Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Gavau SMS is sukciu. "Jei jums svarbi sveikata -jusu laukia skiepas".

Jauciuosi kaip tarp gangsteriu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:05)
Kam jis skiepijosi? Naktiklubiu lankytojas?

Tu ka, jaunas nebuvai? Tegul dziaugiasi gyvenimu, eina I klubus, mylisi su merginomis. Speės dar apsizenyti. Nereikia jungo tokiame jauname amziuje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 18:10)

Man dar neparašė. Įmanoma jiems atsakyti ar ten tas numeris be atsakymo? Oi atrašyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:10)

Bet koks keistas sakinys.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 19:14)
Bet koks keistas sakinys.

Ten ilgas SMS sutrumpinau. pagraudenta apie artimuju sveikata
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:16)
Ten ilgas SMS sutrumpinau. pagraudenta apie artimuju sveikata

Aaaa...kaip visiems rupi svetimi artimieji...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:22)
Aspirinas mano atveju absoliuciai negaletu padet, nes ten skirtinga tirstumo chemija,
nerukau daug geriu skysciu

Aspirinas isvis neskistina kraujo, jis neleidzia susidaryti kresuliams.
Kalobs kad skystina, cia eilinis mitas, kuris isisenejo, jau tai senokai paneigta, bet zmones is inercijos vartoja.

Tada saunuolis. Mano mama vartojo daug dziovintu vaisiu, jos naturaliai skystina. Petrazole, krapai, ciberzole, raudonelis, kaip prieskoni naudok kasdiena.

Jei megsti aitraia paprika, imbiera.

Kiek pamenu, valgai riebzuves (lasisa, skumbre, ota ir t.t.) E, A, B3 grupes vidtaminus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 19:12)
Tu ka, jaunas nebuvai? Tegul dziaugiasi gyvenimu, eina I klubus, mylisi su merginomis. Speės dar apsizenyti. Nereikia jungo tokiame jauname amziuje.

Nepamenuu jokiu jungo. Kai apsizenijau tai myletis galejau kas diena... Gavau tarnaite. Yra nuotrauka manes 23 metu, tai visi sako. Vaikas su jaunesniu broliu ir seserimi ant ranku. Neprisimenu jokiu didesniu problemu
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 17:27)

Bent inf. Lapelį perskaitykite:
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]

Dekui uz rupinimasi. As pasitikiu vaiko tevais.
Kaip minejau, po Majos Di izvalgu, buvau nuejusi ir pasidalinau jos isakytom abejonem, bet jiems spresti. Nei kiek neabejoju, kad nuspres teisingai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 19:17)
Aspirinas isvis neskistina kraujo, jis neleidzia susidaryti kresuliams.
Kalobs kad skystina, cia eilinis mitas, kuris isisenejo, jau tai senokai paneigta, bet zmones is inercijos vartoja.

Tada saunuolis. Mano mama vartojo daug dziovintu vaisiu, jos naturaliai skystina. Petrazole, krapai, ciberzole, raudonelis, kaip prieskoni naudok kasdiena.

Jei megsti aitraia paprika, imbiera.

Kiek pamenu, valgai riebzuves (lasisa, skumbre, ota ir t.t.) E, A, B3 grupes vidtaminus.

Zuvi valgom, daug prieskoniu.

O del aspirino, tai man sake, kad nuo moterisku hormonu sutirstejes kraujas yra visai kitokios strukturos ir aspirinas ten butu ne i tema
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:19)
Nepamenuu jokiu jungo. Kai apsizenijau tai myletis galejau kas diena... Gavau tarnaite. Yra nuotrauka manes 23 metu, tai visi sako. Vaikas su jaunesniu broliu ir seserimi ant ranku. Neprisimenu jokiu didesniu problemu

Niekas netrukdo myletis kasdiena ir nevedusiam.
Kam tokia atsakomybe tokiuose metuose? Jaunystė yra laikas lakstymui. Dabartinis jaunimas jau kitoks, dabar tarnaiciu nera.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 19:12)

...

Niekas netrukdo myletis kasdiena ir nevedusiam.
Kam tokia atsakomybe tokiuose metuose? Jaunystė yra laikas lakstymui.

Ubuntiene! Alio!

Dabar pasakyk, kaip vadinasi tokie jaunuoliai...
Ar cia tik Moontes adresu tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 spalio 2021 - 17:25