QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 20, 07:25)
Susikishk tas savo vakcinas i savo pute. Ir mano ir savo dozes.
Man vakcinu reikes, kai gydytojai nustatys pazeidziamuma, del senatves ar kokiu gretutiniu liguu ar taikomu proceduru. Bet tos vakcinos tada vargu ar veiks visiems kishamos.
Tai ko gero man vakcinu aplamai nereikes.
Tau jau smegenis ishplove
Idomucia, na jei tu i sedimos angas viska kisi, nebutina, kad kiti tai daro. As tau rekomenduoju susirasti kitas vietas reikalingiems ir nereikalingiems daiktams.
As nezinau, kokia kalba rasyti, bet rasau dar karta. KAS TAVE VERCIA SKIEPYTIS? ATSISAKYTI TAVO POZIURIO I SKIEPUS?
Is pat ryto, tokia agresija ir del ko, kad kazkoks, virtualus nikas, turi priesinga nuomone nei tu?
AR vel kaltinsi mane, kaip Monteverte kaltino valstybe, is serijos ji mane isprovokavo...
Kuo? Perskaityk mano mintis, kokia fraze tokia neadekvacia tavo reakcija isprovokavo?
Bet, pagrindinis tavo ir kitu panasiai mastanciu, kaip tu, isiucio priezastis, kad teks uz savo pasirinkima moketi patiems.
Bet juk tai tave turetu tenkinti, sovietizmo laikai baigesi, jokios lygiavos ir chaliavos. Nieks niekam neprivalo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 10 20, 09:28)
Mane glumina, ta agresija.
Va ir kaimynai, apie kuriuos rasiau. Nuostabus zmones, na bet kai kalba pasisuka skiepu linkme, nesk sventuosius is namu. Rimtai, ziurint i juos, del saugumo, del nenoro susipykti, tylim, kol zmones emociskai "issitaskys". Ateityje, kai viskas praeis, juk teks salia vieni kitu gyventi. Nesuprantu, is kur jie tos agresisjos pasisemia, nes patikek, ji jiems tikrai nera budinga.