Tai jau neapykanta ir karas. O kare saudoma i priesa del to kad priesas, o ne ieskoma pastoviai motyvu.
Karas, priesas. Arba jis mus arba mes ji.
Labai gaila, kad mes tapome priesais. Cia, seimose ir savu pazistamu ratuose. Kad jau nesvarbu, kad susipyksi ilgam gal net visam laikui. Tai jau nesvarbu, nes jie yra priesai.
Tu pateisini politika kuri iki sio tasko atvede. Negaliu spresti ar tai klaida ar ne.
Tai pasirinkimas su pasekmemis.
Mokami testai, leidimai i parduotuves tai cia tikrai smulkmena... Pragyvenom, laikus kai parduotuvese buvo tuscia, o pinigu buvo mazai.
Bet as neprisimenu, kad taip zmones butu viens kito nekente.
Tikrau saziningai rasau, su visu likusiu pozityvumu...
Siandien ivyko pora svarbiu dalyku. LIDL prisijunge prie politiniu represiju. Yra nuomoniu, kad jiems ala apsimoka, bet zinant Vokietija, manau, kad tai gryna politika.
Ir valstybe tai skatina.
ANtra ivykis, tai kreipimasis i KT del GP neteisetumo. Ispanijos KT pripazino GP neteisetu. Dabar eile Lietuvos KT pasakyti zodi ar save diskredituoti.
ZInok ja nelabai kas lieka svento ir gero...
As tai galiu apsipirkti vynotekoj, valgyti ikrus i meenkes keepeneles... Gal dar ko ten yra is delikatesu.
As zinau, kad jau nera geros iseities is situacijos supriesinimas liks labai ilgam
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:55)
Sio ryto postas, ar ne agresija?
O kaip tavoji grupe uzpuole Asaka?
Zinai, as dalinai, viduje, pateisinu, ta minciu raiska, kuria bendraujama su manimi. Buvo laikas, kai as bendravau, jusu lygmeniu, durnindama, pravardziuodma ir t.t. Pripazistu, neoslidu, negrazu. Todel, as tai vertinu kaip savos rusies atpilda, uz ta mano degradacija.
Bet Asaka, niekada, niekada su jumis nebedravo taip kaip sau ledziate rasyti jai jus. Bjauru buo skaityti, kad uz savo slykscia rasliava, kai neisirkote epitetu, praardiavote, jus permetete atsakomybe jai, mat netaip suformulavo ir isprovokavo...
Idomucia, tu pastoviai mane stebinai va is tos grupes, kuriom meluoti it kvepuoti, nes mokejai islikti saziningu. Lepteledavai tiesa taip isusdamas is veziu savo prietelkas.
Nezinau, bet si neapyknta, priesai, bukenos, nemastantys, kartuves...
Mane glumina, ziauriai nenoramlu.
O kaip tavoji grupe uzpuole Asaka?
Zinai, as dalinai, viduje, pateisinu, ta minciu raiska, kuria bendraujama su manimi. Buvo laikas, kai as bendravau, jusu lygmeniu, durnindama, pravardziuodma ir t.t. Pripazistu, neoslidu, negrazu. Todel, as tai vertinu kaip savos rusies atpilda, uz ta mano degradacija.
Bet Asaka, niekada, niekada su jumis nebedravo taip kaip sau ledziate rasyti jai jus. Bjauru buo skaityti, kad uz savo slykscia rasliava, kai neisirkote epitetu, praardiavote, jus permetete atsakomybe jai, mat netaip suformulavo ir isprovokavo...
Idomucia, tu pastoviai mane stebinai va is tos grupes, kuriom meluoti it kvepuoti, nes mokejai islikti saziningu. Lepteledavai tiesa taip isusdamas is veziu savo prietelkas.
Nezinau, bet si neapyknta, priesai, bukenos, nemastantys, kartuves...
Mane glumina, ziauriai nenoramlu.