Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 16:12)
Tie, kurie kitokie, nepalieka savo tėvynės dėl sotesnio duonos kąsnio. Tai ne tik iš Afrikos ateina, baisesni iš Azijos, tik aš juos visus Afrika vadinu, jei ką.
Papildyta:

prie ko čia LGBT? Neturi GP, tavęs neįleidžia, nesvarbu nei lytinė orientacija, ne politinės pažiūros,  kam tu suplaki nelyginamus dalykys.

nusisnkei visiskai, esi kaip kokia vista is vidurio kaimo pasaulio nemaciusi jeibogu...jau rimtai zodziu truksta...tu nors veina zmogu pazysti is afrikos ar Azijos ar tik per telika matei? doh.gif va cia akivaizdus rasizmas.

sakai tas pats zmogus negali buti LGBT narys ir be GP? lotuliukas.gif as tai nieko nesuplaku,va lgbitisnikai suplaka daznai, uzsisako torta pas katalikus ir reikalauja uzrasu pritarianciu geju vedybom, kai sie atsisako, tada paduoda i teisma. Tai galetu ir dabar taip , neileidzia ju kur saukti,kad jie lgbt, kad pazeidziamos ju teises, ko nesaukia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 15:32)
nežinau, eilinė agresyvoka lesbietė turbūt

Demesio trukumas moteriskei ir tiek. Kokio ji amziaus?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:21)
Cia irgi diskriminacija. Reikalauja visokiu dokumentu...
Juk pasakojau, kad man nenorejo duoti vaistu receptu, nes nepasikeites lyties dokumentuose.
Tipo nesiteisink, eini ir issiimi galimybiu pas... atsiprasau bobiska pasa.

Nu kai pasakiau kad santuokoje su moterimi, tai gavau exemption.

UK tai vidurini prista man parodytu, o ne exemption.

tai akivaizdi diskriminacija, o jei as pvz esu nepasiskeipyjes, bet jauciuosi pasiskiepyjusi? bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 16:15)
Sakai kiekviena diena, OK. AR as del to gincysiuos.

Kokia tu, tokia ir tavo teisybe.
Papildyta:
O kada ta teysybes sakytoja neplake, "nepagrazino", "nesutirstino"...  mirksiukas.gif

Kad neturi ka gincytis, ar tu kokia dien aci anebuvai, praleidau gal? lotuliukas.gif va, kad nemeluotum kokia diena, tai isidemeciau biggrin.gif

na kam skaityti zmoniu zinutes, moonte ir taip viska "zino" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 17:43)
tai akivaizdi diskriminacija, o jei as pvz esu nepasiskeipyjes, bet jauciuosi pasiskiepyjusi?  bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Tai padarys tau antikuniu testa greitai ir busi kitos lyties... galimybiu lyties...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 15:38)
nusisnkei visiskai, esi kaip kokia vista is vidurio kaimo pasaulio nemaciusi jeibogu...jau rimtai zodziu truksta...tu nors veina zmogu pazysti is afrikos ar Azijos ar tik per telika matei? doh.gif va cia akivaizdus rasizmas.

sakai tas pats zmogus negali buti LGBT narys ir be GP? lotuliukas.gif as tai nieko nesuplaku,va lgbitisnikai suplaka daznai, uzsisako torta pas katalikus ir reikalauja uzrasu pritarianciu geju vedybom, kai sie atsisako, tada paduoda i teisma. Tai galetu ir dabar taip , neileidzia ju kur saukti,kad jie lgbt, kad pazeidziamos ju teises, ko nesaukia?

Manau, kad mes niekada nesurasime bendru tasku su tokiomis, kaip Bite Maja, siais klausimais. As galiu garantuoti, kad ju supratimas spsiverstu aukstyn kojomis, jei jos bent 10 metu pagyventu kapitalistinese šalyse, prisiliestu prie kitu kulturu, kitokios spalvos zmoniu...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 15:43)

Kad neturi ka gincytis, ar tu kokia dien aci anebuvai, praleidau gal? lotuliukas.gif va, kad nemeluotum kokia diena, tai isidemeciau  biggrin.gif 

Nesupratau...Moontė cia raso, kad ji neateina I mamkas kiekvieną mielą dieną?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 10:37)
Idomucia, tu tiek marmalo neaiškaus į save leidies, tai vienas pqpildomas lašelis tikrai daugiau nepakenktų.

