Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 14:46)

Atrodo butu ne vienas virusas , o daug ivairiu paleista ir kam koks kimba...

As zinau viena jauna moteri, kuri mire Uk apie 40 m, bet medikai jos negyde, tipo sedek namuose ir karantinuokis blink.gif  ji matai juodaode, is neturtinguju klases, nelabai kam rupejo matyt, kol jau isveze i reanimacija ir nebespejo isgelbeti, cia pries visas vakcinas dar. unsure.gif

Kažkas yra, kol kas dar neaišku. Aš prasirgau lb lengvai, vaikai neuzsikrete, nors 3 dienas praleidom kartu, vėliau, kai dingo uosle ir testas parodė teigiamą rezultatą, iškart izoliavausi sode. Drauge sirgo lb sunkiai. Temperatūra 8 dienas, kosulys, saturacija normoje buvo. Be jokių rimtų vaistų atlaikė. Vėliau padarė plaučių KT, dėl tam tikrų problemų, kuris parodė prasirgta pneumonija. Kai sirgo, darė du kartus rentgena-svarus.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:49)
Vakar kalbejau su sunenu, jis sake kan gali rinktis, jie norejo Johnson & Johnson, nes reikia skiepytis tik viena karta. Man arciau dusios Pfizer. Na bet tevai geriau zino, neketinu brukti savo nuomones.

Bent inf. Lapelį perskaitykite:
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 18:27)
Drauge sirgo lb sunkiai. Temperatūra 8 dienas, kosulys, saturacija normoje buvo. Be jokių rimtų vaistų atlaikė. Vėliau padarė plaučių KT, dėl tam tikrų problemų, kuris parodė prasirgta pneumonija. Kai sirgo, darė du kartus rentgena-svarus.

Cia viddutinio sunkumo atvejis. Nes sakyciau lengvesnis neei vidutinis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 15:13)
As ipratintas MASTYTI, ziureti KRITISKAI, nepasiduot emocijomis.
Jus gi siulote kazkokias nesamones eiti i vietas kur koncentruotai surinti atitinkmai zmones.

Galiu nueiti i kalejima ir aishkint pasiruosti ir paruosti zmoniu

Jūs rasote nesąmones. Nelabai supratot. Aš niekur nerasiau ar daug/mažai miršta. Ir nesiūlau jums eiti į skyrius pažiūrėti kiek gi daug serga. Ne ta turėjau omenyje. Aš jums aiskinau, kad sunkiai serga (būna kad ir miršta) visiškai sveiki zmones, be jokių širdies, kraujagyslių, plaučių ir t.t. ligų. Pvz. Būtent žmonėms su stipriu imunitetu būdinga tokia reakcija kaip citokinu audra. Kai pacientas pražudomas savo paties imuninės sistemos.
Aš jums ir pasiūliau nuvažiuoti, pasižiūrėti kas serga, o nė kiek serga. Pamatysit jaunus vyrus su deguonies balionais. Ir taip, dauguma jų nemirs, bet serga jie sunkiai.
Galit nuvažiuoti ir į kalėjimą pažiūrėti nė kiek sėdi, o kas sėdi. Ne apie kieki rašiau.
Su kaimynu šiandien vos nesusibariau, aiskint man pradėjo, kad jis prasirgo covidu ir dabar pas jį imunitetas visam gyvenimui. Perskaitė FB kažkokio "mokslininko" išvadas. Pagalvojus, supratau, kad jis nekaltas, senas žmogus... Nelabai gali atrinkti informacijos. Jokie mano žodžiai, kad pažįstu vyrą, kuris antrą kartą sirgo covidu ir antrą kartą sunkiai, jo neįtikino.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:39)
Cia viddutinio sunkumo atvejis. Nes sakyciau lengvesnis neei vidutinis.

Nu taip, neduso. Tai todėl ir negulde į ligoninę. Nors temperatūra virš 39 buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 spalio 2021 - 16:43
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 18:40)
Aš jums aiskinau, kad sunkiai serga (būna kad ir miršta) visiškai sveiki zmones, be jokių širdies, kraujagyslių, plaučių ir t.t. ligų

Jus neskiriate sveeiko zmogaus nuo zmogaus kuriam nenustatyta diagnoze.
Sveikas zmogus covid perserga be simptomu.
Mes nesame sveiki, turime tai vinokiu tai kitokiu problemeliu ar problemu. Ju gal nematome, bet tam tikromis aplinkybemis jos pasidao kritinio pavojingumo.

Taip pat i sveiko zmogaus savoka ieina atsparumas mums supantiems patogenams. O cia jau visai tamsus miskas ir sunkiai istiriamas.

Mano komentaras buvo kad jus nekorektiskai emociskai parenkate faktus.
Taip - mirsta jauni, jie mirsta ir nuo kitu ligu.

