Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 20:09)
Nestabilios psichikos zmogus ir tiek. Jei isvengs kalejimo, teks pasigyditi. Salyginai nomalus zmones del tokiu nieku i kitus nesaudo.

Tai kazin kas isveda zmones siuo metu is stabilios busenos? retorinis klausimas...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 20:45)
O taip, idejo i ranka pistoleta ir nuleido gaiduka.
Kaip patogu. Idomucia, tau tai nieko neprimena?

zinai yra net straipsnis uz privedima prie savizudybes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 19, 21:03)
Na va, o tavo draugė Montevertė sako, kad tik kas kaukių nedėvi užkrėtinėja. Susitarkit gi pagaliau

nebenusišnekėk

Na ir kas kad ji taip sako, mes ne teletabes negiedam vienu balsu, ji turi savo bnuomone, as ja gerbi, as turiu savo ir tiek. Pas msu del daug ko nuomones nesutampa, tik mes turim smegenu ir nuovokos, del to nekbti i atlapus viena kitai mirksiukas.gif

rimtas argumenatas. biggrin.gif tai kazin kaip Airije pirmauja Europoje ir pagal vakcinas ir pagal susirgimus, O Svedija ramu ramiausiai jau seniai gyvena ir nesipleso del vakcinu. Lietuva su griesciausia GP politika irgi prie pirmuju, tai kaip cia, nejau neveikia tas gp? bigsmile.gif
Papildyta:
tikejimas mokslu skirtingais laikais unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 21:08)
Panashu, kad taip

Nes vakcinu imunitetas yra neilgalaikis

O kas kelia tokius perteklinius lukescius?
Ir taip aisku, kad virusas mutuoja, tampa atsparus, ateityje rekes nauju vakcinu, kad pazaboti naujas jo formas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 22:25)
Ir taip aisku, kad virusas mutuoja, tampa atsparus, ateityje rekes nauju vakcinu, kad pazaboti naujas jo formas.

koks patogus verslo planas ar ne? Tai kaip, ne farmacija tai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 22:35)

Ir tave, tai ziauriai jaudina? Zinant, tavo poziuri i papildus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 21:35)

Geră biznį dabar suka farrmacija biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit kas darosi. Nors ar jau bestebina ką tie aferistai?

LR Seimo narys Aidas Gedvilas
6 val. ·
‼Šiandien Seimo plenarinių posėdžių salėje, balsuojant dėl apmokamų COVID-19 testų, įvyko neregėto masto afera, kurią nedelsiant turės išnagrinėti Seimo Etikos ir procedūrų komisija!!!
Man pasisakius PRIEŠ mokamą COVID-19 testavimą dėl šio klausimo vyko balsavimas, į kurį klaidingai buvo įtraukta informacija apie mano dalyvavimą balsavime, kas leido posėdžiui pirmininkavusiam konservatorių atstovui Jurgiui Razmai konstatuoti lyg balsavime buvo 71 balso kvorumas. Iš karto po balsavimo, pastebėjęs, kad balsavime buvo užfiksuota ir mano registracija, paprašiau žodžio, norėdamas pareikalauti perbalsuoti dėl šio įstatymo. Tačiau žodis man nebuvo suteiktas, o posėdis nutrauktas. Seimo posėdžiui pirmininkavęs J. Razma skubiai pasišalino iš salės ir taip buvo pažeistas Seimo Statutas bei užfiksuota klaidinga balsavimo procedūra.
Kreipiausi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, kad šis pažeidimas nedelsiant būtų išnagrinėtas, o balsavimo rezultatai panaikinti. Įtardamas, kad valdantieji neketina laukti Seimo Etikos ir procedūrų komisijos verdikto ir teiks įstatymo projektą LR Prezidento pasirašymui, informuoju Gerb. Gitanas Nausėda, kad Seime, balsuojant dėl Lietuvos Respublikos žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pakeitimų kvorumo nebuvo, todėl šis įstatymo projektas turėtų būti vetuotas, ką kviečiu ir atlikti, remdamasis ypatinga šių pataisų svarba. Privalome padaryti viską, kad neleisti galutinai suskaldyti Lietuvos visuomenės per šį sudėdingą laikotarpį.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 22:37)
Ir tave, tai ziauriai jaudina? Zinant, tavo poziuri i papildus.

