Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Atsakysiu saziningai.
Tai jau neapykanta ir karas. O kare saudoma i priesa del to kad priesas, o ne ieskoma pastoviai motyvu.
Karas, priesas. Arba jis mus arba mes ji.
Labai gaila, kad mes tapome priesais. Cia, seimose ir savu pazistamu ratuose. Kad jau nesvarbu, kad susipyksi ilgam gal net visam laikui. Tai jau nesvarbu, nes jie yra priesai.

Tu pateisini politika kuri iki sio tasko atvede. Negaliu spresti ar tai klaida ar ne.
Tai pasirinkimas su pasekmemis.

Mokami testai, leidimai i parduotuves tai cia tikrai smulkmena... Pragyvenom, laikus kai parduotuvese buvo tuscia, o pinigu buvo mazai.
Bet as neprisimenu, kad taip zmones butu viens kito nekente.

Tikrau saziningai rasau, su visu likusiu pozityvumu...

Siandien ivyko pora svarbiu dalyku. LIDL prisijunge prie politiniu represiju. Yra nuomoniu, kad jiems ala apsimoka, bet zinant Vokietija, manau, kad tai gryna politika.
Ir valstybe tai skatina.

ANtra ivykis, tai kreipimasis i KT del GP neteisetumo. Ispanijos KT pripazino GP neteisetu. Dabar eile Lietuvos KT pasakyti zodi ar save diskredituoti.
ZInok ja nelabai kas lieka svento ir gero...

As tai galiu apsipirkti vynotekoj, valgyti ikrus i meenkes keepeneles... Gal dar ko ten yra is delikatesu.
As zinau, kad jau nera geros iseities is situacijos supriesinimas liks labai ilgam

QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:55)
Sio ryto postas, ar ne agresija?

O kaip tavoji grupe uzpuole Asaka?

Zinai, as dalinai, viduje, pateisinu, ta minciu raiska, kuria bendraujama su manimi. Buvo laikas, kai as bendravau, jusu lygmeniu, durnindama, pravardziuodma ir t.t. Pripazistu, neoslidu, negrazu. Todel, as tai vertinu kaip savos rusies atpilda, uz ta mano degradacija.

Bet Asaka, niekada, niekada su jumis nebedravo taip kaip sau ledziate rasyti jai jus. Bjauru buo skaityti, kad uz savo slykscia rasliava, kai neisirkote epitetu, praardiavote, jus permetete atsakomybe jai, mat netaip suformulavo ir isprovokavo...

Idomucia, tu pastoviai mane stebinai va is tos grupes, kuriom meluoti it kvepuoti, nes mokejai islikti saziningu. Lepteledavai tiesa taip isusdamas is veziu savo prietelkas.

Nezinau, bet si neapyknta, priesai, bukenos, nemastantys, kartuves...
Mane glumina, ziauriai nenoramlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 spalio 2021 - 18:09
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 20, 18:56)
1. Testas galioja 48 val. nuo paemimo momento. Testuotis galima ne kasdien ir ne kas antra diena, karta per savaite lyg. Testavimasis uztrunka. Bandei Vilniuje per kamscius pries ar po darbo nuvaziuoti testui? Valanda laiko is gyvenimo. Tai zmones, kurie negali skiepytis, didziaja dali laiko eina i parduotuves su antivakseriais, o dabar stoves eilese prie vaistines. Noretum sau tokios isimties? smile.gif Kaip eitum i sporto kluba? Karta per savaite? smile.gif Ir varytum dvi dienas is eiles, dar begdama po to i parduotuves, kurios po tu 48 val uzsivers? 
</p><p>2. Aisku. smile.gif

</p>

Kai man Lietuvoje reikejo padaryti testa, nebuvo vietu, nes antivakseriai daresi testus... O testo reikejo butinai, del proceduru, gydytoja skambino i ligonine, kad padarytu man isimti, ir ten atliktu testa, nes proceduros tiesiog buvo butinos.
AS sau del tokiu dalyku tiesiog neleidziu erzintis, nes mes gyvename pandemijos laiku. Ir jei ta butina procedura butu atideta menesiui, as irgi sutikciau, nes sitaucija diktuoja savo taisykles. O zmones, ziauriai nepakantus, didumoje galvojantys tik apie save, bet labai nori, kad kiti rupintusi jais.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 20, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72883864" data-time="1634740192"><div><p>Sukciauja. Klastoja GP. Jau uz tai numatytos ir bausmes.</p></div></blockquote><p>Kaip galima klastoti GP? Su paint'u nusipiesti? As konkreciai dabar klausiu. smile.gif 

