Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 15:17)
Esi visiskai neteisus.
Papildyta:
Na matai, cia vel gi bus siversta. Va as kaimynei, na tai kuri nusiteikusi pries skiepus, nieko nebrukau, neaiskinau, tik galva linksejau. Juk buvau apkaltinta nenuosirdziu bednravimu su kaimynais, jau nerasysiu kokiu veju buvo is to fakto isgalvota.

Taigi, kai norima prikurti priesu, is nieko sukuria.
Papildyta:
Net neketinu. Ir tos iki galo neskaiciau.

tai anot taves yra tik 2 galimybes 1 aiskinti visiem, kaip elgtis arba tyliai galva linkcioti? O neina paparsciausiai pasakyti, kad as pasiskeipyjau ir manau mane skiepai apsaugos nuo sios ligos?

na taip, ko galima tiketis, nes esi melage, ka tu gali pateikti, neina patvirtinti to ka prifantazuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 16, 15:30)
Ir cia raso zmogus, kuris kelis lapus atgal liejo krokodilo asaras, del badaujanciu Afrikos vaiku, smurto, gyvuneliu ir t.t.

Paaiskink man, tokiai berazumei biggrin.gif , kuo Afrikos vaikai (as kazka apie juos rasiau? Hmmmm...nqujiena kazkokia tai g.gif ) susiję su sugebėjimu prisitaikyti prie aplinkos ir paslaugų tiekimo kokybės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2021 - 14:46
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 16:31)
Yra kur kas patikimesniu budu kontroliuoti virusa.

Kokių???
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 12:02)
As tai bausciau kalejimu moteris kurios neduoda svo teisetiems vyrams.

O as bausciau vyrus, kurie nebaraškina, kaip patenkinti savo sugulovę? Tokie turi gyventi vieni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 18, 14:47)

Apsirenkit vaidilutėmis ir eikit prie ąžuolų degonti ugnį.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 14:11)
Moonte pasidalink mano zinute nor sviena, kru as kazkaip tyciojosi iis to, kad zmones skiepyjasi? butent jus ir uzsiimat tais smelyno zaidimais, tyciojates, vadinat antivakseriais zmpnes, kurie viniteles vakcinos atsisako...

Aha..as irgi labai norėčiau pamatyti tuos pasityciojimus. Nes dabar tik 'viena bobutė pasakė' lygyje tos kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2021 - 14:59
QUOTE(Ašaka @ 2021 10 18, 16:47)

Keisti gyvenimo buda.
Baigti su visokiais renginiais, sventemis, susiburimais.
Plesti rysio priemoniuu taikyma darbui, mokslui bendravimui.
Pasmergti skiepijimosi afera, masiskai skiepijant visus ir pradei vakcinas naudot pagl paskirti, skiepijant pazeidziamus asmenis, o kitiems isaiskinant ju atsakomybe uz asmenine sveikata. Primenant, kad valstybe daugiau neivedines karantinu tikslu apsaugoti tuos kurie turi galimybe tai daryti arba pasiskiepydami arba pradedami gyvent visisko atsiskyrelio gyvenima ar pasiklaudami maldomis. Ju reikalas.

Paskirti resursu plauciu komplikaciju gydymui, deguonies aparatai, seimos gydytojus instruktazas ir informacija gyventojams ka reikia daryt, kad nedavesti uzsikretimu iki pavojingu komplikaciju
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 15:52)
O as bausciau vyrus, kurie nebaraškina, kaip patenkinti savo sugulovę? Tokie turi gyventi vieni  biggrin.gif
Papildyta:

Apsirenkit vaidilutėmis ir eikit prie ąžuolų degonti ugnį.
Papildyta:

Aha..as irgi labai norėčiau pamatyti tuos pasityciojimus. Nes dabar tik 'viena bobutė pasakė' lygyje tos kalbos.

cia man kaip tau su afrikos vaikais as rigi perskaiciau ir likau nesupratusi biggrin.gif nu ji bele prifantazuoja biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Pats pagrindinis dalykas butu - priversti gydytojus laikytis duotos priesaikos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:00)
cia man kaip tau su afrikos vaikais as rigi perskaiciau ir likau nesupratusi  biggrin.gif nu ji bele prifantazuoja  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Aha..as galvojau, kad man jau vsio - jabytute marazmas pareina, nes neatsimenu nieko apie Afrikos vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 16:03)
Pats pagrindinis dalykas butu - priversti gydytojus laikytis duotos priesaikos.
Papildyta:

Aha..as galvojau, kad man jau vsio - jabytute marazmas pareina, nes neatsimenu nieko apie Afrikos vaikus  biggrin.gif

zinok skaitau ir baisu, kas darosi
Lilija Liberta
2020 m. spalio 16 d. ·
Aš mačiau kas vyksta ir sakau : jeigu jie vėl padarys tą patį, tai BUS NUSIKALTIMAS ! Ligoninė buvo tuščia, o perpildytas TIK Priėmimo skyrius, dėl to, kad nedirbo poliklinikos. Gydytojai tik 2 ir tie patys pervargę, nes jų nepakeisdavo. Nes kiti sėdėjo namie, nors buvo sveiki ir jiems neleido grįžti į darbą. Ir mokėjo algas. O žmonės kankinosi negaudami pagalbos kartais po pusę dienos. Su lūžių traumomis, išsukimais, širdies sutrikimais, nėščios moterys... ir planuotų operacijų nesulaulę žmonės kritinėmis būsenomis. Jiems juk buvo temperarūra ! Kaip jai nebūti?
https://www.facebook...448752965427706

