Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Moontė pletkinykė ir gyvenime biggrin.gif . Niekas jai jau nepasakoja apie save, bijodami, kad neispletkintu, tai Moontė kalbą palaiko pketkindama apie forumo personazus. biggrin.gif
Nu bet kaip sitaip dasiristi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 12:25)
jus labai keista seima kad bendruomeniskai skaitot si foruma, jusu marti arba apsimeta, kad nepykdytu jusu, arba tokia pat trenkta  biggrin.gif

TAizinoma, kad keista, mane gi marti i namus neisileidzia. Vargsele totali esu. Na bet va su suneno zmonele, pakalbam, perlais pasidalinu. Matyt neteisingai padariau, kad arbata vaisinau, rekejo pirma pasisiulyti, jos kuprine sutvarkyti, nes tik tada gali buti nuosirdus pokalbis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:20)
Matosi, Idomucia, kad tu isties esi pakeleves ir nemazai. Esi visiskai teisus.
Mes vaziavom pusantros paros, bet cia ne esme. Si keliones buda pasirinkom ir del tavo isvardintu priezasciu, bet daugiau del pandemijos, norejom minimizuoti kontakta su zmonemis.

BEt sis postas buvo parasyta visai del kitu priezasciu, ir manau dauguma tai suprato, kokiu.
Papildyta:
Nusivalyk putas, aktiviste. Palauk tuputuka, dar ziaurus nusikaltimas tik planuojamas, ieskomi suokalbininkai, kad ji ivykdytu...

Gul i krumus ir lauk, nes nera dar ka demaskuoti.

teisus, tu tokia skrega, pataupei ant viesbucio, vargeli vargeli, jei jau nenorejai kontaktu reikejo kemperi pasiimti ir vaziuoti patogiai ir miegoti , kaip zmogui...
dieve dieve pinigai ant sienu, veinoj sventuju, kelionei net ant veisbucio pagaili, tu ka po mirties tuos pinigus i graba pasidesi? unsure.gif
bet panasu, kad meluoji, meluoji ir paskui irgaunasi tokie issivartymai debiliski lotuliukas.gif

padauginai doze siandiena? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 11:26)
Is UK tai tas susiktas keltas daug laiko atima... Nemiegojus vaziuot elementariai pavojinga. O masinoje miegot - jokiu problemu nematau. Veziesi vandens ir nusiprausi snukuti, o MB papili ir da kai ka nusiprausia

Jei tau patinka primyztais triusikais vaziuoti dvi paras - tai cia tavo pasirinkimas.
Bleeeeeeet...akmens amzius...putę praustis trasoje, pasikavojus uz masinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 spalio 2021 - 11:33
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:23)
Kokiu absurdu dar prigalvosi, kad tariamai pasipiktinti?
Kiba jau nebepamenat, kaip moralizavote, kad as savo draugus apkretineju, mat atsakomybes neturiu. Ar tie draugai, anot jusu, materializavosi is oro?

Na bet ka daro is zmoniu poreikis pasiputoti.

jei nepastebejai pas mane 3 klausimai, i kuriuos taip ir neatsakai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 11:29)

dieve dieve pinigai ant sienu, veinoj sventuju, kelionei net ant veisbucio pagaili, tu ka po mirties tuos pinigus i graba pasidesi? unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 12:21)
Esam vaziave porą kartų. Su gera mašina, bet vistiek nakvodavome Vokietijoje. Ir cia tik kalbu apie kelionę I Lietuvą.
Manes vyras neikeltu I masiną, jei reiketu vaziyoti ja dvi paras. Ir be to - koks debilas gali vaziuoti masinoje nemiegojęs dvi paras? Miegoti mašinoje? Na, nebent jus pripratę nesiprausti rytais...iššutusiu klynu dasigauti iki vietos...

nu bet rimtia... mes pries Idomuci air Mont ejauciu esam vergetos, nu bet taip save kankinti, taip del daiktu pinigu pergyventi, kad miegoti susmirdus masinoje.... unsure.gif

esam kazkada uoste miegoje, kai per anksti i kelta tavaziave ir buvom jau pavarge, tai issitiesiem galines sedynes ir miegojom, bet paskui teisiai i kelta i kajute, i dusa...
is Airijos mums toliau, tai mes karta miegam Prancuzijoj ar Vokietijoj, priklausomai ar keltas i Prancuzija ar per Anglija Eurotuneliu ir paskui dar Lenkijoj.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 22, 12:26)
Is UK tai tas susiktas keltas daug laiko atima... Nemiegojus vaziuot elementariai pavojinga. O masinoje miegot - jokiu problemu nematau. Veziesi vandens ir nusiprausi snukuti, o MB papili ir da kai ka nusiprausia

eurotunlis yra..

kur papili, masinu stovejimo aiksteleje? blink.gif tai nei i dusa neuzeinat, kur daugumoje aiksteliu buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 12:28)
Moontė pletkinykė ir gyvenime  biggrin.gif . Niekas jai jau nepasakoja apie save, bijodami, kad neispletkintu, tai Moontė kalbą palaiko pketkindama apie forumo personazus.  biggrin.gif
Nu bet kaip sitaip dasiristi.

