QUOTE(uarda @ 2021 10 22, 12:56)
Jūs gi moteris ir dar tokia trapi, na ir amžius jusu. Turit mylėt save, jeigu kiti nemyli. Kas čia per vaziavimai paromis automobiliu? Jeigu nemyli vyras, sūnus, tai bent pati galejot tokios ilgos kelionės metu pailseti, išsimiegoti viešbutyje su patogumais, tualetų, dusu, lova, normaliais pusryčiais ir t.t.
Pvz. Man vyras neleistų važiuoti dvi paras automobilyje. Arba mano mama man pasakytų, kad važiuotu automobilyje į kitą Europos kraštą. Absurdas. Koks vyras, gerbiantis, mylintis savo žmoną, mama leis jai važiuoti dvi paras automobilių?
Ar Jūs taip keliavot taupumo sumetimais? Aš suprantu kai taip vaziuoja žmonės, kurie neturi pinigėlių.
Pvz. Man vyras neleistų važiuoti dvi paras automobilyje. Arba mano mama man pasakytų, kad važiuotu automobilyje į kitą Europos kraštą. Absurdas. Koks vyras, gerbiantis, mylintis savo žmoną, mama leis jai važiuoti dvi paras automobilių?
Ar Jūs taip keliavot taupumo sumetimais? Aš suprantu kai taip vaziuoja žmonės, kurie neturi pinigėlių.
Ar jus esate vaziave automobiliu ilgesnius atstumus?
Viesbutis yra MESHLAS. Pirmiausia ishsirinkt normalu nera lengva, booking.com jau degradaves. Toliau ten gali tekti temtis visa manta i viesbuti, po to atgal,, nes rasi apvogta. Dabarr gi vagims ranku nekapoja.
OO svarbiausia, tai kai vaziuoji tai nezinai kiek patogu bus vaziuott.Vaziuoji vaziuoji... Uzsinori miego, Na i aisktele ir pamiegojai kokias 6 -8 val ir vel vaziuoji. Kiek laiko susitaupo ir jei nesimiega tai toliau vaziuoji.
Siaip viena para pranakvoti automobilyje tai jokiu problemu. Dvi jau diskomfortas kazkoks, nerekomenduoju be butinybes