Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 14:45)
Jo, jo, visam pasauly tik durniai valdžioj sėdi. Kažin ko tų protingųjų niekur niekas į valdžią neišrenka ax.gif

Zinai, man lutuke cia pries pora dienu teige, kad as tiesiog negaliu jausti netekties tam, ko neturejau...

Isvedus jos minciu logine seka, apie prota ir jo galimybes...
Tikiuosi minti pagavai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 14:51)
siaubas ir tu dar nerevakcinuota?
nejauti kaip pati sau prieštarauji kas kartą? smile.gif

Ne, o kam... AS gi turiu antikunius.
Monteverte isgerk papildus, arba nepirk juos bomzus, nors jie ir atrodo, kad nepraviros pakuotes, bet velinias zino kas ir kaip ten ideta.

Jei ka as kalbu apie trecia vakcinaija, kuria praleisiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2021 - 13:55
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 14:45)
Jo, jo, visam pasauly tik durniai valdžioj sėdi. Kažin ko tų protingųjų niekur niekas į valdžią neišrenka ax.gif

tai ir sakau, kad ne durniai, o piktybiski, parsidaveliai...
kad nera beveik tokiu sarasuose, vienetai, o jie po viena nieko negali...tokei rinkimai, kokie yra , yra visiskas pravalas, kaip matom... siulyciau isrinkti zmones po viena, be sarasu, ir tik su zymia persvara ne ten 52 pr gavus o bent 80 ir su asmenine atsakomybe, o dabar su viena partija patenka, perlekia i kita ir t.t. ir nieaks nuz nieka neatsako, visiskai...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:54)
Ne, o kam... AS gi turiu antikunius.
Monteverte isgerk papildus, arba nepirk juos bomzus, nors jie ir atrodo, kad nepraviros pakuotes, bet velinias zino kas ir kaip ten ideta.

Jei ka as kalbu apie trecia vakcinaija, kuria praleisiu...

eik tu? gi koronastop linijoje oficialiai atsakyta, kad antikūniai visiškai nesvarbu, kviečia revakcinuotis biggrin.gif
tai papildai čia prie ko? gal tu išgerk jų pagaliau ir prašviesės? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 14:55)
kad nera beveik tokiu sarasuose, vienetai, o jie po viena nieko negali...tokei rinkimai, kokie yra , yra visiskas pravalas, kaip matom... siulyciau isrinkti zmones po viena, be sarasu, ir tik su zymia persvara ne ten 52 pr gavus o bent 80 ir su asmenine atsakomybe, o dabar su viena partija patenka, perlekia i kita ir t.t. ir nieaks nuz nieka neatsako, visiskai...

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:54)
Zinai, man lutuke cia pries pora dienu teige, kad as tiesiog negaliu jausti netekties tam, ko neturejau...

Isvedus jos minciu logine seka, apie prota ir jo galimybes...
Tikiuosi minti pagavai  mirksiukas.gif

Na tu zinom tavo pomegi prisigalvoti reiksmes zodziam, bet lietuviu kalboje zodis NETEKTI reiskia, kai kazka pirma TURI, PASKUI PRARANDI. mirksiukas.gif neimanoma netekti kazko, neturint biggrin.gif

Tu gali mane laikyti visiskai kvaila, man tai dzin, tik as apie valdzia kaip tik sakiau, kad ne kvaili.
Butu gerai, kad bent skaitytumet, ka as rasau, pries darydamos isvadas, bet jauciu per daug noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:49)
Vakar kalbejau su sunenu, jis sake kan gali rinktis, jie norejo Johnson & Johnson, nes reikia skiepytis tik viena karta. Man arciau dusios Pfizer. Na bet tevai geriau zino, neketinu brukti savo nuomones.

bet kodel Lietuvoje taip daroma, jum gydytojai nepasake, kad negalima su Johnson, patys irgi kaip suprantu nesidomit, nu kaip gerai, kad vaikas susirgo...o jau butumet primakline... nu ziauru kai zmones nesisveicia...ar jus norit prisideti prie moksliniu tyrinejimu, vaiku kaina? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 14:59)
eik tu? gi koronastop linijoje oficialiai atsakyta, kad antikūniai visiškai nesvarbu, kviečia revakcinuotis biggrin.gif
tai papildai čia prie ko? gal tu išgerk jų pagaliau ir prašviesės? mirksiukas.gif

O mano gydytoja sako priesingai. Ji man autoritetas.
O tu, kaip antivaksere, baisi informuota.

GAl pailsek, poradek gyventi GYVENIMA.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 15:25)
Tai tik jums nesąmonė. Nueikt į reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrius, įsitikinkite, kad guli nemazai ir Jonu, ir Onu be jokių širdies ydų ir kt. Patologijų. Su sveiku imunitetu.

As ipratintas MASTYTI, ziureti KRITISKAI, nepasiduot emocijomis.
Jus gi siulote kazkokias nesamones eiti i vietas kur koncentruotai surinti atitinkmai zmones.