Jei tu, man forume, virtualiam nikui tiek daug demesio skiri. O jau tavo interpretacijos is serijos ne pletkai... Tai as isivaizduoju, kokia tu gyvenime, su gyvais zmonemis. Ar ne todel, burbanti, ESI susideusi su ...? Burbele, as apie tave zinau labai, labai, labai daug, bet tarp musu yra skirtumas, as taip kaip tu NEPLETKINU, SAVO INTERPRETACIJU NEPATEIKIU, KAIP FAKTA. pLETKAI JUK IR YRA PRAMANAS, KAI ISTRAUKIAMAS IS KONTEKSTO FAKTAS, AR NE TAIP?

Del to tu ir esi vulgari boba.
Siaip, vakar, Idomucia labai taikliai, graziai, be vulgarybiu, interpretaciju...
Tokiais atvejais, tu rasai, kad tau nemotais, virtualus pasaulis ir tolimesnis bla bla bla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 11:33)
nu bet rimtia... mes pries Idomuci air Mont ejauciu esam vergetos, nu bet taip save kankinti, taip del daiktu pinigu pergyventi, kad miegoti susmirdus masinoje....  unsure.gif

esam kazkada uoste miegoje, kai per anksti i kelta tavaziave ir buvom jau pavarge, tai issitiesiem galines sedynes ir miegojom, bet paskui teisiai i kelta i kajute, i dusa...
is Airijos mums toliau, tai mes karta miegam Prancuzijoj ar Vokietijoj, priklausomai ar keltas i Prancuzija ar per Anglija Eurotuneliu  ir paskui dar Lenkijoj.

Vat zinok tokie skregos ir turi.
Mes, tai viska leidziam savo malonumui. Bet uztat gyvenam...yra ka prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:28)
TAizinoma, kad keista, mane gi marti i namus neisileidzia. Vargsele totali esu. Na bet va su suneno zmonele, pakalbam, perlais pasidalinu. Matyt neteisingai padariau, kad arbata vaisinau, rekejo pirma pasisiulyti, jos kuprine sutvarkyti, nes tik tada gali buti nuosirdus pokalbis.

blink.gif rimtai? kaizn kodel?

ji dar mokine ir tu ja augini? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 22, 12:36)
Vat zinok tokie skregos ir turi.
Mes, tai viska leidziam savo malonumui. Bet uztat gyvenam...yra ka prisiminti.

matyt biggrin.gif
mes irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 22, 12:30)
jei nepastebejai pas mane 3 klausimai, i kuriuos taip ir neatsakai  biggrin.gif

O kur numatyta mano prievole, i tavo kliedesius atsakineti? Jei ka.
O ir mano poastas buvo ne atsakymas, o komentaras.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 22, 12:08)
Jazau, apsiverkiau, einu nosinaite pasiimsiu. AR verciau kibireli, kad nusvemti, del tokio persaldymo. Viskas OK, uarda, uzskaitau bandyma. Prosali. Ieskokite kitu mygtuku.

Tarp kitko, siandiena ryte sveciavosi viena is mano marciu, ta kuri dekrete, daviau paskaityti mudvieju polemika. Va dabar skaitydama, vel i akis papuole "MANO MAMA". Tai va, sis teiginukas, uzkliuvo ir martelei, kazkodel pacios parasyme, niekur nebuvo pamineta anyta, jusu vyro mama. Pasamone, pasamone... Jos nuomone yra ne tokia vertinga kaip pacios mamos  mirksiukas.gif

Neverkit mirksiukas.gif
smile.gif Na jooo. Tai gal ir marti čia rašo jūsu? iš kur toks domėjimasis nepažįstamais?
Mano mama ir dar praleidot, mano vyras, vaikai, močiutė. Deja, bet anytos neturiu jau. Su buvusiomis anytomis bendrauju šiltai, bet retai.

Tai jūs, padariusi testą, negavot GP? Testa lenkams rodet? blink.gif
Atsakyti