Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 20:25)
Vat tas neatitikimas su vakcinu pavadinimu, tokiam smulkmeniskam personazui, iskelia klausimą - negali buti, kad ant visuotines tvarkos uzsiciklines personazas taip sumaisytu vakcinų tinkamumą. Taip nebuna.Nebent pucia miglą į akis.

Nuo pirmadienio Lietuvoje pradedama 12–15 metų vaikų vakcinacija nuo koronaviruso. Šio amžiaus vaikai bus skiepijami tik „Pfizer BioNTech“ vakcina nuo COVID-19. Dėl jo tinkamumo 12–15 metų vaikams Europos vaistų agentūra (EVA) sprendimą yra priėmusi gegužės pabaigoje

tai kas jiem galejo rinktis ta vakcina leisti, ka ji sneka nesamones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 20:21)
panasu i tai, sukure del tu skiepu, issivarte tipo anukas skiepysis, siuyle J vakcina, jumoriste, pasitirkintu gal pries rasydama,kad bent panasu i tiesa butu...

Panašu į tai. Netikiu, kad vaikai LT skiepijami J.. moonte, melavot?
"Asmenys nuo 12 metų amžiaus gali būti skiepijami tik viena vakcina nuo COVID-19 – „Comirnaty“, kurią gamina farmacijos kompanijos „BioNTech“ ir „Pfizer“. Ši vakcina yra skiepijama dviem dozėmis, tarp jų daroma 21 dienos pertrauka.

Kitos trys Lietuvoje naudojamos vakcinos – „Moderna“, „Vaxzevria“ ir „Janssen“ – yra registruotos vyresnių nei 18 metų žmonių skiepijimui."
https://sam.lrv.lt/l...aus-patikslinta
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 19:34)
Nuo pirmadienio Lietuvoje pradedama 12–15 metų vaikų vakcinacija nuo koronaviruso. Šio amžiaus vaikai bus skiepijami tik „Pfizer BioNTech“ vakcina nuo COVID-19. Dėl jo tinkamumo 12–15 metų vaikams Europos vaistų agentūra (EVA) sprendimą yra priėmusi gegužės pabaigoje
tai kas jiem galejo rinktis ta vakcina leisti, ka ji sneka nesamones doh.gif

Ka ir reikejo irodyti.
Loja bile loti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 20:18)
Niekuo as netikiu daugiau ką ji cia rašo. Loja bile loti.
Papildyta:

Bet uzkibai gi  biggrin.gif
Stengeisi praignoruoti, bet as kantri, kaip matai... biggrin.gif

Iki sekancio karto, Moonte  mirksiukas.gif  vel mokinsiu tave ištvermės  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
KIek laimes anai, Moontes demesio sulauke, kantrioji.

Na visko maciau, na bet tokios priklausomybes, virtualiam nikui, nemaciau dar, tokia antifane Moontes. ESt neduok, duok palot. Rytoj ateis vel, ka nors burbiskai itelektualaus parasys, ji be to negali, itariu kokia disfunkcija kamuoja. Matyt motera ziauru nepilnavertiskumo kompleksas kamuoja, tik taip geba pasijusti ko nors verta. Kokios anos priemones, tokia ir ji pati, vulgari boba, visom prasmem.

Na iki rytojaus.
Ir dar, tariama manipuliatore, pasigilink i Nikolo Makiavelio "Mandragora", gal proto igausi, geras kurinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 20:30
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 20:36)
Panašu į tai. Netikiu, kad vaikai LT skiepijami J.. moonte, melavot?
"Asmenys nuo 12 metų amžiaus gali būti skiepijami tik viena vakcina nuo COVID-19 – „Comirnaty“, kurią gamina farmacijos kompanijos „BioNTech“ ir „Pfizer“. Ši vakcina yra skiepijama dviem dozėmis, tarp jų daroma 21 dienos pertrauka.

Kitos trys Lietuvoje naudojamos vakcinos – „Moderna“, „Vaxzevria“ ir „Janssen“ – yra registruotos vyresnių nei 18 metų žmonių skiepijimui."
https://sam.lrv.lt/l...aus-patikslinta

TAi zinoma, kaip kitaip...
Cia tik tamsta ir visos tamstos prietelkos tik tiesa ir tik tiesa sakancios. O jau kiti ypac Moonte aferiugu aferiuga, kalejimas del jos verkia.

