Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 20, 18:09)
Jei tokia protinga, tai papasakok prie kokios grupes turetu buti priskirti tie, kurie turi exemption, nes dabar tokie kaip as, tai nei skusti, nei kirpti - visi tik peciais judina ir nieko nepasako normalaus. Represiju dar nejauciu is niekur,  reikia pasakyti teisybe, bet as esu Anglijoje. Kaip su Lietuva?

Tai tiems yra išimtys, jiems ir dabar testai nemokami bus.

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 18:18)
atgauk protavimą, linkiu to nuoširdžiai 4u.gif kokia gali būti prievarta ir sankcijos dėl eksperimentinės vakcinos, kurios tyrimų stadija dar nesibaigė? o kad ir baigtųsi, tai nuo kada esi už prievartą? daug kas kenkia, pvz. alkoholis. Jau pamiršai kaip burnojai ant Verygos ir iš portugalijų visokių siunteis? O jei iš viso uždraustų, nes mol tu gali visgi sėsti išgėrus prie vairo ar sumušti ką išgėrus. Oi kaip rėkautum čia. Sakytum, kad tu tai niekada, tu visada saikingai, nors juk yra tikimybė, kad paslysi.

Tu lygini nelyginamus dalykus. Pastoviai. Niekas manęs neprievartauja, siunčiuosi todėl, kad taip pigiau, kai Veryga akcizus pakėlė. O kodėl aš galiu sėsti už vairo išgėrus? Aš negeriu iki tiek, kad sugalvočiau prie vairo sėsti. Tai ir draudžiama sėsti prie vairo išgėrusiems, nemačiau kad kas dėl to pyktų.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 10 20, 18:26)
Kokiu budu jie susiveike GP? Ne su savais eina?

</p>

Iš draugų gauna atspausdintus ar į mobilų. Asmens tapatybės dokumentų gi niekas neprašo. Va į kokius sporto klubus tai neįeisi, nes GP su pavarde surištas, bet viena pažįstama, kurios dabar į Impulsą neįleidžia eina į kažkokį mažą sporto klubą su draugės pasu. Tas pats su kirpyklom, registruojias svetima pavarde, ta kurios GP turi. O kas dalina? Tie patys antivakseriai, kurie persirgo ir jau turi GP. Girdėjau, kad net už pinigus kai kas parduoda savo GP, jis 2 mėnesius galioja.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 18:45)

As perskaiciau jusu visu turininga diskusija.
Tad, geriau siuo tarpu palinksesiu galva, eilini karta neprovokuodama  4u.gif

Manau tau patiko naujieji lietuvos pilieciai, recidyvistai mazameciu prievartautojai.
Tavo rezimas juos kaip ir globoja, juokingas bausmes skiria. Tai ne RUSIJA, kur tokius kisa ilgam uz grotu
"
3. Изнасилование:

а) несовершеннолетней;
...

наказывается лишением свободы на срок от восьми до пятнадцати лет"

Cia buvo dar ir grupinis padarytas ne karta teistu asmenu tai turejo gauti po koki 12-15 metu, nepilnametis 8-10

tavo ta lietuva...
Atsakyti
Palinguosiu galva ir nepraleisiu progos patyleti, nes ka as beparasyciau busiu...
Juk pakanka, kad esi vaksere mirksiukas.gif

Vienoj Lietuvoje parduotuveje pienas sugyzo, as irgi esu kalta, nes mano Lietuva, mano vyriausybe, neuztikrina, kad pienas nesugiztu, visai degradavo svolociai, noramliu istatymu negeba isleisti.

Va siandiena Lietuvoje vejuota ir linoja, vel as kalta, nes esu vaksere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 17:27
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:20)
Palinguosiu galva ir nepraleisiu progos patyleti, nes ka as beparasyciau busiu...
Juk pakanka, kad esi vaksere  mirksiukas.gif

Vienoj Lietuvoje vienoje parduotuveje pienas sugyzo, as irgi esu kalta,

LIDL daug produktu bus ismesta, bet juk zmoniu darbas nesvarbus ir gamtos apsauga nesvarbi.

Prievartautojai tau patinka kaip ir tavo tai valstybeei. Zinau kad neprisipazinsi, bet faktai ta rodo aiskiausia. Tu muli LT o LT globoja mazameciu prievartautojus.