Galiu nueiti i kalejima ir aishkinti, kad visi nusikalteliai, nueiti i pijoku orgijas ir aiskinti, kad tauta prasigerus, po to nueti i traumatologini ir aiskinti, kad jau visi baigia issidauzytti.

Yra moksliskai ivertinamas uzkrestu procentas ir yra zinoma kiek mirsta.
Prie dabarnio masinio uzsikretimo - mirsta labai nedaug zmoniu. Atitinka gripo lygi.

ka ir sake mokslininkai. Dideli uzsikretimu rodikliai nereiks tokio didelio sunkaus sergamumo.
taip zmones serga mirsta. Ir taip bus tol kol netapsim nemirtingi.
Ligoninese itempta situacija beet tragedijos as jau nematau... Reikejo geriau pasiruosti ir paruosti zmoniu atsargai dirbti. VISKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 spalio 2021 - 14:16
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 15:49)
Vakar kalbejau su sunenu, jis sake kan gali rinktis, jie norejo Johnson & Johnson, nes reikia skiepytis tik viena karta. Man arciau dusios Pfizer. Na bet tevai geriau zino, neketinu brukti savo nuomones.

Nu bliamba, nebent jam jau 18 metų. Draugės sūnus skiepijosi su Johnson & Johnson vakcina, nes tik vienas skiepas, o jam jau virš 18, tai kelias dienas 39 temperatūta laikės, nekas buvo. O ir jo draugam panašiai. Ją rinktis geriau tada jei skubiai reikia arba nėra galimybės antro skiepo sulaukti, t. y. kažkur reikia išvažiuoti.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 15:55)

Nu tai kam persidavėlius renki? Aš atidžiai studijuoju, persidavėlių nerenku. Rimtose partijose nelabai laksto, laksto populistai ax.gif . Dabartinę valdžią, bent LT, išrinko protaujantys, populistai opozicijoj pasiliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 spalio 2021 - 14:13
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 16:12)

Vakar buvo rezimo klapciuko straipsnis, kad antikuniai nesvarbu leiskites ii save shuda, tai vienintelis ishsigelbejimas. Ishvarte iki nesamoniu.
Pasishlykestejau
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 15:12)

todėl kad protingi žmonės pasidalina tokiomis va "ekspertų" kliurkomis, tai ir informuota rolleyes.gif šiaip tai pagal logiką turėtumei tuo puslapiu tikėti labiau, jis gi oficialus, tokiems kaip jūs, tikintiems mokslu bigsmile.gif kvaksere tu kvaksere mirksiukas.gif

aš tą ir darau, padedu net tau, informuoju, kad nepaklystum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 15:13)
Nu bliamba, nebent jam jau 18 metų. Draugės sūnus skiepijosi su Johnson & Johnson vakcina, nes tik vienas skiepas, o jam jau virš 18, tai kelias dienas 39 temperatūta laikės, nekas buvo. O ir jo draugam panašiai. Ją rinktis geriau tada jei skubiai reikia arba nėra galimybės antro skiepo sulaukti, t. y. kažkur reikia išvažiuoti.
**
Nu tai kam persidavėlius renki? Aš atydžiai studijuoju, persidavėlių nerenku. Rimpose partijose nelabai laksto, laksto populistai ax.gif . Dabartinę valdžią, bent LT, išrinko protaujantys, populistai opozicijoj pasiliko.

Pavasario viduryje bus 12.
Einu pas vaikus, pasidalinsiu tavo izvalga.

Sirijaus gerbejas, celofanas ir t.t. ir t.t. anai autoritetai mirksiukas.gif
Tie tai kristoliniai, neparsidaveliai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 15:15)
Vakar buvo rezimo klapciuko straipsnis, kad antikuniai nesvarbu leiskites ii save shuda, tai vienintelis ishsigelbejimas. Ishvarte iki nesamoniu.
Pasishlykestejau

Ketinau eiti pas vaikus, pamaciau tavo atsakyma.

Zinai, Idomucia, covidu stipriai domejausi primuosius metus. DAbar, saziningai, tik tiek, kiek uzkliuna uz akiu.

Ir zinai, as kaifuoju gyvendama.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 15:15)
todėl kad protingi žmonės pasidalina tokiomis va "ekspertų" kliurkomis, tai ir informuota rolleyes.gif šiaip tai pagal logiką turėtumei tuo puslapiu tikėti labiau, jis gi oficialus, tokiems kaip jūs, tikintiems mokslu bigsmile.gif kvaksere tu kvaksere mirksiukas.gif

aš tą ir darau, padedu net tau, informuoju, kad nepaklystum 4u.gif

Domekis toliau, rezultatas to akivaizdus. O as ramiai ir laimingai gyvensiu, nesigilindama neii vakseriu nei i antivakseriu litanijas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 16:21)

As tai jau nelabai noriu gyvent tokiam durniu laive
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 15:21)
Papildyta:
Domekis toliau, rezultatas to akivaizdus. O as ramiai ir laimingai gyvensiu, nesigilindama neii vakseriu nei i antivakseriu litanijas  wub.gif

meluoji, Moonte. Ne mane apgaudinėti smile.gif Aš gi tau vakar rašiau...
Atsakyti