Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:39)
As tave nustebinsiu, galimai. As iki siol nesu atsisiuntusi GP, taigi, jis mano laimes visiskai neitakoja.

MB atsisiunte, sako tau gaalesiu LIDL maisto nupirkt. As sakau, as tokio maisto nevalgysiu is principo.

Jau geriau badausiu, valgysiu ikrus su menkes kepenelemis is Vynotekos, nei mesa is LIDL
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 21:39)
As tave nustebinsiu, galimai. As iki siol nesu atsisiuntusi GP, taigi, jis mano laimes visiskai neitakoja. Monteverte, gyvenk savo gyvenima, nesirupink jau taip mano laime.

Tai kaip jūs keliavot???
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 21:53)
Nepatinka melagiai. Netikiu, kad med. Darbuotojai eis prieš  skiepijimo tvarką.  Gal to vaiko tėvai ne medikai. Kodėl nepasiulot paskaityti inf. Lapelį?  Na jeigu jūsų nuomone jiems nerūpi, bent lai pažiūri ką rašo apie skiepus medikai. Kodėl iškart lįsti į privatų gyvenimą? Kalba eina apie jūsų anūko sveikata.  Jūs kitaip negalite patarti? Keista, kad visiškai į jūsų nuomone neatsižvelgia vaikai, anūkai...
Moonte, kuprines mes kartu, min. kartą į menesi tvarkomrs ,  isskalbiam.  Ne visi šeimos nariai. kokios fantazijos. Mano vaikai pasitiki manimi, viską man pasakoja...  Merginų nepažįstam, nes laiškai anoniminiai buvo smile.gif  va ir dabar pasipasakojo vaikai, kad mokytoja juos  fotkino ir sakė kokie jūs gražus, siunčiu foto savo draugei. Pirmadienį eisiu aiškintis. Tik nenumirkite moonte, kad su vaikais lb artimai bendrauju ir jie nenori 10-15 m. Eiti gyventi atskirai. Aš džiaugiuosi, kad su manim jie atviri. Nerealus jausmas. Aš gi nekalta, kad jūsų niekas net klausytis nenori.
Taip, lb keista kai jūsų vaikas 15 m. Atskirai gyvena, išlaiko pats save, statosi namą ir bakalaurą baigia 19m. ar 20 m. Nors pradėjo lankyti mokykla, pati raset, nuo 7,5 m.. tikrai keista.

Man irgi. Dar ir veidmainiai, ziauriai neaptinka.

Va dabar pagalvojau. Pirmadienis, vezu vaika i muzikos mokykla, plepam, jis man mesteli kas skiepysis, ir butinai Jonson. Klausiu o kodel tik tais skiepais, ogi kad viena karta reikia. OK. Vaziuojma toliau snekam...

Vedzioju sunis, sutinki sunena, tas irgi savo vedzioja. Atsiminiau pokalbi, jis irgi patvirtina, kad ketina vaikus skiepyti, dar turi dukryte, butu paskiepyje ana savaite, bet Jonsono nebuvo. Bus si penktadieni. OK. Aptariam kitus dalykus.

Susirgo vaikas, testavo, testa patvirtino.

Atejau i SM viska parasiau.

TAi dabar galvoju, kaip as cia dabar turiu aniem aiskinti, siulyti, rekomenduoti...
Perskaicusi Majos Di izvalgas, nuejau i ju namus, buvo sunenas, pasidalinau informacija, abejonemis, kad gal vertetu idemiau susipazinti... Viskas, tuo mano galios ir baigesi.

Dabar galvoju, itariu, anot kai kuriu, privalau pas likusius verztis, jau i ju namus, ir neprasoma aiskinti jiems? Jie visi turi savo vaikus. Jus suvokiat, kad tai zmones virs 30 metu, cia pats jauniausias, jei ka.

MOteros, na nenusisnekekit, as suprantu, kad yra poreikis nusilengvinti, na bet ne iki tiek. Kits vertus, gal jus tokios infantilios, kad jus iki siol prasote leidimo is savo tevu, pries ka nors darydami.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 22:04)
Tai kaip jūs keliavot???