Nu jo suzinosim is moontes ko nezinojom apie save lotuliukas.gif buvo cambala pasaku kureja, dabar moonte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:19)
zinok skaitau ir baisu, kas darosi
Lilija Liberta
2020 m. spalio 16 d.  ·
Aš mačiau kas vyksta ir  sakau : jeigu jie vėl padarys tą patį, tai BUS  NUSIKALTIMAS !  Ligoninė buvo tuščia, o perpildytas TIK Priėmimo skyrius, dėl to, kad nedirbo poliklinikos. Gydytojai tik 2 ir tie patys pervargę, nes jų nepakeisdavo. Nes kiti sėdėjo namie, nors buvo sveiki ir jiems neleido grįžti į darbą. Ir mokėjo algas. O žmonės kankinosi negaudami pagalbos kartais po pusę dienos. Su lūžių traumomis, išsukimais, širdies sutrikimais, nėščios moterys...  ir planuotų operacijų nesulaulę žmonės kritinėmis būsenomis. Jiems juk buvo temperarūra ! Kaip jai nebūti?
https://www.facebook...448752965427706

Nu jo suzinosim is moontes ko nezinojom apie save lotuliukas.gif buvo cambala pasaku kureja, dabar moonte  biggrin.gif

Gydytojai masiškai pleasantry.gif pradėjo užmiršti pleasantry.gif , kad davė Hipokrato priesaiką.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 16:28)
Gydytojai masiškai  pleasantry.gif pradėjo užmiršti  pleasantry.gif , kad davė Hipokrato priesaiką.

zinok ziauru, drauge pasakojo baisias patirtis, kai mama mirstanti gulejo ligoninej Lietuvoje, dar netikejau, maniau jai del skausmo taip atrode, dabar tai jau daug girdziu liudno elgesio su zmonem is mediku puses,net sunku patiketi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 18, 15:31)
Kodel?

Man atrodo tave paveike fashistuojancio rezhimo propoganda, kad vakcinos yra ishsigelbejimas.
Tai neatrodo teisingas kelias ir visishkai nepriimtina fashistiniu priemoniu ir neapykantos brukimas.

Kaip antivakseriai ir tikejosi, vakcinos sukurtus pirmam variantui dabar veikia tik dalinai, visishkai naishku ju neeigiamas poveikis zhmoniu imunitetams.
Viltis sukurti imuniteta vakcinu pagalba visishkai suzhlugo, ka pripazhino ir virusologijos ekspertai.
Dabar kisha ideja apie lengvesni persirgima... Kas atrodo pasigailetina... palyginus su originaliais planais.

Yra kur kas patikimesniu budu kontroliuoti virusa.
Dabar rezhimus pagavo fix idejos nugalet virusa ar gyvenima islaikyti koks buvo. Tas stumiama jega. Gerai tai nesibaigs

Arogancija, kuria dalinai galima mane apkaltinti, tai ne egocentrizmas.
As nelaikau save visatos bamba. Puikiai zinau, kad mano isgyvenimo pagrindas yra visuomene, todel nuo mazumes buvau auklejama pazaboti savo poreikius, norus, vardan visuomenes t.y. kitu nariu, kuriem labiau reikia.

Tavo arguemtani man isvis yra svetimi.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 18, 15:32)
tai anot taves yra tik 2 galimybes 1 aiskinti visiem, kaip elgtis arba tyliai galva linkcioti? O neina paparsciausiai pasakyti, kad as pasiskeipyjau ir manau mane skiepai apsaugos nuo sios ligos?

na taip, ko galima tiketis, nes esi melage, ka tu gali pateikti, neina patvirtinti to ka prifantazuoji  biggrin.gif

Eilini karta, tu cia taip nusprendei, kad Moonte. OK.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 15:45)
Paaiskink man,  tokiai berazumei  biggrin.gif ,  kuo Afrikos vaikai (as kazka apie juos rasiau? Hmmmm...nqujiena kazkokia tai  g.gif ) susiję su sugebėjimu prisitaikyti prie aplinkos ir paslaugų tiekimo kokybės?

Jei nesurpatai ir nesuprasi. Kokia prasme aiskinti. Lutuke geriau zino, ji kaip visada tau paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 10 18, 17:46)
Arogancija, kuria dalinai galima mane apkaltinti, tai ne egocentrizmas.
As nelaikau save visatos bamba. Puikiai zinau, kad mano isgyvenimo pagrindas yra visuomene, todel nuo mazumes buvau auklejama pazaboti savo poreikius, norus, vardan visuomenes t.y. kitu nariu, kuriem labiau reikia.

Prie ko cia bamba, savo poreikiai?

Diskutuojame apie fashistines politines priemones.
manai visa tas melas fashizmas yra naudingas ir reikalingas visuomenei?

Pasake kazkokie psichai, kad tai gerai ir pasidaro gerai?

Tada jau kaltini kitus, kad matai kazkas neatsizhvelgia...
Ash labai atsizhvelgiu ir matau kokie koshmarishki dalykai tai visuomenei darosi.
Suprantu, kad jei tas nesustos, tai tame koshmare nebus vietos niekam tame skaiciuoje ir man.
Ir tamstai
Atsakyti