Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 23:10)
tai kaip jis jos neišleido uždirbęs, kad įrėminta? atėmei? unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 23:10)
tai kaip jis jos neišleido uždirbęs, kad įrėminta? atėmei? unsure.gif

Ne, nes as dar turiu, jo senelio, mano tevo uzdirbta rubli, su kakzokiu ten angliakasiu, dar mano mociutes ranka uzrasytais metais, ir kad ji tetis uzdirbo. Sunus, norejo, kad ir as uzrasyciau...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:11)
Tegu ir ISIKLAUSO i rekomendacijas.
Manau, aniem pakaks, to mano vizito. REikia, uarda gerbti zmones, neabejoti ju veiksnumu. Nereikia to perdetinio brukimo. Esu isitikinusi, kad jie pasidomes.

As dar karta klausiu? VA kaip jus itakotumet anuko mama, jei ji butu tokia kaip Monteverte, arsi antvaksere? Jums gi ne pofig, o ji jusu isakymu neklauso.

TAi zinoma, kad as keista, ypac jums, pamisusiai del kontroles.

Ačiū dievui. Kad pasidomes.
Paprastai. Reikėtų mokėti. Beje, Monteverte, pati nusistebėjo dėl vakcinos, kuri jūs ruošėtes vakcinuoti mažą vaiką. Absurdas kažkoks. Taip aklai pasitikėti. Jeigu tai tiesa, aisku. Nors vis tiek netikiu, kad mūsų medikai neišmano visai savo darbo.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:11)

VA ant tokiu mazmoziu, pati ir prasisuriat, visas pacios demonstruojamas respektabilumas nueina velniop. Pasimato kas yra kas.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:17)
VA ant tokiu mazmoziu, pati ir prasisuriat, visas pacios demonstruojamas respektabilumas nueina velniop. Pasimato kas yra kas.

biggrin.gif

Visiškai nesvarbu man tongue.gif jūsų nuomonė apie mane. Man svarbi mano mamos, močiutės, vaiku, vyro nuomone. Bet tik ne jūsų. Sorry
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:16)
Ačiū dievui. Kad pasidomes.
Paprastai. Reikėtų mokėti. Beje, Monteverte, pati nusistebėjo dėl vakcinos, kuri jūs ruošėtes vakcinuoti mažą vaiką. Absurdas kažkoks. Taip aklai pasitikėti. Jeigu tai tiesa, aisku. Nors vis tiek netikiu, kad mūsų medikai neišmano visai savo darbo.

As nezinau, nesigilinu... Visiskai pasitikiu tevais. Suzinojau, pasidalinau. Kontroliuoti, kaip jie vykdis, neketinu. Neabejoju, kad pasidomes ir nuspres teisingai.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:19)
Visiškai nesvarbu man  tongue.gif  jūsų nuomonė apie mane. Man svarbi mano  mamos, močiutės, vaiku, vyro nuomone. Bet tik ne jūsų. Sorry

TArytum man tai maso parasyti ka as galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:20)
As nezinau, nesigilinu... Visiskai pasitikiu tevais. Suzinojau, pasidalinau. Kontroliuoti, kaip jie vykdis, neketinu. Neabejoju, kad pasidomes ir nuspres teisingai.
Papildyta:

Tikiuosiu kad visi turesit proto.
Labanakt, moonte.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:20)

Šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:09)
Pati Rasete apie nusistovėjusias tvarkas, pamirsote? Užuojauta, važiuoti beveik dvi paras automobilyje verysad.gif

Apie tamstos zinomas tvarkas. As pasrinkau testa, nes pries savaite, vaziuojant pro Lenkija, pazistama su GP nepraleido. VEl uzbegant uz akiu, neejau ir netikrinau, neknisausi, patikejau zmogaus teiginiais. Testa turedama be probelmu vaziavau.
Ziurint kokiam automobilyje. Buvo labai linksma. Sioka tokia akcija atrakcija.

QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:24)
Tikiuosiu kad visi turesit proto.
Labanakt, moonte.

Net neabejoju, iki siol isgyveno, bet nurodymu ir isakymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 22:30
Na kuri vakciukė man tai paaiškinsit? smile.gif
https://www.facebook...447032882050515
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:15)
Ne, nes as dar turiu, jo senelio, mano tevo uzdirbta rubli, su kakzokiu ten angliakasiu, dar mano mociutes ranka uzrasytais metais, ir kad ji tetis uzdirbo. Sunus, norejo, kad ir as uzrasyciau...

tradicijos yra gerai, aš už.
bet tikiuosi tada kitą žemaitę iš savo piniginės jam davei?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 23:37)
Na kuri vakciukė man tai paaiškinsit? smile.gif
https://www.facebook...447032882050515
Papildyta:

tradicijos yra gerai, aš už.
bet tikiuosi tada kitą žemaitę iš savo piniginės jam davei?

Jis visada turejo pinigu. O ir uzdirbta piniga ireminta pakabinom virs jo rasomojo stalo. Dabar jis kabo jo kabinete, salia diplomu ir sertifikatu. Paklaustas, kas tai, pasakoja istorija...dabar kaulija is manes senelio uzdirbta, nori salia pakabinti, kaip testinuma. Pazadejau, kai svesim jo jubilieju, atiduosiu. Lai dar pabuna biliotekoje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:14)

Idomucia, neverta, lai pasiunta.
Na zlo vragam, pasimegauk tau patinkanciu maistu.

Ikrai verta. Ir menkiu kepeneles. Nuo SSSR laiku visi to meto deficitai man palaima.
O mesos tai visur yra ir IKI ir Maximose. LDL man ko gero kokie 7km vaziuot, bet buvo priprate nuo Vokietijos laiku tai apsipirkinedavom. Nors LT tai vokisko maisto mazai, daug lenkisko. Velniop isgamas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 23:52)
Ikrai verta. Ir menkiu kepeneles. Nuo SSSR laiku visi to meto deficitai man palaima.
O mesos tai visur yra ir IKI ir Maximose. LDL man ko gero kokie 7km vaziuot, bet buvo priprate nuo Vokietijos laiku tai apsipirkinedavom. Nors LT tai vokisko maisto mazai, daug lenkisko. Velniop isgamas

Tai va ir valgyk tuos delikatesus. Juo lab po ligos, jie tau bus labai naudingi sveikatai. Man po chemijos gydytoja net liepdavo valgyti ikrus. kad greiciau atsistatytu limfocitai, nes jie zusta kovodami su infekcijomis.
Atsakyti