Ramiai, su testu dokumentais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 22:03)
MB atsisiunte, sako tau gaalesiu LIDL maisto nupirkt. As sakau, as tokio maisto nevalgysiu is principo.

Jau geriau badausiu, valgysiu ikrus su menkes kepenelemis is Vynotekos, nei mesa is LIDL

Idomucia, neverta, lai pasiunta.
Na zlo vragam, pasimegauk tau patinkanciu maistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 21:11
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:08)
Man irgi. Dar ir veidmainiai, ziauriai neaptinka.

Va dabar pagalvojau. Pirmadienis, vezu vaika i muzikos mokykla, plepam, jis man mesteli kas skiepysis, ir butinai Jonson. Klausiu o kodel tik tais skiepais, ogi kad viena karta reikia. OK. Vaziuojma toliau snekam...

Vedzioju sunis, sutinki sunena, tas irgi savo vedzioja. Atsiminiau pokalbi, jis irgi patvirtina, kad ketina vaikus skiepyti, dar turi dukryte, butu paskiepyje ana savaite, bet Jonsono nebuvo. Bus si penktadieni. OK. Aptariam kitus dalykus.

Susirgo vaikas, testavo, testa patvirtino.

Atejau i SM viska parasiau.

TAi dabar galvoju, kaip as cia dabar turiu aniem aiskinti, siulyti, rekomenduoti...
Perskaicusi Majos Di izvalgas, nuejau i ju namus, buvo sunenas, pasidalinau informacija, abejonemis, kad gal vertetu idemiau susipazinti... Viskas, tuo mano galios ir baigesi.

Dabar galvoju, itariu, anot kai kuriu, privalau pas likusius verztis, jau i ju namus, ir neprasoma aiskinti jiems? Jie visi turi savo vaikus. Jus suvokiat, kad tai zmones virs 30 metu, cia pats jauniausias, jei ka.

MOteros, na nenusisnekekit, as suprantu, kad yra poreikis nusilengvinti, na bet ne iki tiek. Kits vertus, gal jus tokios infantilios, kad jusu iki siol prasote leidimo is savo tevu, pries ka nors darydami.

KALBA EINA APIE JUSU ANUKO SVEIKATA!!! Neprasoma??? Kodėl jūs bijot šnekėti??? Nors ir 50 m. Jūsų vaikams. Kodėl jūs negalite jiems pasiūlyti susipažinti su Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos sk. tvarka? Ne jūsų cia nuomone... aš supratau kad jie jūsų net neklauso.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:14)
Man irgi.
Ramiai, su testu dokumentais.

Ir man. Melagiai ir veidmainiai. Nekenčiu...
Daret testą, nors buvot pasiskiepijus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 spalio 2021 - 21:17
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 21:53)
Moonte, kuprines mes kartu, min. kartą į menesi tvarkomrs ,  isskalbiam.  Ne visi šeimos nariai. kokios fantazijos. Mano vaikai pasitiki manimi, viską man pasakoja...  Merginų nepažįstam, nes laiškai anoniminiai buvo smile.gif  va ir dabar pasipasakojo vaikai, kad mokytoja juos  fotkino ir sakė kokie jūs gražus, siunčiu foto savo draugei. Pirmadienį eisiu aiškintis. Tik nenumirkite moonte, kad su vaikais lb artimai bendrauju ir jie nenori 10-15 m. Eiti gyventi atskirai. Aš džiaugiuosi, kad su manim jie atviri. Nerealus jausmas. Aš gi nekalta, kad jūsų niekas net klausytis nenori.
Taip, lb keista kai jūsų vaikas 15 m. Atskirai gyvena, išlaiko pats save, statosi namą ir bakalaurą baigia 19m. ar 20 m. Nors pradėjo lankyti mokykla, pati raset, nuo 7,5 m.. tikrai keista.

