QUOTE(Maja Di @ 2021 10 20, 22:20)
Taip, džiaugiuosi, kad blogai savanaudžiams, kurie mato tik save. Aplamai aš esu prieš GP parduotuvėse, vis vien juo naudojasi visi kas tik turi iš ko gauti tą GP. Mano nuomone, privaloma vakcinacija turėtų būti pardavėjoms, o kiti į visas parduotuves galėtų eiti laisvai. Bet pritariu Latvijoj įvedamiems ribojimams dirbantiems kontaktiniu būdu, jei jau leistų su testais dirbti, tai tik iš savos kišenės, nebent darbdavys sutiktų apmokėti, gal tada pasibaigtų išsidirbinėjimai ir savęs vieno brangiausio matymas. Man tai įdomu koks procentas negali skiepytis dėl medicininių priežasčių. Ne savo sugalvotų, o gydytojo pripažintų. įtariu koks 0,00000001
Privalomos vakcinacijos pagal istatma nebus, zinai kodel? nes tada valstybe valdzia turetu atsakyti uz visus salutinius poveikius. O lietuviu valdzia per daug gobsi, gobsi iki slykstumo, eidama per galvas, per lavonu kruvas eitu, kad tik papildoma milijarda susigrobtu...
O dabar patys pasirasot, sutinkat , tai ir atsakomybe jusu. O kad daugiau skiepytusi naudojamas psichologinis ir finansinis teroras. nes biznis is visko is skiepu ir is ju salutiniu poveikiu gydymo is mirciu is dalyvavimo siame cirke...
Iki slykstumo priklu... cia kaip koks labia turtingas ir itakingas vyras zmonos jega neprievartautu, bet kas dien gasdintu pvz kad atims vaikus, kad ji ju daugiau nematys, kad ismes i gatve be pinigu ir be galimybes rasti darba, ir ji jam pati duotu ir turetu vaidinti laiminga ir darytu viska , ka ji liepia.... tai daug slyksciau, baisiau, ziauriau, nei tiesiogine fizine jega.
Jei tu po siai dienai to nesurpanti esi paparsciausiai tokia pati ziauri kaip tie tokie vyrai ir ta tavo valdzia...nes tiek bukam neimanoma jau buti, cia reikia buti jau labai piktybiskai, praradusiai sazine, morale ir zmogiskuma...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 23:31)
Tai neturi reiksmes. Virusas dabar yra nesustabdomas. Debilai atejo i valdzia net nesupranta mokslininku.
Sugalvojo uz pasiskiepijima suteikti teise dar efektyviau paplatins virusa. Psichai...
Geriau reikejo mobilizuot gydytojus, apmokinti medicinos studentus ir paruosti daugiau lovu. Aisku apmoket uz visa ta pavojinga darba
labai gerai supranta, manau ir supranta, ka daro, jiem nusiskit ant mokslo ir ant zmoniu....