Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 16:46)
Arogancija, kuria dalinai galima mane apkaltinti, tai ne egocentrizmas.
As nelaikau save visatos bamba. Puikiai zinau, kad mano isgyvenimo pagrindas yra visuomene, todel nuo mazumes buvau auklejama pazaboti savo poreikius, norus, vardan visuomenes t.y. kitu nariu, kuriem labiau reikia.

Tavo arguemtani man isvis yra svetimi.
Eilini karta, tu cia taip nusprendei, kad Moonte. OK.
Jei nesurpatai ir nesuprasi. Kokia prasme aiskinti. Lutuke geriau zino, ji kaip visada tau paaiskins  mirksiukas.gif

Taip butent tuo remesi komunizmo statytojai, zmogus tik visuomenes sraigtelis...ne keista, kad tave butent taip auklejo...Laimei mano tevai nebuvo komunizmo statytojai ir tokiu "vertybiu " neiskiepyjo.

na, kad nenusprendziau faktai akis bado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 15:46)

Jei nesurpatai ir nesuprasi. Kokia prasme aiskinti. Lutuke geriau zino, ji kaip visada tau paaiskins  mirksiukas.gif

Savo galvoje tik tu gali rūšiuoti savo tarakonus. Paskutiniais metais vis sunkiau ir sunkiau einasi tavyje iziureti erudicijos blyksnius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 16:56)
Prie ko cia bamba, savo poreikiai?

Diskutuojame apie fashistines politines priemones.
manai visa tas melas fashizmas yra naudingas ir reikalingas visuomenei?

Pasake kazkokie psichai, kad tai gerai ir pasidaro gerai?

Tada jau kaltini kitus, kad matai kazkas neatsizhvelgia...
Ash labai atsizhvelgiu ir matau kokie koshmarishki dalykai tai visuomenei darosi.
Suprantu, kad jei tas nesustos, tai tame koshmare nebus vietos niekam tame skaiciuoje ir man.
Ir tamstai

Prie to paties, kad musu situacijos vertinimai yra zenkliai skirtingi.

Nes esu aukleta, kad mano teises, poreikiai baigiasi ten, kur prasideda kito asmens. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 18:27)

Nes esu aukleta, kad mano teises, poreikiai baigiasi ten, kur prasideda kito asmens. Viskas.

Kam tie lozungai?

kaip matom fashistu poreikiai neturi ribu, o kitu teises baigiasi ten kur fashistai uzhsimane savo teisiu.

Viskas tik lozungai. Ir grista kazkokiomis vienos puse deklaruojamomis dogmomis.

Va koks psichas pasakys, kad skiepytis yra pareeiga visuomenei.
Zmoniu teises? Na kokios dar teises, teises gali buti ribojamos ir ignoruojamos viskas del bendro tikslo.

Bet gal atsiras kitas psichas kuris paskys, kad pareiga visuomenei, tai pirmam psichui nupjauti galva.
Kaip galima? Kokie dar zhudymai, kur mes gyvename?
Nu atsakys kokie istatymai yra visuomenes poreikis... Na kokios dar teises, teises gali buti ribojamos ir ignoruojamos viskas del bendro tikslo.

Na ir va atvaziuosim i nelabai senai istorijoje aprashytus laikus, kurie vadinami chaosu, piliettiniu karu, teroro siautejimu... Kaip pavadinsi...

Ka cia istorija, uz keliu tukstanciu km pilna zmoniu kurie nemate kitokio gyvenimo tik zudymus terora ir bezpredela. ES tokius zmones priima. Bet matomee, kad vietiniai is ju mokosi beprotybes...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 17:34)
Kam tie lozungai?

kaip matom fashistu poreikiai neturi ribu, o kitu teises baigiasi ten kur fashistai uzhsimane savo teisiu.

Viskas tik lozungai. Ir grista kazkokiomis vienos puse deklaruojamomis dogmomis.

Va koks psichas pasakys, kad skiepytis yra pareeiga visuomenei.
Zmoniu teises? Na kokios dar teises, teises gali buti ribojamos ir ignoruojamos viskas del bendro tikslo.

Bet gal atsiras kitas psichas kuris paskys, kad pareiga visuomenei, tai pirmam psichui nupjauti galva.
Kaip galima? Kokie dar zhudymai, kur mes gyvename?
Nu atsakys kokie istatymai yra visuomenes poreikis...  Na kokios dar teises, teises gali buti ribojamos ir ignoruojamos viskas del bendro tikslo.

Na ir va atvaziuosim i nelabai senai istorijoje aprashytus laikus, kurie vadinami chaosu, piliettiniu karu, teroro siautejimu... Kaip pavadinsi...

Ka cia istorija, uz keliu tukstanciu km pilna zmoniu kurie nemate kitokio gyvenimo tik zudymus terora ir bezpredela. ES tokius zmones priima. Bet matomee, kad vietiniai is ju mokosi beprotybes...

Kaip jau minejau, mes skirtingi, tau tai tik lozungai, man manojo gyvenimo gaires, kuriomis vadovaujuosi.

Nereikia, Idomucia, nusiristi i krastutinumus. Kas dabar vyksta, visi reikalavimai, pageidavimai ir t.t. puikiausiai atliepia visuomenes reikmes. Be jokiu krastutinumu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 18:39)
Kas dabar vyksta, visi reikalavimai, pageidavimai ir t.t. puikiausiai atliepia visuomenes reikmes.