</p>

Covid-19: Vaccines and vaccine passports being sold on darknet
https://www.bbc.com/...nology-56489574
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 20, 17:50)
Tai tiems  yra išimtys, jiems ir dabar testai nemokami bus.
Tu lygini nelyginamus dalykus. Pastoviai. Niekas manęs neprievartauja, siunčiuosi todėl, kad taip pigiau, kai Veryga akcizus pakėlė. O kodėl aš galiu sėsti už vairo išgėrus? Aš negeriu iki tiek, kad sugalvočiau prie vairo sėsti. Tai ir draudžiama sėsti prie vairo išgėrusiems, nemačiau kad kas dėl to pyktų.

tai kiekvienas tau gali atsakyti: o kodėl aš turėčiau užkrėsti? aš sveikas, aš saugausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 17:40)
Tik tavo toje  valstybeje juokingos bausmes banditams ir prievartautojams,
tame tarpe mazameciu prievartautojams. grupeje
Slyksti vieta gyventi

https://www.lrytas.l...isveje-21116513

Cia gi ne naujiena.... unsure.gif
bet svarbiausia pensinikai i vaistine negales patekti gi, ci ataip valstybe rupinasi svao pilieciais/...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 19:08)
Atsakysiu saziningai.
Tai jau neapykanta ir karas. O kare saudoma i priesa del to kad priesas, o ne ieskoma pastoviai motyvu.
Karas, priesas. Arba jis mus arba mes ji.
Labai gaila, kad mes tapome priesais. Cia, seimose ir savu pazistamu ratuose. Kad jau nesvarbu, kad susipyksi ilgam gal net visam laikui. Tai jau nesvarbu, nes jie yra priesai.

Tu pateisini politika kuri iki sio tasko atvede. Negaliu spresti ar tai klaida ar ne.
Tai pasirinkimas su pasekmemis.

Mokami testai, leidimai i parduotuves tai cia tikrai smulkmena... Pragyvenom, laikus kai parduotuvese buvo tuscia, o pinigu buvo mazai.
Bet as neprisimenu, kad taip zmones butu viens kito nekente.

Tikrau saziningai rasau, su visu likusiu pozityvumu...

Siandien ivyko pora svarbiu dalyku. LIDL prisijunge prie politiniu represiju. Yra nuomoniu, kad jiems ala apsimoka, bet zinant Vokietija, manau, kad tai gryna politika.
Ir valstybe tai skatina.

ANtra ivykis, tai kreipimasis i KT del GP neteisetumo. Ispanijos KT pripazino GP neteisetu. Dabar eile Lietuvos KT pasakyti zodi ar save diskredituoti.
ZInok ja nelabai kas lieka svento ir gero...

As tai galiu apsipirkti vynotekoj, valgyti ikrus i meenkes keepeneles... Gal dar ko ten yra is delikatesu.
As zinau, kad jau nera geros iseities is situacijos supriesinimas liks labai ilgam

As manyciau, kad tau jau laikas pailseti. Asijungti nuo tinklu, nuo informacijos. O jei yra noras ieskoti priesu ir juo sudoroti, pradek nuo manes. As su tavimi neketinu kariauti.

Manau, kad siandiena reiktu baigti polemika. Mano vertinimu, ji nera normali, taip civilizuoti zmones nebendrauja. Man nenormalu jausti pykti, agresija, ant zmoniu, kad jie kitaip galvoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 18:42)
Va idomu, kiek kartu jums reikia mane pakarti, ant tu tavo liaupsinamu kartuviu, kad iki galo numalsintumete ta savo gyvuliska inirsi, ta puoselejama savyje neapykanta?

mums nebereikės, gyvenimas kars smile.gif jūs naiviai tikitės, kad jūsų gyveniams esi geryn, nes klausotės vyriausybės. Galėsim šia tema pakalbėti 2022 gruodį, pasakysi kokie tau buvo metai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 19:17)
mums nebereikės, gyvenimas kars smile.gif jūs naiviai tikitės, kad jūsų gyveniams esi geryn, nes klausotės vyriausybės. Galėsim šia tema pakalbėti 2022 gruodį, pasakysi kokie tau buvo metai ax.gif

Na tuomet pasimelsk savo Dievams ir paprasyk, kad tavo priesus kuo greiciau sudorotu. Ir taip pasitenkink. Pradek nuo manes, didziausios ir bjauriausios prieses.

Na va Idomucia, ar tai normalu, anot taves?
Kazkoks virtualus idiotizmas, nuotoliniu budu priesus iekosti, jais tampama tik todel, kad jie galvoja kitaip, grasinti ivairiais... ir linketi jiems...
Sorry, bet tai jau kazkoks nesveikumo pozymis.