Uztai uz ejima nee su savo pasu nusipirkti maisto bausmee iki 6 metu. Geriau kokia mergaite isprievartautu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 18:29)
LIDL daug produktu bus ismesta, bet juk zmoniu darbas nesvarbus ir gamtos apsauga nesvarbi.

Prievartautojai tau patinka kaip ir tavo tai valstybeei. Zinau kad neprisipazinsi, bet faktai ta rodo aiskiausia. Tu muli LT o LT globoja mazameciu prievartautojus.

Uztai uz ejima nee su savo pasu nusipirkti maisto bausmee iki 6 metu. Geriau kokia mergaite isprievartautu ar ne?

Tai zinoma, man viskas patinka, ir as nesu uz viska atsakomybe, nes esu vaksere, laikausi visu idiotisku vyriausybes rekomendaciju.

Visi prievartautojai uzgime ir uzaugo per pastaruosius metus, kai si vyriausybe yra valdzioje, o as juos, personaliai remiau ir puoselejau, nes man patinka prievartautojai. Sterva gi kokia as.

Isties, visiem klastotojams reikia pagerinta maitinima ir nauja automobili is salono padovanoti. Uzmirsau pridurti dar lazerini printeri padovanoti, kad klastotes ausktesnes kokybes butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 17:37
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:34)
Tai zinoma, man viskas patinka, ir as nesu uz viska atsakomybe, nes esu vaksere, laikausi visu idiotisku vyriausybes rekomendaciju.

Visi prievartautojai uzgime ir uzaugo per pastaryosius metus, kai si vyriausybe yra valdzioje, o as juos, personaliai remiau ir puoselejau, nes man patinka prievartautojai.

Isties, visiem klastotojams reikia pagerinta maitinima ir nauja automobili is salono padovanoti.

jau biski supratai, apie prievartautojus... nes nesiryzai pagrti tos savo valstybes uz ju globojima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 17:17)
Manau tau patiko naujieji lietuvos pilieciai, recidyvistai mazameciu prievartautojai.
Tavo rezimas juos kaip ir globoja, juokingas bausmes skiria. Tai ne RUSIJA, kur tokius kisa ilgam uz grotu
"
3. Изнасилование:

а) несовершеннолетней;
...

наказывается лишением свободы на срок от восьми до пятнадцати лет"

Cia buvo dar ir grupinis  padarytas ne karta teistu asmenu tai turejo gauti  po koki 12-15 metu, nepilnametis 8-10

tavo ta lietuva...

As sia tema galeciau nemazai pasisakyti, bet ne teletabiškai quditorijai. Butu tuscias laiko svaistymas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 17:20)

Va siandiena Lietuvoje vejuota ir linoja, vel as kalta, nes esu vaksere.

Ne. Del visko kalti lenkai.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 18:38)
jau biski supratai, apie prievartautojus... nes nesiryzai pagrti tos savo valstybes uz ju globojima

Nereikia mane pervertinti. As esu stiervu stierva, kaip ten MOnteverte parase, PRIESE, vien todel kad esu vaksere. Man gi galima rasyti visokias bjaurastis, vien todel, kad as mastau vertintu kitaip nei jus, protingi, teisingi, giliau matantis ir ismastantys. Cia as esu kaltininke, kad jus tokius nustabius savo durnom, bukom mintim provokuoju.

Va idomu, kiek kartu jums reikia mane pakarti, ant tu tavo liaupsinamu kartuviu, kad iki galo numalsintumete ta savo gyvuliska inirsi, ta puoselejama savyje neapykanta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 17:43
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 19:42)

Va idomu, kiek kartu jums reikia mane pakarti, ant tu tavo liaupsinamu kartuviu, kad iki galo numalsintumete ta savo gyvuliska inirsi, ta puoselejama savyje neapykanta?

Kokia neapykanta?

Mes diskutuojam apie tamstos MEILE visokiam blogiui... prievartautojams, fashistuojantiems politikams,

meile daug gali
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 18:46)
Kokia neapykanta?

Mes diskutuojam apie tamstos MEILE visokiam blogiui... prievartautojams, fashistuojantiems politikams,

meile daug gali

Sio ryto postas man, ar ne agresija?
O jei as buciau su tavimi bendravusi tavo tonu, nes juk ir mano nervukai gali nelaikyti.

O kaip tavoji grupe uzpuole Asaka?

Zinai, as dalinai, viduje, pateisinu, ta minciu raiska, kuria bendraujama su manimi. Buvo laikas, kai as bendravau, jusu lygmeniu, durnindama, pravardziuodma ir t.t. Pripazistu, nesolidu, negrazu. Todel, as tai vertinu kaip savos rusies atpilda, uz ta mano degradacija.