Ne akrta rasiau, esu labai bloga mama. Kartu su vaiku niekada nedriau pamoku, juo labiau netvarkiau kuprines, net netikrinau, ka jis i ja eidamas ar pareidamas buvo isidejes. Ir man tai, visai nieko bendro neturi su issikalbejimu. GAlima rasti kitas progas. O apie zmoniu reakcija i laiskus, rasei daugiskaitoje.
Manaji, biologini, nufotkino japonai, ir kad grazus, ir kad didelis 1.70 penktokelis, o ir protingas, ciulbejo angliskai, po mokykla svecius vedziojo, as vel buvau niekam tikusi mama, neejau ir nesiaiskinau.

Na matai, Uarda, matyt mes kiekveina artimuma suvokiam skirtingai. Ir as skiriu, vaikus nuo ssuaugusiu zmoniu. Labai viliuosi, kad kad zvakes lovugalyje nelaikysi, neva toks didelis artimumas. Ir proceso metu, bent su patarimais nemaisysi.

As suprantu, kad paciai labai keista, kai tvarkote vaiku kuprines. Mano dar budamas pirmoje kalseje uzdirbo Zemaite, padejo valyti sniega nuo kelio. Ir as tuo labai didziuojuosi, ireminta ja laikau. Aplamai man patinka, kad mano sunus labai anksti tapo savarankisku. GAl dabar suprasite, kodel jam nereikia mano palikimo.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 22:20)
KALBA EINA APIE JUSU ANUKO SVEIKATA!!! Neprasoma??? Kodėl jūs bijot šnekėti??? Nors ir 50 m. Jūsų vaikams. Kodėl jūs negalite jiems pasiūlyti  susipažinti su Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos sk. tvarka? Ne jūsų cia nuomone... aš supratau kad jie jūsų net neklauso.
Papildyta:

Ir man. Melagiai ir veidmainiai. Nekenčiu...
Daret testą, nors buvot pasiskiepijus?

Na isivaizduojam, mano marti butu panasi i MOnteverte, ji griezta antivaksere. Kalba eina apie mano anuko sveikata... As esu vaksere. I ka as tureciau MOntevertei pasakyti? Kaip as tai tureciau padaryti? Is serijos, juk tai mano anukas...

Visu pirma, as nepamisusi ant kontroles kaip tamsta. Visiskai pasitikiu suaguius mzoniu pasirinkimu. Antra, perskaiciusi Majos Di zivalga, nuejau ir pasiuliau, idemiau susipazinti. Viskas. As skiepyta Pfizer, domejausi, kodel dabar as turiu dometis kitais skiepais?

As suprantu, kad Jus, linkusi brukti savo nuomone, bet as ne Jus, mes tuo ir skiriames, kad as NELENDU SU SAVO NUOMONE, todel jos saugotis ir nereikia. Kaip jau rasiau, as nesu super mama.

Dariau, nes anuomet dar nebuvo nusistovejusi tvarka. O as kirtau ne vienos valstybes siena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 21:40
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:27)
Ne akrta rasiau, esu labai bloga mama. Kartu su vaiku niekada nedriau pamoku, juo labiau netvarkiau kuprines, net netikrinau, ka jis i ja eidamas ar pareidamas buvo isidejes. Ir man tai, visai nieko bendro neturi su issikalbejimu. GAlima rasti kitas progas. O apie zmoniu reakcija i laiskus, rasei daugiskaitoje.
Manaji, biologini, nufotkino japonai, ir kad grazus, ir kad didelis 1.70 penktokelis, o ir protingas, ciulbejo angliskai, po mokykla svecius vedziojo, as vel buvau niekam tikusi mama, neejau ir nesiaiskinau.

Na matai, Uarda, matyt mes kiekveina artimuma suvokiam skirtingai. Ir as skiriu, vaikus nuo ssuaugusiu zmoniu. Labai viliuosi, kad kad zvakes lovugalyje nelaikysi, neva toks didelis artimumas. Ir proceso metu, bent su patarimais nemaisysi.

As suprantu, kad paciai labai keista, kai tvarkote vaiku kuprines. Mano dar budamas pirmoje kalseje uzdirbo Zemaite, padejo valyti sniega nuo kelio. Ir as tuo labai didziuojuosi, ireminta ja laikau. Aplamai man patinka, kad mano sunus labai anksti tapo savarankisku. GAl dabar suprasite, kodel jam nereikia mano palikimo.

