Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 17:21)
Dekui uz rupinimasi. As pasitikiu vaiko tevais.
Kaip minejau, po Majos Di izvalgu, buvau nuejusi ir pasidalinau jos isakytom abejonem, bet jiems spresti. Nei kiek neabejoju, kad nuspres teisingai.

Kazkokius beiedus rasai. Tai tu pasitiki vaikais, tai juos ispeji. Jei pasitiki, tai jokiu ispejim7 nesakytum...nes pasitiki ir tiki.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:25)
Ubuntiene! Alio!

Dabar pasakyk, kaip vadinasi tokie jaunuoliai...
Ar cia tik Moontes adresu tinka?

Ko tu man kitu personazu zodzius bandai kisti I burną?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 18:25)
Ubuntiene! Alio!

Dabar pasakyk, kaip vadinasi tokie jaunuoliai...
Ar cia tik Moontes adresu tinka?

As labai patenkinta savo gyvenimu, kazkaip nesijauciu apdalinta nepatyrusi ir nepazynojusi tam tikro kiekio vyru...

Siaip del to nesijauciu nei kazkuo ypatinga, nei kazkuo nuostolinga. Kiekvienam savo, matyt.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 17:29)
As labai patenkinta savo gyvenimu, kazkaip nesijauciu apdalinta nepatyrusi ir nepazynojusi tam tikro kiekio vyru...

Siaip del to nesijauciu nei kazkuo ypatinga, nei kazkuo nuostolinga. Kiekvienam savo, matyt.

Gal, jei butum istekejusi veliau, , tai nereikeje butu vaikytis vyro, kad sugristu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 19:29)

Cia apie diskusijos dalyviu vaiku epitetus.
Ubuntiene turetu buti prinicipinga ir uzdeti Burbancios sunui etikete "ku..."
Papildyta:
Juolab, kad anuo atveju buvo tik pasnekejimai, "jeigu vesi i namus tai.."

o cia turime visiska palaido gyvenimo propoganda is motinos puses. Moontes atveju buvo kitaip
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 18:33)

Aaaaa...
Tai kad obuolys nuo obels netoli krenta. Tas mano kurvinykas irgi kazkoks yra nedadirbtas, su dviem draugavo, antra ir vede. Taigi, nieko gero, anot kai kuriu.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 18:32)
Gal, jei butum  istekejusi veliau, , tai nereikeje butu vaikytis vyro, kad sugristu.

Tai kad jis nesugrizo, juk mane vargseles taip ir nevede. Pamatrosil, bet nebrosil. Kankinys gyvena va su giltine, matyt is labdaros. Ups, ar as cia ji eilini karta perku, ar jis mane islaiko...
Ai jau pasimeciau, burba tavo kliedesiuose. Bet tu interpretuok, interpretuok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 17:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:33)

Ooooo...o kad man rupetu personazu nuomonė bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 17:44)
Aaaaa...
Tai kad obuolys nuo obels netoli krenta. Tas mano kurvinykas irgi kazkoks yra nedadirbtas, su dviem draugavo, antra ir vede. Taigi, nieko gero, anot kai kuriu.
Tai kad jis nesugrizo, juk mane vargseles taip ir nevede. Pamatrosil, bet nebrosil. Kankinys gyvena va su giltine, matyt is labdaros. Ups, ar as cia ji eilini karta perku, ar jis mane islaiko...
Ai jau pasimeciau, burba tavo kliedesiuose. Bet tu interpretuok, interpretuok.

Kiekvienas puodas turi savo dangtį.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 17:36)
Padugnės - pedofilai, žudikai, teroristai?

Tu man taip ir neatsakei - kiek metu kartu gyveni su vyru? Ne skiriesi ir zenyjiesi? O kiek metu gyveni su vienu vyru be skyrybu?

Taip- šitie irgi padugnės biggrin.gif
O koks tavo, atsiprašant, suknistas reikalas? Tu čia po kitų gyvenimus kapstaisi, geriau žiūrėk savo vyrą pririšk ant trumpesnio pavadžio, bo išeis paskui kokią ilgakoję, kol tu ištisas paras SM tupi biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 18:12)
Dar viena pareina beda nat Lietuvos, tie svolaciai nori prastumti surogtine motinyste, isnaudoti dar vienu budu ir taip nuskurdintus zmones.... unsure.gif

Negirdėjau, labai gera mintis, kodėl negalintiems kitais būdais susilaukti vaikelio, neleisi šios galimybės ax.gif . Kaip tai nuskurdins žmones?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:39)

o cia turime visiska palaido gyvenimo propoganda is motinos puses. Moontes atveju buvo kitaip

Tegul laksto kol jaunas. Vaiko sterblėj gi neparneš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 18:56)
Ooooo...o  kad man rupetu  personazu nuomonė  bigsmile.gif
Papildyta:

Kiekvienas puodas turi savo dangtį.

Ooooo...o, kad man rupetu personazu, skylutes nuo baronkos nuomone bigsmile.gif

Bet, juk tave tai nestabdo, todel, nenustebk, kad ir kitus tai nestabdys.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 17:57)
Taip- šitie irgi padugnės biggrin.gif
O koks tavo, atsiprašant, suknistas reikalas? Tu čia po kitų gyvenimus kapstaisi, geriau žiūrėk savo vyrą pririšk ant trumpesnio pavadžio, bo išeis paskui kokią ilgakoję, kol tu ištisas paras SM tupi biggrin.gif

biggrin.gif twletabiškas atsakymas, kaip iš rąštų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 17:59)
Ooooo...o, kad man rupetu personazu, skylutes nuo baronkos nuomone bigsmile.gif

Bet, juk tave tai nestabdo, todel, nenustebk, kad ir kitus tai nestabdys.

Tu visada teisiniesi, reiskiasi tau rupi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 19:01)
Tu visada teisiniesi, reiskiasi tau rupi  smile.gif  4u.gif

O tau visada vaidenasi. Nei dienos, nepraleidi apie mane nepakalbejusi, cia vadinasi, as, Moonte, nerupiu. Vo tu man, tikrai neidomi. Net nepastebeciau, trukumo, jei is cia isnyktum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 18:04
Net ir berniukas sąmokslo teorim užsiima. Graudu.
Be to, prezidentas svarsto, ar sulėtėję skiepijimo tempai negalėjo būti tikslingai inicijuoti – kad nebūtų pasiektas jo keltas tikslas paskiepyti 70 proc. šalies gyventojų iki vasaros vidurio.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...486885#cxrecs_s

Atsakyti