Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Susikishk tas savo vakcinas i savo pute. Ir mano ir savo dozes.
Man vakcinu reikes, kai gydytojai nustatys pazeidziamuma, del senatves ar kokiu gretutiniu liguu ar taikomu proceduru. Bet tos vakcinos tada vargu ar veiks visiems kishamos.

Tai ko gero man vakcinu aplamai nereikes.
Tau jau smegenis ishplove

nereik4s, nes kit1žąsyk užsilenksi. ir tada tavo žmonikė nušuoliuos skiepytis greituoju būdu :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 20, 10:01)
nereik4s, nes kit1žąsyk užsilenksi. ir tada tavo žmonikė nušuoliuos skiepytis greituoju būdu biggrin.gif

Dar viena praplautais smegenimis, tipo "antivakseriai mirsta"

Dabar turiu imuniteta, kaip daktarai sako 77 kar geresni. Cia vidutinishkai.

O vakcinuoti tures badytis ir badytis su vis mazesne nauda ir galimai didesne zala
Atsakyti

:D tur4k, negi gaila. šįsyk pasveikai ir džiaukis. Gerai, kad į ligoninę nereikėjo, bent vietos neužėmei.

Paradoksas, hormonus į save pili kaip reikia, papus pasidarei, o va skiepas tai jau blogis :D:D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 07:25)
Susikishk tas savo vakcinas i savo pute. Ir mano ir savo dozes.
Man vakcinu reikes, kai gydytojai nustatys pazeidziamuma, del senatves ar kokiu gretutiniu liguu ar taikomu proceduru. Bet tos vakcinos tada vargu ar veiks visiems kishamos.

Tai ko gero man vakcinu aplamai nereikes.
Tau jau smegenis ishplove

Idomucia, na jei tu i sedimos angas viska kisi, nebutina, kad kiti tai daro. As tau rekomenduoju susirasti kitas vietas reikalingiems ir nereikalingiems daiktams.

As nezinau, kokia kalba rasyti, bet rasau dar karta. KAS TAVE VERCIA SKIEPYTIS? ATSISAKYTI TAVO POZIURIO I SKIEPUS?
Is pat ryto, tokia agresija ir del ko, kad kazkoks, virtualus nikas, turi priesinga nuomone nei tu?

AR vel kaltinsi mane, kaip Monteverte kaltino valstybe, is serijos ji mane isprovokavo...
Kuo? Perskaityk mano mintis, kokia fraze tokia neadekvacia tavo reakcija isprovokavo?

Bet, pagrindinis tavo ir kitu panasiai mastanciu, kaip tu, isiucio priezastis, kad teks uz savo pasirinkima moketi patiems. mirksiukas.gif

Bet juk tai tave turetu tenkinti, sovietizmo laikai baigesi, jokios lygiavos ir chaliavos. Nieks niekam neprivalo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 20, 09:28)
biggrin.gif tur4k, negi gaila. šįsyk pasveikai ir džiaukis. Gerai, kad į ligoninę nereikėjo, bent vietos neužėmei.</p><p>Paradoksas, hormonus į save pili kaip reikia, papus pasidarei, o va skiepas tai jau blogis biggrin.gif:D

Mane glumina, ta agresija.
Va ir kaimynai, apie kuriuos rasiau. Nuostabus zmones, na bet kai kalba pasisuka skiepu linkme, nesk sventuosius is namu. Rimtai, ziurint i juos, del saugumo, del nenoro susipykti, tylim, kol zmones emociskai "issitaskys". Ateityje, kai viskas praeis, juk teks salia vieni kitu gyventi. Nesuprantu, is kur jie tos agresisjos pasisemia, nes patikek, ji jiems tikrai nera budinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2021 - 08:50
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 23:06)
Kas yra duodavaisi? Kaip tai suprasti?

