Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:21)
Paštininkei paumėjimas? Uzsikrete teletabizmu. Na..cia jos pasirinkimas.

Papildyta:

Cia mums kiekvienai va taip protelis pavaziuotu, jei diedo salia nebutu

O taip. Diagnozė tavo aiški.

Iki.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 22, 13:23)
Tiesiogiai. Tai ką, dar su LT antstoliais neatsiskaitei? O aiškini, kaip čia mums gyvent reikia?

tiesiogiai risasi su kelioniu tema ir viesbuciais, nu muset tik tau.
na jei taip niesti pasakysiu biggrin.gif
su kompanija atsiskaiciau is kart, jau rasiau, o anstoliam, uz ka jiem moketi?tai piktybiska reketininku kontora ir tiek, ja reiktu likviduoti.

ir galima citata, kur as AISKINU, kaip kitiem gyventi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 12:59)
Panelės tai mano vaikų, man malonu, kad paneles rašo smile.gif
Bet, pvz mano močiutei ar mamai visiškai neįdomu ką rašo moonte SM. Mama dirba, nebūtų, nei laiko, nei noro domėtis ką šiandien parašė moonte.
Jeigu būtų patikrinę, vaziuotumet atgal namolio. Kaip taip važiuoti aklai, nežinant, nesidomint. Na tipo pasirinktinai tikrina. Absurdas!
Raset, kad turėdama testą be problemų pravaziavot smile.gif

VA tas momentas man albiausiai patiko.
Tai sakot, mano sunenu zmonos, yra jau ne mano? O tuomet kaip su anukais? JIe jau mano?
Juk vakar kalbejomes apie suneno vaikus. Ir kiek as cia vertingu "patrimu" gavau ir paauklejimu, kad juk cia MANO VAIKAICIAI.

Net jei jus pradetumete, su savo mama, ar mociute kalbeti, apie pokalbi, kokia neatsakinga monte, leidzia zaloti vaikus... Ar jus iki tiek nesate artimos, kad apie tai kalbeti?

As tai, kalbu su savo seimos nariais apie viska. Pradejom apie ligoneli, skiepus, kad vakar lankiausi pas ligonelio tevus. Is to issiritulaivo ir tolimesne polemika... JUms tai nenormalu mirksiukas.gif
Pas jus yra ribotos temos, kuriomis jus nekalbate?

Jus pamirsot samoklsininke, kad as budama Prancuzijoje dariausi antikuniu testa.

Uzuojauta, kad del manes tiek teko jo paeikvoti, ypac gilinantis i mano postus, kurie buvo parsyti pries aibe metu. Na bet, Jums maloniems dalykeliams laiko visada galima rasti ir jo negaila. Neveidmainiaukite taip, kalbedama apie tariama Jums laiko svarba.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 12:24)
Tai keliavot, ko nepapraset vaikų? Dar melavot, berods, kad Lt apsikretet covidu. Bet testas neigiamas. Ane?

Negaliu biggrin.gif biggrin.gif tiek juokiuosi biggrin.gif jazau, nu man jos jau gaila, tu ja I tokią nepatogią padėtį vis statai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 14:11)
O zmona ką, I saują daro?

Zmona sika dar reciau
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 22, 12:24)
O taip. Diagnozė tavo aiški.

Iki.

Tai tu turi vyrą ar ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 12:26)
Zmona sika dar reciau

Tai tada jūs bezdat, kaip šeškai, abu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 13:21)
kaip tai risasi su pinigais klausiau?
tu negali nieko kitu klausineti, nes tu tik sau pasaulio centras ir tau kiti zmone sneidomus, tu tik apie save pasakojiesi...  mirksiukas.gif Atejo pas tave marti i svecius, o tu vietoj to kad isklausytum, ja kai ji gyvena, kokias bedas gal turi, kisi savo polemikas forumuose....doh.gif tipo va ziurek, kokia as sauni, kaip mane puola tos bydlos, ji palinksciojo galva ir isejo kaip visda nieko nepasnekejusi su tavim...

na as irgi nevadinau ir ka?  mirksiukas.gif

Lygiai taip pat siejasi kaip ir su mano pasitenkinimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 14:14)
O kam?
Uarda, as ne jus, man nereikia zut but patekti i Akropoli. Iki pandemijos ir dabar, as nebuvau parduotuviu t.y. pirkimo verge. Maciau as zmones, kurie parduotuvese net leisdavo savo laisvalaiki, man tai nebudinga.

Butent.
Tos fashistines priemones ishgydys nesveika iproti trintis parduotuveje "O gal ka idomaus pamatysiu". Shopinimasis yra kvailas iprotis ir puiku, kad nuo jo atgrase
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 14:28)

Tai tada jūs bezdat, kaip šeškai, abu.

Ka jus ten edate, kad toks supratimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:25)
As tai, kalbu su savo seimos nariais apie viska. Pradejom apie ligoneli, skiepus, kad vakar lankiausi pas ligonelio tevus. Is to issiritulaivo ir tolimesne polemika... JUms tai nenormalu  mirksiukas.gif

Kada tu su jais kalbi, jei is cia neislendi paromis? Tarpuose? Tai kada ukiu uzsiimi, draugemis...oi.....oi....tu gi ju neturi....ojejjjjj...tik dabar supratau kodel tu ne karto nesi pasakojusi apie jokia draugę.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 12:30)

Riebių žuvies kepenėlių nevalgom, taip kad ir tiek nebezdam, kiek jūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 spalio 2021 - 12:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 14:30)
Butent.
Tos fashistines priemones ishgydys nesveika iproti trintis parduotuveje "O gal ka idomaus pamatysiu". Shopinimasis yra kvailas iprotis ir puiku, kad nuo jo atgrase
Papildyta:

Šikimas kasdien, pasirodo, taip pat. Valgymas irgi tuoj taps kvailu įpročiu biggrin.gif . Nes nu visko neužsiauginsi, o Vynoteka, beje, igi parduotuvė. Joje irgi apžiūrinėji, žvalgaisi, gal ko be ikrų atrasi.
Atsakyti
Nu vsio. Nezinau, kaip jus, o as einu gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 13:24)
Aš uarda, jus moonte. Taip, aš einu į akrpolius, vaikams ir man, vyrui reikia ne tik maisto, bet  ir rūbų, prekių į mokyklą ir t.t.  smile.gif jums, savaime aišku, kad nk beveik nereikia.

Tai keliavot, ko nepapraset vaikų? Dar melavot, berods, kad Lt apsikretet covidu. Bet testas neigiamas. Ane?

GAlu gale, supratot.
TAi zinoma, kai jau man man nieko nereikia. Va drobule balta turiu, va misliju kada pradetiir kaip valso ar polkos zingsneliu link kapiniu judeti biggrin.gif

O kodel as ju turiu prasyti. As padariau taip kaip skaiciau reikalingu. Pati galiu, jei ka atsisiuti GP. Na bet, gi man malonu jus pamaloninti ir pavadinti save, silna, paliegusia, senuliuke.
Nuvilsiu, neispildiziu jusu lukesciu uarda, antikuniu testas, parode kad sirgau, skiepysius tik po Naujuju. Ziauru, uarda. Va ir dabar, itariu, kad del to ir nesusirgsiu, kad turiu antikunius susiformavo imunitetas, ketvirta diena eina, o jokiu simpotomu nera, net slogos...
Atsakyti