As jau ta girdejau.
Brezhnevo laikais.
Viskas darbo zhmoniu pageidavimu ir del bendro tikslo ir del saugumo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 17:52)
As jau ta girdejau.
Brezhnevo laikais.
Viskas darbo zhmoniu pageidavimu ir del bendro tikslo ir del saugumo

Matai, kaip puiku.
O as realiai, savo seimos istorija, artimu zmoniu netektimi, esu patyrusi, kas yra genocidas, konslageris.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 19:07)
Matai, kaip puiku.
O as realiai, savo seimos istorija, artimu zmoniu netektimi, esu patyrusi, kas yra genocidas, konslageris.

Taip. Nenorekim sulaukti dar blogesniu laiku. Tada manau jau negalesim ir bendrauti.

Rusu posakis. Niekada nebuna taip blogai, kad negaletu buti dar blogiau...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 17:27)

tai, kad ne tu nori priversti kitus skiepytis, kisiesi i kitu zmoniu kuna, sveikata, ir kaip jiem gyventi net....ana zinute tavo buvo teisingesne, tave auklejo paminti svao poreikius visuomenes labui, kaip tikros pionieres, tuo gristas socializmas, zmones kaip skrusdes ar bites turi dirbti visuomenes labui, kad ir savo gyvybes kaina.
O dabar ka rasai jau vsiai kita filosofija, tai, kad zmogus nelieciamas, nei jo isitikinimai, nei jo kunas, kad jis laisvas su juo daryti ka nori...Kol as tau tiesiogiai nekenkiu tu neturi teises kistis i mano gyvenima, juo labiau mano kuna. mirksiukas.gif

man taip gaila tu tukstanmeciu, kai zmones ejo kure zmogaus teises, laisves ir dabar per metus viskas norima sugriauti ir ivaryti visus i konslagerio, tik skaitmeninio narvus...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 18:07)
Matai, kaip puiku.

tu nesi patyrusi, ka cia nusisneki, nebent tau 80 m, apsispres visgi, koks tavo amzius, o tai blaskaisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2021 - 18:29
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 18:12)
Taip. Nenorekim sulaukti dar blogesniu laiku. Tada manau jau negalesim ir bendrauti.

Rusu posakis. Niekada nebuna taip blogai, kad negaletu buti dar blogiau...

Nemanau, kad tai kas vyskta dabar galima susieti su anais, visom prasmem baisiais laikais.
Todel, esu visiskai rami.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 19:31)
tai, kad ne tu nori priversti kitus skiepytis, kisiesi i kitu zmoniu kuna, sveikata, ir kaip jiem gyventi net....ana zinute tavo buvo teisingesne, tave auklejo paminti svao poreikius visuomenes labui, kaip tikros pionieres, tuo gristas socializmas, zmones kaip skrusdes ar bites turi dirbti visuomenes labui, kad ir savo gyvybes kaina.
O dabar ka rasai jau vsiai kita filosofija, tai, kad zmogus nelieciamas, nei jo isitikinimai, nei jo kunas, kad jis laisvas su juo daryti ka nori...Kol as tau tiesiogiai nekenkiu tu neturi teises kistis i mano gyvenima, juo labiau mano kuna. mirksiukas.gif

man taip gaila tu tukstanmeciu, kai zmones ejo kure zmogaus teises, laisves ir dabar per metus viskas norima sugriauti ir ivaryti visus i konslagerio, tik skaitmeninio narvus...
Papildyta:

tu nesi patyrusi, ka cia nusisneki, nebent tau 80 m, apsispres visgi, koks tavo amzius, o tai blaskaisi.

Taip, ziauriai as priverciau, itariu su pistoletu prie smilkinio, galva kaimynams lingavau, kurie nenorejo skiepytis biggrin.gif

TAi zinoma, kad as neva nieko nesu blogo patyrusi. Jau tamsta ir burbanti ta tema pasisakei pakankamai. Visiskai nenusisnekejot.

O dabar prirasysiu netekties tema.
Kvailiams ir empatijos neturintiems kirvapentems to nesuprasti. Net nevarkite gilintis, praleiskite.

Cia uarda pastoviai psichologe vaidina. Tai sia proga pakalbejau su realia, tikra psichologe.

Kaip netektis veikia vaikus. Neatpasakosiu musu pokalbio, neamtau prasmes. Reziume.

Visa tai, ka siuo metu sukuriau, vyro padedama, yra itakota sios netekties. Pasamoneje suveike, kaip kompensacinis mechanizmas. Tai ko neturejau vaikysteje, seneliu, dedziu, tetu, pusbroliu, puseseriu ir t.t. dideles, mylincios, draugiskos seimos. Masisko giminiu pasisedejimo, sventimo, vestuviu, krykstynu, net tu paciu laidotuviu... Visa tai turiu dabar, sodyba yra mazas mini kaimas, kur gyvena diduma man artimu zmoniu. Dabar, as turiu tai ko neturejau, o kai mirsiu, viska paliksiu savo vaikam, o jie supranta, kad didziausias turtas yra musu santikiai, kuriuos reikia puoseleti ir branginti, nes tik tai yra vertybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 spalio 2021 - 18:59
Mūsų ligos yra bausmė už mūsų nuodėmes.
Nedrıįsk kaltinti kitų del savo ligų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 20:44)
Nemanau, kad tai kas vyskta dabar galima susieti su anais, visom prasmem baisiais laikais.
Todel, esu visiskai rami.

Anie baisus laikai jau praeityje ir nebegrizh.
Bet gali ateiti dar baisesni ir istorijoje taip visuomet ir nutikdavo.
Ir visi netikejo ir budavo ramus.

ES griuva, tik aklas to nemato... O kai kazkas griuva, tai pradeda vykti baisus dalykai...
Tik nereikia apie ta Rusija... jinai cia nei prie ko
Atsakyti