Svarbu, kad as busiu ne Monteverte, cambalos analogas, va jos neliko, o tu tam paciam amplua. Jei sazingai, as net nezinau, kuri is judvieju vienas kita pranokot  mirksiukas.gif

Apie papildus, manau, kad papildai ypac, kuriuos platina platintojai yra slamstas, o platintojai didumoje yra afersitai, be medicininio issilavinimo, kurie uzdarbiauja is zmoniu ligos.

BEt betkokiu atveju, zmones turi teise rinktis, jei juos tai tenkina, lai perka. As to nepirkau ir nepirksiu.

nežinai kas yra "duotis ant ko nors"? nežinojau, kad tu visai tokia be kalbinės vaizduotės rolleyes.gif
koks skirtumas kas platina? nors ir bomžas gatvėje. Svarbu gamintojas ir ar neatplėštos pakuotės. Dieve, juk tai elementarūs dalykai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 20, 10:30)
nežinai kas yra "duotis ant ko nors"? nežinojau, kad tu visai tokia be kalbinės vaizduotės rolleyes.gif
koks skirtumas kas platina? nors ir bomžas gatvėje. Svarbu gamintojas ir ar neatplėštos pakuotės. Dieve, juk tai elementarūs dalykai blink.gif

Ant ko nors dar... Mjo.

Sakai pirktum papildus net is bomzo. Mano kalbine vaizduote siuo tarpu labai net suveike...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 09:59)
Va ir kaimynai, apie kuriuos rasiau. Nuostabus zmones, na bet kai kalba pasisuka skiepu linkme, nesk sventuosius is namu. Rimtai, ziurint i juos, del saugumo, del nenoro susipykti, tylim, kol zmones emociskai "issitaskys". Ateityje, kai viskas praeis, juk teks salia vieni kitu gyventi. Nesuprantu, is kur jie tos agresisjos pasisemia, nes patikek, ji jiems tikrai nera budinga.

Visai mąstymas dingo? Tai natūrali žmonių gynybinė reakcija, savigyna. Ne visi gi avinėliai, kad kas pasakys šok nuo devynaukščio ir jie šoks kaip jūs
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 10:33)
Ant ko nors dar... Mjo.

Sakai pirktum papildus net is bomzo. Mano kalbine vaizduote siuo tarpu labai net suveike...

neapsimetinėk šlangu, labai kvailai žinok atrodai
Atsakyti
Jau kantrybė pradeda baiginėtis bandant normaliai diskutuoti su teletabėmis? biggrin.gif
Nu nu...ar ilgai normaliai pabendravot su jomis?
Atsakyti
Nemąstančios galvelės aišku neišmąstys nieko bet vis tiek pabandysiu
https://www.facebook...111379609412003
ir priminsiu, kad tomis dienomis nebuvom uždaryti nuo parduotuvių
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 09:59)

Glumina, kad i represijas, prievarta zmones reaguoja piktai? tikrai nu ir ko dabar jie taip reaguoja, galetu paguleti ramiai ir galvoti apie karaliene... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 19, 20:45)
bet kaip idomiai kur salys daugiausiai skiepyjasi, ten daugiausiai ir serga unsure.gif

ES daugiausia (virš 90 proc. suaugusiųjų) pasiskiepiję Airijoje, Norvegijoje, Portugalijoje, tai jei Jūsų teiginys būtų teisingas, jei tose šalyse turėtų būtų didžiausias sergamumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 20, 10:59)
kad teks uz savo pasirinkima moketi patiems. mirksiukas.gif

Problema, kad nelabai supranti kas vyksta. Esi suklaidinta.
Ivyko zmoniu suprieshinimas. Bive draugai nekencia vienas kitto ar tiesiog nemalonu jau jiems bendrauti, net sheimose neapykanta.
SM irgi.
Tavo ta Lieutuva ir jos visuomene isrinkusi tokius fruktus uz tai SUMOKES.
Uz savo pasirinkima.

Pagalvok is kito tasko. Sakysim Putinas. Jei jis sugalvotu Lietuvai pakenkti? Tai nieko geriau nesugalvotu uz dabartine valdzios politika...
Atsakyti