QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 14:50)
Diskusijos su ishsigimusiais psichais yra negalimos. Juos sustabdo tik tik jega.
Jei jau priejome iki tokio lygio, tai nera apie ka ir diskutuot.
Kazhkuri puse bus stipresne ir ishzhudys prieshus, jei jau prieis iki tokios prieshprieshos kuria mini.
O kuri ten bus stipresne, tai jau nezhinau.
Paprastai nugali jegos kurios nepatiktu nei tamstai nei man.
Bet kitos isheities gali nebuti. Normalus zmones gyvi psichams nepasiduos, o psichai nenustos pulti kol gyvi.
Va ir turime situacija, kuri buvo ne karta istorijoje
Kas spres kas yra issigimes ir psichas? Tu jauti, kad pats perzeingi ribas?
Kokie kriterijai?
Kokio lygio, demagogijos? Ir itariu, demagoge esi tik as
Nuo kada civilizuotame pasaulyje stipresne puse ka lemia?
Na jei tu abejoji civilizuotumu, ir ziuriu bandai apteisinti represijas, tik tavo poziurio salininku, is serijos aptys prisipraset, tai kodel moralizuoji ir kalbi apie degradacija, kai stiprioji puse diktuoja, zinoma ne tai kas tau priimtina?
Siuo metu, tu keiki valdzia, stipresne puse, kad jie fasistai
Vel, kas yra normalus zmones, kas psichai?
Labai paprastai ispresti, agresyvius zmones galima itakoti teisinemis priemonemis, ir apraminti pasodinus pailseti ant valdiskos duoneles dietos. BEt juk tu tuomet reksi apie fasizma
BEt visom keturiom palaikai kartuves t.y. zudyma.
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 14:50)
ne, tai yra tik tavo problema, kad tau papildai kažkas negatyvaus, kad išsigalvoji, kad juose ten kažkoks blogis pridėtas, nuodas, nors tuo tarpu bėgi skiepytis, kai skiepuose toli gražu ne tik veiklioji medžiaga įdėta o dar ir n šalutinių
Man... Mane jie nejaudina, nes as ju nevartoju. Del zmoniu, kurie juos vartoja, man sirdis neskauda. Kiekvienas turime teise rinktis, ka i save "deti".
Nesu farmacininku remeja. Jei kai kam patinka, lai.
O taip, as girdejau, net ir apie tai, kad kazka is bezdzioniu ten ideta... Man tai net nebaisu, o juokinga. Sorry, samokslo teorijomis netikiu.