Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 14:51)
Niekas nežino kaip reaguos organizmas į covid virusą.

Toks teeiginys diskusijoje yra nesamone ir propoganda. Taip mes nezinome, kaip reaguos Jonas ar Onute, bet tas ir neidomu. Gal ta Onute turi sirdies yda?

Yra pakankamai daviniu apie COVID pavojinguma ir delta atmaina yra maziau pavojinga, mirtingumas labai zemas. TOKIE FAKTAI.

Diskusijoje pasakyt, kad buna... tai ne argumentas. Buna kad meteoritas nukrinta ar briedis issoka pries automobili
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:06)
JO majo... I kas cia man nurodineja...
Sakai papildukai jau neveikia, negebi nervukus suvaldyti.
Mokykis, uarda, is Montevertes. Kokia ji ten bebutu nerivinyke, bet ji naturali, ne falsyfka.

Ne neskipeytas, juk dar vaikas, nespejo, turejo si penktadieni skiepytis, berods Johnson & Johnson vakcina. Na dabar, kazoki laiko tarpa nereikes.

kur tu čia nervukus matai? tiesiog juokinga ir tiek biggrin.gif Mokykis iš Idomucia. Žmogus parašė, kai jam blogai buvo, o ne kai sloga. Tu neturi su kuo pabendrauti, užuojautos tau neikas nepareiškia, neatjaučia?

tokie atsakingi, turėjot mokamai gauti ir jį suvakcinuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 14:07)
Toks teeiginys diskusijoje yra nesamone ir propoganda. Taip mes nezinome, kaip reaguos Jonas ar Onute, bet tas ir neidomu. Gal ta Onute turi sirdies yda?

Yra pakankamai daviniu apie COVID pavojinguma ir delta atmaina yra maziau pavojinga, mirtingumas labai zemas. TOKIE FAKTAI.

Diskusijoje pasakyt, kad buna... tai ne argumentas. Buna kad meteoritas nukrinta ar briedis issoka pries automobili

Tai tik jums nesąmonė. Nueikt į reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrius, įsitikinkite, kad guli nemazai ir Jonu, ir Onu be jokių širdies ydų ir kt. Patologijų. Su sveiku imunitetu.
Nei vienas išmanantis medikas nepasakys, covid ligos pradžioje, kad tau, visiškai sveikai Onutei, bus viskas gerai, jokių komplikacijų nebus. Ši liga neprognozuojama.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 14:15)

Būtent. Keista. Kai moonte pati raso kaip reikia rūpintis dėl kitų..
Papildyta:
Mokykis, uarda, is Montevertes. Kokia ji ten bebutu nerivinyke, bet ji naturali, ne falsyfka.

Ne neskipeytas, juk dar vaikas, nespejo, turejo si penktadieni skiepytis, berods Johnson & Johnson vakcina. Na dabar, kazoki laiko tarpa nereikes.

O kam? Kokia esu tokia. Visi mes skirtingi. SSSR nebeliko.
O nuo penktadienio pradėda vakcinuoti vaikus?
Atsakyti
Parasysiu taip, virusas mus visus vienaip, ar kitaip itakoja jau greitai du metai. PIrmus metus, bent jau as iki vakcinacijos 'vaiksciojau ant pirstu galiuku", taip pat ir mano seima, stengesi, kiek imanoma saugotis, ne tik mane, bet ir mus visus. Mes esame ziurkes vakseriai, kas galejo ir norejo pasiskiepijo, vaikus tik ruosiamesi skiepyti.
Po skiepu, as pati neketinu save laidoti ir sleptis nuo viruso. Pasitikiu vakcina, jau buvau susidurusi su virusu, esu isitikinusi, kad ir si karta pasiseks.

Zinot, dabar pagalvojau, kad gal didele itaka yra tame, kaip tu pats psichologiskai reaguoji i liga...

Ziuredama kas cia vyksta, ir bendravimo formata, manau kad covidas turi salutini efekta, isryskino zmoniu negebejima priimti sitaucijos, prisitaikyti prie jos, del to ir kyla agresija.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 14:25)

O kam? Kokia esu tokia. Visi mes skirtingi. SSSR nebeliko.
O nuo penktadienio pradėda vakcinuoti vaikus?

Nesigilinau, kada pradejo vaikus vakcinuoti. Tiesiog si penktadieni, tos vaiku grupes, mokykloje buvo sudarinejami sarasai, eile vakcinacijai buvo priejusi, kaip jau minejau, jie kazkodel norejos Johnson & Johnson vakcina.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 21, 14:15)
kur tu čia nervukus matai? tiesiog juokinga ir tiek biggrin.gif Mokykis iš Idomucia. Žmogus parašė, kai jam blogai buvo, o ne kai sloga. Tu neturi su kuo pabendrauti, užuojautos tau neikas nepareiškia, neatjaučia?

Tuomet gaila, kad papildai nera jau tokie galingi, nekompensuoja mandagumo trukumo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 14:07)

Idomucia, cia vel gi viskas baisiai saligina. Delta pavojingas vien tuo, kad labiau uzkreciamas, vadinasi yra didense tikimybe uzsikresti. O uzkrestuju tarpe, gali pasitaikyti, vien tik del kiekybes faktoriaus, zmoniu turinciu sveikatos komplikaciju.