Nežinau, ar bloga, ar gera. Bet ką rasote, kad jūsų neklauso pvz. dėl skiepų man tikrai lb keista. Matyt gal ir paciai vaikystėje trūko mamos dėmesio. Aš netgi dabar, dažnai klausiu patarimo savo mamos, močiutės. Na kaip aš galiu sakyti, kad mano mama kišasi į mano privatų gyvenimą? Aš netgi dėkinga jai, ji išmintinga, turi daugiau patirties ir t.t. ir nesvarbu moonte, kad jūs visi kartu gyvenate. Ne tame esmė. Galima būti vienišai ir 100 giminių turint aplinkui. Aš gyvenu atskirai, bet su mama, močiutė aš palaikau lb glaudžius santykius. Mes artimai bendraujam. Taip pat ir su vaikais. Čia eina iš kartos į kartą. Ir patikekit mano vaikai dabar uždirba beveik kaip ir aš. Nors iki pilnametystės jiems toli. Bet jiems į galvą nesautu eiti atskirai gyventi. Nes mūsų ryšys lb glaudus. Jie dar vaikai.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:36)

Dariau, nes anuomet dar nebuvo nusistovejusi tvarka. O as kirtau ne vienos valstybes siena.

Kokia dar nusistovejusi tvarka? Vasarą visi važiavo su GP. O kaip jūs į viešbučius ileisdavo? Ar vaziavot nemiegodama?
Papildyta:
Moonte, kurioje vietoje jūsų anūka norėjo vakcinuoti?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 22:42)
Nežinau, ar bloga, ar gera. Bet ką rasote, kad jūsų neklauso pvz. dėl skiepų man tikrai lb keista. Matyt gal ir paciai vaikystėje trūko mamos dėmesio. Aš netgi dabar, dažnai  klausiu patarimo savo mamos, močiutės. Na kaip aš galiu sakyti, kad mano mama kišasi į mano privatų gyvenimą? Aš netgi dėkinga jai, ji išmintinga, turi daugiau patirties ir t.t. ir nesvarbu moonte, kad jūs visi kartu gyvenate.  Ne tame esmė. Galima būti vienišai ir 100 giminių turint aplinkui.  Aš gyvenu atskirai, bet su mama, močiutė aš palaikau lb glaudžius santykius. Mes artimai bendraujam. Taip pat ir su vaikais. Čia eina iš kartos į kartą. Ir patikekit mano vaikai dabar uždirba beveik kaip ir aš. Nors iki pilnametystės jiems toli. Bet jiems į galvą nesautu eiti atskirai gyventi. Nes mūsų ryšys lb glaudus. Jie dar vaikai.

O man keista, kad kazkas mane turi KLAUSYTI. Man nereikia klusnumo. Zinoma, as galiu isakyti savo nuomone, beje ka sienadiena ir padariau, bet as tikrai neturiu jokiu lukesciu, ir pretenziju, jei manoa rtimi zmones, padarys savaip. Ir o siaube, uarda, as gerbsiu ju pasirinkima, neterozisuosiu moralais, nekelsiu alaso, nevadinsi, kad ir siuo atveju neatsakingais tevais.

Patarimo, ar isakymo, kuri privalu vykdyti? Klausti aptarimo, ir kai tas patarimas, brukamas kaip isakymas, manau skirtumas yra.
As abejoju, kad jusu santikiai su mama buvo pagristi pagarba, pasitikejimu, nebuvau dar sutikusi tokios storzieves kaip jus, o tai akivaizdu, kad tamsta peremusi is savo mamos poreiki kontroliuoti. Visikai normalu, kad kiekvienam vaikui jo mama geriausia.

Kartu gyventi, tai ne po vienu stogu mirksiukas.gif
AS gerbiu zmoniu privacia erdve. Mano vaikai, nera mano nuosavybe. Ir jei ju namai stovi, netoliese manuju, tai nereiskia, kad as turiu teise, NEPRASOMA, O IR PRASOMA, BE CEREMONIJU REZTI SAVO TIESA I AKIS, O SVARBIAUSIA TIKETIS KAD JIE KLUSNIAI VYKDYTU MANO AUTORITENINGAS KOMANDAS.