tai tave juk turėtų jaudinti, tu papildų priešė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 22:41)

tai tave juk turėtų jaudinti, tu papildų priešė

Pas tave, MOnteverte, ziuriu viduriuko nera, vis krastutinumai. Jei nevartoji, tai butinai priesas. Na kesitas tas tavo vertinimas.

Mane nejaudina, nei papildai, nei skiepai. Lai zmones uzdirba, jei sugeba. Musu visu teise rinktis. Va as, be papildu laisvai isgyvensiu, va be skiepu, abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 22:45)
Pas tave, MOnteverte, ziuriu viduriuko nera, vis krastutinumai. Jei nevartoji, tai butinai priesas. Na kesitas tas tavo vertinimas.

Mane nejaudina, nei papildai, nei skiepai. Lai zmones uzdirba, jei sugeba. Musu visu teise rinktis. Va as, be papildu laisvai isgyvensiu, va be skiepu, abejoju.

Aš tik remiuosi tavo pačios reakcijomis. Labai jau neigiamas jas rodydavai papildų atžvilgiu.

O gal vartotum papildus ir nereiktų skiepų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 22:55)
Aš tik remiuosi tavo pačios reakcijomis. Labai jau neigiamas jas rodydavai papildų atžvilgiu.

O gal vartotum papildus ir nereiktų skiepų? biggrin.gif

Cia velgi nuotoliniu budu, nustatei, kaip siandiena neva as pati prisiprasiau. O ir tas nestabilusis saulys, buvo valstybes isprovokuotas. Vertinimo logika ir intencijas supratau.

Dekui, kaip nors, be to gerio apsieisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2021 - 22:00
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 22:59)
Cia velgi nuotoliniu budu, nustatei, kaip siandiena neva as pati prisiprasiau. O ir tas nestabilusis saulys, buvo valstybes isprovokuotas. Vertinimo logika ir intencijas supratau.

Dekui, kaip nors, be to gerio apsieisiu.

Tai jau neigi, kad duodavaisi ant papildų? žiū taip ir toliau, tai vieną dieną ir savęs pačios išsižadėsi. Gal tikrai pasakysi, kad nesi Moonte, o kokia cambala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 23:02)
Tai jau neigi, kad duodavaisi ant papildų? žiū taip ir toliau, tai vieną dieną ir savęs pačios išsižadėsi. Gal tikrai pasakysi, kad nesi Moonte, o kokia cambala biggrin.gif

Kas yra duodavaisi? Kaip tai suprasti?

Svarbu, kad as busiu ne Monteverte, cambalos analogas, va jos neliko, o tu tam paciam amplua. Jei sazingai, as net nezinau, kuri is judvieju vienas kita pranokot mirksiukas.gif

Apie papildus, manau, kad papildai ypac, kuriuos platina platintojai yra slamstas, o platintojai didumoje yra afersitai, be medicininio issilavinimo, kurie uzdarbiauja is zmoniu ligos.

BEt betkokiu atveju, zmones turi teise rinktis, jei juos tai tenkina, lai perka. As to nepirkau ir nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2021 - 22:13
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 23:25)

Susikishk tas savo vakcinas i savo pute. Ir mano ir savo dozes.
Man vakcinu reikes, kai gydytojai nustatys pazeidziamuma, del senatves ar kokiu gretutiniu liguu ar taikomu proceduru. Bet tos vakcinos tada vargu ar veiks visiems kishamos.

Tai ko gero man vakcinu aplamai nereikes.
Tau jau smegenis ishplove
Atsakyti