Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 13:45)
Kam kaip patinka, tas taip ir elgiasi, man tai mašinoj ne miegas, pilna pakelėj viešbučių pernakvojimui, kur gali vakare ir ryte kaip žmogus nusiprausti. Lygiai taip pat nesirinkčiau palatkės, kai yra pilna namukų su patogumais.

Nezinai kas ten buvo, slykstu prisiliest, kur nuogai atsisedus tai gali ir pastoti netycia.
Juk neplausi numerio
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:38)
O kur numatyta mano prievole, i tavo kliedesius atsakineti? Jei ka.
O ir mano poastas buvo ne atsakymas, o komentaras.

komentaras i mano posta ji pacitavus ir yra atsakymas i mano posta, kad ir kaip tu ten ji uzvadinsi, tai nenori neatsakai, bet tai neiskreipk mano zodizu as klausiau, o ne teigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 12:38)
Neverkit  mirksiukas.gif
smile.gif Na jooo. Tai gal ir marti čia rašo jūsu? iš kur toks domėjimasis nepažįstamais?
Mano mama ir dar praleidot, mano vyras, vaikai, močiutė. Deja, bet anytos neturiu jau. Su buvusiomis anytomis bendrauju šiltai, bet retai.

Tai jūs, padariusi testą, negavot GP? Testa lenkams rodet? blink.gif

TAi galima vemti, aciu uz leidima.

Ne ji neraso, jei butu rasiusi, buciau parasius, kad ji. Kad as ir jos mintis cia neperteikiau, o tik viena is jos pastebejimu, kuri ir apti pamaciau.
Is ten pat, kai ir pati, domites panelemis, kurios raso laiksus tamstos sunams. Ar cia tik galima jums, dometis, o jau mano marciai negalima, ypac kai as su ja, nuosirdziai pasidalinau vakarikste polemika apie skiepus, santikius su seimos nariais.

O kodel GP gavimas, siejamas su testu? Turedama testa, as tiesiog jo neatsisiunciau. Ne ne nerodziau, nes kai kirtome siena, nebuvo tikrintoju. isivaizduojat, jie tikrina pasirinktinai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 11:44)
Idomucia, as suprantu, kad tavyje prakalbo teisybes poreikis.
Na bet, leisk moterikei nusilengvinti. Jai to kaip oro reikia, ar ne del to ji cia ateina.

Na, turiu 15 min.
Norėč tarting kelis žodžius apie irėmintus pinigus ant sienos.
Cia yra tai, kuo jūs didziuojatės? Pinigais ant sienų? Visiems rodot? Senelio rubbish, anuko rubli? Pas mane ant sienos, tai vaiko paveikslas pirmas, kuri mes ireminome, kai jam buvo 10 mėnesių.
Musu pasauliai ant tiek skirtingi, kad mes niekada nesuprasime viena kitos? Tu labiau materialinius dalykus proselytising seimoje, as - dvasinius. Mes kitokios ir tiek. Nei geresnes, nei blogesnes, o kitokios. Ir visada stebesimes viena kitą skaitydamos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:40)
Rimtai, rimtai... Juk burba rase, burba zino.

Kokia mokitne ir ka as dar auginu? Na na, prsyciau placiau, bais idomu pasidare.

vel klausimu nepastebi? blink.gif
na kuprine mokiia nesioja ir kuprines tavrkosi vaikai su tevais, na globejais gal....ar jusu seimoje neskiriama kur vaikas, kur suauges?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 12:48)
komentaras i mano posta ji pacitavus ir yra atsakymas i mano posta, kad ir kaip tu ten ji uzvadinsi, tai nenori neatsakai, bet tai neiskreipk mano zodizu as klausiau, o ne teigiau  mirksiukas.gif

Man tai nerodiklis, kaip tu ten ka vertini. TAigi, tavo tiasykles tu jomis ir vadovaukis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 12:43)
Ner jokio automobilioo tunelio. Teen ta pati tvarka, atvaziuoji anksciau kad nepaveluot, kol visus sukisha, tai jau  valanda ar ilgiau jei reikia su rezervu. Po to pusvalandi veza po to koll isvaziuoji.
2 valandu ner kaip minimum. Kale - 3 valandos Dunkirk 3.5 valandos.
Del valandos moket 100 daugiau man nesamone

tai vis tiek ne keltas ir tikrai greiciau nei su keltu, i kelta irgi reikia is anksto atvaizuoti tiek apt, kiek i eurotuneli, dar anksciau irgi kol suvaziuoji, kol masinas susistatai, kol isvaziuoji is kelto...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 11:45)
Kam kaip patinka, tas taip ir elgiasi, man tai mašinoj ne miegas, pilna pakelėj viešbučių pernakvojimui, kur gali vakare ir ryte kaip žmogus nusiprausti. Lygiai taip pat nesirinkčiau palatkės, kai yra pilna namukų su patogumais. Bet jei kažkam patinka palatkėj ar mašinoj miegoti, tai man nei šilta nei šalta.

As ir nesirinkciau palapines, eiciau i namuka , bet mes jau turime tradicija apie 10 metų, kiekvienais metais, toje pacioje vietoje suvaziuojame +- 20 tų pačių šeimų. Cia jau tradicija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:27)
As pasrinkau testa, nes pries savaite, vaziuojant pro Lenkija, pazistama su GP nepraleido. Testa turedama be probelmu vaziavau..

Čia kažkoks kosmosas, moonte.turedama testą, jūs negalejot be problemų važiuoti... Jeigu padarai testą, tai gaunate GP.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 11:47)
Kalba ėjo apie kaifą palapinėj sovietmey, tada irgi tikriausiai buvo modernūs palapinių miesteliai biggrin.gif. Abi su lutuke verkėt kad dabar jaunimas negali kur nori prie ežero palatkės pasistatyti biggrin.gif

Kaifas buvo grupė jaunų žmonių. Argi jaunam rupi ant ko issimiegosi? Nu dievaži...toks vaizdas, kad niekas taves niekur nekvietė jaunystėje.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 22, 12:42)
Ar seniai maikę draskei dėl kaifo palatkėj nakvot biggrin.gif . Ir ežere putę prasiplauti biggrin.gif

ne nu tu ir sulygini, kur masinoj, smirdancioj pakelej, triuksme, susirangius ten miegoti, o kur gamtoje , vieni be zmoniu ramybe, pauksciai ciulba, laukine gamta..... doh.gif Nusiprausti ezere tikrai galima labai paprastai, kaip ir vonioje, vandens dar daugiau biggrin.gif Kaip kvepi paskui gamtoje taip pabuves , gamtoje... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 13:48)
Nezinai kas ten buvo, slykstu prisiliest, kur nuogai atsisedus tai gali ir pastoti netycia.
Juk neplausi numerio

Nu Idomucia, pašnekėjai kaip neištikima moteris, pastojusi tuo laiku kai vyro namuose nebuvo biggrin.gif .
Atsakyti