Va turiu problemu su kraujo tirstumu matyt. Prie tokiu kondiciju man tik lesitis kazkoki suda, kuris zinomas kaip trombu sukelejas.
Tai nugriuciau ir niekas nezinotu kaip atgriebti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:58)
Va turiu problemu su kraujo tirstumu matyt. Prie tokiu kondiciju man tik lesitis kazkoki suda, kuris zinomas kaip trombu sukelejas.

Tikiuosi nevartoji aspirino, geri pakankamai skysciu ir nerukai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 16:43)
tai akivaizdi diskriminacija, o jei as pvz esu nepasiskeipyjes, bet jauciuosi pasiskiepyjusi?  bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

Kad neturi ka gincytis, ar tu kokia dien aci anebuvai, praleidau gal? lotuliukas.gif va, kad nemeluotum kokia diena, tai isidemeciau  biggrin.gif 

oi geras, reikia įsidėmėti tai biggrin.gif arba aš jaučiuosi ono lyties ir ant ono lyties dar nepakankamai atlikta tyrimų. Dar negaliu skiepytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:52)
Tai padarys tau antikuniu testa greitai ir busi kitos lyties... galimybiu lyties...

o tai tau darė testus, kad tu moteris?
Atsakyti
Dar viena pareina beda nat Lietuvos, tie svolaciai nori prastumti surogtine motinyste, isnaudoti dar vienu budu ir taip nuskurdintus zmones.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:52)

o jei as jauciuosi jau pasidariusi testa ir su antikuniais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 16:58)

tokių žmonių n šalyje, tai todėl ir sakau, kad negalima šitaip iš eilės visų skiepyti
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 17:05)

o nuo kada aspirinas užkliuvo? kalbėjau kažkada šia tema su vaistininke, tai kaip tik siūlė kaip greitąją priemonę jei kas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 21, 16:55)
Manau, kad mes niekada nesurasime bendru tasku su tokiomis, kaip Bite Maja,  siais klausimais. As galiu garantuoti, kad ju supratimas spsiverstu aukstyn kojomis, jei jos bent 10 metu pagyventu kapitalistinese šalyse, prisiliestu prie kitu kulturu, kitokios spalvos zmoniu...
Papildyta:

Nesupratau...Moontė cia raso, kad ji neateina I mamkas kiekvieną mielą dieną?

neizeidinek biciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal ne be reikalo tike lietuviu ir emigravo, riekejo siek tiek atsviezinti zmoniu pasualeziura matyt sustabarejuse...o tiem, kas liko prives emigrantu biggrin.gif

nu kaip matai, vsiia moteriske pasimetusi laiek ir erdveje, ne ji cia neraso kas diena, mum vaidenasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 17:14)
tokių žmonių n šalyje, tai todėl ir sakau, kad negalima šitaip iš eilės visų skiepyti
Papildyta:

o nuo kada aspirinas užkliuvo? kalbėjau kažkada šia tema su vaistininke, tai kaip tik siūlė kaip greitąją priemonę jei kas

butent tai turetu buti daroma tik pas seimos gydytoja apzvelgus visas jo ligas....padarius kruajo tyrimus ir t.t.
jetau net plaukus dazantis daromas tyrimas alerginei reakcijai, o cia doh.gif

nu as irgi girdejau, kad aspirinas skystina krauja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 18:05)

Aspirinas mano atveju absoliuciai negaletu padet, nes ten skirtinga tirstumo chemija,
nerukau daug geriu skysciu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 18:11)

o tai tau darė testus, kad tu moteris?

Dare... visa komisija.
Tik ju supratimas apie tai buvo...

Siaip paziuri ar stogas nenuvaziaves, jei ne, jei adekvaciai zmogus masto, tai nutaria, kad normalus zmogus be reikalo i tokius dalykus nesivels
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 18:12)

o jei as jauciuosi jau pasidariusi testa ir su antikuniais?  bigsmile.gif

Tai gal prisiminsi kurioje istaigoje.
O jei paaishkes kad tai haliucinacijos, tai visuomet gali padet psichuskes stacionaras
Atsakyti