As tikiu tuo, kas man sakoma, jau rasiau, visiskai atsiribojusi nuo covido, neturiu poreikio eiti ir knistis, o ir prasmes nematau tame. Jei man vaikai, tas pats ligoniukas, vaziuojant i muzikos mokykla sake, kad eis skiepytis Jonson skiepais, kodel as tuo neturiu tiketi? Kodel as turiu kvestionuoti suagusiu tevu veiksmus? Kas turi rupintis savo vaikais?

Jus kazkokios nenormalios. As paranoja, kaip tamstos nesergu. Tikiu savo seimos nariais. Nei vienas apykojos nenesioja. Itariu, jusu artimieji butinai jas devi, nes gi jums paranoiiskai reikia patikrinti, nei vieno metro i sona. Uarda net kuprinese isknisa paneliu laiskelius ir visi seimos nariai juos aptaria, cia toks auklejimas vyruose dzentelmeniskumo. Gaila merginu, kad ju susizavejimo objektai aptarineja ju laiskelius seimoje. Ziauru.

Jus, bent prota turite, negi jus lisite i savo suagusiu vaiku gyvenima? Jie suage zmones, ne jusu nuosavybe. Apsaugok viespatie nuo tokiu paranojikiu, zvake laikanciu, saiko neturinciu ir pagarbos i privatu gyvenima. Jus visiskai nukvakusios super mamytes. Dabar as supantu, kodel uarda divijosi, kad mano vaikas gyveno vienas... Man gaila jusu vaiku, rimtai. Ant kontroles pamisusios bobos.

NOrs, ka as cia, cia eilinis bandimas nusilengvinti. Uzskaitau, jusu grupini nusilenvinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 20:37
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 18:16)
Ten ilgas SMS sutrumpinau. pagraudenta apie artimuju sveikata

Kaip tik skaitau Facebooke anykštėnų pasipiktinimą. SKiepytas žogus reanimacijoje, visa šeima irgi skiepyti, o neleidžia aplankyti. Žmogus kelia klausimas kam tas GP tada iš viso? Tai čia tęsiant atsakymą Moontei, kad ji nebus laiminga su savo GP ir skiepais.
Žmonės pakraupę. Vienas komentatorius pasvarstė, kad nenori parodyti kaip marina, negydo dėl statistikos. O ką dar galvot?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 21:35)
Kaip tik skaitau Facebooke anykštėnų pasipiktinimą. SKiepytas žogus reanimacijoje, visa šeima irgi skiepyti, o neleidžia aplankyti. Žmogus kelia klausimas kam tas GP tada iš viso? Tai čia tęsiant atsakymą Moontei, kad ji nebus laiminga su savo GP ir skiepais.
Žmonės pakraupę. Vienas komentatorius pasvarstė, kad nenori parodyti kaip marina, negydo dėl statistikos. O ką dar galvot?

As tave nustebinsiu, galimai. As iki siol nesu atsisiuntusi GP, taigi, jis mano laimes visiskai neitakoja. Monteverte, gyvenk savo gyvenima, nesirupink jau taip mano laime.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 19:18)
Imesiu ir as i vyriausybes darza akmeneli. Taigi, musu ligonelis testuotas ir testas patvirtintas, serga covidu. Mama yra mokytoja. Logiska, ji kontaktuoja su ligoniu turetu likti namuose, bet ne... Pagal ministerijos patvirtintus algoritmus, ji privalo eiti i darba t.y. dirbti su sveikais vaikais. Tiesa, ji su kauke, kauke pasibaigus pamokai pasikeicia, bet mano galva nors ir menka ikimybe uzkresti vaikus lieka. Sunenas susiriso su savo imone, suderino, leido dirbti nuotoliniu. Tokios tai musu realijos. Mama-mokytoja jei ka, pasiskiepijusi, tetukas irgi.

na bent kiek jau praregi, sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 21:41)
na bent kiek jau praregi, sveikinu

Visi daro klaidas, bet klaidu darymas, dar ne rodiklis, kad vykstantis procesas yra blogai. Manau, kiekvienas mato, vienokius ar kitokius trukumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 20:50
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 21:39)
As tave nustebinsiu, galimai. As iki siol nesu atsisiuntusi GP, taigi, jis mano laimes visiskai neitakoja. Monteverte, gyvenk savo gyvenima, nesirupink jau taip mano laime.