Ir kas cia kaltas? Vyriausybe, ar as, kita, is serijos isprovokavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 18:28
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:20)
Na tuomet pasimelsk savo Dievams ir paprasyk, kad tavo priesus kuo greiciau sudorotu. Ir taip pasitenkink. Pradek nuo manes, didziausios ir bjauriausios prieses.

o prie ko čia aš? tai jau dabar aš pandemiją užleidau ir griaunu pasaulį? gal tai tau reiktų pailsėti visgi, ne Idomuciai? Aš tiesiog turiu įgimtas įžvalgas, kas duota - neatimsi. Jau pamiršai kaip apie mamą tave įspėjau? jei galvoji, kad atsitiktinumas, tai galvok iš naujo, aš tokius dalykus matau tiksliai
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 20:15)
As manyciau, kad tau jau laikas pailseti. Asijungti nuo tinklu, nuo informacijos. O jei yra noras ieskoti priesu ir juo sudoroti, pradek nuo manes. As su tavimi neketinu kariauti.

Manau, kad siandiena reiktu baigti polemika. Mano vertinimu, ji nera normali, taip civilizuoti zmones nebendrauja. Man nenormalu jausti pykti, agresija, ant zmoniu, kad jie kitaip galvoja.

Bendrauja civilizuoti zmones ir kitaip. Saudo viens i kita, meto bombas... Ir vienas kita kaltina, kad kita puse yra necivilizuota.

As ir tu tai tik simboliai. Mes diskutuojame apie tai, kas musu realiame gyvenime. O ten jau arba tu su mumis arba pries mus.

Va cia Maja pastoviai pasidziaugia - kaip gerai kad tiems kurie kitokie - blogai. manai kiti zmones nesugebes dziaugtis, kai kazkam blogai. va taip ir gyvensim dabar. Naujoje realybeje.

Klausei apie kartuves ar mans ten kada nepakars.
Saziningai atsakysiu. Gyvenimas turi tureti tiksla. Jei mane pakars ne pirma, tai as pamatysiu, kaip karia mano priesus ir tai bus gyvenimo laimingiausia akimirka. O po to gali ir mane. Neveltui busiu gyvenes...

Cia tik siaip variantai... AR mes tokio gyvenimo tikejomes anksciau?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 19:28)
Bendrauja civilizuoti zmones ir kitaip. Saudo viens i kita, meto bombas... Ir vienas kita kaltina, kad kita puse yra necivilizuota.

As ir tu tai tik simboliai. Mes diskutuojame apie tai, kas musu realiame gyvenime. O ten jau arba tu su mumis arba pries mus.

Va cia Maja pastoviai pasidziaugia - kaip gerai kad tiems kurie kitokie - blogai. manai kiti zmones nesugebes dziaugtis, kai kazkam blogai. va taip ir gyvensim dabar. Naujoje realybeje.

Klausei apie kartuves ar mans ten kada nepakars.
Saziningai atsakysiu. Gyvenimas turi tureti tiksla. Jei mane pakars ne pirma, tai as pamatysiu, kaip karia mano priesus ir tai bus gyvenimo laimingiausia akimirka. O po to gali ir mane. Neveltui busiu gyvenes...

Cia tik siaip variantai... AR mes tokio gyvenimo tikejomes anksciau?

Idomucia, beprasmiska.
Jei, manai, kad esi teisus, viskas OK. Velniop, lai lieka kaip yra. As pabandziau, neisejo, na ir valio. Del to as nei taves, nei tavo draugiu, jums nepritarianciu neagituosiu saudyti, net pazadu, jau niekada nepereisiu i jusu megstama bendravimo lygmeni su oponentais.

Ir aplamai, reik man risti su tom apeliacijoms.
Gero vakaro, del saves, ziurek tuos savo nervus, negerai, kenkia sveikatai. Forumas tikrai nevertas tokiu emociju.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 19:27)
o prie ko čia aš? tai jau dabar aš pandemiją užleidau ir griaunu pasaulį? gal tai tau reiktų pailsėti visgi, ne Idomuciai? Aš tiesiog turiu įgimtas įžvalgas, kas duota - neatimsi. Jau pamiršai kaip apie mamą tave įspėjau? jei galvoji, kad atsitiktinumas, tai galvok iš naujo, aš tokius dalykus matau tiksliai

AS manau kad komentuoti cia net neverta. Sorry, bet...
Ai.
Atsakyti

Pilnatinė vėl vaistukų nebegeria? 😅

Atsakyti