Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 18:36)
Idomucia, beprasmiska.
Jei, manai, kad esi teisus, viskas OK. Velniop, lai lieka kaip yra. As pabandziau, neisejo, na ir valio. Del to as nei taves, nei tavo draugiu, jums nepritarianciu neagituosiu saudyti, net pazadu, jau niekada nepereisiu i jusu megstama bendravimo lygmeni su oponentais.

Ir aplamai, reik man risti su tom apeliacijoms.
Gero vakaro, del saves, ziurek tuos savo nervus, negerai, kenkia sveikatai. Forumas tikrai nevertas tokiu emociju.
Papildyta:
AS manau kad komentuoti cia net neverta. Sorry, bet...
Ai.

O kas tave ipareigojo butinai pakeisti personažo nuomonę? Ir dar suaugusio personazo nuonome, ne vaiko.
Tu neturi teises negerbti kito pasauleziuros. Tavo tiesa lai lieka su tavimi. Kiekvienas zmogus turi savo tiesa.
Manau esi nelabai populiari saviškių tarpe su tokiu savo nuomones kišimu
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 20, 18:41)
<p>Pilnatinė vėl vaistukų nebegeria? 😅</p>

Pas mus idomiau, nei teletabiskoje irštvoje, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 20:36)
Idomucia, beprasmiska.
Jei, manai, kad esi teisus, viskas OK. Velniop, lai lieka kaip yra.

Koks jau skirtumas ar as teisus ar ne.
Tai jau neturi dabar jokios reiksmes

Viskas sugriauta.
Ir mes cia labai mazos smilteles
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 20, 19:44)
Pas mus idomiau, nei teletabiskoje irštvoje, ane?  biggrin.gif

šiaip pas ją dienelė ne iš geriausiųjų, galvelė skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 18:49)
šiaip pas ją dienelė ne iš geriausiųjų, galvelė skauda biggrin.gif

Vaiksčiojanti migrena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 20:13)
tai kiekvienas tau gali atsakyti: o kodėl aš turėčiau užkrėsti? aš sveikas, aš saugausi bigsmile.gif

Idomucia irgi taip manė, buvo sveikas, saugojosi bigsmile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 20:27)
o prie ko čia aš? tai jau dabar aš pandemiją užleidau ir griaunu pasaulį? gal tai tau reiktų pailsėti visgi, ne Idomuciai? Aš tiesiog turiu įgimtas įžvalgas, kas duota - neatimsi. Jau pamiršai kaip apie mamą tave įspėjau? jei galvoji, kad atsitiktinumas, tai galvok iš naujo, aš tokius dalykus matau tiksliai

Burtininke tu mūsų wub.gif . Na ir kas bus 2022 metų gruodį, pasuk rutulį ir papasakok. Žiūrėsim kaip bus- išsipildė ar ne biggrin.gif
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 20:28)
Va cia Maja pastoviai pasidziaugia - kaip gerai kad tiems kurie kitokie - blogai. manai kiti zmones nesugebes dziaugtis, kai kazkam blogai. va taip ir gyvensim dabar. Naujoje realybeje.
.. AR mes tokio gyvenimo tikejomes anksciau?

Tiesiog tie, kuriems blogai taip gyventi pasirinko. Jieiš savęs nėra kitokie. O šiaip visų galimybės lygios, tavo teisė rinktis. Kaip ten Avulis sakė: "Nori gyventi gerai- gyvenk".
Aišku ne tokio gyvenimo tikėjomės, bet užėjo bėda-kovidas, o jį suvaldyti yra skiepai, tai gal susitelkim ir nugalėkim.
O šiaip, kaip sveikata, nuovargis nebekankina? Vieną pažįstamą susitikau, jau metai po ligos, o į 5 aukštą be pailsėjimo dar neužlipa, uoslės taip ir neatgavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 20 spalio 2021 - 19:09
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 20, 21:01)

Tiesiog tie, kuriems blogai taip gyventi pasirinko. Jieiš savęs nėra kitokie. O šiaip visų galimybės lygios, tavo teisė rinktis. Kaip ten Avulis sakė: "Nori gyventi gerai- gyvenk".
O šiaip, kaip sveikata, nuovargis nebekankina? Vieną pažįstamą susitikau, jau metai po ligos, o į 5 aukštą be pailsėjimo dar neužlipa, uoslės taip ir neatgavo.

As butent esu kitoks. Turiu savigarba o ne puolu laizyti uzpakalio kaip teletabes kiekvienam kuris pakabinejo makaronu.

