazkokie jusu tarpe sugalvoti stereotipiniai remai, kuriem zut but reikia atitikti? Cia ne teiginys, o klausimas, nes man galima, as neisizeidziu. GAlima viskas iki tos ribos, kai neperzengiu kito asmnes nustatytu ribu. Man asmensikai tai labai svarbu, kito asmens ribos, net seimos nario.

VA ir tai, kad rasote svetimai bobai. Man tai irgi visada juokingai atrodo, sis teiginys. Praejusi vakara, man raset,neva paciai idomu ka galvoja mama, mociute ir t.t. BEt, elgiuosi alogiskai, galvodama kad jau tai bobai bus idomu, ka as apie ja galvoju... Vel, uarda melas. Ne bobai rasote, o sau, del saves, del savo poreikio nusilengvinti.
Nustokite meluoti, visu prima sau paciai, bus lengviau gyventi, atsikratysite to falso.

O kur as tai rasiau? Skaitykite is naujo.
Jau pradedu abejoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2021 - 13:28
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 13:30)
Butent.
Tos fashistines priemones ishgydys nesveika iproti trintis parduotuveje "O gal ka idomaus pamatysiu". Shopinimasis yra kvailas iprotis ir puiku, kad nuo jo atgrase

Pritariu, man tai budavo baisu stebeti, rodos ir retai eini i parduotuve, bet pastoviai matai tu paciu mamyciu kontingenta, kurios, na galima ir taip pasakyti, augina savo vaikus parduotuveje. Mamytes valgo, geria akvute, bendrauja su drauemis PC, ten yra visos galimybes pervystyti vaika, pamaitinti ir t.t. ir t.t. Pacios priklausomos ir vaikai uzauge tokioje terpe,kaip PC, tampa priklausomais. As itariu, kad tokie zmones, esant pandemijai jaucia rimtas psichologines problemas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 11:43)
Pas mane yra kelios aplinkos kompiuteryje. Linkai i FB atsidaro kaip neregistruotam.
Na as manau, gal prisijungsiu prie grupes, protingi zmones ten.

Tokios grupes NERANDA!!!

Tada nukopijavau linka, paspaudziau prisijungti

"This Group has shared posts that violate our Community Standards.
Peržiūrėkite grupę prieš prisijungdami."

FB, gmail yra globalistu instrumentai. Zmones bando diskutuoti patys budami slibino naruose. Net Trumpa tos jegos puole...

Dar abejones kas vyksta?

įdomiai
anksčiau tikrai leido jungtis. O tekstą pavyko perskaityti, kur aš įdėjau?
Dabar daug kas perbėginėja į tele... kažkokį ar kaip ten jis. Bet man dar kol kas reikia facebooko. Ieškau vieno labai brangaus dalyko
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 15:38)
Pritariu, man tai budavo baisu stebeti, rodos ir retai eini i parduotuve, bet pastoviai matai tu paciu mamyciu kontingenta, kurios, na galima ir taip pasakyti, augina savo vaikus parduotuveje. Mamytes valgo, geria akvute, bendrauja su drauemis PC, ten yra visos galimybes pervystyti vaika, pamaitinti ir t.t. ir t.t. Pacios priklausomos ir vaikai uzauge tokioje terpe,kaip PC, tampa priklausomais. As itariu, kad tokie zmones, esant pandemijai jaucia rimtas psichologines problemas.

Man tai nieko čia baisaus nėra, dabar gi daugybė kavinių persikėlė į akropolius, ten ir vaikų kambariai ir kino teatrai. Nebūtinai shopintis, yra kitų veiklų dabar akropoliuose. Nu nesinori tikėti, kad vis tos pačios ten sėdi kasdien ir kavutę gurkšnoja. Aišku per pandemiją geriau mažiau visur lankytis, bet šiaip susitikt su draugėm prie puodelio kavos, kodėl ne, o ir vaikučiam yra kur pažaisti, pabendrauti...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 12:42)
Ar seniai maikę draskei dėl kaifo palatkėj nakvot biggrin.gif . Ir ežere putę prasiplauti biggrin.gif

tai kad ten kalba buvo apie žalią jaunystę, tada tai tikrai nelabai tų sąlygų buvo ir kaimo turizmo sodybų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 22, 16:07)
tai kad ten kalba buvo apie žalią jaunystę, tada tai tikrai nelabai tų sąlygų buvo ir kaimo turizmo sodybų

Tai buvo iškeltas klausimas, kad dabar jaunimui nėra kur palatkę pasistatyti, mol viskas privatizuota. Bet iš tikrųjų dabar jaunimas net nesirenka palatkėj turistaut, kai yra kitoks pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 13:30)
Ka jus ten edate, kad toks supratimas?

geriau sakyk ką jūs? nenormalu taip retai eiti
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 15:12)
Tai buvo iškeltas klausimas, kad dabar jaunimui nėra kur palatkę pasistatyti,  mol viskas privatizuota. Bet iš tikrųjų dabar jaunimas net nesirenka palatkėj turistaut, kai yra kitoks pasirinkimas.

renkasi renkasi. Yra neturtingų ar tiesiog tėvai neduoda pinigų. Ant ežero prie mano namų (kitam krante tiktais) būna ir permiega, laužiukus kuria. Rašiau juk, kad antys negali išlipti į savo krantus, vargsta ir gavau pylos, kad jas peršeriu neva rolleyes.gif Beje, Nidoje marių paukščiai irgi išbadėję. Aš kai juos stebiu dažnai, tai matau, kuris tik šiaip priplaukia užkąsti, o kuris tiesiog vos ne į rankinuką įšoktų. Joks sotus gyvūnas taip nesielgs.
Atsakyti