Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 19:48)
Cia tavo nuomone, man tik belieka palinkseti galva  biggrin.gif

Nes, ka as parasyciau ateityje, bus ivardinta, kaip nusisnekejimas. Mane tai visiskai tenkina, nes nematau prasmes toliau testi polemikos.
Papildyta:
Tik linksiu galva.
Bet uz testus, savo pasirinkima, teks moketi patiems.

turėtum argumentą, tai atrašytum, o kai neturi tai tyli

man nereikia tų testų, kam jis man? jei pajausiu simptomus tai liksiu namie ir gydysiuos. Jei bus labai blogai, išsikviesiu daktarus. Na kaip ir prie bet kurios kitos ligos. Kas čia tau neaišku ir kur tu problemą matai? Aš gi nesitestuoju nuo ŽIV kas antrą dieną ar nuo slogos, jei nejaučiu jokių požymių, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 19:48)
Man jokia visuomene nieko moket nesiruosia.
Cia tau Lanzbergine prropoganda tokiu nesamoniu pripute

Na ir man, nepriklauso nei skiepai, nei vyriausybe...

Gal as susilaikysiu, nuo tavuju propagandiniu saltiniu ieskojimo. TAi gi ne esme ir taip vaikiska.

Kaip supratau, argumentai isseko, bet pasipiktinimas liko, norisi naudotis visuomenes skurtu geru, nors ji durna, degradavusi ir siokia tokia...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 19:51)
turėtum argumentą, tai atrašytum, o kai neturi tai tyli

man nereikia tų testų, kam jis man? jei pajausiu simptomus tai liksiu namie ir gydysiuos. Jei bus labai blogai, išsikviesiu daktarus. Na kaip ir prie bet kurios kitos ligos. Kas čia tau neaišku ir kur tu problemą matai? Aš gi nesitestuoju nuo ŽIV kas antrą dieną ar nuo slogos, jei nejaučiu jokių požymių, tiesa?

O kokia prasme mano arguemtnuose, viska ka parasiau tinka ir tavuoju atveju.
Pestyniu su tavim nenoriu, taigi, belieka palinkseti galva ir tiek. Man neprisncipinis klausimas, Idomucios deka as pasisakiau pilnai, ka norejau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 19:38)
Na patsai rasai, kad tu niekam neskolingas...
As tik pradejau vystyti tema, tavo kriterijumi.

Kuo pagrobimas, nusikalstama veika susijusi su tavo asmeniniu pasirinkimu nesiskiepyti ir pertekliniu reikalavimu visuomenei, moketi uz tavo pasirinkima?

Visi mes gudrus, atbuline eiga.

ir vel pretenzinjos zmonem, tai skelbk sitai simonytei,ko jie reikalauja tu durnu testu privalomu? ko vercia moketi visuomene?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 19:50)

As nesiruosiu testuotis, man testai nereikalingi. Kam reikalingi tas ir mokes. Ir uz testus ir uz mano sutikima testuotis.

As irgi, bet tai neresikia kad mes abu negalime padiskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 20:55)
As irgi, bet tai neresikia kad mes abu negalime padiskutuoti.

Jau siandien Vilniuje buvo diskusija

Vilniaus parduotuvėje kaukę paprašytas užsidėti vyras peršovė apsaugos darbuotojui koją

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...-kojas-21126863
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 20:00)
Jau siandien Vilniuje buvo diskusija

Vilniaus parduotuvėje kaukę paprašytas užsidėti vyras peršovė apsaugos darbuotojui koją

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...-kojas-21126863

Nestabilios psichikos zmogus ir tiek. Jei isvengs kalejimo, teks pasigyditi. Salyginai nomalus zmones del tokiu nieku i kitus nesaudo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 21:09)
Nestabilios psichikos zmogus ir tiek. Jei isvengs kalejimo, teks pasigyditi. Salyginai nomalus zmones del tokiu nieku i kitus nesaudo.

Bet ginkla turejo legaliai? Tai psichiatrai tikrino?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 20:18)
Bet ginkla turejo legaliai? Tai psichiatrai tikrino?

GAl tuo metu buvo apkvaises. Biesas zino, bet sugadino zmogus sau gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 19, 20:20)
GAl tuo metu buvo apkvaises. Biesas zino, bet sugadino zmogus sau gyvenima.

Vyriausybės sugadino žmonėms gyvenimus jei ką
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 20:25)
Vyriausybės sugadino žmonėms gyvenimus jei ką

O taip, idejo i ranka pistoleta ir nuleido gaiduka.
Kaip patogu. Idomucia, tau tai nieko neprimena?

Kita vertus, ar ne tu, neperseniausiai, del kaukiu nedevejimo cia kazka rasei... ax.gif
Ir dar, kas zino, kokios to zmogelio poziuris i vakcinacija buvo, niekas is musu nezino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2021 - 19:47
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 19, 20:36)
As ir dabar ta pati sakau, visiskas absurdas tos kaukes, ju veiksumas irgi nera irodytas, o logiskai mastant aisku, kad jos neveikia, manau visi mate jau kokia is tikro naudoja zmones pasauga nuo virusu, pvz dirbdami su virusais. Beja, irodyta jau kad lauke ju devejimas pridare daugiau zalos, nei naudos.

Na va, o tavo draugė Montevertė sako, kad tik kas kaukių nedėvi užkrėtinėja. Susitarkit gi pagaliau
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 19, 20:45)
bet kaip idomiai kur salys daugiausiai skiepyjasi, ten daugiausiai ir serga unsure.gif

nebenusišnekėk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 spalio 2021 - 20:05
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 19, 22:03)

nebenusišnekėk

Panashu, kad taip

Nes vakcinu imunitetas yra neilgalaikis
Atsakyti