Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:02)
As gi sakau - pas mus visiskai kitoks supratimas apie tai, kas yra svarbiausia gyvenime. Tau - kūnas, man - siela. Mes esame is dvieju skirtingu barikadu pusiu.

Butent. O taip, tik svetimus pinigus skaiciuoji, palikima dalini, ir pastoviai turi poreiki knistis kitu lovoje... Bet juk tai smukme, lyrinis nukripymas biggrin.gif Svarbu dekalracija.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 13:02)
ateijai man pripaisei, ko nesakiau, as tau apie tai pasakiau, dabar kazka visiai ne i tem anusisnekejai , kaip tau budinga  biggrin.gif

Na taip, nueik ir pranesk policijai, aktiviste.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 12:29)
teisus, tu tokia skrega,

O tu ar už šiukšles atsiskaitei su LT anstoliais, turtingoji tu mūsų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:57)
Burbyte, slabo...
Tu jau kartojiesi, apie tai jau rasei.

Mazute, kaip ten bebutu, bet nei as, nei mano seima, svetimu pinigu neskaiciuoja, palikimu nedalina. Ka jau svetimu, negalvoja, kad savo seimos nariai, kazka kazkam BUTINAI PRIVALO palikti. O svarbiausia, nei vienas is ju, nesidraskys del palikimo, nes nesijaus nuskriaustais. Na nenormalus mes, nenormalus, SAVO PACIU PIRMUS UZDIRBTUS pinigus ant sienos kabiname, vietoj to kad del PINIGU vienas kitam i gerkle kibtumem.

o galima tik taip arba taip? unsure.gif

nesu gyvenime bendravusi su zmonem, kurie pinigus ant sienu kabintu, savo uzdirbtus, del to tai mane ir stebina... gal tokie va turtuoliai ir yra biggrin.gif
Pas mane panasei kaip pas Burba vaiku piesiniai ant sienu, savo uzdirbtus pinigus vaikai leidizia ir tiek. Negarbinam mes pinigu ir nesureiksminam iki tiek, gal del to ir esam biedni biggrin.gif Na bet visko uztenkam....

O dle palikimu tai vel tik nuostaba, ne konkrecti tavo seima idomi, o pats poziuris, kad vaikam nieko nepalikti, kad jie turetu pestis, jei paliktumet...keista, mano tetis mire paliko siek tiek to turto, tai nesipesem, o kam del pinigu pestis, aptarem, kaip geriau panaudoti ir tiek...
Ar tu zinodama savo vaikus ir kad jie pesis jiem nieko nepaliksi? isvarysi is dabar gyvenamos sodybos visus? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:56)
Tai gi  tau geriau prie masinos nusišikti ir ranka nusiplauti, buteli vandens papylus

As nesiku kas diena.
Todel 2 dienas vaziuot man nera problemu.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:08)
Butent. O taip, tik svetimus pinigus skaiciuoji, palikima dalini, ir pastoviai turi poreiki knistis kitu lovoje... Bet juk tai smukme, lyrinis nukripymas  biggrin.gif Svarbu dekalracija.

Kazkaip tai man vaidenasi, jog mes net nezinotume apie tavo pinigus, jei tu amziais cia pati apie tai nesigirtum biggrin.gif Tau gi tai svarbiausia. Hmmmmm...gal del to, kad vaikysteje neturejai to, ka kiti turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 spalio 2021 - 12:11
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 12:59)
Panelės tai mano vaikų, man malonu, kad paneles rašo smile.gif
Bet, pvz mano močiutei ar mamai visiškai neįdomu ką rašo moonte SM. Mama dirba, nebūtų, nei laiko, nei noro domėtis ką šiandien parašė moonte.
Jeigu būtų patikrinę, vaziuotumet atgal namolio. Kaip taip važiuoti aklai, nežinant, nesidomint. Na tipo pasirinktinai tikrina. Absurdas!
Raset, kad turėdama testą be problemų pravaziavot smile.gif

nei meluot dorai nemoka, istisai neikas nesirisa, ka pasakoja... biggrin.gif pradesiu manyti, kad ji is vis niekur nekeliavo, o apsmelavo vel...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 12:08)
As nesiku kas diena.
Todel 2 dienas vaziuot man nera problemu.

O zmona ką, I saują daro?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 13:08)
Butent. O taip, tik svetimus pinigus skaiciuoji, palikima dalini, ir pastoviai turi poreiki knistis kitu lovoje... Bet juk tai smukme, lyrinis nukripymas  biggrin.gif Svarbu dekalracija.
Papildyta:
Na taip, nueik ir pranesk policijai, aktiviste.

tau pinigai kazkaip rysasi su lytiniu pasitenkinimu? blink.gif

haliucinuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 13:06)
Tai darote ir vel testus? Kad patekti pvz į Akropolį ar kita didesne parduotuvę? Jūs nemokant atsisiųsti GP? Lb lengva. Jeigu ne, nueikite į vaistinę, duos.
Taip,  lb mylimą.

O kam?
Uarda, as ne jus, man nereikia zut but patekti i Akropoli. Iki pandemijos ir dabar, as nebuvau parduotuviu t.y. pirkimo verge. Maciau as zmones, kurie parduotuvese net leisdavo savo laisvalaiki, man tai nebudinga.
Jei ka, printeri,-scaneri-spalvota, lazerini ir bla bla bla, turiu namuose. Nepergyvenkite jau taip labai, o ir senuliuke, galiu parasyti savo vaiku, netoli gvyena, atsius.

TAi ir rasau, kad dziaugiuosi, kad abejodama kitu meile, jus dar labiau pasitenkinat, ir pasijauciat mylimesne.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 12:08)
nesu gyvenime bendravusi su zmonem, kurie pinigus ant sienu kabintu, savo uzdirbtu

As taip pat. O esu lengvai bendraujanti ir pas daug ką вхожая в дом, milionierius tame tarpe. Niekur nekabejo joks pinigas. Siaubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 spalio 2021 - 12:16
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 13:06)
Taip iseina, kad jie I kavines neina ne del covid, o kad pinigu gaila  biggrin.gif
Papildyta:

Savo mėgstamą temą 'kaip mano, invalides, teisės yra pazeidziamos kavinese be liftu'' jau numesi i šalį?

Ne, kai bus tam kontekstas. Ir aš ne invalidė. Aš turiu negalią. Tai skirtingi dalykai.

Taip kaip ten tavo tas jaunas alfa patinas, kai savo mamą parsivežei? Pas Bert Hellingerį nubėgai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 10 22, 13:08)
O tu ar už šiukšles atsiskaitei su LT anstoliais, turtingoji tu mūsų? unsure.gif

o vargeli, nuo kada as jau turtinga? taigi sedziu ant socialo, bedarbe, pasalpine lotuliukas.gif
matai skrudzas nera antonimas turtingo, tai greicua galintys buti kartu dalykai arba nebuti biggrin.gif

kaip cia i tema? bigsmile.gif
Atsakyti