Dabar, pagalvojus logiskai. Nesenai dariau antikuniu testa, ju turiu per akis ir trupuciuka. TAi reiskia, kad as tikrai persirgau, nes po skiepu jau praejo didelis laiko tarpas. Todel, jei musu ligonelis serga delta forma, yra labai didele tikimybe, kad as nesirgsiu, nes mano imuniteta, viliuosi sufomravo delta virusas, bet jei virusas atejo is Rusijos, galimai as susirgsiu, bet svarbu, kad mano organizmas jau turedamas imuniteta deltai formai, greciau sureaguos i naujaji virusa, bent jau nebus perteklines reakcijos, nesirgsiu plauciu uzdegimu, kas man butu peilis po kaklu, nes darynys buvo tarpuplautyje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 13:04)
Firmoje kurioje dirbu, pora zmoniu yra is Australijos ir N.Zelandijos. Net pilieciai iki siol.
Tai pasisnekam, kas ten vyksta.

Tai as linkstu prie nuomones, kad valdzioje dabar pusprociai, o ne suokalbininkai.
N. Zelandijoje konkreciaii susishiko su tais karantinais ir Australijoje

arba toks ir yra planas, as nemanau, kad jau ant tiek durnam imanoma buti, nesergant psichinem ligom...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 15:40)

Nesigilinau, kada pradejo vaikus vakcinuoti. Tiesiog si penktadieni, tos vaiku grupes, mokykloje buvo sudarinejami sarasai, eile vakcinacijai buvo priejusi, kaip jau minejau, jie kazkodel norejos Johnson & Johnson vakcina.

Negi tikrai vaikus skiepija su Johnson & Johnson vakcina? Anksčiau tik su Pfaizeriu skiepijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 13:04)

Tai nera svarbu. Nebutina del tokiu dalyku spausti. Tai nesvarbu.

Moonte manau pasiskiepijus ir zinant jos problemas tai labai protingas pasirinkimas

Kazkaip praleidau.

Dekui, Idomucia, uz supatinguma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 13:40)
Esii neteisi.

Va Jobsas naturaliai gydesi. Gali nunesti vainika ant kapo.

O jei jau pradetas gydymas tradicine medicina, tai reikia vadovautis jos taisyklemis, o ne viduryje pradet eksperimentuot neaiskiomis teorijomis.

Naturalumas gerai, kol zmgaus organizmas daug maz sveikas. Po to, kaip prireikia medicinos, jau reikia remti medicina

Pasirasau po kiekvienu tavo sakiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 21, 15:41)
arba toks ir yra planas, as nemanau, kad jau ant tiek durnam imanoma buti, nesergant psichinem ligom...

Jo, jo, visam pasauly tik durniai valdžioj sėdi. Kažin ko tų protingųjų niekur niekas į valdžią neišrenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 10 21, 13:51)
Niekas nežino kaip reaguos organizmas į covid virusą. Miršta visiškai sveiki net. Gripu net nesirgo.o moontes liga rimta. Mano giminaitis irgi sirgo onkologine liga, tai net mincių nebuvo, kad prieš skiepus.  Imunitetas čia ne prie ko. Ta prasme, kad serga sunkiai ir su normaliu imunitetu.  Pažįstu vyrą, kuris serga visą rudenį ir žiemą peršalimo ligomis, gripais rūko  ir t.t., o covidu sirgo vieną dieną, kol išgėrė paracetamoli.
dabar skaičiau istorija, 42 m. Moteris užsimanė nuo draugės, kuri sirgo lengva covid forma, užsikrėsti. Tai dukra 9 m. Reanimacijoje, ji mirė, vyras su kitų vaikų lengvai prasirgo. Visi sveiki buvo.

is tikro as kiek skaitau labai keista liga tas kovidas, kam kaip pasireiskia, panasu kad augumai lengvai, bet kai kam pereina i pneumonija, va tada jau kaip kam pasiseka, kada laiku gauna tinkama gydyma....

Atrodo butu ne vienas virusas , o daug ivairiu paleista ir kam koks kimba...

As zinau viena jauna moteri, kuri mire Uk apie 40 m, bet medikai jos negyde, tipo sedek namuose ir karantinuokis blink.gif ji matai juodaode, is neturtinguju klases, nelabai kam rupejo matyt, kol jau isveze i reanimacija ir nebespejo isgelbeti, cia pries visas vakcinas dar. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 21, 14:43)
Negi tikrai vaikus skiepija su  Johnson & Johnson vakcina? Anksčiau tik su Pfaizeriu skiepijo ax.gif

Vakar kalbejau su sunenu, jis sake kan gali rinktis, jie norejo Johnson & Johnson, nes reikia skiepytis tik viena karta. Man arciau dusios Pfizer. Na bet tevai geriau zino, neketinu brukti savo nuomones.
Atsakyti

vaikas su Johnson, jum gal galvoj negerai? tik Phizer patvirtinta vaikam nuo 12 m. Johnosn kiek girdziu viena is pavojingiausiu ir daugiausia zmoniu nuo to serga ir mirsta, bent pas mus, jaunas vaikinukas mire po jos, kresuliai, nebeatgaivino, sveikas visai , sportininkas.

The vaccine is not recommended for persons younger than 18 years of age pending the results of further studies in that age group.
https://www.who.int/...zxoCSWAQAvD_BwE
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 21, 14:40)
nes po skiepu jau praejo didelis laiko tarpas.

siaubas ir tu dar nerevakcinuota?
nejauti kaip pati sau prieštarauji kas kartą? smile.gif
Atsakyti