Sveikata normali, ne blogesne nei buvo. Uzlipu ir uztempiu krepsius su produktais. Ir gruza patampiau statybose. Uosle neatsirado, nu MB gales kurie laika namuose kvepalu nenaudot beprasmiskai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 20, 20:44)

Pas mus idomiau, nei teletabiskoje irštvoje, ane?  biggrin.gif

Normalu, kad "lia lia lia", "lia-lai -lia" atsibosta.
Grrazu jokio streso malonu , bet atsibosta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 19:07)

Normalu, kad "lia lia lia", "lia-lai -lia" atsibosta.
Grrazu jokio streso malonu , bet atsibosta

Adrenalino nulis ten, todel vis bėga čia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 20, 20:01)
Idomucia irgi taip manė, buvo sveikas, saugojosi bigsmile.gif
Burtininke tu mūsų wub.gif . Na ir kas bus 2022 metų gruodį, pasuk rutulį ir papasakok. Žiūrėsim kaip bus- išsipildė ar ne biggrin.gif
Aišku ne tokio gyvenimo tikėjomės, bet užėjo bėda-kovidas, o jį suvaldyti yra skiepai, tai gal susitelkim ir nugalėkim.

uždrauskim viską, net plytas, gali gi ant galvos nukristi smile.gif
šiaip tai nejuokinga žinok ax.gif gal tiesiog bedieviams, bedvasiams sunku suprasti ir labai fun, nes visiems kitiems tai ne
nejuokink su tais suvaldymais skiepais, nes tai ne skiepai, tai kol kas tik marmalas
Atsakyti

Kai man Lietuvoje reikejo padaryti testa, nebuvo vietu, nes antivakseriai daresi testus... O testo reikejo butinai, del proceduru, gydytoja skambino i ligonine, kad padarytu man isimti, ir ten atliktu testa, nes proceduros tiesiog buvo butinos.
AS sau del tokiu dalyku tiesiog neleidziu erzintis, nes mes gyvename pandemijos laiku. Ir jei ta butina procedura butu atideta menesiui, as irgi sutikciau, nes sitaucija diktuoja savo taisykles. O zmones, ziauriai nepakantus, didumoje galvojantys tik apie save, bet labai nori, kad kiti rupintusi jais.

Na negalintys skiepytis dabar is esmes patiria kasdienius nepatogumus. :) Ir dar nezinia kiek laiko tai truks. :)

Atsakyti

pastoviai pasidziaugia - kaip gerai kad tiems kurie kitokie - blogai. manai kiti zmones nesugebes dziaugtis, kai kazkam blogai. va taip ir gyvensim dabar.

Taikliai

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 20, 22:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72883915" data-time="1634747309"><div><p>pastoviai pasidziaugia - kaip gerai kad tiems kurie kitokie - blogai. manai kiti zmones nesugebes dziaugtis, kai kazkam blogai. va taip ir gyvensim dabar.

</p></div></blockquote><p>Taikliai

</p>

Taip, džiaugiuosi, kad blogai savanaudžiams, kurie mato tik save. Aplamai aš esu prieš GP parduotuvėse, vis vien juo naudojasi visi kas tik turi iš ko gauti tą GP. Mano nuomone, privaloma vakcinacija turėtų būti pardavėjoms, o kiti į visas parduotuves galėtų eiti laisvai. Bet pritariu Latvijoj įvedamiems ribojimams dirbantiems kontaktiniu būdu, jei jau leistų su testais dirbti, tai tik iš savos kišenės, nebent darbdavys sutiktų apmokėti, gal tada pasibaigtų išsidirbinėjimai ir savęs vieno brangiausio matymas. Man tai įdomu koks procentas negali skiepytis dėl medicininių priežasčių. Ne savo sugalvotų, o gydytojo pripažintų. įtariu koks 0,00000001 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 20, 23:20)
Taip, džiaugiuosi, kad blogai savanaudžiams, kurie mato tik save.

Tu neturi teises vadinti zmones, kurie i save nesutinka svirkstis kazkokio shudo savanaudziais.

Tai tiesiog ikale i galva, kad vakcina tai ishsigelbejimas. Ji tokia nera. Tai nusikaltimas zmones masishkai skiepyti.
Skiepyti reikejo pazheidziamus. Garbingo amziaus ir jaunesnius kuriems pagal amziu yra pavojingu salutiniu problemu.

Na gal but nemokamai skiepyti visus kurie nori, bet nepripumpuojant kad kazkokia vakcina padarys stebuklus. Situacija sudetinga, vakcina pasenus pagal mutacija nepatikrinta bet ir liga pavojinga gali buti. Va taip reikejo ir pateikti. Butu susiskiepije nemazai ir butu islaikyta pagarba ir santarve.
O kas linkes rizikuot nu tai asmenine rizika.

Vacina beveik neapsaugo nuo uzsikretimo ir platinimo, tai irodyta, rezimai MELUOJA.
Sakoma kad vakcina apsaugo nuo sunkesniu paskemiu. Na sito paneigt negalima. As skeptiskai ziuriu, bet lyg statistika rodo, kad apsaugo kazkiek ir kuriam tai laikui
Atsakyti