Bet Asaka, niekada, niekada su jumis nebedravo taip, kaip sau ledziate rasyti jai jus. Bjauru buvo skaityti, kad uz savo slykscia rasliava, kai nesirinkote epitetu, pravardziavote, jus permetete atsakomybe jai, mat netaip suformulavo ir isprovokavo...

Idomucia, tu pastoviai mane stebinai, kad is tos grupes vienintelis vengei meluoti, kitom meluoti it kvepuoti. O tu mokejai islikti saziningu. Lepteledavai tiesa, taip ismusdamas is veziu savo prietelkas.

Nezinau, bet si neapyknta, priesai, bukenos, nemastantys, kartuves...
Mane glumina, ziauriai nenoramalu. Ir vyriausybe, Lietuva cia ne prie ko, viskas yra mumyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 18:01

1. Tai tiems yra išimtys, jiems ir dabar testai nemokami bus.

2.Iš draugų gauna atspausdintus ar į mobilų. Asmens tapatybės dokumentų gi niekas neprašo. Va į kokius sporto klubus tai neįeisi, nes GP su pavarde surištas, bet viena pažįstama, kurios dabar į Impulsą neįleidžia eina į kažkokį mažą sporto klubą su draugės pasu. Tas pats su kirpyklom, registruojias svetima pavarde, ta kurios GP turi. O kas dalina? Tie patys antivakseriai, kurie persirgo ir jau turi GP. Girdėjau, kad net už pinigus kai kas parduoda savo GP, jis 2 mėnesius galioja.

1. Testas galioja 48 val. nuo paemimo momento. Testuotis galima ne kasdien ir ne kas antra diena, karta per savaite lyg. Testavimasis uztrunka. Bandei Vilniuje per kamscius pries ar po darbo nuvaziuoti testui? Valanda laiko is gyvenimo. Tai zmones, kurie negali skiepytis, didziaja dali laiko eina i parduotuves su antivakseriais, o dabar stoves eilese prie vaistines. Noretum sau tokios isimties? :) Kaip eitum i sporto kluba? Karta per savaite? :) Ir varytum dvi dienas is eiles, dar begdama po to i parduotuves, kurios po tu 48 val uzsivers? 

2. Aisku. :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 12:48)
Cia kazkas negero vyksta. Toks psichozes ir neapykantos skatinimas turi kazhkoki tiksla. Net jei mirtingumas didesnis 10 proc nei naturalus, nors abejoju. ko gero jis tik procentai, ta psichoze yra visishkai neadekvati.
Irr kiek aviu tiki...

O kaip jus manot,, visi tie religiniai fanatizmai juk irg buvo sukurstyti nes zhmones yra buki avinai. Po to jie imdavo ginklus ir pradedavo vienas kitas skersti. Vienod tautybes - kita, vieno tikejimo - kita tikejima. Ar net tikejimo atmaina

tai jau seniai faktas, kad taip. kas neaisku, nu bet tikrai caldzios ci ane su jokiu virusu kovoja, nezinau koks idiotas gali tuom dar vis tiketi...
labai kaip niekad aisku ant kiek buki... unsure.gif o seniau sake ,kad klausimelis laida sureziusuota...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 14:16)
šūdžiai padarys, kad žiemos metu žmonės šaltų gatvėje eilėje, tada susirgtų ir tada aiškins kaip "mes gi sakėme, kad susirgsite nepasiskiepiję". Jie tikrai ne antžmogiai?
https://www.15min.lt...ios-663-1583926

ai zmones kas nores vis tiek prisitaikys, gaila, kad lietuviai nesugeba pasipiresinti,....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 15:42)
Neina ativakseriai pirrkti i vaistines vakcinu.

Idomiau vakseriu pozicija:
"Kam ta konstitucija ir zmongaus teises? Konstitucija sukelia mirtis kaip ir zmogaus teises pazeidzia kitu teises varjoti ir smurtauti"

antivakseriu Lietuvoje gal 2 procentai, jei tiek yra, o va nesiskiepyjanciu nuo covido apie 50 pr, kazkoks neatitikimas.... unsure.gif kaip paaiskinsi kodle dabar tokia mase zmoniu, kurie pritaria skiepam, kurie skiepyja savo vaikus, patys skiepyjasi, sitaip nenori vieno skiepo?
Atsakyti