Bet jei diskutuojama apie ligos pavojinguma tai matuojama tikimybes arba procenta kiek atveju toje grupeje baigiasi mirtimi.
Jauni mirsta LABAI RETAI ju mirtingumas labai mazas. Parodant kokia universitetine ligone su surinktais pacientais reikes tureti galvoje kad jie is viso regiono, o po to paskaiciuot kiek ten gyventoju. Traumatologiniam irgi pakankamai suluoshintu zhmoniu
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 18:44)

Nu taip, neduso. Tai todėl ir negulde į ligoninę. Nors temperatūra virš 39 buvo

Man irgi buvo bet tik viena vakara
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:49)
Jus neskiriate sveeiko zmogaus nuo zmogaus kuriam nenustatyta diagnoze.
Sveikas zmogus covid perserga be simptomu.
Mes nesame sveiki, turime tai vinokiu tai kitokiu problemeliu ar problemu. Ju gal nematome, bet tam tikromis aplinkybemis jos pasidao kritinio pavojingumo.

Taip pat i sveiko zmogaus savoka ieina atsparumas mums supantiems patogenams. O cia jau visai tamsus miskas ir sunkiai istiriamas.

Aha, be simptomų perserga. Nesąmones. Beveik kiekvienam kažkada bus nustatyta diagnozė. Aha, nėra sveiku žmonių, yra tik nediagnozuotu. Kodėl tada tie, kurie serga, su puokštė letiniu ligu praktiškai praserga be simptomų, o pvz. Sportininkai, kurie sveikai gyvena, atsiduria reanimacijoje. Ne taip viskas paprasta. Kol kas galima tik sakyti, kad dauguma vaikų ir lb jaunų žmonių be ligų (iki ~25 m.) Praserga lengvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 spalio 2021 - 17:01
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 16:27)

As nesuprantu. Toks vaizdas, kad ten pas Moontę šeimoj visi iš vežimo iškritę. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 17:00)
Aha, be simptomų perserga. Nesąmones. Beveik kiekvienam kažkada bus nustatyta diagnozė. Aha, nėra sveiku žmonių, yra tik nediagnozuotu. Kodėl tada tie, kurie serga, su puokštė letiniu ligu praktiškai praserga be simptomų, o pvz. Sportininkai, kurie  sveikai gyvena,  atsiduria reanimacijoje. Ne taip viskas paprasta. Kol kas galima tik sakyti, kad dauguma vaikų ir lb jaunų žmonių be ligų (iki ~25 m.) Praserga lengvai

Mano sunui antras skiepas ziaurus buvo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:58)
Va turiu problemu su kraujo tirstumu matyt. Prie tokiu kondiciju man tik lesitis kazkoki suda, kuris zinomas kaip trombu sukelejas.
Tai nugriuciau ir niekas nezinotu kaip atgriebti

Po covido daznai tirštėja kraujas. D-dimeri bent paziurekit
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 19:00)
Sportininkai, kurie  sveikai gyvena,

Sportininkai tai ne sveikai gyvenantys o tikriausi invalidai, kuriuos suluosino specialios dietos ir papildai. rado sveikuolius...

Tai kad jie pasiekia rezultatu visai neeturi nieko bendro su sveikata. Sportuodami jie susiplnina issekina organizma susidevi kaulu sujungimai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 19:03)
As nesuprantu. Toks vaizdas, kad ten pas Moontę šeimoj visi iš vežimo iškritę.  blink.gif
Papildyta:

Mano sunui antras skiepas ziaurus buvo.

Kam jis skiepijosi? Naktiklubiu lankytojas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 17:22)
Siaip paziuri ar stogas nenuvaziaves, jei ne, jei adekvaciai zmogus masto, tai nutaria, kad normalus zmogus be reikalo i tokius dalykus nesivels
Papildyta:
Tai gal prisiminsi kurioje istaigoje.
O jei paaishkes kad tai haliucinacijos, tai visuomet gali padet psichuskes stacionaras

gali gi būti atminties sutrikimų, panašios visos įstaigos biggrin.gif na tai pažiūrės, kad kitose srityje stogas nenuvažiavęs, adekvatus, dirbantis žmogus, kuris jaučiasi pasiskiepijęs ir turi praleist rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 18:05)
Sportininkai tai ne sveikai gyvenantys o tikriausi invalidai, kuriuos suluosino specialios dietos ir papildai. rado sveikuolius...

Tai kad jie pasiekia rezultatu visai neeturi nieko bendro su sveikata. Sportuodami jie susiplnina issekina organizma susidevi kaulu sujungimai
Papildyta:
Kam jis skiepijosi? Naktiklubiu lankytojas?

Aš kalbu ne apie prof. Sportininkus, kurie ten rezultatų siekia. Pvz Vilkienė. Gi atsidūrė reanimacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 19:06)
gali gi būti atminties sutrikimų,

Tai tada psichiatras ambulatorishkai prakonsultuos... Galu gale gal atsimins kur skiepijosi ar praeis haliucinacijos
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 17:27)

bet tai galite įsivaizduoti įstaigos lygį, kuri vaikams užpirkinėja tokią vakciną? blink.gif jie ten visai liauliau, neskaitantys ar kaip?
Atsakyti