GP tai tik vienas vinukas, žvelk plačiau. Juk jau pradėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 21:44)
GP tai tik vienas vinukas, žvelk plačiau. Juk jau pradėjai smile.gif

O kam man to reikia? TAi tau svarbu tu ir ziurek, as jau kaip nors, as ir be viso sito jauciuosi laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 21:17)
TAi zinoma, kaip kitaip...
Cia tik tamsta ir visos tamstos prietelkos tik tiesa ir tik tiesa sakancios. O jau kiti ypac Moonte aferiugu aferiuga, kalejimas del jos verkia.

As tikiu tuo kas man sakoma,jau rasiau visiskai atsiribojusi nuo covido, neturiu poreikio eiti ir knistis, o ir presmes nematau. Jei man vaikai, tas pats ligoniukas vaziuojant i muzikos mokykla sake, kad eis skiepytis Jonson skiepais, kodel as tuo neturiu tiketi? KOdel as turiu kvestionuoti suagusiu tevu veiksmus?

Jus kazkokios nenormalios. As paranoja, kaip tamstos nesergu. Tikiu savo seimos nariais. Nei vienas apykojos nenesioja. Itariu, jusu artimieji butinai jas devi, nes gi jums paranosjiskai reikia patikrinti nei vieno metro i sona. Uarda net kuprinese isknisa laiskelius ir visi seimos nariai juos aptaria, cia toks auklejimas, vyruose dzentelmeniskumo. Gaila merginu, kad ju susizavejimo objektai aparineja ju laiskelius seimoje. Ziauru.

Jus, bent prota turite, negi jus lisite i savo suagusiu vaiku gyvenima? Apsaugok viespatie nuo tokiu paranojikiu, zvake laikanciu, saiko neturinciu ir pagarbos i privatu gyvenima. Jus visiskai nukvakusios super mamytes, lendancios i suaugusiu vaiku gyvenimus. dabar as supantu, kodel uarda divijosi, kad mano vaikas gyveno vienas... Man gaila jusu vaiku, rimtai.

NOrs, ka as cia, cia eilinis bandimas nusilengvinti. Uzskaitau, jusu grupini nusilenvinima.

Nepatinka melagiai. Netikiu, kad med. Darbuotojai eis prieš skiepijimo tvarką. Gal to vaiko tėvai ne medikai. Kodėl nepasiulot paskaityti inf. Lapelį? Na jeigu jūsų nuomone jiems nerūpi, bent lai pažiūri ką rašo apie skiepus medikai. Kodėl iškart lįsti į privatų gyvenimą? Kalba eina apie jūsų anūko sveikata. Jūs kitaip negalite patarti? Keista, kad visiškai į jūsų nuomone neatsižvelgia vaikai, anūkai...
Moonte, kuprines mes kartu, min. kartą į menesi tvarkomrs , isskalbiam. Ne visi šeimos nariai. kokios fantazijos. Mano vaikai pasitiki manimi, viską man pasakoja... Merginų nepažįstam, nes laiškai anoniminiai buvo smile.gif va ir dabar pasipasakojo vaikai, kad mokytoja juos fotkino ir sakė kokie jūs gražus, siunčiu foto savo draugei. Pirmadienį eisiu aiškintis. Tik nenumirkite moonte, kad su vaikais lb artimai bendrauju ir jie nenori 10-15 m. Eiti gyventi atskirai. Aš džiaugiuosi, kad su manim jie atviri. Nerealus jausmas. Aš gi nekalta, kad jūsų niekas net klausytis nenori.
Taip, lb keista kai jūsų vaikas 15 m. Atskirai gyvena, išlaiko pats save, statosi namą ir bakalaurą baigia 19m. ar 20 m. Nors pradėjo lankyti mokykla, pati raset, nuo 7,5 m.. tikrai keista.
Atsakyti