Ne tokie ir galudus, jei atstumas gali pamaisyti mirksiukas.gif
Cia daugiau, pacios manipuliacijos, nes linkusi kontroliuoti.

As gi priesingai, paleidziu ir leidziu gyventi. TAip kaip dare mano tevai, sutektdami laisve, jie savo pasitikejimu ipareigodavo, ju nenuvilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 22:00
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:57)
O man keista, kad kazkas mane turi KLAUSYTI. Man nereikia keriausia.

Kartu gyventi, tai ne po vienu stogu  mirksiukas.gif
AS gerbiu zmoniu privacia erdve. Mano vaikai, nera mano nuosavybe. Ir jei ju namai stovi, netoliese manuju, tai nereiskia, kad as turiu teise, NEPRASOMA, O IR PRASOMA, BE CEREMONIJU REZTI SAVO TIESA I AKIS, O SVARBIAUSIA TIKETIS KAD JIE KLUSNIAI VYKDYTU MANO AUTORITENINGAS KOMANDAS.

Ne jūsų KLAUSYTI, o SAM.
Jeigu jūsų vaikai nlb supranta medicinoje, tai tikrai, manau, bent min. ką jūs galetumet padaryti, tai bent nuorodą atsiust jiems. Gi kalba eina apie jūsų anūko sveikata. Ar jums pofig anukas? Svarbu nelisti į savo vaiku privatų gyvenimą? Jūs tikrai lb keista blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 spalio 2021 - 22:05
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 22:53)

Kokia dar nusistovejusi tvarka? Vasarą visi važiavo su GP. O kaip jūs į viešbučius ileisdavo? Ar vaziavot nemiegodama?
Papildyta:

Nenutuokiu apie kokias nusitovejusias savo tvarkas kalbate. Vaziavom nuosavu automobiliu, niekur nestoviniavom. O cia as butinai privalau vaziuoti viena? Cia jau tasmta taip nusprende?

Manau, kad greiciausiai musu ambulatorijoje. As to net neklausiau, neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 23:05)
Nenutuokiu apie kokias nusitovejusias savo tvarkas kalbate. Vaziavom nuosavu automobiliu, niekur nestoviniavom.  O cia as butinai privalau vaziuoti viena? Cia jau tasmta taip nusprende?

Manau, kad greiciausiai musu ambulatorijoje. As to net neklausiau, neidomu.

Pati Rasete apie nusistovėjusias tvarkas, pamirsote? Užuojauta, važiuoti beveik dvi paras automobilyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 22:36)
Mano dar budamas pirmoje kalseje uzdirbo Zemaite, padejo valyti sniega nuo kelio. Ir as tuo labai didziuojuosi, ireminta ja laikau.

tai kaip jis jos neišleido uždirbęs, kad įrėminta? atėmei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 23:04)
Ne jūsų KLAUSYTI, o SAM.
Jeigu jūsų vaikai nlb supranta medicinoje, tai tikrai, manau, bent min. ką jūs galetumet padaryti, tai bent nuorodą atsiust jiems. Gi kalba eina apie jūsų anūko sveikata. Ar jums pofig anukas? Svarbu nelisti į savo vaiku privatų gyvenimą? Jūs tikrai lb keista  blink.gif

Tegu ir ISIKLAUSO i rekomendacijas.
Manau, aniem pakaks, to mano vizito. REikia, uarda gerbti zmones, neabejoti ju veiksnumu. Nereikia to perdetinio brukimo. Esu isitikinusi, kad jie pasidomes.

As dar karta klausiu? VA kaip jus itakotumet anuko mama, jei ji butu tokia kaip Monteverte, arsi antvaksere? Jums gi ne pofig, o ji jusu isakymu neklauso.

TAi zinoma, kad as keista, ypac jums, pamisusiai del kontroles.
Atsakyti